![]() |
Ynt: Protesto Ediyorum! valla kız, paylaştım da rahatladım şişmişim , oh beaaaaaaah smiliyface |
Ynt: Protesto Ediyorum! Güzel ve Dahi diye yayınlanan kadını küçük düşüren ,Tv seyircisiyle dalga geçen cinsiyet ayrımcı programı protesto ediyorum.. |
Ynt: Protesto Ediyorum! akşam yemeğini açgözlük yapıp fazla kaçırdığım için kendimi protesto ediyorummm!!! |
Ynt: Protesto Ediyorum! Eskisi kadar kitap okumadığım için kendimi protesto ediyorum |
Ynt: Protesto Ediyorum! Ön yargılı insanları protesto ediyorum |
Ynt: Protesto Ediyorum! Bugün pazarda bana çarpan ve bir özür dilemeyen tüm insanları kınıyorum |
Ynt: Protesto Ediyorum! akşamdan beri taş gibi olan ve bir türlü inmek bilmeyen gastritli midemi protesto ediyorummm |
Ynt: Protesto Ediyorum! Ya ben saf'ım yada anlayışı kıt bir kediyim kendimi kınıyorum çünki ramtha333 açmış olduğu başlıkları anlayamadım kekmiyim ben utananadam |
Ynt: Protesto Ediyorum! Ben de kendini farkli gostermeye gayret eden, samimi olmayan, kronik yalanci (kendine bile) , para manyagi , kadini bir parca et, erkegi bir parca mal goren, ustune ustluk birde kendini daima hakli bulan insanlari PROTESTO ediyorum ama ayni zamanda bir an evvel deyisebilmeleri duzelebilmeleri icin hayirlarina duaciyim. |
Ynt: Protesto Ediyorum! Alıntı:
hazır yazdım bende protesto edeyim birilerini: af sınavlarında kolay sorması gerekirken daha da kazık sorular soran hatta önceki final ve bütlerde sormadıkları soruları soran prof. ları protesto ediyorum.başta bizim mag.kayaç petrografisiciyi. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:51 PM. |