![]() |
Ynt: Protesto Ediyorum! Pisimbat neden anlayamadın gayet açık..Sanırım anlamak istemedin..Yada sana uymadı... |
Ynt: Protesto Ediyorum! Alıntı:
senin dediğin gibi değil anlamadım |
Ynt: Protesto Ediyorum! Pisimbat anlamadığın ne? Açıklayyaım ozaman daha açık yazarsan...Anlamadığını protesto bölümüne yazmışssın biraz protesto gibi geldi ama bana bu |
Ynt: Protesto Ediyorum! bende tüm seçim propagandası kapsamında olur olmadık yere bayrak asan,afis yapıştıran kuşe kagıtlara broşür bastıran arabalarla gürültü kirliliği yapan tüm partileri protesto ediyorum.Verimli kaynak kullanımı, enerji tasarrufu,çevreye duyarlılık,küresel ısınma söylemlerinin ortada sadece "laf olsun" diye söylendiğini kanıtlar gibiler sadece...Bu kadar bilinçsizce yaşamaya devam edersek çok değil kısa bir süre sonra seçim yapacak bir ülkemiz ve de dünya kalmayacak 88a NOT:Protestolarım devam edecek yu89 |
Ynt: Protesto Ediyorum! Her Allahın sabahı sabahın köründe ben daha kahvaltı bile yapmamışken+sabahtan sonrada yaklaşık saatte bir gelip"muradım bilgisayarı açtın mı?he.şu benim mayili bi açarmısın birisi mail gönderecektide" diyen Cemal E. bey amcayı buradan protesto ediyorum.sorun değil aslında ama bu kadarda abartılmazki yaw.. ayçaya katılıyorum + üsküdar sahilindekilerileri x2 kez protesto ediyorum.fenada olmuyor aslında zıt partileri yan yanayken izlemek (pispissırıtansmiley) |
Ynt: Protesto Ediyorum! Protesto (Komik): [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=Zw5gUXgwGYU[/youtube] |
|
anlattınız şeyi, anlıyamadım.. şaşkın 44 dl67 |
Ynt: Protesto Ediyorum! bir hafta iiçinde ikinci kez arpacık çıkaran gözümü protesto ediyorummm n9598 ağla ağla |
Ynt: Protesto Ediyorum! _Aman banane ya walla en güzeli basit yaşamak yaşıcaz ölcez işte ne gerek var bunları düşünmeye diyen insanları kınıyorum ya kim basit yaşamak ister yahu 789569 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:33 AM. |