![]() |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Alıntı:
|
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Ben mi, ben kendimi anlayamıyorum ya. Sanki izole bir dünyada yaşıyorum. İçimde tuhaf bir mutluluk hali. Hep olumluyum. Mutsuzluklarım çok kısa süreli. Hiç bir şey beni fazla üzemiyor. Ayrıca daha önceleri nefretin en dibinde hissettiğim, ölesiye nefret ettiğim insanları çokta umursamıyorum. Hatta anlıyorum. Ay, neredeyse affettim. Huzursuzluğum yok, eskiden bişey olduğunda o kadar çok üzülürdüm ki öyle kahrederdim. Sanki dünyada yapayalnızım gibi. Kimse beni sevmiyor gibi hissederdim. Birde biliyor musunuz bu gibi paylaşım siteleri insan ruhuna çok iyi geliyor. Yani ben burada yazıp duruyorum. Bu bana bir deşarj olabilme imkanı sunuyor. Burada ki güzel insanlar, insanlara olan güvenimi artırıyor. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Hayatta en sevdiğim şey öğrenmektir. Burada bir okul gibi adeta. Öğreniyorum ve merakımı gidermek bana müthiş bir haz veriyor. :) Hepinizi çok seviyorum.girlhaha:zpzp:8977 Ayrıca ben iki gencin annesiyim. Burada ki gençlerin sıkıntıları, yaşadığı duygular bana yol gösterici oluyor. Yavrularımı daha çok anlayabiliyorum. Onlarla farklı yeni iletişim şekilleri bulmamı sağlıyor. Ben bir anneyim evet ve anneliği çok önemsiyorum. Onlar benim eserim. Yarın hayata karşı dürüst, ahlaklı çalışkan ve başarılı bir duruş sergilediklerinde ben bununla iftihar edeceğim. Ve kısmen bunu başarmış sayıyorum kendimi utananadam |
|
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Bilinçaltının değişimi nasıl anlaşılır? Düşüncelerdeki değişimi izle Davranışlarındaki değişimi izle Konuşmalarındaki değişimi izle Rüyalarındaki değişimi izle Bir yerden yakalayacaksın değişen şeyleri. |
ama allahıma şükürler olsun, eski ben değilim. inşallah daha iyi olucaz. en azından telkinlerin etkisi olduğu konusunda eminim. bu bana güven veriyor. artık umudum var. ilaçlara mahkum değilim Allahın izniyle. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ merhabalar.benim 5 gün oldu çekirdek inanç telkinlerimi dinlemeye başlayalı.12 tane telkin var ve herbirine sıra 2,5 saatte geliyor acaba gündüzleri de mi dinlesem yoksa içlerinden en çok ihtiyacım olan 4 tanesini seçip gündüz vakti mi dinlesem? ayrıca kilo verme ücretsiz telkini de eklemek istiyorum sizce nasıl olur ? telkin manyağı olcam :P :) |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Yaşasın telkin manyaklığıııııı956kblissy:zpzp: |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ "YOKLUK" telkini var benim çekirdek inançlarımda. ne ile alakalı acaba? benden başka bu telkin verilen var mı? |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Immmmm sanırım bolluk bereketle alakalı. Aslında yokluk bilinci oldukça başa bela:) Her konuda yokluktasın yani aşk, sevgi, şefkat her şey yok yani. Bence de bir an önce kurtulmalısın bu inancından mehtapcım |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Bugün 5. periyot başlangıç. Bilinçaltı temizliğinde önemli olan şey sizin kendinizi sabote etmemeniz vardır. Yoksa yapıp yapmamak yine sizin istemenize bağlıdır arkadaşlar. Buna dikkat etmenizi öneririm. Yani bilinçaltında ki korkulardan arınmışsınızdır belki ama tembellik tuzağına yakalanmışsanız, ayrıca oradan kurtulmak için çaba sarf etmeniz gerekir. Başlangıçlar sizin sorumluluğunuzdadır. Ne istediğine karar ver ve yap. Artık içinde seni engelleyen bir duygun olmayacak ya da sonuç bilinçaltında ki negatif inançların değil gerçekten başaramaman o işin üstesinden gelememen olur ki bu da çalışmakla ve araştırmakla değişecek bir durumdur. |
son 2-3 gündür de kendimi iyi hissetmiyorum yani biraz gergin ve yorgunum sanki. bugünden itibaren telkinlere ara verdim. 8. periyottaydım zaten. biraz ara vermem iyi olacak sanırım. 10 günden sonra tekrar başlıycam. |
