Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz > Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı?

Uyarılar

Tiroid Bezi Çalışması Telkinler ve Stres

Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? Tiroid Bezi Çalışması Telkinler ve Stres Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız [youtube=425,350]qUJsCabr59k[/youtube] Tiroid bezinin doğru çalışması sağlığımız için oldukça önemlidir. Özellikle suçluluk duygusu telkini Tiroid bezinin doğru çalışmasını engelleyen stres ve kendini suçlamayı ortadan kaldırmaktadır.Tiroid bezi sorunu olanların metabolizması çalışmaz ve çok yemedikleri halde kilo alırlar. Bu konu ile ilgili ilk ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? telkin cd indir izle İstanbul Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? nerededir kimdir Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? hipnoz Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? kuantum düşünce kitap haberi

Tiroid Bezi Çalışması Telkinler ve Stres

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-02-2007, 10:35 PM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Tiroid Bezi Çalışması Telkinler ve Stres

[youtube=425,350]qUJsCabr59k[/youtube]


Tiroid bezinin doğru çalışması sağlığımız için oldukça önemlidir.

Özellikle suçluluk duygusu telkini Tiroid bezinin doğru çalışmasını engelleyen stres ve kendini suçlamayı ortadan kaldırmaktadır.Tiroid bezi sorunu olanların metabolizması çalışmaz ve çok yemedikleri halde kilo alırlar.

Bu konu ile ilgili ilk olarak mail grubuna bir yorum gelmişti.

Ailemden gelen sindirim sistemi zorluğu yaşıyorum. Ve 4 senedir Hipotiroid hastasıyım (tiroit hormonunun hiç çalışmaması). Yani bağırsaklarım çok az, metabolizmam ise hiç çalışmıyordu. Hipotiroid olduðumdan itibaren kilo almaya başladım, 4 senede toplam 20 kilo aldım. Ve telkinlerin 5. gününde bağırsaklarım ve metabolizmam çalışmaya başladı. Ömür boyu tutsağı olduğum hiçbir ilaç işe yaramamıştı. 4 yıldır her gün "Texxxfor" içiyorum ama etkisini bir gün bile görmedim.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Eğer sorununuz yemek değilde tiroid hormonu ise yani metabolizma sorunu var ise telkinler sonrasi metabolizmanız çalıştığı için ciddi anlamda kilo verebilirsiniz.
Bana gelen yorumlarda telkinleri dinledikten sonra 20-25 kilo verdiklerini söyleyenler vardır.
Ancak sorun metabolizma değilse ve yeme alışkanlığı ise bu durumda hem disiplinli olarak yani yediklerinize dikkat ederek ve telkin dinleyerek kilo verebilirsiniz.






TİROİD BEZİ SORUNLARI
TİROİD BEZİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER
Tiroid hormonları ve yumurtalık işlevleri birbirleriyle o kadar iç içedirler ki, yumurtalık işlevlerinde sorunların varlığı durumunda tiroid bezi işlevleri tanı aşamasının ilk başlarında değerlendirilir. Kronik bir yumurtlama bozukluğu olan Polikistik Overi (PKO) daha iyi anlayabilmek için her kadının tiroid bezi işlevleri hakkında temel bilgilere sahip olması son derece önemlidir.

Vücudun en temel işlevlerini yöneten tiroid bezine ait sorunlar (tiroid hormonlarının az çalışması, fazla çalışması veya bez içinde oluşan kitleler), erkeklerden daha çok kadınlarda görülmektedir. Tiroid bezi sorunları sıklıkla otoimmun tabiyattadır (otoimmun hastalık, vücudun kendi dokularından birine bilinmeyen nedenlerle yabancılaşması ve bu “yabancı” dokuyu bağışıklık sistemiyle vücuttan uzaklaştırmaya yönelik girişimler yapması neticesinde oluşan hastalıktır. Bağışıklık sistemi vücudun aslında kendine ait olan bu dokusunu tahrip ettikçe dokunun işlevleri aksamakta ve buna bağlı sorunlar ortaya çıkmaktadır).

Kadınlarda tiroid bezi sorunlarının sık olması nedeniyle hormonal dengesizlik düşünülen hemen her durumda ve hatta aşağıda anlatılacağı gibi hiçbir şikayeti olmayan bir kadında bile belli aralıklarla tiroid hormon ölçümü yapılması önerilmektedir. Günümüzde henüz belirti ve bulgular ortaya çıkmadan bile tiroid bezi sorunlarını ortaya çıkarabilecek hassas laboratuvar ölçüm yöntemleri geliştirilmiştir.

