Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   TANIŞALIM ARKADAŞLAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/13-tanisalim-arkadaslar.html)

ozel 29-05-2007 11:14 PM

Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

Merhaba arkadaslar, Ben Ferya Ozel, 1963 dogumluyum, 4 yildir Kanadada yasiyorum, 15 gun once telkinleri dinlemeye basladim, surekli kendimi suclamak, hata bulmak gibi ruhsal saplantilarim vardi. Dolayisi ile ruhsal olarak rahat olamamaktan dolayi daha bir cok yan etki sikintilari ve iskence diyebilecegim ruhsal sorunlar yasiyordum. Ve ciddi bir cozum ararken anti-depresan tedavisi bile denedim, biraz faydasi olmustu ama karsilastigim her olayda (negatif-pozitif farketmez) bu ruhsal sorunlarin gercekten cozulmedigi sinyallerini hep aldim, hep rahatsiz yasadim. Meditasyonada basladigim bu son donemde bu site ile tanistim, hosgeldiniz videosu beni ve hayatimi inanilmaz bir deyisimin icine cekti, hal boyle olunca sitenin icerigini merak edip siteye uye oldum ve telkinleri dinlemeye basladim. 15 gun oldu ve ruhumdaki huzur bana dogru yolda oldugumu soyluyor. Artik suna inaniyorum ki ilacla tedavi eksik bir tedavi ve rahatsizlik yeniliyor. Ama dusunce yapini ve hayata bakis acini deyistirebilirsen sayet, rahatsizliklarinin bir bir hayatindan sessizce cekip gittigini hayretle fark ediyorsun. Onlar cekip gittikce olusan bosluklari olumlu telkinlerle, pozitif dusunmeye calismakla doldurmamiz gerektigine inaniyorum, yoksa kirk haramiler kapida bekliyorlar blook Bence once ruhu tedavi etmek gerek ki ruh saglikliysa beden cok zor rahatsizlaniyor. Bu sitedeki telkinlerin bana dusunce bicimimi ve dolayisi ile hayata bakis acimi deyistirmemde, cok fazla yardimi oldu ve oluyor. Bunun inanmanin etkisi ile dogrudan baglantili olmadigi konusunda sevgili Atakana katiliyorum cunku baslangicta inanmiyordum ama umit ediyordum. Simdi inaniyorum blissy . Tekrar tekrar tesekkurler cok sevgili Atakan ve aciklamalari ile bizlere yol gosteren diger tum arkadaslar. hismiley
Sevgi ve Isikla kalin
Ferya

hayatdolu 30-05-2007 10:15 AM

Merhaba :)

İki hafta once uye olmustum siteye ama kendimi tanıtmayı unutmusum :)

34 yasındayım ve İstanbul'da yasıyorum. Devlet okulunda bir lisede Matematik öğretmeniyim. Öğrencilik yıllarımda 5 yıl kadar radyo dj ligi yaptım. Diksiyon ve guzel konusma egitimi aldım. Kisisel gelisim kitapları okumayı cok seviyorum. Forumu ,sitede cekim yasası ile ilgili bir sey arastırırken kesfettim. Ve bu sitede sizlerle olmaktan cok mutluyum.

Atakan Bey'e emeklerinden dolayı , diger arkadaslarında deneyimlerini bizimle paylastıkları icin cok tesekkurler.

Kucak dolusu sevgi ve saygılarımla :)

gulumse 30-05-2007 05:48 PM

selam

Ben 1973 istanbul doğumluyum.A.Ö.F İşletme son sınıf öğrencisiyim.Reklam Ajansında grafikerlik yapıyorum.İlk günler çok başım ağrımıştı mp3leri dinlerken.Ama şimdi herşey yolunda. Bide daha önceden insanları kırmazdım hep ben kırılırdım hakkımı savunamazdım..Ama şimdi hakımı savunuyorum ama biraz agresif oldum galiba derty 1 aydır bu sitedeyim.Çok güzel bir site.Herkesin yararlanmasını dilerim.

hayatimdegisti 01-06-2007 12:01 AM

Alıntı:

hayatdolu Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba :)

İki hafta once uye olmustum siteye ama kendimi tanıtmayı unutmusum :)

34 yasındayım ve İstanbul'da yasıyorum. Devlet okulunda bir lisede Matematik öğretmeniyim. Öğrencilik yıllarımda 5 yıl kadar radyo dj ligi yaptım. Diksiyon ve guzel konusma egitimi aldım. Kisisel gelisim kitapları okumayı cok seviyorum. Forumu ,sitede cekim yasası ile ilgili bir sey arastırırken kesfettim. Ve bu sitede sizlerle olmaktan cok mutluyum.

