![]() |
Evet evetttsevincli Bu da çekim gücü olabilir mi acaba? Bugün seni tanımayı istediğimi söyledim ya, gerçekten çok içten söylemiştim. Ve birden redflowers'la ilgili ne gelişmeler oldu956k Hayret doğrusu |
y789 Adaşım çok sürpriz oldu benim içinde. Yarın kahvelerimizi höpürdetirken deniz sefası yaparız.956k Ben istedim bir göz Allah verdi iki göz misali. Hep söylerdim Bandırma' dan da biri olsa diye. Ama adaş olacağımızı hiç tahmin etmemiştim. sevincli Yarın bekletme sakın beni sevincli |
Evet bugün shamanic'e bahsetmiştim seni tanımayı çok isterdim diye. Birden neler oldu yaapartysmiley Senin kulaklarınıda bol bol çınlatıcaz shamanic sözsevincli |
iyigeceler shamanic, wave yardım da yardım gerek.avatar bir türlü olmuyor. 80x80 de buldum.>:( ama nafile.ayrıca sosyallik arttırıcıyı bir deneyeyim dedim olmadı. çıkan siteyi mi şaşkın kullanamıyorum nedir? bana bir ışık tutan mı? teşekkürler.ağla2 |
şevacım profilinde hangi resmi kullanmak istiyorsan bana linkini ver.. ona göre düzenlemelerini yapayım.. actionsmile |
Alıntı:
haset giderici telkin de varı mı? yu89 |
Valla bizde şaşırdık ama süper oldu bu hepinizi kaynatıcaz yarın kahvesmiley içerken he he. Sizi de bekleriz efendim mutlu oluruz partysmiley |
Şeva' cım atla gel yarın Bandırma' ya. Ayol ben buluşma uğruna az mı yol kat ettim. Dağları tepeleri aştım kar kış demeden. Bandırma' da buluşma ilan ediyorum. Organizatör benim hepiniz geliceksiniz, gelmek zorundasınız ( destek verin ya ) y789 |
partysmiley Evet bende davet ediyorum. Hem kahveler de bizden di mi adaşımsevincli |
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:30 AM. |