Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   TANIŞALIM ARKADAŞLAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/13-tanisalim-arkadaslar.html)

berkeberk 04-07-2007 10:48 AM

Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

yani tam kara kaşlıların kara gözlülerin bol olduğu bi ülkede yaşıyosun. gönlünce birini bulursun inşallah.

BURCU GELEGEN 04-07-2007 10:51 AM

Alıntı:

FATMA BAKIRCI Nickli Üyeden Alıntı
ya emelcim haklısın tabi bazen diyorum kendi kendime: sarışını esmeri mi var hepimizin yaratıcısı bir günaha giriyorum diye ama yine de esmer sevdamdan vazgeçemiyorum bir türlü. esmer olmasa da saçı gözü kara olsun en azından hele kaşı gözü kara olanlar... ah ah... ağla

Ay sizler harika yaşayın y789 valla hiç takıntım olmadı bu konuda ama derdiniz bu olsun khkh56

fato09 04-07-2007 10:56 AM

YA HAKLISIN BERKEBERK DE BULAMIYORUM İŞTE 2 SENEDİR YALNIZ TAKILIYORUM AMA İNŞALLAH SENİN DUAN TUTAR DA NASİPLENİRİM ÇOK SAĞOL:) BU ARADA HAKLISIN BURCU TEK DERDİMİZ BU OLSUN DİMİ:) ALLAH BÜYÜK DERT VERMESİN HİÇBİRİMİZE 128956

tresor 04-07-2007 12:17 PM

kara kaslı kara gozlu , insan ,kendınle barısık ve sana gercek degerını verebılecek bırı olsun ınsallah f678h s456

sessiz 04-07-2007 12:37 PM

Alıntı:

FATMA BAKIRCI Nickli Üyeden Alıntı
hayal ablacım sana neden bu kadar ısındığıma bir kanıt daha : ben de esmer manyağı bir insanım. bana çıkma teklif eden ya da arkadaşlarımın bana ayarlamaya çalıştıkları kişiler sarışınsa sırf bu yüzden geri çevirdim hep(bu yüzden de 2 senedir sevgilim yok utananadam ) çok korkuyorum sonunda bir sarışına aşık olucam diyee

bence bır fark yok sarısını esmerı anlasabılmek daha onemlı su anda 3 talıbım var bırı turuncu bırı kumral bırı sarısın
ama secım yapamıyorum agl34

Deria 04-07-2007 02:38 PM

aman ne sarışını ne esmeri. önce insan olmalı, sana değer vermeli. Allah a şükür benim de tam da söylediğim özelliklere uyan istediğim gibi bir kişi ile istediğim şekilde devam eden bir ilişkim var.
Allah hepinize bu mutluluğu verir inş benimki ni de hiç bozmaz.
laf açılmışken söyledim bunları ama asıl konuyla da ilgili bişeyler söyleyeyim.
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgelin.

gulenyuzum 04-07-2007 03:29 PM

bencede sarisinin esmerin onemi yok en guzeli ahlaki en iyi olani guzelde olsa cirkinde olsa birlikteligi saglayan anlayistir hismiley

fato09 04-07-2007 06:43 PM

arkadaşlar çok sağolun hepiniz iyi dilekleriniz için. ilişkisi olan herkesin mutluluğunu daim etsin Allah. olmayanlara da gönlüne göre hayırlı insanlar nasip etsin (aminnnn 128956 ) smiliyface

hayalayaz 04-07-2007 09:00 PM

yüzümü güldürdünüz..allah başka dert vermesin..bunuda dertten saydık ya helal olsun bize..çocuklar aman diyeyim...daha yeni bir gelin aldık..sadece eşin iyi olması yetmiyor..allah sizleri, hem kendisi hemde soyu sopu iyi olanlarla karşılaştırsın...beni fena tırsıttılar..evlenme dediğim zaman cengaver gibiydim...şimdi eh hayırlısıyla inşallah derken sesim fısıltıyla çıkıyor..oğlum pek bi memnun kıs kıs gülüyor köftehor..hayatında ilk defa korktuğumu gördü..

fato09 04-07-2007 09:13 PM

amin hayal ablacım inşallah Allah senin de gönlüne göre versin her şeyi burdaki tüm arkadaşlarımın da:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:39 AM.