![]() |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Çok güzel müzikler var gerçekten.İyi ki böyle bir foruma üye olmuşum.Anaokulu yaşındaki çocuklara dinletebileceğimiz müzikler var mı acaba?Özellikle faaliyet yaptıkları saatlerde hafifçe fon olarak dinleteceğimiz müzikler tavsiye edermisiniz. |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Alıntı:
Sevgiler. |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik bu müzikleri indiremiyorum neden acaba ? yardımcı olursanız sevinirim |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik http://www.hayatimdegisti.org/dosya2...com%281%29.mp3 Yukarıdaki bağlantı adresine sağ tıklayıp bağlantıyı farklı kaydet seçeniğini seçerek indirebilirsiniz. Dinleyebilmeniz için indirdiğiniz dosya müzik dosyası türünde olmalıdır. |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik merhaba, her iki indirme linki de çalışmıyor. Sitede indirmeyi denediğim bazı telkin linkleri de çalışmıyor. |
bu konunun linkleri hâlâ çalışıyor :)) |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Linkler aktif mi acaba ? bende program olduğundan deneyemiyorum . deneyipte indiremeyen varsa linki yenileyecem . |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik belli ki birşeyleri yanlıs yapıyorum ama indirdiğim dosyada sadece müzik var. başka arkadaşlar aynı soruları sormuş, cevaplamış ve link yollamışssınız, onları da denedim sonuç aynı |
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...da-burada.html Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri buralardan indirebilirsiniz.. /sevgiler.. |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Sadece müzik olması çok normal subliminal telkinleri duyamazsınız. Bu telkinler bilinçaltınıza gidebilecek şekilde hazırlanır. O yüzden telkinleri duyamazsınız. Sadece ses boşluklarında küçük bir ksımını duyabilirsiniz. O da çok dikkat ederseniz. |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Bitti mi? Artık hiçbir telkin indirelemiyor mu? Linkler hep kapalı:( Suçluluk duyguları ve mutluluk telkinlerine ihtiyacım var. |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Hiçbir telkini indiremiyorum ağla2 ağla2 ağla2 |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik https://yadi.sk/d/9dByfQpamM2Y6/T%C3%BCm%20telkinler buradan indirebilirsin, sağolsun yöneticiler forumla ilgilenmiyorlar hiç. |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Sanırım benim ıpad de sorun var :( |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Olmuyor hiçbirşey indiremiyorum :( |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik İmzamdaki link yardımcı olacaktır. |
okan bey verdiğiniz linki bende yukarıda vermiştim herhalde "minyon"un sorunu linke tıklayamama k değildir başka bir şeydir herhalde. |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Linkler açılıyor ama benim tablete inmiyor yükleniyor diyor sonra error veriyor. |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik biraz daha detaylı anlatırsanız yardımcı olabiliriz |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Daha nasıl anlatayım bilemedim sanırım tablet te sorun var. (Resmini çekebilirsem koyarım ) Ayrıca bazı üye olduğum sitelerde bu telkinlerin hiçbir işe yaramadığını söylüyorlar (sadece burdakilerle ilgili değil kişisel gelişimle ilgili olan diğer uygulamalarda dahil örn reiki nlp felan filan ) Çekirdek inanç calışması yaptırmayı düşünüyordum ama yaptıranlarda pişman tamamen para tuzağı olduğunu söylüyorlar Atakan bey belki kızacak ama benimde aklımda tereddütlerim vardı sadece bu müzikleri dinleyerek bilinçaltını temizleyebilir miyiz bu kadar kolay mı ? 6 ay düzenli dinleyenlerde bile olumlu yönde bir gelişme olmamış , açıkcası yorumlar biraz kafamı karıştırdı. terli345 sadanim |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik özellikle iphone ve ipad mp3 indirme konusunda sorunlar oluyor...telkinlerin etkisi konusunda yüzlerce mesaj ve günlük var...bu konuda forumu inceleyiniz.ego güven klasik 5 gün dinleyiniz.zaten etkisini görürsünüz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:03 AM. |