![]() |
Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Suçluluk Duyguları Telkini Klasik Müzik Eşliğinde Dinlemek İsteyenler Bu Linkten Dosyayı Yükleyebilirler.Link üzerine gelip sağa tıklayıp hedefi farklı kaydet diyiniz. http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/sucluluk%202007%20klasik%20hayatimdegisti.com(1).m p3 yukarıda ki linkin çalışmaması durumunda alternatif linki kullanınız.. ALTERNATİF LİNK: http://s1.dosya.tc/jNUk15/suclulukklasik.mp3.html > |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik ego güclendirici ve sucluluk duygularının yunus ve okyanus versiyonlarını dinliyorum ben, ama yeni eklenenlere baktım yokmus onlar, arkadaki müzik degisince etkisi de degisiyormus, buradki mesjaran birinde öyle bisey yazmıs bir arkadasımız :) ben yenileri yüklemesem de okyanus ve yunuslu olanları dinlesem olurmu acaba..gerci sucluluk ve ego dısındakilerin okyanus ve yunus versiyonu yok..gece dinlerken klasik müzik yükselip alcalıyor zor oluyor dinlemek, oyüzden okyanusu tercih ediyorum.. |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Onlarıda dinleseniz olur tabii ki...Ancak ney versiyonu özellikle uyurken okyanusdan daha rahatlatıcı diye düşünüyorum. Okyanus kayıtlarım silindi.Aslında doğa sesleri diye ileride ayri bir kategori açabilirim.Şu an için doğa sesi kaydım olmadığı için ney tercih ettim. |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik doga sesli olanlarını bende aradım fakat bulamıyorum silmişler ben indiremedim indiren arkadaslar link verebilirmi |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik sadece bu müzikleri mi dinliycez herhangi bir konuşma yokmu ? ben bi telkinde arada konuşma sesleri duydum bunları nasıl dinliycem hiç bi fikrim yok yardım eden olursa sevinirim ? |
Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Alıntı:
|
Suçluluk Duyguları Klasik Müzik ney versiyonları cidden daha dinlendirici ve titreşim daha iyi gibi ama tabi uzamanlar daha iyi bilirler ben yinede tüm versiyonları indirdim teşekkürler smiliyface sevgiyle huzurla kalın... |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik bn yeni kaatıldım bişey sormak istiyorum....ego güçlendiriciden new age yi,suçlulk içinde klasik müziği indirdim ben olurmuu...başka indirmeme gerek varmıı yoksa bunlar yeterlimi |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Alıntı:
|
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik çok teşkkr ederm k8908 |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik merhaba; Atakan Bey;3 hafta önce tanışmıştım sitenizle.klasik müzikle suçluluk duygularını ve egoyu dinledim hemen etkisini görmeye başlamıştım.20 saat dinledikten sonra bıraktım.mp3 aldım ve suçluluk ve egonun tüm versiyonlarını indirdim. 15 saat oldu nerdeyse ama hiçbir etki yok üzerimde.ilk dinlediğimde bayaa etki bırakmıştı.ama bir aralık dinlememe dönemi olduktan sonra yine başlayınca etki yapmadı.nedendir acaba? |
Bu kadar süreci takip etmeyin bence.Etki oldu mu olmadi mi boşverin.Zamanla etkiler ortaya çikar zaten... |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik merhaba herkese bu siteyi buldum diye çok sevindim yalnız yüklediğim telkinler sadece müzik çıktı hiç bir konuşma sesi yok yollanılan linklere girdim yardımcı olursanız çok sevinicem:( |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik merhaba portia mesajını yeni gördüm.gözden kaçmış.rehber bölümünü okumakla başlarsan daha iyi olur.gelişmeleri de bekliyoruz. suçluluk duyguları ve ego güven güçlendirici telkinlerini klasik müzik versiyonuyla hoparlörden açık bırakıp sabaha kadar uykuda dinliyorum.çok büyük etkileri olduğunu söyleyim.