TİROİD BEZİNİN İŞLEVLERİ



Tiroid bezi boyunda hemen gırtlağın altında yerleşmiş ve elle hissedilebilen, iki ayrı lobdan (lob, bölüm anlamındadır) oluşmuş kalkana benzeyen (tiroid Latince kalkan anlamına gelir) bir salgı bezidir.

Tiroid bezi besinlerle aldığımız iyodu kandan çekerek içinde depolar. İyot T3 ve T4 olmak üzere iki ayrı şekilde bulunan tiroid hormonlarının yapısında yer alan önemli bir maddedir.

Tiroid bezi hormonları üretirken ve iyodu depolarken emri hipofiz bölgesinde bulunan TSH (Tiroid Stimulan (uyarıcı) Hormon) adı verilen hormondan alır. TSH’ın salgısı ise hipotalamus adlı beyin bölgesinden salgılanan TRH (TSH Releasing (salgılayıcı) Hormone) adı verilen bir hormon tarafından yönetilir.

Hipofiz bezi yumurtalıklara emir veren LH ve FSH ve tiroid bezine emir veren TSH dışında yan resimde görülen diğer organlara da emir verir. Doğum sonrası rahim kasılması, vücuttaki kortizon hormonu salgısının denetimi, memelerden süt salgılanması ve diğer birçok işlev hipofiz bezi denetimindedir ve hipofiz bezi sürekli olarak beynin hipotalamus bölgesi tarafından denetim altında tutulur.

TRH salgısı tiroid hormonlarının kana ne kadar geçmesini gerektiğini belirleyen hormondur ve ihtiyacı vücudun her bölgesinden hipotalamusa ulaşan sinyaller tarafından yönetilir.

T3 ve T4 hormonları tiroid bezi içinde tiroglobulin adı verilen bir madde içinde depolanırlar ve bu hormonlar TSH hormonu etkisiyle bu maddenin içinden çıkarak kana geçerler.

T4 hormonu T3’ten çok daha fazla salgılanmasına karşın kanda ve dokularda T3 hormonuna dönüşür ve hemen tüm tiroid hormonu işlevleri esasen T3 tarafından gerçekleştirilir.

Tiroid hormonları vücudun hemen her hücresinin işlevi için gereklidir ve ister diğer hormonların yapımı olsun, ister hücre büyümesi ve çoğalması olsun metabolizmanın normal işlemesi açısından vazgeçilmez hormonlardır.

Ateşli hastalıklar, ağır hastalıklar, beslenme bozuklukları, stres gibi durumlarda vücut enerji tasarrufu yapmak zorundadır ve bunu kandaki tiroid hormonu seviyesini azaltarak yapar. Tiroid hormonlarının azalması vücut işlevlerinin, yani metabolizmanın, olay devam ettiği sürece yavaşlamasını sağlar (bir savaş durumunda besin maddelerinin dikkatli tüketilmesi, enerji tasarrufu yapılması gibi).

Tiroid hormonları da diğer hormonlar gibi vücutta çeşitli proteinlere bağlı olarak dolaşırlar ve kandaki T3 ve T4 hormonlarının önemli kısmı başta TBG (tiroksin bağlayıcı globulin) olmak üzere çeşitli protein yapılı maddelere bağlıdırlar. Serbest olan hormonlar ise hücreler içine girerek etkilerini gösterirler.

TRH, TSH hormonu salgısı yanında yine hipofizden Prolaktin hormonu salgısını da yönetir. Bu nedenle TRH hormonunun artmasına neden olan durumlar (hipotiroidi, yani tiroid hormon salgı yetersizlikleri) Prolaktin hormonu artışına da neden olabilmektedirler. Prolaktin hormonu salgı bozukluğundan şüphelenilen her durumda bu nedenle kan prolaktin hormonu seviyesi yanında TSH seviyesi de bakılır (TRH artınca TSH da artacaktır, bu nedenle TRH yerine ölçümü daha kolay olan TSH seviyesi bakılır).

Tiroid Bezi İşlevlerini Değerlendiren Testler

Serbest T4 (sT4)
Total (toplam) T4 (T4)
Total (toplam) T3 (T3)
TSH

Günümüzde kanda oldukça düşük TSH seviyelerini bile gösterebilen laboratuvar yöntemleri geliştirilmiştir.

