![]() |
teşekkür ederim. sanırım rar yüklemem gerekecek |
ya peki bazen doga versiyonunu bazen klassik, ney versiyonunu dinlesek bir sorun olurmu acaba? tesekkürler... |
Alıntı:
Hatta bu şekilde dinlemeniz,sürekli aynı müzikten sıkılmanızı da önler.actionsmile |
evet aslinda bende öyle düsünmüstüm... kus seslerini biraz özliyim :) tesekkürler... |
selamlar, hayatinda hic klasik muzik dinlememis biriyimdir.ama sevdim.hicte dinlenilmeyecek bi tur degilmis. bu telkinler vesilesiyle klasik muziklede tanismis ve sevdigim muzik turleri arasina katmis oldum :) burada verilen emekler icin, paylasimlar icin paylasimci uyelere,sitenin degerli yoneticilerine ve tabiki telkinleri bizlere sunan Atakan Beye cok tesekkurler. bu arada bugun sigarasiz ilk gunum...sigara birakma telkinlerini iki gundur dinliyorum. krizlere giriyorum ama dayaniyorum :) icmiyecegim.. icmiyorum.. icmem... ilerleyen zamanlarda hissettigim olumlu veya olumsuz degisiklikleri bende paylasmak isterim.. simdilik sadece sigarasizliga dayanabildigimi soyleyebilirim...blissy |
merhaba sitenizi yeni tanıdım.anksiyete bozukluğum vardı 2 sene ilaç kullandım ve doktor kontrolünde bıraktım.ancak içimde yaşadığım savaşlar var.sitenizi yeni tanıdım.suçluluk klasik ve ego su sesi le başlıyım diyorum siz ne dersiniz? ne kadar süre ile dnlemeliyim daha sonra ne önerirsiniz? teşekkürler |
Alıntı:
Hoşgeldiniz yanımıza..Güzel bir başlangıç yapmışsınız. Yaklaşık 70-80 saatlik dinleme sürecinden sonra diğer telkinleri ekleyebilirsiniz..Ayrıca zinde uyanma ve ertelememe telkinlerini de hemen dinlemeye başlayabilirsiniz.Sürekli olmanız çok önemli... rehberlik bölümünden başlayarak forumu iyice incelemenizi öneririm.. Sevgiler..actionsmile |
ilginizden dolayı teşekkür ederim.çalışmalarınız içinde... |
suçluluk duyguları klasik müzik versiyonu alternatif linki ilk sayfaya eklenmiştir actionsmile |
sanemcem saol bitanem... :) actionsmile |
O0selam ben aranıza yenı katıldım dun katılıp uye olmama ragmen dınledıgım telkınler sanırım ıse yarıyacak umutluyum ve cok heyecanlıyım bu sıteyı tesadufen buldum kendımde buldugum eksıklıklerı burda yardımınızla asacagımı dusunuyorum belkıde gercekten hayatım deyısecek sımdıden tesekkurler boyle bır sıte gelıstırdıgın ıcın |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Bu parça çok hoşuma gitti telkinsiz orjinal halinide yollayabilir misiniz ? |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik telkinlerde ne yazdığını okumak istiyorum, bulamadım, yardımcı olurmusunuz |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik ben suçluluk duygusu linklerinin hiçbirini indiremedim bilgisayara yardımcı olur musunuz |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik bu klasik müziğin adı ne ? yani mesela ben bu müziği dinlemek istesem nette ne diye aratmam lazım... |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik teşekkürler yardımcı olduğunuz için.... |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik ben hiçbişşey indiremedim tardımcı olun |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik bu müziğin adı neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ?????????????????????????????????????????????????? ???????????skan67 |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik bu sitenin adminleri yok muuuuuuuu |
Alıntı:
Bu klasik müziğin adını Atakan Bey'e sorabilirsiniz.. Başka sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olmaya çalışırız.. |
var... atakan bey kim... ve bu klasik müziğin adı nedir?????????blook |
