![]() |
Cevap: RÜYALARIN DİLİ Psikolojik acidan insanin ruyasinda gordugu kisiler, ruyayi goren kisiyi ozleyen insanlar oluyormus. DOGRU OLMASINI UMUYORUMM :) |
Cevap: RÜYALARIN DİLİ ben rüyamda hayatımda hiç görmediğim insanları görüyorum, bazen de gördüğüm insanlar gerçek hayatta karşıma çıkıveriyor tanışıyorum (1 kez oldu) |
Cevap: RÜYALARIN DİLİ ben bi yerde izledim yada okuustum.ruyamizda gordugumuz her kiin olursa olsun mutlkaa gercek haystimizda karsilastigimiz biriymis.hic gormedigimiz biri olmazmis asla. :) |
Cevap: RÜYALARIN DİLİ istanbulda hergün onlarca insan görüyoruz. o zaman şaşırmamak lazım rüyadakiler kim diye :) |
Cevap: RÜYALARIN DİLİ rüyanda görüyon şimdi bakıyon suratına "ben seni bi yerden çıkaracam ama" :)) |
Cevap: RÜYALARIN DİLİ ben onlarin yalancisiyim : ) |
Cevap: RÜYALARIN DİLİ Ben rüyamda gördüğüm insanlar genelde tanıdık oluyorlar bazan çok net görüyorum ama bazen kim olduğunu bildiğim halde yüzlerini net olarak göremiyorum...:)) Yabancılarla sadece savaşırken karşılaşıyorum...:)) |
Cevap: RÜYALARIN DİLİ |
Cevap: RÜYALARIN DİLİ |
Cevap: RÜYALARIN DİLİ Rüyalardan faydalanabilmek için kişinin ruhsal kalitesi yüksek olmalıdır. Kıskançlık, çıkarcılık yapılmamalı ve hak- kul ilkelerine aykırı yaşanmamalıdır. Hiçbir zaman “evim olacak mı?” “Arabam olacak mı?” gibi sorular sormamalıyız. Bir şeye sahip olup olmamayı değil kişisel olarak “ ne olacağım?” “ne yapacağım?” sorusunu rüyada sormalıyız. Ben, kalben edilmiş hiçbir duanın cevapsız kalacağını düşünmüyorum. Bize en uygun işi bulmak için bir olumlama: Yeteneklerimi kullanabileceğim, beni ve çevremdekileri mutlu edecek, iş arkadaşlarımla iyi geçindiğim, arzuladığım kazancı aldığım iş hazır ve bu iş en yakın zamanda bana geliyor. Bunu zihinsel olarak imgelemek de gerekir. Yaşamda denge çok önemlidir. Verme ve alma dengesine uygun hareket etmeliyiz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:39 PM. |