![]() |
Ynt: Protesto Ediyorum! Alıntı:
canini verecek kadar futbol tutkunu olanlari kiniyorum,futbolu iki cephenin yaptigi savas haline getirdiler,artik futboluda yerli yerine yani spor kategorisine koysunlar gssmile fbsmile |
Ynt: Protesto Ediyorum! Alıntı:
|
Ynt: Protesto Ediyorum! Adalet duyguları olmayan hep bana hep bana diyen..Bunun için herşeyi ezip geçmeyi marifet sayan insanları protesto ediyorum... |
Ynt: Protesto Ediyorum! Madem konu politikadan açılmış azcıkda öyle devam ediyor gibi bende bu gün yaşadığım bir iki şeyi protesto etmek istiyorum.Belki sesimi duyarlar buradan dl67 drive45 Hangi partiye oy vercen diye soranları,cevabını zorda olsa alıncada sanki adama küfretmişçesine rengi,şekli ve şemali değişenleri sigrt56 ,bu konuyla ilgilide 40 türlü soru sorup çıldırtanları kizgin1 , 3 kuruşluk bir şeye 5 kuruş deyipte "o da sana olur fiyat vs." diyen satıcıları(bunu yapan bir de arkadaşsa x2 kez), Çıkar amaçlı yüze karşı canım,cicim,bir tanem diyen,deyipte arkadan iş çeviren genelde çeviremeyen beceriksizleri Protesto Ediyorum bad45 yrl78 |
Ynt: Protesto Ediyorum! yolda kızlara laf atmayı erkeklik sanan zavallı zihniyeti protesto ediyorum!!!! n9598 |
Ynt: Protesto Ediyorum! Sabahın köründe kapımın önünde beton kırma makinasıyla yol çalışması yapan arkadaşı protesto ediyorum ya tamam işiniz de insan dayanamıyor o sese offffffffffff zaten uyuyamıyorummmmmmm tuh788 dunk56 |
Ynt: Protesto Ediyorum! Allah'ın cezası eski ev sahibimiz ve emlakçımızı protesto ediyorum hem de en şiddetlisindennnn n9598 |
Ynt: Protesto Ediyorum! Ben de magazin programlarını izleye izleye kalitenin baldır bacakta selülitsizlikte vs. vs. vs. yattığını düşünüp, beynini sadece fiziksel güzelliğe adayan, hayatın kendisinden soyutlayan ,kendini meta gibi sunan ,yetmez gibi elalemin kocasını ayatmayı başarı bilen hemcinslerimi protesto ediyorum. Lütfen artık beyinlerini tatilden çağırıp düşünmeye başlasınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr kizgin1 kizgin1 kizgin1 kizgin1 kizgin1 kizgin1 kizgin1 789569 789569 789569 789569 789569 |
Ynt: Protesto Ediyorum! Ha bi de "güzel ve dahi" gibi bayanları dibine kadar aşağılayan programları hazırlayanları ve bu programı ağzının suyu aka aka izleyenleri protesto ediyorummmm n9598 n9598 n9598 n9598 n9598 n9598 n9598 n9598 |
Ynt: Protesto Ediyorum! helal olsun sana ceren ya kesinlikle katılıyorum kadınlar bir programda ancak bu kadar aşağılanabilirdi. ne bu yaa |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:33 AM. |