Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz > Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı?

Uyarılar

Telkinler Sindirim Sisteminizi Etkiledi mi Anketi

Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? Telkinler Sindirim Sisteminizi Etkiledi mi Anketi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız - Beyin ve sindirim sistemi güçlü bir şekilde benzer hormonlar ve sinir sisteminin etkisi altında bulunur. Dolayısıyla, uzamış stres ile birlikte sindirim bozuklukları, kalın bağırsak uyarısı ile oluşan ishal, kabızlık, kramp ağrıları, şişkinlik hatta aşırı miktarda sindirimde rol oynayan asit ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? telkin cd indir izle İstanbul Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? nerededir kimdir Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? hipnoz Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? kuantum düşünce kitap haberi

Anketimiz: Telkinler Sindirim Sisteminizi Etikledi mi?
Çok Etkiledi 70 23.33%
Etkiledi 134 44.67%
Az Etkiledi 47 15.67%
Fark Olmadı 49 16.33%
Katılımcı sayısı: 300. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Telkinler Sindirim Sisteminizi Etkiledi mi Anketi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-04-2007, 07:59 PM   #21 (permalink)
etf
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2006
Mesajlar: 200
Tesekkür: 0
94 Mesajinıza toplam 280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
etf is an unknown quantity at this point
Standart Stres, sindirim sistemini vuruyor

- Beyin ve sindirim sistemi güçlü bir şekilde benzer hormonlar ve sinir sisteminin etkisi altında bulunur. Dolayısıyla, uzamış stres ile birlikte sindirim bozuklukları, kalın bağırsak uyarısı ile oluşan ishal, kabızlık, kramp ağrıları, şişkinlik hatta aşırı miktarda sindirimde rol oynayan asit üretimi ile ağrılı yanma şikayetleri görülebilir.

İrritabl Bağırsak Sendromu ( spastik kolon ) ve stres arasında kuvvetli bir ilişki vardır. Bu hastalıkta, kalın bağırsaklar ve kısmen ince bağırsaklar stres ile uyarılır ve bağırsak kaslarında düzensiz kasılmalarına neden olur. Karında şişkinlik olur ve hastada kramp tarzında karın ağrıları ve değişik zaman dilimlerinde ishal ve kabızlık görülebilir. Strese bağlı uyku bozukluklarıda irritabl bağırsak sendromu şikayetlerini arttırabilir.

“Nonülser Dispepsi”: Sindirim sisteminin üst bölümünde, şişkinlik, ekşime, yanma, ağrı, baskı, bulantı, geğirme hissi ve benzeri şikayetlerin genel bir adıdır. Hastaların bazılarında stresle bulguların kötüleştiği ve bazende stresin bulguları tetiklediği gözlenir. Dispeptik şikayetlerle doktora başvuran hastalarda sağlıklı gruba göre daha fazla oranda anksiete ve depresyon görülür ve aynı zamanda kendilerinde ciddi hastalık çıkması endişesi vardır.

Peptik Ülser: Günümüzde artık çoğu peptik ülserin H.pylori bakteri etkisi veya streoid olmayan iltihabı giderici ağrı kesicilerin kullanımı ile oluştuğu biliniyor. Bundan dolayı, yapılan çalışmalar hala stresin ülsere zemin hazırlayan bir neden veya varolan ülserin sürekliliğinde rol oynadığı düşündülüyor. Fakat bazı uzmanlar, ülser vakalarının % 30-60’ında ( H.pylori veya ağrı kesicilerle olsalar da ) sosyal ve psikolojik faktörlerin katkısı olduğunu belirtiyorlar. Diğer bazı uzmanlar da stres ve ülser arasında güçlü bir ilişki olduğuna ve psikolojik etkilerin dikkatlice ele alınması gerektiğine inanıyorlar.

İltihaplı bağırsak hastalığı ( İnflamatuar bağırsak hastalığı ): Stres bu hastalığı oluşturan bir neden olmasada ( Crohn hastalığı veua ülseratif kolit ), stres ve hastalık aktivitesinin artması arasında ilişki olduğunu gösteren yayınlar var. Örneğin bir çalışmada, kısa süreli stres ( 1 aylık ) ülseratif kolit hastalığının alevlenmesinde etkisi olmazken, uzun süreli stresi olanlarda, olmayanlara göre 3 kat daha fazla hastalıkta artış olmuş.