Bu testler arasında kan hormon seviyelerini en iyi yansıtan sT4’tür ve genellikle TSH ölçümüyle beraber tercih edilir. Kan TSH ölçümü tek başına bile tiroid bezi işlevlerini yansıtabilen hassas bir yöntemdir ve kanda yüksek bulunması tiroid bezi hormonlarının (T3, T4) düşük olduğunu, düşük bulunması ise tiroid bezi hormonlarının yüksek olduğunu gösterir. Bu tür durumlarda sT4 seviyesi değerlendirmesi yapılarak düşüklük veya yüksekliğin derecesi belirlenir.

Bazı durumlarda TSH seviyeleri normal sınırlar dışında olmasına rağmen, tiroid bezi hormon seviyeleri normal sınırlar içinde bulunabilir. Bu durum hipofiz bezinin çok çalışarak (TSH’ı daha fazla üreterek) veya daha az çalışarak (TSH’ı daha az üreterek) olayı kompanse etme çabasını gösterir ve hastalığın henüz belirti vermeye başlamadan saptanmasını mümkün kılar.

Diğer Testler

Tiroid bezi ultrasonografisi, tiroid bezi sintigrafisi, tiroid bezinden numune alınması (aspirasyon biyopsisi) ve diğer bazı yöntemler özellikle tiroid bezi içinde kitle varlığından şüphelenilen durumlarda yapılır. Bu testlerin ayrıntısını İç Hastalıkları-Endokrinoloji branşına ait bilgiler içeren sitelerden bulabilirsiniz.



 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-03-2008, 12:27 AM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 75
Tesekkür: 1
54 Mesajinıza toplam 263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
matlatari is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Tiroid Bezi Çalışması Telkinler ve Stres

benim bir sorum olacak bende de kilo almak gibi bir problem var yemek yemem çok normal hatta normalinde üstünde hatta bi ara alkolik olup her gün deli gibi bira içtiğimi ancak bi bira göbeğimin bile olmadığını biliyorum konu troidle alakalı olduğu için ben bu durumumu çalıştığım firmanın doktoruna danıştım ve troid fonksiyonları testi yaptırmam gerektiğini söyledi ancak ben hastanelerden nefret eden birisi olarak doktora veya hastaneye gitmedim burada da troid ile ilgili başlığı görğnce de sormak istedim bende suçluluk ve ego telkinlerini dinliyorum şimdi gördüğüm kadarıyla etkiler içinde troid bezinin çalışması sonucundda kilo verildiğini okudum ama alındığını okumadım görmemiş olabilirim fazla da dikkatimi vermedim ama böyle bir şey söz konusu olabilir mi?
yani troid bezinin düzgün çalışmasıyla kilo verildiği gibi benimde tam tersi olarak kilo almam mümkün mü ayrıca zon dönemde stres yaşamadığımı belirtmek isterim bi çok belirtiyi yaşadım baş ağrısı, gaz çıkarmak ve gerekli olan tuvalet ihtiyacı gibi ama henüz kilo almak gibi bi durumum olmadı zaten hemen olmalı gibi bi beklentim yok ama yanlızca öğrenmek istiyorum umarım olumlu veya olumsuz bi cvp alabilirim ki alacağımdan da eminim sitenizin konulara ve sorulara verdiği önemin de farkındayım bu sebepten de sizi tebrik ediyorum zaten yaptığınız şey gerçekten mükemmel bi şey ve bununla bu şekilde elinizden geldiğince hızlı bi şekilde cevaplandırmanız da muhteşem
teşekkür ederim...
__________________
Her şey çok güzel!!!
matlatari isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-03-2008, 12:45 AM   #3 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Tiroid Bezi Çalışması Telkinler ve Stres

Merhaba matlatari
Bence sindirim sisteminizin düzene girmesi sağlıklı beslenmenize ve istediğiniz kiloya ulaşmanıza yardımcı olacaktır.
Siz yinede bu konuda bir sorununuz varsa gerekli testlerinizi yaptirmayi ihmal etmeyiniz.



