| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Sizce Kişiliği Yeniden oluşturmak mümkün mü ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yorumlar için sağolun arkadaşlar :) düşündüm de şunu farkettim...yaptığımız seçimler mutlaka ama mutlaka bir sebebe dayanıyor...yani herhangi birşeyi kimsenin dayatması altında kalmadan, toplum psikolojisi altında kalmadan gerçekten seviyorsak bile bunu bir sebepten ötürü yapıyoruz... zaten bi kere o konuda kurtuluş ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #7 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() yorumlar için sağolun arkadaşlar :) düşündüm de şunu farkettim...yaptığımız seçimler mutlaka ama mutlaka bir sebebe dayanıyor...yani herhangi birşeyi kimsenin dayatması altında kalmadan, toplum psikolojisi altında kalmadan gerçekten seviyorsak bile bunu bir sebepten ötürü yapıyoruz... zaten bi kere o konuda kurtuluş yok...birşeyi seçmişsek ve seviyorsak veya sevmiyorsak mutlaka bir nedene bağlıyoruz onu.. ben önceleri sanıyordum ki birşeyi hiçbir nedene dayandırmadan sevemezmiyiz diye...ama öyle olmuyormuş...birşeyleri birşeylere bağlamaktan kaçınmak istiyordum böylece... birşeyi sevmek veya sevmemek için herhangi bir neden bulamıyor veya üretemiyorsak..bunu bizim yerimize başkaları yapıyor ve biz de işin kolayına kaçarak hazıra konuyoruz...böylece hem karşıdakiyle iyi geçinmiş oluyoruz hem de kendimize o şeyi sevmek veya sevmemek için neden aramaktan kurtulmuş oluyoruz... asıl önemli olan başkalarının dayatması veya başka her türlü zorunluluklar sonucu olmaması...bunu ayırtetmek gerekiyor.. ama mutlaka ki bir sebebe dayandırmak zorundayız.. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
kisiligi, mumkun, olusturmak, sizce, yeniden |
| |
Serbest Kürsü ve Tartışma Fikir Telakisi Sizce Kişiliği Yeniden oluşturmak mümkün mü ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yorumlar için sağolun arkadaşlar :) düşündüm de şunu farkettim...yaptığımız seçimler mutlaka ama mutlaka bir sebebe dayanıyor...yani herhangi birşeyi kimsenin dayatması altında kalmadan, toplum psikolojisi altında kalmadan gerçekten seviyorsak bile bunu bir sebepten ötürü yapıyoruz... zaten bi kere o konuda kurtuluş ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tartışma Fikir Telakisi telkin cd indir izle İstanbul Tartışma Fikir Telakisi nerededir kimdir Tartışma Fikir Telakisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tartışma Fikir Telakisi hipnoz Tartışma Fikir Telakisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tartışma Fikir Telakisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tartışma Fikir Telakisi kuantum düşünce kitap haberi