YEME PROBLEMLERİ
Stresin yeme problemleri ve kilo üzerinde değişik etkileri var.
Kilo alımı: Sıklıkla stres kilo alımı ve obezite ile ilgilidir. Bir çok kişi gerginliğini azaltmak için yağlı ve şekerli gıdalar tüketir, sonuçta da kilo alır. Bazı kişilerde strese maruz kalındığında normal sağlıklı diyetle bile kilo alımı görülebilir ve alınan kilo genelde karında çevresinde toplanır ve bu da kalp ve şeker hastalıklarının habercisi olabilir. Majör stres hormonu olan kortizol, karın çevresinde yağlanmaya katkıda bulunur.
Kilo Kaybı: Bazı insanlar iştahsızlıktan yakınırlar ve kilo kaybederler. Nadiren, stres tiroid bezinin fazla çalışmasına sebep olur ve iştahı uyarır, fakat sonuçta vücutta normalden daha fazla oranda kalori yakılması ile kilo kaybı olabilir.

---Alıntı---Memorial Hastanesi Gastroenteroloji Bölümü’nden Dr. Hakan Güveli

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

etf isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-04-2007, 08:04 PM   #22 (permalink)
etf
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2006
Mesajlar: 200
Tesekkür: 0
94 Mesajinıza toplam 280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
etf is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telkinler Sindirim Sisteminizi Etkiledi mi Anketi

Metafizik konusunda verdiği konferanslarla adını duyuran, oldukça popüler bir seri kitabın yazarı olan Louise L. Hay’ın son kitabından bir alıntı. LL. Hay pek çok hastalığın kökeninde kişinin kendisine ve çevresine karşı olan duygularının yattığını anlatıyor. Tabii ki anlattıkları insan vücuduna beden, ruh ve enerji olarak bakabilenlerin anlayabileceği türden. Hay’in anlattıkları binlerce yıllık Çin Tıbbının bir parçası aslında. Sizlerle paylaşmak istedim.


Beyin tümörü; İnatçılık, eski yaşam biçimini değiştirmeyi reddetmek, yanlış programlanmış inançlar.


Depresyon: Sahip olma hakkını kendinde hissetmemekten kaynaklanan öfke, çaresizlik.

Alkolizm: Kişinin yararsızlık, suçluluk ve yetersizlik duygusu, kendini reddetmek.

Enfeksiyon: Öfke, tedirginlik, bıkkınlık.

Felç: Mantık dışı ve yanlış düşünceler, çaresizlik.

Gaz sancıları: Korku, hazmedilemeyen düşünceler.

Kabızlık: Eski düşüncelerden vazgeçmeyi reddetmek, geçmişten bir türlü kopamamak, bazen de cimrilik.

Grip: Yoğun olumsuzluk, korku.

İktidarsızlık: Cinsel baskı, gerginlik, suçluluk duygusu, toplumsal inançlar, anne korkusu.


Kalp krizi: Para, mevki vb. için kalbin içindeki neşeyi yok etmek



Kanser: Derin acı, uzun süreden beri varolan kırgınlık, açıklanamayan sır ya da hüzün.



Migren: Yaşamın akışına direnmek, cinsel sıkıntılar.


---Alıntı---
etf isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-04-2007, 10:08 PM   #23 (permalink)
Çevirmen
 
lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 385
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telkinler Sindirim Sisteminizi Etkiledi mi Anketi

Yoksa düşüncenin merkezinin beyin degil de kalp oldugunu söyleyen filozoflara gülerken saf mıydı insanoglu??onu bilmem ama arada muhteşem bi iletişim ve etkileşim oldugu muhakkak....duygular bu derece etkili oluyor ve demek ki kalp her organa ,her dokuya pompaladıgı kanla aynı zamanda duyguları da iiçinde beraber iletiyor olmasın..buna inanıyorum ama ben inanırken bilgi düzeyine çıkmış galiba...ne zaman duygularımda bi düşme olsa hemen aynı saat içinde tüm dişlerde bi duyarlılık ve ısırmayı reddetme oluyo bende de ...sanki plastik gibiler..bu da muhtemelen degil kesinlikle duygu dalgalanmasına baglı olarak gelişiyo..hüthüt sence bu hangi vadi..bak lerzan olmayınca hüthüt demek agrıma gitti yaa..
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2007, 02:58 PM   #24 (permalink)
25emel
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Telkinler Sindirim Sisteminizi Etkiledi mi Anketi

evet o kitabı biliyorum gercekten faydalı olmuştu bana mesela bi dönem sık sık bogaz rahatsızlıklarım olurdu bunun nedenide o kitap sayesinde ögrenmiştim.öfkenin yutup sölenememesi çekinmeden açıkca konusamama imiş.sebebini bilince sorunu cözmek daha kolay oluyor. 44 şimdilerde öle sık yasamıyorum şükür 44
  Alıntı ile Cevapla
Alt 05-06-2007, 01:55 PM   #25 (permalink)
Teğmen
 
gulenyuzum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 91
Tesekkür: 2
38 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gulenyuzum is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telkinler Sindirim Sisteminizi Etkiledi mi Anketi