öncelikle kendimi önceye nazaran daha kolay affedebiliyorum.bendeki etkisi ilk zamanlar dişimi sıkmak şeklindeydi.sanki dişlerimin arasında sakız var ve alt ve üst dişlerimi ayırmadan azı dişimin arasında sakızı geveliyormuşum gibi bir hal vardı.ama sonra geçti bu.fakat gündüz eski hatalarımı düşününce telkinli müziği dinlerkenki gibi dişlerimi sıktığımı farkettim.şu an 150. saatteyim.160 a tamamlamayı istiyorum.her telkinin dinlenme süresi 70-80 saat arasıydı ya.ben iki müziği dinleyince 160 yaptım hedefi. herkese saygılar. |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik ben 2 gündür suçluluk telkinin dinliyorum özellikle klasik ve doğa sesi çok güzel.Atakan bey çok zevklisniz çok güzeller.Ego,kendine güven ve kilo verme telkinlerini dinleyecem daha sonra ama çok güzel birşey oldu 956k ben bu telkini dinlemeye başladığımdan beri iştahım azaldı k8908yada ben psikolojik olraka etkilendim bilmiyorum.Ben bu telkinleri cep telefonuma kayıt ettim gece başucuma koyuyorum telefonu çok kısık seste dinliyorum.Çok yakın zamanda diğer etkilerini görüceğime inanıyorum |
bende telkinleri cep tel.ime kaydettim..gece yatarken kulaklıkla dinliyorum..gündüz çok dinleyemediğim için gece telafi etmeye çalışıyorum..etkilerini hemen görmeye başlamana çok sevindim..dinledikçe yaşadığın deneyimlerini bizimle paylaşırsan ayrıca sevinicem..yolun açık,sevgin daim olsun..sevgilerimle.. t678 |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Sevgili hülya kulaklık yerine hoporlörden dinleme imkanın var mı?Forumun nersinde okudum(okadar çok yere girip çıkıyorum ki...) yanılmıyorsam Atakan bey "kulaklıkla dinlemezseniz daha iyi olur "demişti gibi bir yazı hatırlıyorum.Umarım hepimiz faydalarını görürüz.Tabiiki bende olan değişimleri burdan yazarım.Herşey gönlünce olsun. hismiley |
ayy yataktan atar bu sefer adam beni..o yüzden mecburum yanii..ama evde açıkses dinliyorum zaten..şayet kulaklıkla dinlemenin bir sakıncası varsa tabiki dinlemmeliyim..sevgili atakan bey varmı gerçekten bir mahsuru..sevgi ve saygılar.. dusun |
|
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik verilen her iki linktende yükleme yapamadım..ney versiyonu içinde öyle.. bilgisayarı chache ve çerezlerden temizledim de üstelik... |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik burrecim rapid linki yani ikinci olan aktif durumda bir problem gözükmüyor canım.. rapidden ilk kez dosya indireceksen aşağıdaki linki incele canım.. sorunun devam ederse bilgimiz olsun.. başka yollar bulmaya çalışırız.. sevgiler.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...r-t3993.0.html |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik doğa sesleirnde sadece su sesi war.ki ben su sesine uyyz olurum:) onu dinlemiyorum ama ney güzel gercekten.... |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik klasik müziği tek geçerim. çok başarılı seçim. super |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Öncelikle sitenin yeni bir üyesi olarak herkeze selam.daha 6-7 saat olmadan etkisini gördüğümü hissediyorum.Fotoğraf çekerken bile eskisine göre daha düzgün çıkıyorum,bilmiyorum ama psikolojik olarak da böyle hissediyor olabilirim.Eğer gerçekten böyleyse ki ben buna inanıyorum benim çok ama çok işime yarayacağını biliyorum.Çok teşekkürler atkan bey bu ve bunun gibi insan psikolojisi tarzı tipi şeyler hep dikkatimi çekmişitir.Zaten pozitf bi düşüncem vardı buna birde telkin ile bilinç altıma yerleşmesi sanırım IIII süper olacak. thumbsanim thumbsanim |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Herkese selamlar, hismiley Ben de sitenizi yeni buldum, 2 gündür dolaşıyorum buralarda şaşkın Önceleri kullanıcı adımla siteye girmekte sorun yaşadım ama şimdilik düzelmiş gibi gözüküyor 956k. Çok ilginç çalışmalar var ve umarım bende de işe yarar b456 Başlarken birkaç hususu danışmak istiyorum: Suçluluk ve ego ile başlayacakmışız, bunların tüm müzik versiyonlarını