Ayrıca bence de ara vermelisin. Bırak zihnin biraz dinlensin, nefes alsın, orada ki telkinleri içselleştirsin. Öyle değil midir zaten her şeyin fazlası zarardır? |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Kızın sana en güzel ilaç, onunla geçireceğin bir kaç saat sana dünyanın en güzel lezzetlerinden birini yaşatır. bence keyfini çıkar. Hatta onunla beraber hamur yapın. Birlikte onlara şekil verin pişirin ve yeyin afiyetle. Bu ona müthiş keyif verecektir ve denemenin , başarmanın hazzını yaşayacak. En güzel çağlarında şimdi o ne versen alır. Harikadır çocuklar, tıpkı bir teyp gibi durmadan kaydederler. Ve insanı strese sokarlar. Şaşırır kalırsın" ay sen bunu ne ara öğrendin? " derdim ben yavrularıma:) Çok keyifli bir uğraş bebek büyütmek. Biliyorum çok yorucu ama gözlerinde ki o ışıltı yok mu öldürür insanı. Daha buradan yazarken onu yiyesim geldi:) sevgimle |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ ^-^ aynen öyle. kızım olduğu için daha doğrusu bir evladım olduğu için çok şanslıyım. hep Allahıma şükrediyorum bana bu duyguları tattırdığı için. paha piçilemez, anlatılamaz. öyle ki ondan bahsederken gözlerim doluyor. o bambaşka bir şey. allahım isteyen ve hak eden herkese versin. söylediğin gibi biz beraber kurabiyeler, yaş pastalar, kekler yapıyoruz zaten. çok keyif alıyor gerçekten. ama biraz abartmışım galiba. geçen gün yine hadi kızm gel kurabiye yapalım dedim "benim işim var" dedi rt67 ve gelmedi. çocuğa bıkkınlık geldi galiba. zaten değişme isteğimdeki en büyük nedenim o. onu sağlıklı, özgüveni olan bir birey olarak yetiştirebilmem için önce benim öyle olmam gerekiyor. onun her konuda yanında olmak, ona destek olmak istiyorum, benim gibi olmasın istiyorum. ne demek istediğini şimdi anladım. korkularımın üstüne gitmem gerekiyor biliyorum ama ben hala kaçıyorum. rezil olmaktan korkuyorum. dışarıdan bakan birisi benim bu kadar çekingen olduğumu farketmez bile ama içimde büyük mücadeleler veriyorum. söylemek istediklerimi söyleyemiyorum. kalabalık ortamlarda sessiz kalmayı tercih ediyorum. rezil olmaktansa konuşmamayı tercih ediyorum. şimdi korkularımın üzerine gitmenin tam zamanı aslında ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ yapı kredi bankası motivasyon konus?macısı 1 - YouTube biraz vaktini alacak ama tamda senin söylediğin konulara değiniyor. Ben çok faydalandım müsait olduğunda izle derim. Sorununun cevabını burada bulacaksın. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ yapı kredi akademi so?yles?ileri 2 - YouTube buda 2. bölüm hem egoyu daha doğrusu bilinçaltının nasıl çalıştığını daha net görebiliyoruz bu bölümde. Filmin adını öğrenip hemen izleyeceğim. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ yanlış hatırlamıyorsam o flimin adı tabancaydı |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ galiba zaten tabancayla ilgili bir olcaktı teşekkür ederim. En kısa zamanda izleyecem. Çok severim psikolojik filmleri |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ deneme hy789hy789hy789hy789hy789 |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ hy789hy789hy789hy789deneme |
YOKLUK telkinine cevabın için çook teşekkürler aydınlattın beni. kesinlikle söylediğiniz gibi, her anlamda boşluk ve anlamsızlık hissediyorum kendimi bileli zaten varoluşum da dahil :( teşekkür ederim ışıklıyol, gerçekten çok zekice cevaplıyorsun soruları, daha fazlası gelicek yakında sorularımın :) sevgiyle... |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ rica ederim :) Onore ettin beni. beklerim tabi ki neden olmasın bunun için buradayız birbirimize yardım içinactionsmile |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Eskiden çok iyi anlaştığım bir çok kişiyle yollarım ayrıldı ya da anlaşamadığım. Senin enerjin değiştikçe pek çok insan hayatından uzaklaşıyor. Çünkü artık ortak konu kalmıyor konuşacak. Hayatımızda devrim yaratmak istiyorsak eğer kesinlikle şikayet edip durmayı bırakmamız gerekiyor. Şikayet ettiğimiz şeyler hep negatif düşünceler, insanlar, olaylar. İşte bu da senin hayat enerjini alıp gidiyor. Elde ne var 'hiç!'. Sadece boşa konuşup durmak. Sadece bu tüm kazancın. İlle de şikayet edeceksek, bari bir bilene soralım da bize yol göstersin. Yoksa hele senin gibi hayata bu pencereden bakan biri olan enerjinide alıp gidecektir. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Buna ben 'UMUDUNU KAYBETME' filmini seyrederken dikkat etmiştim. Onca olumsuzluğa rağmen adam bir kere bile halinden şikayet etmedi. Sadece çalıştı arkadaşlar, sadece çalıştı. Hayatını değiştirmek için ve başardı. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Arkadaşlar, benim çekirdek inanç telkinlerim 12 tane ve 8 saat uykuda herbirini 4 er kere dinlemiş oluyorum.sizce bu az değil mi? |