Atakan Bey'e emeklerinden dolayı , diger arkadaslarında deneyimlerini bizimle paylastıkları icin cok tesekkurler.

Kucak dolusu sevgi ve saygılarımla :)

Siteye son zamanlarda çekim yasasını araştıran çok sayıda kişi üye oldu.İstatistik bölümünden görünen yaklaşık 800 kişinin bu filmi araştırırken ulaşmış olması...
Bu durum oldukça sevindirici.Kişisel gelişim ile ilgili araştırmayi seven nitelikli üyelerimiz her geçen gün artiyor.Bu da sohbetlere yansiyor. blissy

Bana neden bu sitenin reklamini daha çok yapmadiğim soruluyor.Nedeni üye kalitemizden çok memnun olmam. 12389

Yeni gelenler karşılanıyor bilgiler paylaşılıyor bana yapacak çok bir şey kalmıyor.... s456

berkeberk 01-06-2007 10:23 AM

üye olalı baya oluyor. tanışmak bugüne kaldı. adım ali. izmirde yaşıyorum. memurum. vergi ve muhasebe ile ilgili soruları olan arkadaşlara bilgim dahilinde yardımcı olabilirim. onayi işletme mezunuyum. yaşım 32. atakan bey üye kalitesinden bahsetmiş. gerçektende çok seviyeli insanlar var. aranızda olmak güzel. blissy

gulenyuzum 03-06-2007 09:49 AM

meraba bende yenilerdenim 2haftadir sitenin incelemedigim yeri kaldimi acaba diye merak ediyorum ocadar cok inceledimki ocudugum yerleri tekrar tekrar okuyorum yanitlama yapacagim ama nereye yazacagimi daha yeni farkettim tabi dogruysa internet konusunda biraz acemiyim onuda ogrenirim bu olumlu cumle yerinde oldu neyse tekrar merhabalar

BURCU GELEGEN 03-06-2007 11:33 AM

Siteye son zamanlarda çekim yasasını araştıran çok sayıda kişi üye oldu.İstatistik bölümünden görünen yaklaşık 800 kişinin bu filmi araştırırken ulaşmış olması...
Bu durum oldukça sevindirici.Kişisel gelişim ile ilgili araştırmayi seven nitelikli üyelerimiz her geçen gün artiyor.Bu da sohbetlere yansiyor. blissy

Bana neden bu sitenin reklamini daha çok yapmadiğim soruluyor.Nedeni üye kalitemizden çok memnun olmam. 12389

Yeni gelenler karşılanıyor bilgiler paylaşılıyor bana yapacak çok bir şey kalmıyor.... s456

[/quote]

Bende Çekim Yasasını araştırırken tanıştım sizlerle ve zamanlama o kadar doğruydu ki şu an farkındalığımı daha çok hissedebiliyorum. Reklam gerek yok Atakan bey gerçektende bu şekilde devam etmesi çok hoş bırakalım ihtiyacı olan zamanında üye olsun.

BURCU GELEGEN 03-06-2007 11:35 AM

Sevgili Ferya, Hayatdolu, Gül, Gulenyuzum ve tekrar Berkeberk aramıza hoşgeldiniz.

Berkeberk İzmir için tanışma yapılacak tarih belli olmasa da partysmiley Katılırsan iyi olur.

25emel 03-06-2007 12:48 PM

Alıntı:

BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Ferya, Hayatdolu, Gül, Gulenyuzum ve tekrar Berkeberk aramıza hoşgeldiniz.

aynen katılıyorum 44

gulenyuzum 05-06-2007 02:01 AM

hosbulduk 25emel sagol fark ettigin icin bende bana kim hosgeldiniz diyecek diye merak ediyodum senin gibi kidemli birindende bu beklenir alk78

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:44 PM.