gercekten etkiliyor ben kucuklugumden beri kabizlik cekerim yaglar caylar neler yapmadimki simdi ilk defa bagirsaklarimin calistigini hissediyorum nasil oldugunu bile unutmusum ozellikle sabahlaribagirsaklarim geriliyo gibi oluyor isallah boyle devam eder atakan beyin soyledigi gibi sucluluk telkininden olabilir cunku ben kafama birsey taktimmi kabizligim artiyordu kabizlik artikca daha cok sinirleniyordum suclulugu dinliyorum bende arttirayim
gulenyuzum isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-06-2007, 06:35 PM   #26 (permalink)
Teğmen
 
gulenyuzum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 91
Tesekkür: 2
38 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gulenyuzum is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telkinler Sindirim Sisteminizi Etkiledi mi Anketi

bilmiyodum lerzancim senin sayende ogrenmis oldum cok sagol
gulenyuzum isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-06-2007, 09:46 PM   #27 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Telkinler Sindirim Sisteminizi Etkiledi mi Anketi

gülenyüzüm
kabızlığın bizi terk etmesi kalıcı,hayatımda ilk defa dolu dolu birbuçuk aydır rahatım,neler yapmadımki zeytin yağından tut aklına gelebilecek hertürlü ot ve tohum denedim,otların çöplerin kabızlığıma faydası olmadı ama keten tohumunun menapoz döneminde çok faydasını gördüğümü düşünüyorum,çünkü kemik erimem,ve menapozla ilgili hiç bir şikayetim yok,yanlış bilmiyorsam keten tohumunun faydaları arasında buda varmış.aslında otlar çok şifalıda bizim istediğimiz yönde olmayınca sinir oluyor insan..şimdi eksik olan bir çok tahtada yerine koyuluyor ( bazılarında çatlak olan tahtalar bende epeyce eksikti) gün geçtikçe daha iyi olacaksın..müzikleri birazda eylemlerimizle desteklemek gerekir diye düşünüyorum, ilaçları eczaneden alıp içmedikten sonra doktorun yazdığı reçetenin bir faydası yok değilmi, saygılı sevgiler
  Alıntı ile Cevapla
Alt 07-06-2007, 01:19 AM   #28 (permalink)
Teğmen
 
gulenyuzum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 91
Tesekkür: 2
38 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gulenyuzum is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telkinler Sindirim Sisteminizi Etkiledi mi Anketi

hayalayaz cok daru soyluyosun ben de her seyi denedim detox bile yaptim aslinda hepsinden fayda gordum ben ama sorun bunlara devam etmedimmi yine ayni birde ben cok hizli yiyorum ondanda olabilir ama isallah hepsi tamamen sona erecek
gulenyuzum isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-06-2007, 09:26 PM   #29 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 14
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
merali is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telkinler Sindirim Sisteminizi Etkiledi mi Anketi

çok etkiledi hatta müthiş etkiledi... dün indirmiştim yalnızca bir defa dinleyebildim.. ardından olan oldu siteyi fazla inceleyememiştim vakit olmamıştı daha sonra yazılanları okuyunca şaştım kaldım sindirim sistemi üzerinde bir etkisi olduğunu bilmiyordum
merali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-06-2007, 02:10 AM   #30 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 755
Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telkinler Sindirim Sisteminizi Etkiledi mi Anketi


Merhabalar ben telkinleri dinleyeli dün bir bugün iki yani iki gündür belirtilen sıklıkta günde 10 saat dinlemeye çalışıyorum
ilk dinlediğimde başımda bir ağrı oluştu bu dündü ve midemde tuhaf birşeyler olmaya başladı bugün ise felaket bir şekilde mide bulantısı yaşadım ve sanki zihnimde bir karmaşa yaşadım kapattıktan sonra ortam değişince bu durum değişti dinlemeye başlayınca yine mide bulantısı yaşıyorum dinlediğim telkinler ego güçlendirici ve suçluluk duygusu az bir şekilde kendine güveni de ekledim sanırım bu yaşadığım belirtiler normal öyle değil mi ?
__________________
Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir.
YAZGÜLÜ_81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Telkinler Sindirim Sisteminizi Etkiledi mi Anketi

Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? Telkinler Sindirim Sisteminizi Etkiledi mi Anketi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız - Beyin ve sindirim sistemi güçlü bir şekilde benzer hormonlar ve sinir sisteminin etkisi altında bulunur. Dolayısıyla, uzamış stres ile birlikte sindirim bozuklukları, kalın bağırsak uyarısı ile oluşan ishal, kabızlık, kramp ağrıları, şişkinlik hatta aşırı miktarda sindirimde rol oynayan asit ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? telkin cd indir izle İstanbul Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? nerededir kimdir Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? hipnoz Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.