Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Suçluluk Duyguları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sucluluk-duygulari/)
-   -   Suçluluk Duyguları Klasik Müzik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sucluluk-duygulari/596-sucluluk-duygulari-klasik-muzik.html)

gunesim 13-01-2009 10:47 AM

teşekkür ederim. sanırım rar yüklemem gerekecek

blanco08 22-01-2009 12:05 AM

ya peki bazen doga versiyonunu bazen klassik, ney versiyonunu dinlesek bir sorun olurmu acaba?

tesekkürler...

yeni bir hayat 22-01-2009 12:20 AM

Alıntı:

blanco08 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 306920)
ya peki bazen doga versiyonunu bazen klassik, ney versiyonunu dinlesek bir sorun olurmu acaba?

tesekkürler...

Hiçbir sorun olmaz,çünkü bir telkinin değişik versiyonları olsa da içeriği aynıdır..
Hatta bu şekilde dinlemeniz,sürekli aynı müzikten sıkılmanızı da önler.actionsmile

blanco08 22-01-2009 12:35 AM

evet aslinda bende öyle düsünmüstüm...

kus seslerini biraz özliyim :)

tesekkürler...

esmas 01-02-2009 08:48 PM

selamlar,
hayatinda hic klasik muzik dinlememis biriyimdir.ama sevdim.hicte dinlenilmeyecek bi tur degilmis.
bu telkinler vesilesiyle klasik muziklede tanismis ve sevdigim muzik turleri arasina katmis oldum :)
burada verilen emekler icin, paylasimlar icin paylasimci uyelere,sitenin degerli yoneticilerine ve tabiki telkinleri bizlere sunan Atakan Beye cok tesekkurler.
bu arada bugun sigarasiz ilk gunum...sigara birakma telkinlerini iki gundur dinliyorum.
krizlere giriyorum ama dayaniyorum :)
icmiyecegim.. icmiyorum.. icmem...

ilerleyen zamanlarda hissettigim olumlu veya olumsuz degisiklikleri bende paylasmak isterim..
simdilik sadece sigarasizliga dayanabildigimi soyleyebilirim...blissy

tutuba 17-02-2009 07:24 PM

merhaba sitenizi yeni tanıdım.anksiyete bozukluğum vardı 2 sene ilaç kullandım ve doktor kontrolünde bıraktım.ancak içimde yaşadığım savaşlar var.sitenizi yeni tanıdım.suçluluk klasik ve ego su sesi le başlıyım diyorum siz ne dersiniz? ne kadar süre ile dnlemeliyim daha sonra ne önerirsiniz? teşekkürler

yeni bir hayat 17-02-2009 11:43 PM

Alıntı:

tutuba Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309783)
merhaba sitenizi yeni tanıdım.anksiyete bozukluğum vardı 2 sene ilaç kullandım ve doktor kontrolünde bıraktım.ancak içimde yaşadığım savaşlar var.sitenizi yeni tanıdım.suçluluk klasik ve ego su sesi le başlıyım diyorum siz ne dersiniz? ne kadar süre ile dnlemeliyim daha sonra ne önerirsiniz? teşekkürler

Merhabalar;

Hoşgeldiniz yanımıza..Güzel bir başlangıç yapmışsınız.
Yaklaşık 70-80 saatlik dinleme sürecinden sonra diğer telkinleri ekleyebilirsiniz..Ayrıca zinde uyanma ve ertelememe telkinlerini de hemen dinlemeye başlayabilirsiniz.Sürekli olmanız çok önemli...

rehberlik bölümünden başlayarak forumu iyice incelemenizi öneririm..

Sevgiler..actionsmile

tutuba 18-02-2009 01:20 PM

ilginizden dolayı teşekkür ederim.çalışmalarınız içinde...

sanemce 06-03-2009 12:34 PM

suçluluk duyguları klasik müzik versiyonu alternatif linki ilk sayfaya eklenmiştir actionsmile

keskin38 06-03-2009 05:30 PM

sanemcem saol bitanem... :) actionsmile

yekbun 12-03-2009 02:04 PM

O0selam ben aranıza yenı katıldım dun katılıp uye olmama ragmen dınledıgım telkınler sanırım ıse yarıyacak umutluyum ve cok heyecanlıyım bu sıteyı tesadufen buldum kendımde buldugum eksıklıklerı burda yardımınızla asacagımı dusunuyorum belkıde gercekten hayatım deyısecek sımdıden tesekkurler boyle bır sıte gelıstırdıgın ıcın

boneskey 14-05-2009 12:58 PM

Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik

Bu parça çok hoşuma gitti telkinsiz orjinal halinide yollayabilir misiniz ?

