Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   TANIŞALIM ARKADAŞLAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/13-tanisalim-arkadaslar.html)

muhammed 01-07-2007 11:57 PM

Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

Ben Pek şiirden Anlamam Ama Rap bi şiir sayılıyorsa Bence en iyisi onlar 25889 bu arada Pinhani gerçekten çOk iyi bi çıkış yakaladı Şu Beni Al parçası Çok hoş gerçekten! sapkal89

fato09 02-07-2007 12:03 AM

ya muhammet benim de en sevdiğim şarkı beni al harika bi parça. bu arada tuğhan sana kesinlikle katılıyorum yunus emre ve mevlanaya ben de hayranım. bende mesnevi var onu okumaya başlıycam en kısa zamanda. tasavvufla ilgilenmek istiyorum.

gulenyuzum 02-07-2007 12:19 AM

fatma muhammet tughan hosgeldiniz aramiza t678

fato09 02-07-2007 12:56 AM

HOŞBULDUK MERHABALAR!!!

kuman1979 02-07-2007 01:32 AM

HOŞBULDUM BENDEN DE MERHABA.

muhammed 02-07-2007 02:11 AM

bende hoşbuldum sağol!:)

hayalayaz 02-07-2007 09:23 AM

GÜNAYDIIIIN
muhammed hoşgeldin, sanki ben daha önce sana hoşgelişler etmiştim ama, fazlası göz çıkarmaz..eğer atladıysam çok üzülürüm..yeni gelen her arkadaşıma, hoşgeldin demeye gayret ediyorum..hoşgeldin safalar getirdin, safa bulursun inşallah,
hepinize iyi haftalar diliyorum. saygılı sevgiler

BURCU GELEGEN 02-07-2007 09:48 AM

Ben bugün yeni geleceklere peşin hoşgeldin demek istiyorum gün içinde giremeyebilirim uyanıklık yapayım bugün y789

turgay0101 02-07-2007 09:52 PM

Alıntı:

muhammed Nickli Üyeden Alıntı
bende hoşbuldum sağol!:)

kardeşim bunu bilerek mi yapıyorsun yanlış anlama şaşkınlığımı ifade etmek için yazdım bu olay beni çok etkiledide hiç takip etmediğim halde elime akrabaların evinde hem de en umulmadık yerde barışın röportajı geçti ve orda alkışlanmayı çok sevdiğini ama kalıcı şöhreti istedini söylüyor şimdiki halini düşünüyorum da bana büyük ders olsun diye bende o yazıyı ve fotoyu kestim bana kapak olsun diye cüzdanda saklıyorum şimdi de fotosunu görünce etkilendim neyse sağolasın eyvallah...

hayalayaz 02-07-2007 09:59 PM

yaa bende çok üzgünüm...ehliyet alan kişiler..sürücü kursuna yazıldığı anda edebilecekleri en büyük yemini etmeliler,,

1= içkili olarak direksiyona geçmeyeceğim diye
2=sürat yapmayacağım diye
3= kavşaklarda çok dikkat edeceğim diye
4 üzüntüden gerisini hatırlamıyorum siz devam edin..
bir yere gittiğimizde eğer arkadaşlarım içiyorlarsa,ben içki içmem arabayı kullanmayada ben talip olurum..eğlenmek için içki içmem gerekmiyorda..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:59 AM.