Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2009, 05:30 PM   #2 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

Merhaba imported_Angel

Bunları sorgulamaya başlaman bile aslında atılmış ilk adım, bilmem farkında mısın?

Ana rahmine düştüğümüz ilk andan itibaren dayatmalara maruz kalıyoruz ne yazık ki. Ebeveynlerimiz her ne kadar bunu bilinçsiz olarak yapsalarda, onlarda kendi aileleri tarafından şartlanmışlıklarını bize projekte ediyorlar. Bir süre sonra, yani artık ergen olduğumuz ve hayatı kendi yargılarımızla görmeye başladığımız zaman da kişilik arayışlarına giriyoruz. Bu tabii ki benim fikrim, sizde de böyledir diye birşey yok.

Soruna gelince; evet, kişiliğimizi sıfırdan yapılandırmak mümkün. Herşeye sıfırdan başlamak demek bazılarına yenilmek gibi gelse de, aslolan o gücü kendimizde bulabilmenin sonsuz güvenidir, bu bir başarıdır. Sıfırdan başlamalara hayatımda çok yer verdiğim ve çok sevdiğim için ben bunu bir zevk olarak görüyorum. Yaşamam gereken şeyi yaşarım, dersimi alırım, orada öğretim biter ve ben sıfırdan başlarım, yepyeni bir hayata oluşuma doğru.

Sonuç olarak işine ne kadar yarar bilemem ama, kendini tanıman için kendine izin vermen gerekiyor. Bu birden olabilecek birşey değil elbet, negatif ego denilen tek gözlü veçhemiz bizi yıldırmak için zaman zaman etkisini artırır, yıldırmak ister. Gerekirse yıl, vazgeç. Sonuç olarak sıfırdan başlama şansın var tekrar, çünkü bu senin hayatın!

Gözlerini gerçeğe açma vaktin geldi. Dışarıdaki olaylardan ziyade kendinden başlaman gerek bence. Bunun için de kendini yormadan kendine zaman ayırman gerek. Birden olmasını istersen bu yorucu ve bir zaman sonra sıkıcı bir hal alır. Kendine zaman ver, ve ne olursa olsun gerçek düşüncelerine yüz çevirme. Onlar senin özündür.

Kendine hoşgeldin.

Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla