![]() |
Protesto Ediyorum! Evet benim gerçekten bu hayatta kınadığım (pretosto ) ettiğim birçok şey var bunları merak ediyorum bu başlığı o yüzden açtım buyrun sizler neyi pretesto ediyorsunuz laf aramızda var bende biraz aykırılık açtığım başlıklarda kendim gibi itiraf ediyorum protesto ediyorum daha durun çok şey var bu kediciğin aklında blook |
Ynt: Protesto Ediyorum! Bu sıcak havalarda insanlar içmek için su bula biliyor hoş yakında oda kalmayacak ya sokalarda yaşayan kedi-köpek-kuş-börtü böcek tüm hayvanlar için küçük bir kap su koymayan insanoğlunu kınıyorum protesto ediyorum yani n9598 |
Ynt: Protesto Ediyorum! bende dün araba yıkamasinda bir amcamdan dinledigim sacma sapan bu tur dusunceleri olanlari protesto ediyorum ATATURK ve Mustafa Kemal arasindaki fark nedir dedi? Kendi cevabi kisaca ATATURK canakkalede ölmuş ve amerikanyalılar onun bir kopyasini getirmişler aslinda Mustafa Kemal manisada bir köyde defnedilmiş (yaa alakaya bakk çanakkalede ölüyo manisaya ..)ATATURK yani ameikanyali ATATURK de anitkabirde yatiyormusss.. Iyide inandigi parti de zaten Amerikanyalii nolmuss dedim onlarinki politikmisss dusun DAYANAMIYORUM CEHALETI PROTESTO EDIYORUMMMMM |
Ynt: Protesto Ediyorum! bune cahillik böyle.safsata üstünde durmaya bile değmez.... |
Ynt: Protesto Ediyorum! Ben de amcan ve amcan gibi paranoyakları protesto ediyorum dennise..Amerika Atatürk'ün kopyasını niye getirsin?Bu adamlar deli mi?ATATÜRK gibi büyük bir insanın kopyasını yapabilseler bize niye yollasınlar,kendileri yararlanmayıp da?Ayrıca o dönemde kopyalamanın k 'si mi varmış da yapmışlar..ayyy şiştim.. Güzel ülkemin,güzel insanlarının,kültürünü,ahlakını dejenere eden,iyi niyetini,taşını,toğrağını,petkimini,elektriğini ''Babalar gibi'' satanları da protesto ediyorum. |
Ynt: Protesto Ediyorum! Protesto başlığı çok iyi olmuş. Üyelerimizden ricam protesto başlığı altında siyasi görüş bildirmemeye özen göstermeleridir. |
Ynt: Protesto Ediyorum! Alıntı:
buğün çarşıda yaya kaldırımına park eden tüm araç sahiplerini pretoste ediyorum yahu tuh788 |
Ynt: Protesto Ediyorum! pitbull cinsi köpekleri yasak olmasına karşın besleyip insanların hayatını tehlikeye sokanları protesto ediyorum!!! |
Ynt: Protesto Ediyorum! hala kadınları cinsel obje görmekden vazgeçmeyip, rahatlıkla elde edebileceğini , boyun eğdirebileceğini, ezebileceğini düşünen , hala ikinci sınıf görmek isteyen KOCAKAFAlı kocaları protesto ediorum. sen benim arkadaşımaaaa öle davranamazsın anladınmı kendini bi ......... sanan dalkavuk koca seni. neutrali5 |
Ynt: Protesto Ediyorum! bu sitenin birliğini bütünlüğünü bozmaya çalışan din ve politika konusunu illa vede mutlaka buradada işlemeyi,aramızdan bir kaçını namaza başlatıp( nedense hep kılmadığımızı varsayarlar) cennetten yer parsellemeyi şiar edinmiş olanları protesto ediyorum.ve kendilerine hatırlatıyorum. kardeşim benim inancım beni ve allahı ilgilendirir,dünyanın nefsini namusunuve tüm kadınların imanını bir metrelik baş örtüsüne sığdırdınız..parsellemeye çalıştığınız cennet köşesinin sorumluluğunuda namusunuzla kendiniz taşıyın.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:32 PM. |