![]() |
profille ilgili yardım lütfen Merhaba; Ben profilime defalarca aynı müziği ekledim fakat yine duyulmuyor 4897 Saat dilimi ayarlamasını da yapamadımy789 Sizler hangi dilimi kullanıyosunuz arkadaşlar?dusun2 |
Alıntı:
sevgiler.. actionsmile |
Teşekkür ederim shamanic saatimi ayarladım. Müziğimde burada sevincli [ame=http://www.metacafe.com/watch/1927750/dulce_pontes_can_ao_do_mar/]DULCE PONTES - CANÇAO DO MAR - Video[/ame] Çok seviyorum bu müziği Dulce Pontes Cancao de mar |
sen şimdi bana bunu mp3 dosyası olarak ver canım.. ona göre düzenlemelerini yapayım.. super |
Teşekkür ederim. Daha fazla meşgul etmiyim ben. Mp3 olarak eklentiye izin verilmiyor ya da ben beceremedimy789 Vazgeçtimsadanim |
ben de var mış belginbesircim.. 5 dk. sonra profilini kontrol et bakalım sevincli |
Yuppiii sevincli Teşekkürlerblissyshamaniccimm!!! Aynı şarkı değil ama bu da çok güzelllllmusic45 |
sevincli o benim seçimimdi senin için.. ilk denemede ben de yükleyince ses çıkmadı ama şu an senin istediğin benim de beğendiğim parça müziğinde.. super yalnız şarkının başlangıcında 30-40 sn lik bölümde ses çok az olduğu için seni yanıltmasın.. keyifli dinlemeler dilerim.. sevgiler.. actionsmile |
956kSüpersinblissy Bu arada ben yarın kiminle kahve içicem bil bakalımpartysmiley |
sevincli ben biliyorum adaşın olabilir mi acaba |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:57 AM. |