Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   TANIŞALIM ARKADAŞLAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/13-tanisalim-arkadaslar.html)

BURCU GELEGEN 04-07-2007 09:44 PM

Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

Alıntı:

FATMA BAKIRCI Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar çok sağolun hepiniz iyi dilekleriniz için. ilişkisi olan herkesin mutluluğunu daim etsin Allah. olmayanlara da gönlüne göre hayırlı insanlar nasip etsin (aminnnn 128956 ) smiliyface

amin valla Allah banada iyi bir nasip yakıştırsın 96 96

25emel 14-07-2007 11:48 AM

arkadaslar yeni gelen herkescige hoşgeldilerrr diliyorummm ve sevgi ile kucaklıyorummm blissy

elif2 18-07-2007 12:11 AM

Alıntı:

FATMA BAKIRCI Nickli Üyeden Alıntı
ya emelcim haklısın tabi bazen diyorum kendi kendime: sarışını esmeri mi var hepimizin yaratıcısı bir günaha giriyorum diye ama yine de esmer sevdamdan vazgeçemiyorum bir türlü. esmer olmasa da saçı gözü kara olsun en azından hele kaşı gözü kara olanlar... ah ah... ağla

deme oyle fatma tersi oluyor sonra 88a bende senin gibi kara kas kara góz hastasiyim kismet iste kocamda sarisin mavi gozlu oglumda sevincli

hayir bircok arkadasim renkli goz icin deliriyor,onlarinda kocalari cocuklari kara gozlu esmer 4897

sen en iyisi begensende caktirma benden soylemesi smil56

elif2 18-07-2007 12:19 AM

sahi bu bolum tanisma bolumuydu dusun

ben 1978 istanbul dogumluyum,adim elif. 5 senelik evliyim,viyanada yasiyorum.4 yasinda 1 oglum var.

BURCU GELEGEN 18-07-2007 12:23 AM

eee biraz geç oldu ama buradan da hoşgeldin 44

fato09 18-07-2007 12:54 AM

yeni gelen herkesler hoşgeldi safalar getirdiiii Allah ağzımızın tadını bozmasın smiliyface

dilekcik 08-11-2007 09:20 PM

kendimizimi tanıtacağız
derhal.. sapkal89

ismim dilek 22,75 yaşındayım.muhasebeciyim yüksek okul mezunuyum aynı zamanda aöf okuyorum aynı zamanda öss ye hazırlanıyorum.bi fabrikada muhasebeci olarak çalışıyorum.yaklaşık 3 yıldır iş hayatındayım.trakyalıyım beyaaaa aa34

genel olarak böyle.
teşekkür ederim ttli3

25emel 08-11-2007 09:26 PM

Alıntı:

dilekcik Nickli Üyeden Alıntı
kendimizimi tanıtacağız
derhal.. sapkal89

ismim dilek 22,75 yaşındayım.muhasebeciyim yüksek okul mezunuyum aynı zamanda aöf okuyorum aynı zamanda öss ye hazırlanıyorum.bi fabrikada muhasebeci olarak çalışıyorum.yaklaşık 3 yıldır iş hayatındayım.trakyalıyım beyaaaa aa34

genel olarak böyle.
teşekkür ederim ttli3

yarışmacı arkadaşlara basarılar diliyorum aa34 aa34

PAMİRNAZLI 08-11-2007 09:30 PM

Çok şekersiniz ya canlarım benim . kiss3 Dilekcik meslektaşız. Bende 15 yıldır muhasebedeyim. Rabbimin izniyle SMMM belgemide aldığımda göğsümü gere gere Muhasebeciyim diyeceğim.

dilekcik 08-11-2007 09:32 PM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

dilekcik Nickli Üyeden Alıntı
kendimizimi tanıtacağız
derhal.. sapkal89

genel olarak böyle.
teşekkür ederim ttli3

yarışmacı arkadaşlara basarılar diliyorum aa34 aa34

yanlışmı yazdım tanıtmıycakmıydım şaşkın

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:17 PM.