![]() |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR hoşgeldin safalar getirdin elifçim smiliyface cilgin897 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Alıntı:
Dualar seninle kalk be artık barış fenalaştı diller var Rabbe yakarış dolu hep gözler sensiz hayat kış sürmeli gözlerine yüreğimden Alkış bedeli yok bu sevginin kalpte nakış gülen yüzün solmasın yanımızda ol yaz kış muhabbet müebbet olsun HAYYdi hayata yapış niyazlarımız has dualarla aramıza karış... |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR bu şiiri kendin yazdın sanırım. ne kadar samimi ve içten...tebrik ederim. bu durumda bana yazdıklarına yürekten katıldığımı söylemekten başka bir şey düşmüyor |
|
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR ya yolladıktan sonra aklıma geldi.(msjdaki yazdığım şarkı ile ilgili degil) ya esmer nie 5-6 ay bekledin gelmek için? dusun 44 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR kardeşim ben esmerleri severim..çocuk sarışın doğdu diye hastaneyi ayağa kaldırmıştım..bana alman çocuu kakaladınız diye..ben esmer çocuk olsun diye esmer adam aldım..çocuk renkli gözlü sarışın geldi..neyse elif ben sana esmer dicem olurmu nedenini açıkladım zaten hoşgeldin safalar getirdin.. |
|
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR hayal ablacım sana neden bu kadar ısındığıma bir kanıt daha : ben de esmer manyağı bir insanım. bana çıkma teklif eden ya da arkadaşlarımın bana ayarlamaya çalıştıkları kişiler sarışınsa sırf bu yüzden geri çevirdim hep(bu yüzden de 2 senedir sevgilim yok utananadam ) çok korkuyorum sonunda bir sarışına aşık olucam diyee |
|
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR ya emelcim haklısın tabi bazen diyorum kendi kendime: sarışını esmeri mi var hepimizin yaratıcısı bir günaha giriyorum diye ama yine de esmer sevdamdan vazgeçemiyorum bir türlü. esmer olmasa da saçı gözü kara olsun en azından hele kaşı gözü kara olanlar... ah ah... ağla |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:36 PM. |