ipekcan 10-09-2009 03:27 PM

telkinlerde ne yazdığını okumak istiyorum, bulamadım, yardımcı olurmusunuz

yunus balığı 16-10-2009 10:58 PM

ben suçluluk duygusu linklerinin hiçbirini indiremedim bilgisayara yardımcı olur
musunuz

yeni bir hayat 17-10-2009 05:03 AM

Alıntı:

ipekcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475721)
telkinlerde ne yazdığını okumak istiyorum, bulamadım, yardımcı olurmusunuz

Her telkinle ilgili sabit konu başlıkları arasında görebilirsiniz..actionsmile

Alıntı:

yunus balığı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529256)
ben suçluluk duygusu linklerinin hiçbirini indiremedim bilgisayara yardımcı olur
musunuz

Rapidden yükleme yapabilirsiniz,şu an aktif durumda..Free yazılana tıklayarak geri sayımı beklemeniz gerekiyor..Download yazısı karşınıza çıkacaktır..actionsmile

macnacarta 20-10-2009 11:35 PM

bu klasik müziğin adı ne ? yani mesela ben bu müziği dinlemek istesem nette ne diye aratmam lazım...

yunus balığı 21-10-2009 09:35 AM

teşekkürler yardımcı olduğunuz için....

nevin aydoğmuş 23-10-2009 07:34 PM

ben hiçbişşey indiremedim tardımcı olun

kaan9203 31-10-2009 02:59 PM

bu müziğin adı neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ?????????????????????????????????????????????????? ???????????skan67

kaan9203 02-11-2009 08:50 PM

bu sitenin adminleri yok muuuuuuuu

yeni bir hayat 02-11-2009 09:20 PM

Alıntı:

kaan9203 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569553)
bu sitenin adminleri yok muuuuuuuu

Alıntı:

kaan9203 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569313)
bu müziğin adı neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ?????????????????????????????????????????????????? ???????????

Sevgili kaan9203,

Bu klasik müziğin adını Atakan Bey'e sorabilirsiniz..

Başka sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olmaya çalışırız..

kaan9203 02-11-2009 09:27 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569557)
Sevgili kaan9203,

Bu klasik müziğin adını Atakan Bey'e sorabilirsiniz..

Başka sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olmaya çalışırız..

var...
atakan bey kim...
ve bu klasik müziğin adı nedir?????????blook

yeni bir hayat 02-11-2009 09:38 PM

Alıntı:

kaan9203 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569560)
var...
atakan bey kim...
ve bu klasik müziğin adı nedir?????????blook

Atakan Bey bu sitenin kurucusu..hayatimdegisti rumuzunun sahibi..Bu telkinleri hazırlayan kişi..

Klasik müziğin adını ben bilmiyorum..bu tarzı pek dinlemiyorum..Kendisine özel mesajla ya da profiline yazarak sorabilirsiniz.:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...imdegisti.html

actionsmile

sat nam 21-12-2009 06:05 PM

Büyük ihtimalle öğrenmişsinizdir ama her ihtimale karşı yazıyorum. Vivaldi'nin eseri, Four seasons - Winter III allegro :)

bycomedy 06-08-2010 06:51 PM

birşey sormak istiyorum
suçluluk duygularının doğa versiyonunu 2 gündür dinliyorum,ama doğa sesinden sıkıldım :)
aynı telkinin farklı müzikli olanlarını dinlesem ney,klasik falan birşey olurmu veya etkisinde değişme olurmu ???

Işıldayan Safir 06-08-2010 07:02 PM

Hayır herhangi bir değişiklik olmaz. Farklı versiyonlar istediğinizi dinlemeniz için alternatif olarak sunulmuştur. Hangisini dinleyeceğinizi kendiniz seçiyorsunuz yani. superxy

altann 07-08-2010 11:11 PM

ney mey hikaye benim için klasik muzik forever :) en cok bu rahatlatıyor beni kendinizi bi kere kaptırdınızmı klasige pop rock rap hepsi bos geliyor :)

smoth17 04-10-2010 11:03 PM

bir arkadaş telkinmp3 sitesinden indirebilirsiniz demiş ordaki klasik müzik farklı ve 10dk burdaki 7dk o site başka mı size ait sansım ben

Işıldayan Safir 05-10-2010 11:13 AM

telkinmp3.com buraya ait. Yanlış anlmamışsınız. Eğer üst üste çok fazla telkin indirdiyseniz bazen tam inmeyebiliyor. Daha sonra tekrar deneyebilirsiniz. Müziklerin farklı olması ise çeşit olsun diyedir. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu dinleyebilirsiniz.

