Merhaba,
Kişiliğini evet değitirebilirsin ama 3,4 ay da değişicek diye bekleme :) mesela ben 15 aydır bu siteye üyeyim site sayesinde çok yol katettim bir çok üye gibi...
Net olarak 6-7 aydır teknik açıdan çalışmalar yapmaktayım ve şimdi çok daha farkındalığım artmış durumda...ama halen bir takım problem var inişler çıkışlar...
Şimdi yaşını bilmiyorum ama kişiliği değiştirmek zor ve inişli çıkışlı zamanlardan geçiceğin anlamına geliyor...Bazen işler yolunda gitmiyor gibi düşüceksin,daha kötü oluyormuş gibi düşünüceksin bazen de yeniden doğmuş gibi mutlu olacaksın yeni yeni şeyler keşfedeceksin kendinde toplumsal düzen içinde...
Psikoloji kademeli birşeydir ve herşey bu kademelerin bir eseridir...İdolün olan insanlardan en gıcık kaptığın insana,bilim adamlarına efsane isimlere kadar...Önemli bir nokta daha ömrümüz içimizde ki sonsuz bilgiye ulaşmak için malesef yetersiz :) yani indikçe inersin içindeki o müthiş güce...fakat belli bir süre sonra öyle bir farkındalığa gelirsin ki artık kuralları sen koyarsın...ama bu söylediklerim seni hemen gaza getirip sonra da hayal kırıklığına uğratmasın ben burada vazgeçmemek kuralı ve hayatının geriye kalanının tamamınının nasıl işleyeceğininden bahsediyorum... Sevgiler...
__________________ -Want 2wi N- ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN |