![]() |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR 44 bende yazacam şiir banane y789 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Alıntı:
|
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Alıntı:
|
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR yeni gelen arkadaşlar hoşgeldi safalar getirdi, turgaaay döktürmüşün yine tebrikler..atakan bey öneriniz fena fikir değil..uygulayın bence.. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Ayy yok şiir mi uzak durayım ama hikaye yazabilirim şiirler sana daha çok yakışıyor 8977 bende arada kısa da olsa hikaye yazmaya başlayayım. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR herkese merhabaa!!! arkadaşlar pinhani den haberdar mısınız bilmiyorum. haberdar olmayan varsa da ben tavsiye etmek istedim. onların şarkıları da çok dinlendiriyor beni. şu sıra yayınlanan kavak yelleri dizisinde kullanıyorlar onların albümündeki şarkıları. bulamayanlara ben msnden yollayabilirim. kendinize iyi bakın arkadaşlar... thumbsanim |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR fatmacığım çok sevinirim |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR evet pinhani çok iyi gruplar arasında Hayilim sana şimdi dosya halinde göndereyim |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Haktan gelen şerbeti içtik elhamdülillah Şol kudret denizini geçtik elhamdülillah Şu karşıki dağları,meşeleri bağları, Sağlık sefalık ile aştık elhamdülillah. Kuru idik yaş olduk, Ayak idik baş olduk, Havalandık kuş olduk, Uçtuk elhamdülillah. Vardığımız illere, Şol sefa gönüllere, Halka taptık manisin, Saçtık elhamdülillah Beri gel barılşalım, Yadisen bilişelim, Atımız eğerlendi Eştik elhamdülillah. İndik rumu kışladık Çok hayr-ü şer işledik Üç bahar geldi Geri göçtük elhamdülillah Dirfilli pınar olduk İrkildik ırmak olduk Artık denize daldık Taştık elhamdülillah. Tabdukun tapusunda Kul olduk kapusunda Yunus miskin çiğ idik Piştik elhamdülillah |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR 25889 arkadaşlar ben Yunusa hayranım .Aslında şiir ne kadar bizi anlatıyor, bizler de bir nevi pişmeye çalışıyoruz.Bu arada turgay şiir çalışmalarında başarılar güzel oluyor bence aynen devam. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:06 AM. |