indirip karışık arka arkaya mı dinlemeli yoksa her ikisinden de bir versiyonu seçip arka arkaya onu mu dinlemeli? Ya da tek tek sadece suçluluk arka arkaya dinleyip, daha sonra sadece egoyu mu dinlemeli? En iyi faydayı nasıl sağlarız? Bir de yukarıda bir başka arkadaş da sormuş, kulaklıkla yatarken hafif müzikle mi dinlemeli yoksa cd çalar vb. bir aygıttan mı dinlemeli? Müziğin sesi yüksek mi alçak mı olacak? Son olarak çeşitli müzikler olması açısından siteden silinen kilo verme ada , suçluluk okyanus gibi versiyonların da linklerini olan arkadaşlar yazabilirler mi? dusun Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Ayrıca, Sitenin moderatörlerine ve böyle güzel bir dertleşme ortamı sağlayan herkese de içten teşekkürlerimi gönderiyorum. smiliyface |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik merhabalar nobody.. yanımıza hoşgeldiniz.. hismiley bezer sorulara rehber bölümde yanıtlar verdik.. fırsatınız oldukça incelediğinizde çok daha fazlası için cevaplar bulacaksınız.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...irim-t3.0.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-t6091.0.html kilo verme ada ile ilgili olarak uyarınız üzerine linkleri yeniledim.. indirebilirsiniz.. suçluluk okyanus v.b gibi eski telkinler ise yenileri ile değiştirildi.. şu anda forumda linkleri olanlar çok daha etkili.. atakan bey müsait oldukça farklı çalışmalar yaparak alternatiflerimizi genişletmeye çalışıyor.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik teşekkürler |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik çok teşekkür ederim.sağolun. |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik bu versiyon bana en çok dokunan.. nedendir bilmem 4897 |
yani sadece suçluluk durumlarında müzikleri dinle ve dinlerkende sadece suçluluğun nedenini düşün ve rahatlama çalış tabi müzikleri dinlerken gözlerini kapatsan daha etkili olur |
|
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik ben klasik müziği sevmiyordum ya da sevmediğimi düşünüyordum ttli3 bu klasik müzik telkinini dinledim. klasik müzik cdleri almayı planlıyorum:) diğer müzikleri böyle zevkle dinlemedim klasik müziğin etkisi sanırım tender45 klasik müzik telkini çok yaşa tey tey wave böyle hisseden var mı bu müzik için? |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik art56art56 Var,olmaz mı aa34 Benimde indirdiğim tüm telkinler klasik müzik.Başka klasik müziklerle beraber dinliyorum bazen değişiklik olsun diye. |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik smiliyface |
Ben bir aya yakın suçluluk duygusu klasik müziği dinliyorum.... Veee, bugün çok mutluyum, yani suçluluk hissetmiyorum gibi birşey...Neden şöyle oldu, neden böyle demiyorum, martıların ekmek kavgasını gülümseyerek izliyorum, bazen 80 yaşında ama bu kışta tek başına dışarı çıkan bir teyze gördüğümde mutlu oluyorum, onun adına ve engelli çocuğuna şefkatle bakan bir anne gördüğümde, "annelik bu işte" diyorum...Hayat kimse için kolay değil.Bizse küçücük sorunlarımızı büyütüyoruz... Yalnız bugünlerde dikkatsizlik arttı, herşeyi hızlı yapıyorum, hızlı yürüyorum vs. vs. Faydası oldu mu bilmiyorum, ama garip olan şu ki yavru ördeğe dinlettimde bunu o bile uykuya dalıyor ve sakinleşiyordu... |
teşekkürler |
slm müzikleri nereden indiriyoruz bu siteye yeni katıldım bilmiyorum |
merhaba buradan indirebilir; http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/ buradan çeşitli sorularınıza cevap bulabilirsiniz http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/ actionsmile Alıntı:
|
arkadaşlar ben ego ve suçluluk duyguları telkinlerinin yeni versiyonlarını yükleyemiyorum. yardım ederseniz sevinirim. |
buradan indirebilirsin gunesim.. sevgiler.. actionsmile Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:38 AM. |