Klasik müziğin adını ben bilmiyorum..bu tarzı pek dinlemiyorum..Kendisine özel mesajla ya da profiline yazarak sorabilirsiniz.: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...imdegisti.html actionsmile |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Büyük ihtimalle öğrenmişsinizdir ama her ihtimale karşı yazıyorum. Vivaldi'nin eseri, Four seasons - Winter III allegro :) |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik birşey sormak istiyorum suçluluk duygularının doğa versiyonunu 2 gündür dinliyorum,ama doğa sesinden sıkıldım :) aynı telkinin farklı müzikli olanlarını dinlesem ney,klasik falan birşey olurmu veya etkisinde değişme olurmu ??? |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Hayır herhangi bir değişiklik olmaz. Farklı versiyonlar istediğinizi dinlemeniz için alternatif olarak sunulmuştur. Hangisini dinleyeceğinizi kendiniz seçiyorsunuz yani. superxy |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik ney mey hikaye benim için klasik muzik forever :) en cok bu rahatlatıyor beni kendinizi bi kere kaptırdınızmı klasige pop rock rap hepsi bos geliyor :) |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik bir arkadaş telkinmp3 sitesinden indirebilirsiniz demiş ordaki klasik müzik farklı ve 10dk burdaki 7dk o site başka mı size ait sansım ben |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik telkinmp3.com buraya ait. Yanlış anlmamışsınız. Eğer üst üste çok fazla telkin indirdiyseniz bazen tam inmeyebiliyor. Daha sonra tekrar deneyebilirsiniz. Müziklerin farklı olması ise çeşit olsun diyedir. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu dinleyebilirsiniz. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik merhaba, ben bu siteyle karşılaşalı 1 ay oldu.Çok memnun kaldım.:) fakat bir sorum olacak telkinlerden suçluluk ve egoyu indirdim ve bir haftadır dinliyordum. Baş ağrısı, mide bulantısı vs. belirtiler oldu.Daha sonra 3 gündür sosyallik arttırıcıyı ve egoyu dinlemeye başladım. etkisini az gördüm ve bazı durumlarda yine kendimi suçlama eğilimleri görüyorum. Tekrar suçluluk ve egoyu mu dinlemeliyim?? Telkinleri kulaklıkta dinliyorum. hoparlörden dinlesem aynı etki yapar mı??yardım ederseniz çok sevinirim..^_^ |
Başlangıç telkinlerimiz ego ve suçluluk telkinleridir. Bu telkinlerin günlük 8-10 saat dinlenmesini toplamda en az 70-80 saat dinlenmiş olmasını öneriyoruz diğer telkinlere geçmek için. Dolayısıyla sosyallik artırıcıyı eklemek için biraz fazla acele etmişsiniz. Bir süre daha ego ve suçluluk telkinlerini dinledikten sonra listenizi isteğinize göre şekillendirebilirsiniz. Eğer dinlemenizde herhangi bir sakınca yoksa hoparlörle dinlemeniz kulaklıkla dinlemenizden hem sağlık açısından, hem de telkinlerin etkisi açısından daha yararlıdır. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik 956kyardımınız için çok teşekkür ederim. yeniden dinlemeye başladım music45 Umarım ileri ki zamanlarda olumlu bir değişiklik olucaktır. iyi ki varsınız. SevgilerimleO0:)))) |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik ben indiremedim |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik sadece müzik var telkin cd böylemidir ilk kez dinledim:)) şarkı yani bu |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Subliminal telkin, telkinin bir obje içine gizlenmesi demektir. Burada da obje kullanılan fon müzikleridir. Telkinler müziklerin altında gizlenmiştir ve kulağınıza değil, bilinçaltınıza hitap edecek şekilde hazırlanmıştır. Rehber bölümümüzü incelerseniz merak ettiğiniz tüm soruların yanıtlarına ulaşabilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/ Sevgilerimle. actionsmile |
Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik :(((( tüm telkinleri indiremiyorum.ilk gün oluyordu fakat sonra ne zaman sag tiklayarak kaydetecek olsam hayatimdegisti com diye sayfa cikariyor...yardimci olabilecek varmi?? |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik LİNKLER ÇALIŞMIYORRRR |
Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik ego ve suçluluk mp3leri indiremiyorum.yardım lütfen |
Adresinden denediniz mi? İndirmek istediğiniz telkini bulun. Sonra orda yazılanları takip edip kolaylıkla indirebilirsiniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:46 PM. |