Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   TANIŞALIM ARKADAŞLAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/13-tanisalim-arkadaslar.html)

BURCU GELEGEN 30-06-2007 10:08 PM

Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

44 bende yazacam şiir banane y789

turgay0101 30-06-2007 10:40 PM

Alıntı:

BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı

Yazın Burcu hanım bende çok sevinirim atırşız ama neseli56şakası bi yana benimki şiirden biraz farklı ben buna ritmik Türkçe şiiri diyorum şimdiki gençlik rap diye biliyor açılımı ritmik amerikan şiiri demek bende Türkçe yaptığım için böyle diyorum... hismiley

25emel 30-06-2007 10:47 PM

Alıntı:

turgay0101 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı

Yazın Burcu hanım bende çok sevinirim atırşız ama neseli56şakası bi yana benimki şiirden biraz farklı ben buna ritmik Türkçe şiiri diyorum şimdiki gençlik rap diye biliyor açılımı ritmik amerikan şiiri demek bende Türkçe yaptığım için böyle diyorum... hismiley

ay çok güzelmiş ritmik türkçe şiiri harikaya sahiden 44 ben lisedeyken bir şiir yazmıştım.sınıfçak gülmekten yerlere serilmiştik tik diyorum çünkü bende gülmekten okuyamamıştım khkh56 sahiden yere oturanlar olmuştu ...bayılırım,okurum lakin yazamam .. arada bir deniyorum ama başladım foruma girmeye başladıktan sonra... tabii bunda senin kadar sevgili turgay,laleminde payı var... onun şiirlerinede bayılıyorum bu hatun nerden buluyor bunları bilemiyorum yaaa dusun

hayalayaz 30-06-2007 11:04 PM

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldi safalar getirdi, turgaaay döktürmüşün yine tebrikler..atakan bey öneriniz fena fikir değil..uygulayın bence..

BURCU GELEGEN 01-07-2007 10:41 AM

Ayy yok şiir mi uzak durayım ama hikaye yazabilirim şiirler sana daha çok yakışıyor 8977 bende arada kısa da olsa hikaye yazmaya başlayayım.

fato09 01-07-2007 11:51 AM

herkese merhabaa!!! arkadaşlar pinhani den haberdar mısınız bilmiyorum. haberdar olmayan varsa da ben tavsiye etmek istedim. onların şarkıları da çok dinlendiriyor beni. şu sıra yayınlanan kavak yelleri dizisinde kullanıyorlar onların albümündeki şarkıları. bulamayanlara ben msnden yollayabilirim. kendinize iyi bakın arkadaşlar... thumbsanim

hayalayaz 01-07-2007 12:09 PM

fatmacığım çok sevinirim

BURCU GELEGEN 01-07-2007 01:15 PM

evet pinhani çok iyi gruplar arasında Hayilim sana şimdi dosya halinde göndereyim

kuman1979 01-07-2007 11:12 PM

Haktan gelen şerbeti içtik elhamdülillah
Şol kudret denizini geçtik elhamdülillah
Şu karşıki dağları,meşeleri bağları,
Sağlık sefalık ile aştık elhamdülillah.

Kuru idik yaş olduk,
Ayak idik baş olduk,
Havalandık kuş olduk,
Uçtuk elhamdülillah.

Vardığımız illere,
Şol sefa gönüllere,
Halka taptık manisin,
Saçtık elhamdülillah

Beri gel barılşalım,
Yadisen bilişelim,
Atımız eğerlendi
Eştik elhamdülillah.

İndik rumu kışladık
Çok hayr-ü şer işledik
Üç bahar geldi
Geri göçtük elhamdülillah

Dirfilli pınar olduk
İrkildik ırmak olduk
Artık denize daldık
Taştık elhamdülillah.

Tabdukun tapusunda
Kul olduk kapusunda
Yunus miskin çiğ idik
Piştik elhamdülillah

kuman1979 01-07-2007 11:18 PM

25889 arkadaşlar ben Yunusa hayranım .Aslında şiir ne kadar bizi anlatıyor, bizler de bir nevi pişmeye çalışıyoruz.Bu arada turgay şiir çalışmalarında başarılar güzel oluyor bence aynen devam.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:06 AM.