mrb mehtap, telkinlere ilk başladığım günlerde ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerinin her birini günde 8 er saat dinleyen biri olarak bence de çok az. ama bir televizyon programında Atakan bey çekirdek inanç telkinlerini günde 3 saat öneriyoruz dedi.rt67 |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ mrb Elif ben de ego-suçluluk dinledim 8 saatte defalarca dinlemiş oluyordum,o nedenle kafam karıştı. belkide kişiye özel hazırlandığından az dinlememiz yeterli oluyordur çekirdek inançları, tv programında öyle dediyse doğrudur Atakan bey. teşekkürler, sevgiyle ;) |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Özgüvenim daha yüksek. Daha az korkuyor, daha az öfkeleniyorum. Yapmak istediğim şeyleri düşündüğümde daha az üzülüyorum ya da "sen bunları yapamazsın boşa hayal kurma" sözünü çok fazla hissetmiyorum. Yapabilirmişim gibi geliyor. Bazen çılgınca çarpıyor kalbim o zamanlarda ise hemen bu duyguma eft yapıyorum. Sakinleşmeye çalışıyorum. Arkadaşlarımla beraberken daha az kendimi kötü hissediyorum. Daha az kendimi eleştiriyorum. Ve daha az övüyorum kendimi başkalarına karşı. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ benim 1. periyodum hayırlısı ile bitti 3 gün aradayım. 10 gün çok hızlı ve değişimlerimi gözlemekle geçti. rüyalarım değişti ve iç seslerim sustu pustu :) |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ iştahım açıldı o nedenle kilo vermeyi ekledim telkinlerime fakat 2,5 saatte bir sıra geldiğinden ve adıma hazırlanmadığından pek de etkili olmuyor.acaba gündüz vakti sadece kilo vermeyi mi dinlesem ::) |
|
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ blissy hehehehe..bakalım bakalım napcak belki fazla uğraşmadan kapıyı çeker gider ;) derty |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ merhaba Işıklı yol..güzel günler dilerim. yine sorum var benim :) şuan 3 gün aradayken kilo verme telkinini dinlesem mi ne dersin uy897 |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Bunu sweeet ve kutayhun daha iyi bilir. Benim bu konuda çok bilgim yok. İstersen onlara özelden sor ne dersin? Teşekkür ederim ayrıca bana inandığın için. Yardımcı olamadığım için üzgünümutananadam |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ tamam teşekkür ederim. actionsmile |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ başımı ağrıttı zaten şuan dinliyorum kapatıcam kafam dinlensin yaff :D |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ :) hıhı dinlen ara ver daha çok yeni her şey. Sürece güvenmek ve inanmak zorundayız. Hem belkide bize bu telkinler plasebo etkisi yapar. Ve biz hayatın içinde minik herküllere dönüşürüz. Her konuda güçlü, heyecanlı, sevinçli ve başarılı. Gelsin ondan sonra hayat :) Oooooo süüppeeeeeerrralk78 |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ ♡ Bugün sınırsız olanaklarla dolu yepyeni bir güne başlıyorum. Aldığım her nefesle birlikte içimdeki sevgi,enerji, mutluluk ve cesaret artarak çoğalıyor. Her nefesle birlikte hedeflerime daha da yaklaşmanın hazzını yaşıyorum. Bugün karşıma çıkacak tüm MUCIZEleri fark etmeyi ve değerlendirmeyi seçiyorum. Bugün iç sesimi dinlemeyi, önsezilerime güvenmeyi seçiyorum. Tüm gün boyunca sonsuz mutluluğu seçiyorum ♡ |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ bu amazon kadın da ne oluyoki, bana böyle bir telkin vermişler 4897dusun2 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:10 PM. |