![]() |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Ben Pek şiirden Anlamam Ama Rap bi şiir sayılıyorsa Bence en iyisi onlar 25889 bu arada Pinhani gerçekten çOk iyi bi çıkış yakaladı Şu Beni Al parçası Çok hoş gerçekten! sapkal89 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR ya muhammet benim de en sevdiğim şarkı beni al harika bi parça. bu arada tuğhan sana kesinlikle katılıyorum yunus emre ve mevlanaya ben de hayranım. bende mesnevi var onu okumaya başlıycam en kısa zamanda. tasavvufla ilgilenmek istiyorum. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR fatma muhammet tughan hosgeldiniz aramiza t678 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR HOŞBULDUK MERHABALAR!!! |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR HOŞBULDUM BENDEN DE MERHABA. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR bende hoşbuldum sağol!:) |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR GÜNAYDIIIIN muhammed hoşgeldin, sanki ben daha önce sana hoşgelişler etmiştim ama, fazlası göz çıkarmaz..eğer atladıysam çok üzülürüm..yeni gelen her arkadaşıma, hoşgeldin demeye gayret ediyorum..hoşgeldin safalar getirdin, safa bulursun inşallah, hepinize iyi haftalar diliyorum. saygılı sevgiler |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Ben bugün yeni geleceklere peşin hoşgeldin demek istiyorum gün içinde giremeyebilirim uyanıklık yapayım bugün y789 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Alıntı:
|
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR yaa bende çok üzgünüm...ehliyet alan kişiler..sürücü kursuna yazıldığı anda edebilecekleri en büyük yemini etmeliler,, 1= içkili olarak direksiyona geçmeyeceğim diye 2=sürat yapmayacağım diye 3= kavşaklarda çok dikkat edeceğim diye 4 üzüntüden gerisini hatırlamıyorum siz devam edin.. bir yere gittiğimizde eğer arkadaşlarım içiyorlarsa,ben içki içmem arabayı kullanmayada ben talip olurum..eğlenmek için içki içmem gerekmiyorda.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:59 AM. |