Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   TANIŞALIM ARKADAŞLAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/13-tanisalim-arkadaslar.html)

fato09 03-07-2007 08:33 PM

Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

hoşgeldin safalar getirdin elifçim smiliyface cilgin897

turgay0101 03-07-2007 08:59 PM

Alıntı:

lalezar Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Barış için ben de dua ediyorum..gözlerinde tuba ağacı var onun..ruhunda cennet...
ya alkışlanmayı istemesi normal bence..yani o röportajda öyle demiş ya..taşkın bir ruh o...ruhunda sıradışılık var onun...
bu denli güzel yaratılmışsa bir varlık..asla silinemez varlık sahnesinden...öyle veya böyle...orda veya burda büyülemeye devam edecek...

Barışın durumundan kaynaklanan manevi atmosferi hissetmemek elde değil gerçekten, bende sevenlerin ağzından bunu yazıyorum bu da dua yerine geçer inşallah...
Dualar seninle kalk be artık barış
fenalaştı diller var Rabbe yakarış
dolu hep gözler sensiz hayat kış
sürmeli gözlerine yüreğimden Alkış
bedeli yok bu sevginin kalpte nakış
gülen yüzün solmasın yanımızda ol yaz kış
muhabbet müebbet olsun HAYYdi hayata yapış
niyazlarımız has dualarla aramıza karış...

fato09 03-07-2007 09:10 PM

bu şiiri kendin yazdın sanırım. ne kadar samimi ve içten...tebrik ederim. bu durumda bana yazdıklarına yürekten katıldığımı söylemekten başka bir şey düşmüyor

25emel 03-07-2007 10:02 PM

Alıntı:

esmer Nickli Üyeden Alıntı
merhaba, benim adım elif 5-6 aydır bu siteyi takip ediyorum.kimya bölümü mezunuyum ,22 yaşındayım,istanbul doğumluyum

oooo hoşgeldinizefendimmm sefalar getirdiniz sevincli ya hani bir şarkı vardıya kemal sunal söylüyordu.. esmerim biçim biçim.....alem bana düşmandır esmer sevdiğim için loy hele loy loy loy kibar yarim esmerim loy.. wave ay nese ne alaka bilmem ama severim eski türk flimlerini du bi hababam izleyeyimde günün yorgunluğunu kahkahalarla atayım...

25emel 03-07-2007 10:04 PM

ya yolladıktan sonra aklıma geldi.(msjdaki yazdığım şarkı ile ilgili degil) ya esmer nie 5-6 ay bekledin gelmek için? dusun 44

hayalayaz 03-07-2007 10:47 PM

kardeşim ben esmerleri severim..çocuk sarışın doğdu diye hastaneyi ayağa kaldırmıştım..bana alman çocuu kakaladınız diye..ben esmer çocuk olsun diye esmer adam aldım..çocuk renkli gözlü sarışın geldi..neyse elif ben sana esmer dicem olurmu nedenini açıkladım zaten hoşgeldin safalar getirdin..

25emel 03-07-2007 11:00 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim ben esmerleri severim..çocuk sarışın doğdu diye hastaneyi ayağa kaldırmıştım..bana alman çocuu kakaladınız diye..ben esmer çocuk olsun diye esmer adam aldım..çocuk renkli gözlü sarışın geldi.

khkh56 khkh56 alemsin ya

fato09 04-07-2007 12:11 AM

hayal ablacım sana neden bu kadar ısındığıma bir kanıt daha : ben de esmer manyağı bir insanım. bana çıkma teklif eden ya da arkadaşlarımın bana ayarlamaya çalıştıkları kişiler sarışınsa sırf bu yüzden geri çevirdim hep(bu yüzden de 2 senedir sevgilim yok utananadam ) çok korkuyorum sonunda bir sarışına aşık olucam diyee

25emel 04-07-2007 12:14 AM

Alıntı:

FATMA BAKIRCI Nickli Üyeden Alıntı
hayal ablacım sana neden bu kadar ısındığıma bir kanıt daha : ben de esmer manyağı bir insanım. bana çıkma teklif eden ya da arkadaşlarımın bana ayarlamaya çalıştıkları kişiler sarışınsa sırf bu yüzden geri çevirdim hep(bu yüzden de 2 senedir sevgilim yok utananadam ) çok korkuyorum sonunda bir sarışına aşık olucam diyee

e müstahaktır size yaaa ol sarışının birine aşık da gör sen smil56 olurmu öyle seyy esmeri sarışını hepsi bizim için f678h olmas bak allahın gücüne gider sonra öyle demeyinn sevincli

fato09 04-07-2007 12:20 AM

ya emelcim haklısın tabi bazen diyorum kendi kendime: sarışını esmeri mi var hepimizin yaratıcısı bir günaha giriyorum diye ama yine de esmer sevdamdan vazgeçemiyorum bir türlü. esmer olmasa da saçı gözü kara olsun en azından hele kaşı gözü kara olanlar... ah ah... ağla

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:36 PM.