![]() |
Cevap: kpss(öğretmen adayları) Alıntı:
Tarihte en çok bildiğim şey şu a.Selçukluların kervansaray yapmaya ağırlık vermiş olmaları ticareti devlet politikası haline getirdikleri için. Bu genellemeler çok iyi olmuş ellerine sağlık.Not edicem tarih kitabımın arasına koyucam hemen çalışırken yardımcı olacak çok:) |
Cevap: kpss(öğretmen adayları) bende şimdi deneme sınavından çıktım.tarihten çok uzak kalmışım baştan almam gerekiyor 5 sene ara verdim sınav için 5 sene önce 80 almıştım ama şimdi çok dipteyim..geçmi kaldım sizce arkadaşlar..olurmu acaba.. |
|
her şey gönlünüzce olsuny789 |
türkiyede doğal gazla çalışan termik santraller; Ovaakça Hamitabat Ambarlı......3 tane zaten biraz kaba ama böle kodlayınca akılda kalıyo956k türkiyedeki başlıca tektonik göller Manyas Ulubat Sapanca İznik Burdur Beyşehir Eğirdir Tuz gölü bu baştaki MUSİ güney marmarada bulunuyor. Umarım işe yararactionsmile |
Cevap: kpss(öğretmen adayları) ben de zaten çok iyi olduğum için üzülüyorum.çok iyiydim . soru kaçırmıyordum bugün herşey fleu du.omuydu bumuydu diyip durdum.ama bilgilerimi saklandığı yerden kurtaracağım.. |
başarılı ve mutlu haberlerinizi bekliyoruzy789 |
Cevap: kpss(öğretmen adayları) ne zamandır boş kalmış burasıy789hemen dolduralım... KISA-KISA YÖK üyelerini cumhurbaşkanı seçer. olağanüstü hal ,sıkıyönetim,ve seferberlik kararlarını bakanlar kurulu verir.. yasama dokunulmazlığının kaldırılmasına tbmm karar verir devlet adına imtiyaz verme yetkisi bakanlar kuruluna aittir nobel ödülleri isviçrede dağıtılıyor 1971 den beri dünya ekonomi formu davos ta yapılıyor yök,trt,belediyelerin kamu tüzel kişiliği var expo 2015 dünya fuarı milanoda yapılacak deneme çözdüm de..not almışım bikenara paylaşayım dedim..y789 iyi çalışmalar paylaşımlarınızı bekliyoruz...actionsmile |
Cevap: kpss(öğretmen adayları) öğretmen adayı değilim ama kpss'ye gireceğim. bir kodlama da ben yapayım YEDİ göller U zun göl S era gölü T ortum gölü A bant gölü bunlar Karadeniz bölgesi heyelan - set gölleri... |
başarılar dilerimy789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:01 AM. |