Sevgilerimle. actionsmile

Edward_87 09-01-2011 10:48 AM

merhaba, ben bu siteyle karşılaşalı 1 ay oldu.Çok memnun kaldım.:) fakat bir sorum olacak telkinlerden suçluluk ve egoyu indirdim ve bir haftadır dinliyordum. Baş ağrısı, mide bulantısı vs. belirtiler oldu.Daha sonra 3 gündür sosyallik arttırıcıyı ve egoyu dinlemeye başladım. etkisini az gördüm ve bazı durumlarda yine kendimi suçlama eğilimleri görüyorum. Tekrar suçluluk ve egoyu mu dinlemeliyim?? Telkinleri kulaklıkta dinliyorum. hoparlörden dinlesem aynı etki yapar mı??yardım ederseniz çok sevinirim..^_^

Işıldayan Safir 09-01-2011 01:28 PM

Alıntı:

Edward_87 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 786025)
merhaba, ben bu siteyle karşılaşalı 1 ay oldu.Çok memnun kaldım.:) fakat bir sorum olacak telkinlerden suçluluk ve egoyu indirdim ve bir haftadır dinliyordum. Baş ağrısı, mide bulantısı vs. belirtiler oldu.Daha sonra 3 gündür sosyallik arttırıcıyı ve egoyu dinlemeye başladım. etkisini az gördüm ve bazı durumlarda yine kendimi suçlama eğilimleri görüyorum. Tekrar suçluluk ve egoyu mu dinlemeliyim?? Telkinleri kulaklıkta dinliyorum. hoparlörden dinlesem aynı etki yapar mı??yardım ederseniz çok sevinirim..^_^

Merhabalar,

Başlangıç telkinlerimiz ego ve suçluluk telkinleridir. Bu telkinlerin günlük 8-10 saat dinlenmesini toplamda en az 70-80 saat dinlenmiş olmasını öneriyoruz diğer telkinlere geçmek için. Dolayısıyla sosyallik artırıcıyı eklemek için biraz fazla acele etmişsiniz.

Bir süre daha ego ve suçluluk telkinlerini dinledikten sonra listenizi isteğinize göre şekillendirebilirsiniz.

Eğer dinlemenizde herhangi bir sakınca yoksa hoparlörle dinlemeniz kulaklıkla dinlemenizden hem sağlık açısından, hem de telkinlerin etkisi açısından daha yararlıdır.

Edward_87 13-01-2011 02:08 PM

956kyardımınız için çok teşekkür ederim. yeniden dinlemeye başladım music45
Umarım ileri ki zamanlarda olumlu bir değişiklik olucaktır. iyi ki varsınız.

SevgilerimleO0:))))

yaramazburcuk 13-01-2011 03:28 PM

ben indiremedim

hanımaga 13-01-2011 03:45 PM

sadece müzik var telkin cd böylemidir ilk kez dinledim:))
şarkı yani bu

Işıldayan Safir 13-01-2011 03:48 PM

Subliminal telkin, telkinin bir obje içine gizlenmesi demektir. Burada da obje kullanılan fon müzikleridir. Telkinler müziklerin altında gizlenmiştir ve kulağınıza değil, bilinçaltınıza hitap edecek şekilde hazırlanmıştır.

Rehber bölümümüzü incelerseniz merak ettiğiniz tüm soruların yanıtlarına ulaşabilirsiniz.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/

Işıldayan Safir 13-01-2011 03:52 PM

Alıntı:

yaramazburcuk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 786684)
ben indiremedim

www.telkinmp3.com adresinden telkinleri sorunsuz olarak indirebilirsiniz.

sibos 07-08-2011 11:37 PM

:(((( tüm telkinleri indiremiyorum.ilk gün oluyordu fakat sonra ne zaman sag tiklayarak kaydetecek olsam hayatimdegisti com diye sayfa cikariyor...yardimci olabilecek varmi??

bosverrr 15-08-2011 01:39 AM

LİNKLER ÇALIŞMIYORRRR

debü 14-10-2011 04:22 AM

ego ve suçluluk mp3leri indiremiyorum.yardım lütfen

sweeet 14-10-2011 08:49 PM

Alıntı:

debü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808796)
ego ve suçluluk mp3leri indiremiyorum.yardım lütfen

http://www.telkinmp3.com/

Adresinden denediniz mi? İndirmek istediğiniz telkini bulun. Sonra orda yazılanları takip edip kolaylıkla indirebilirsiniz.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:46 PM.