![]() |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Hoşgeldin didem umarım seyredebiliyorsunduır. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Hoşbulduk smil56 hayır izleyemedim bi de benim indirdiğim dosya winrarda 18,919 kb görünüyor acaba yanlış mı oldu indirip izleyen varsa yardımcı olabilir mi dusun yrl78 kendinize iyi bakın sung66 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Alıntı:
|
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Arkadaşlar secret filmini cd yaptım ve izlenebilmesi için içine programda yüklendi sorun yaşayan arkadaşlar için bu cd çoğaltıp kargo yapabilirim ama karşı ödemeli olarak ancak gönderebilirim. özelime yazabilirsiniz. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR herkese benden de merhaba, bu siteyle çok ilginç bir şekilde tanıştım, bir gün hiç tanımadığım birinden siteyi tanıtan bir mail aldım, normalde hiiiç yapmadığım bir şey olduğu halde maili açtım ve siteye yönlendim,biraz inceledim ve işte buradayım, aslında uzun zamandır bilinçaltının gücü, çekim yasası, evrenin işleyişi gibi konularla ilgileniyor ve hayatıma da uyarlamaya çalışıyorum ama çok başarılı olduğum söylenemez çünkü olumsuz düşüncelerden bir türlü kendimi soyutlamayı ve olumluya odaklanmayı başaramıyorum, 1972 doğumluyum ve doktorum, belki de işim gereği önce en kötü olasılığı düşünmeye yöneliyorum, bu açıdan ritmler ardına gizlenmiş telkinlerin olumsuz düşüncelerin etkisini en aza indireceğini umuyorum, birkaç script indirdim ve dinlemeye başladım, bendeki etkisini merakla bekliyorum, kendimdeki değişimlerin farkına vardıkça sizinle de paylaşmayı düşünüyorum,sadece bir şey aklıma takıldı işitme güçlüğü yaşayanlar için ritmler arkasına gizlenmiş sözlerin frekansını ayarlamak gerekir mi acaba? bu sitenin oluşturulmasında emeği geçen herkese ve tabi en başta Atakan bey size sonsuz teşekkürler |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR 956k hosgeldin doktor valla buna cok sevindim smil56 bi doktorumuz oldu degisim haberlerini bekliyoruz sapkal89 |
Ynt: burukluk Alıntı:
bu arda hoşgeldiniz arkadaşlar! hismiley biz bir arkadaşımızı arıyoruz da siz keyfinize bakın 44 ilginizi çekecek güzel paylaşımlar dolu site sık sık görüşecez nede olsa artık 44 |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Sevgili Flower aramıza hoş geldin bende aynı şekilde site ile tanıştım ve şu an 1 ay olmasına rağmen harikayım. Sizin gibi bilgiler elimde ama uygulamak dersen sıfırdı inanın bu sitede herşey istediğiniz gibi olack bizlerin birbirimize verdiği güç ile uygulamak çok kolaylaşıyor. Değişimlerinizi bekliyoruz. |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR sıcak ve içten karşılamalarınız çok teşekkürler, ne çok ortak noktamız varmış meğer, bu site virüs gibi arkadaşlar ve kesinlikle bana da bulaştı, hepimize hayırlı olur inşallah diycem ama buralarda daha fazla vakit geçirirsem sanırım tez projemi asla tamamlayamayacağım, dunk56 sanırım bu durumda evrenin pozitif enerjisinden danışman hocamı da haberdar etmem gerekecek , yoksa hepiniz ruhuma fatiha okursunuz artık!!! smiliyface |
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Burada çoğu arkadaşımız yoğun çalışmakta kimsi öğrenci ve sınavlar diğerlerimiz çalışmakta ve inanın burada olmak için vakit ayırabiliyorum hiçbirşeyi ertelemeden sizde burada bizimle olacağınızdan eminim hiçbirşey raslantı değildir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:20 AM. |