![]() |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Alıntı:
ben içki türlerinin hepsini denedim ama hepsi midemi kaldırdı içki ban fgöre değil anladım laf olsun diede içmem sevmiyorum tek ayık ve aklı başında olarak arkadaşlarım içerse ki içki içende pek yok ben arabayı kullanırım senin gibi bu arada abim ehliyet kursunda trafik eğitmenliği yapıyor |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Sevgili Barış için ben de dua ediyorum..gözlerinde tuba ağacı var onun..ruhunda cennet... ya alkışlanmayı istemesi normal bence..yani o röportajda öyle demiş ya..taşkın bir ruh o...ruhunda sıradışılık var onun... bu denli güzel yaratılmışsa bir varlık..asla silinemez varlık sahnesinden...öyle veya böyle...orda veya burda büyülemeye devam edecek... |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR ya kendini bileceksin herseyden önce... temelde bu var bence... yeri gelir alkolümüde alırım ,yeri gelir arabamıda kullanırım ortam el verdikce yapılır... ama öyle iç iç sonra direksiyona geç o yanlış tabi... zaten o yüzden diyorum ya önce kendini bileceksin die sapkal89 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR biri bana açıklayabilir mi neler olduğunu Barış'a birşey mi oldu tv de izlemem ki |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR olmazmı burcu. Barış bi trafik kazası geçirdi. Bayadır durumu ağırdı. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Hadi ya hiç haberim yok olamadı da bir internette dolanayım ben işler ailem derken tv hiç açmadım Allah sağlık sıhhat versin çok geçmiş olsun 44 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR arkadaşlar bir kaç gündür yazamadım buraya ama ben de barışın durumunu ilk gününden beri takip ediyorum. gerçekten çok üzüldüm daha gencecik bir insan Allah şifalar versin inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur. bu arada alkol konusunda ben de çok hassasım. kullanmıyorum kesinlikle ve herkesten de rica ediyorum lütfen trafiğe alkollu çıkmayın gencecik insanları kaybetmeyelim bu yüzden ağla |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR merhaba, benim adım elif 5-6 aydır bu siteyi takip ediyorum.kimya bölümü mezunuyum ,22 yaşındayım,istanbul doğumluyum |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Alıntı:
|
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR elif aramiza hos geldin hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:20 AM. |