__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-03-2008, 01:04 AM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 75
Tesekkür: 1
54 Mesajinıza toplam 263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
matlatari is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Tiroid Bezi Çalışması Telkinler ve Stres

gecenin bu saatinde bu mesaja bu kadar hızlı cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim Atakan bey umarım hedefleriniz konusunda istediğinizi başarırsınız bunu hakediyorsunuz ve başaracağınızdan da eminim tekrar teşekkür ederim...
__________________
Her şey çok güzel!!!
matlatari isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-11-2010, 09:16 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
neseli ceni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Mesajlar: 195
Tesekkür: 646
189 Mesajinıza toplam 554 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
neseli ceni is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Tiroid Bezi Çalışması Telkinler ve Stres

Şimdi benim anladığım kadarıyla bu telkinler metabolizmayı düzenliyor. Hızlandırmakta çok başarılı ama zaten hızlı olanları yavaşlatabiliyor mu bunu merak ediyorum...
neseli ceni isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-11-2010, 10:57 AM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Mesajlar: 21
Tesekkür: 42
18 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justice82 is an unknown quantity at this point
Lightbulb Cevap: Tiroid Bezi Çalışması Telkinler ve Stres

Merhaba, aynı rahatsızlık bende de var, haşimato hastasıyım,ancak bir sorum var, Özellikle suçluluk duygusu telkini Tiroid bezinin doğru çalışmasını sağlamakta ve bu rahatsızlığı bir nebze olsun giderebilmektemidir?ya da telkinlerle bunu başarabilirmiyiz?
justice82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-06-2011, 12:14 AM   #7 (permalink)
Teğmen
 
beyaz kebuter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 65
Tesekkür: 52
59 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
beyaz kebuter is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Tiroid Bezi Çalışması Telkinler ve Stres

atakan bey bende diyet yapmam rağmen kilo vermek yerine hızla kilo aldım yaptığım diyetlerde hiç fayda vermedi daha sonra yapılan tetkiklerde tiroitimde sorun olduğu çıktı insülin direncimde varmış yapılan ultrasonda tiroitte nodülde bulundu biopsi yaptırdım sintigrafi çektirdim şimdi biopsi sonucunu bekliyorum bu arada sizden isme özel kalıcı kilo verme ve metobolizma hızlandırma telkini cd side aldım bir aya yakın bi süredir dinliyorum içinde spor yapmak için de telkin vardı sağolun fakat o kadar enerjim düşükki çok halsiz ve her şeye karşı isteksizim yürüyecek bile halim yok kilom henüz değişmedi aynı fakat iştahım fazla değil.büyük bi umutla bu telkinlere sarıldım bu arada kendime reiki veriyorum bu durumun için ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olun sizden ve telkinlerinizden çok umutluyum beni yönlendirin lütfen benim bu durumdan kurtulmam için gerekenleri yapmam için beni motive edin çok teşekkürler iyiki varsınız.
beyaz kebuter isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-07-2011, 02:51 AM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2011
Mesajlar: 44
Tesekkür: 11
40 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nergisz is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Tiroid Bezi Çalışması Telkinler ve Stres

metabolizmayı hızlandırıyor değilmi tiroidi değil yani? bide tirodin fazla çalışması diye bi hastalık var Allah muhafaza
nergisz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2013, 11:15 AM   #9 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Dec 2012
Mesajlar: 11
Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mislimya is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Tiroid Bezi Çalışması Telkinler ve Stres

troit benimde sorunlu.kistlerim var
mislimya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2014, 05:04 PM   #10 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Apr 2014
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gecitkale2000 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Tiroid Bezi Çalışması Telkinler ve Stres

benim tiroid bezi sorunum vardı,ben 6 ay önce vitamin kullanmaya başladım strese karşı ,adı Vision Pax Pax+ Forte Vision gıda Takviyesi satın al ,etkili distribütör Vision| Vision fiyatı ve teslimat| Pax+ Forte ürünü ile ilgili talimatlar ve yorumlar bu vitamin kırmızı gelincik,melissa,lavanta içeriyor Valerian (herb) - Wikipedia, the free encyclopedia .4 ay Kullandıktan sonra daha sakin oldum,sinirlenmiyorum ve tiroid bezi hiç rahatsız etmiyor,dr gittim her şey normal görünüyor.
gecitkale2000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Tiroid Bezi Çalışması Telkinler ve Stres

Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? Tiroid Bezi Çalışması Telkinler ve Stres Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız [youtube=425,350]qUJsCabr59k[/youtube] Tiroid bezinin doğru çalışması sağlığımız için oldukça önemlidir. Özellikle suçluluk duygusu telkini Tiroid bezinin doğru çalışmasını engelleyen stres ve kendini suçlamayı ortadan kaldırmaktadır.Tiroid bezi sorunu olanların metabolizması çalışmaz ve çok yemedikleri halde kilo alırlar. Bu konu ile ilgili ilk ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? telkin cd indir izle İstanbul Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? nerededir kimdir Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? hipnoz Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sizinde Sindirim Sisteminiz Hızlandı mı? kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.