![]() |
ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Akşam saatlerinde görüştük Abdullah beyle. İlgisi ve sabrı için ve yardımları için kendisine teşekkür ediyorum. Bir kaç çekirdek inanç tespit ettik. Bazı yorumlarına "evet evet kesinlikle öyle evet" dediğimi hatırlıyorumy789 Şu anda içimde bir sakinlik var. Sanki yıllardır merak ettiğim birinden haber almış, görmüş gibiyim. Bu farkındalık bile insana huzur veriyor.bazı ödevlerim var. Tabi ki yıllardır davrandığınızdan farklı davranmanız gerekiyor. Bu kolay olmayacaktır elbettehy789 Daha sonra telkinlerim de gelecek. Bakalım neler olacakO0 |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ sizin için en iyisi olur inşallah |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ bende çekirdek inanç yaptırdım.. benzer hisleri hissettim... yolumuz açık olsun......... |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Teşekkür ederim arkadaşlar. Umarım. En güzeli ne biliyor musunuz ve bunu hayretle karşılıyorum, içimde ki savaş sona erdi adeta. Şimdi neyi niçin yaptığımı biliyorum. Evet ben böyle davranmayı seçmişim ve onun sonuçlarını yaşıyormuşum hayatımda. Şimdi ise yaptığım şeyleri bilinçli yapmayı ve farklı duygularla hayatıma daha mutlu, huzurlu ve doyumlu devam etmeyi seçiyorum. İşte bunun için davranış modelim bile var. Sizlerde madem çekirdek inanç tespiti yaptırdınız, öyleyse size bu konuda dilerseniz bir de kitap önerebilirim. R Şanalın "kuantum tipoloji" meğer ben bununla ilgili bir de kitap almışım bir kaç yıl önce ama okuduğum halde anlayamamışım içeriğiniy789 |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ çekirdek inancı şiddetle tavsiye ederim.. hatta çekirdek inancı dinledikten sonra diğer telkinleri öneririm... çok iyi bambaşka bir şey... |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Ben de yaptırmak istiyorum ama şu sıralar çok yoğun inşallah yakında bende yaptırırım |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ bencem utlaka yaptır hero master... 3 hafta iyice dinle.. ondan sonra satın alacaksan telkin satın al ya da ücretsizleri yeniden dinle bana katılacağını sanıyorum... cidden sevgiler başarılar... |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ teşekkürler ..:) |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ İki gündür dinliyorum çekirdek inanç telkinlerimi. Çok depresif hissediyorum. Sık sık baş dönmesi ve ellerimin titremesi gibi bir etki yaşıyorum. Moralim çok bozuk, canım sıkkın. Yalnız asla düşünmeye bile cesaret edemediğim bazı konuların üzerine gittiğimi fark ediyorum. Korkularım azalıyor gibi. Daha çok resim yapma ihtiyacı hissediyorum. Çok fazla etki hissedeceğimi ilk günlerde düşünmüyorum. Sabırla gelişmeleri bekleyeceğim. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Yorgun, halsiz ve sinirliyim. E kolay değil tabi, yıllardır inandığın şeyleri yaptığında güvende hissettiğin şeyleri değiştirmeni söyleyen birileri var. Bilinçaltı "ne diyo bu ya olacak iş mi?" diyor olmalıooo67. Tepki vermesi normal. Daha çok başındayım. Bakalım zaman neler gösterecek? Bekleyip göreceğiz.yu89 |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ bunlar değişimin habercisi |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Hemen bir şeylerin oluşmasını beklemiyorum. Yıllardır pek çok çalışma yaptım, süreç nasıl işliyor az çok biliyorum. Öncelikle, bundan vazgeçirmeye çalışmak için bazı terslikler oluşur. Ki sen "bu işe yaramıyor" de ve vazgeç. Tam da burada kararlı olmak ve değişime direnmemek zorundasın. Bazen olanlar şaşırtır bile sen ben bunu beklemiyordum dersin. hatta öyle ki herşey biranda tersine döner hayatında bazen. Bu bile değişim demek. Toprak önce altüst edilir sonra ekilir, sulanır ve beklenir sonrasında ise bakımı yapılır. Süreç böyle işler bana göre. aceleye mahal yol. Allah kainatı 6 günde yaratmıştır. O aslında bunu bir anda da yaratmaya kadirdir. Fakat bununla insanlara zamanla olacak olan mesajını vermiştir. Neden olmuyor? deyip vazgeçmemeliyiz. Olacak inatla çalışacağız. Yazık ki önceki yıllarda pek çok insan başlamış ama uzaklaşmışlar siteden. Değişimlerini ya devam ettirmemiş yada haberdar etmemişler. Oysa burada ki insanlar başlangıcı biliyor ama süreçte neler oluyor? Neler yaşanıyor, sonuçta neler yaşanmış? Neler başarılmış bunu bilemiyorlar. Bence bu bir sorumluluk öyle çekip gitmemek lazım.rt67 |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Sanırım Kutayhun ve sweeet bunu başaranlardan.25889 |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Senin çalışmaların nasıl gidiyor atmaca42 ? |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Teşekkürler Işık'cım ben buraya ilk geldiğimde de bana ışık olan insanlar vardı ben onlardan çok şey aldım. Ben burada kalmayı bilerek isteyerek seçiyorum. Ben burada olmayı herşeye rağmen seviyorum. Sevgili kutahyhunu da bunu devam ettirdiği için takdir ediyorum. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Sevgili ışık bence sen de başaranlardan olacaksın bunu yorumlarını okumaya başladığım ilk günden beri kuvvetli hissediyorum çünkü doğru yoldan ilerliyorsun. Doğru yolda ilerlerken bazen yan yollara sapılabilir, bazen dolanbaçlı yollara da girilebilir ama yolun doğru olduğu sürece ne yaşarsan yaşa sonu güzel olacaktır. Ve sen de ışık oluyorsun ve daha çok parlayan bir ışık olacaksın zamanla. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Sevgili ışık bence sen de başaranlardan olacaksın bunu yorumlarını okumaya başladığım ilk günden beri kuvvetli hissediyorum çünkü doğru yoldan ilerliyorsun. Doğru yolda ilerlerken bazen yan yollara sapılabilir, bazen dolanbaçlı yollara da girilebilir ama yolun doğru olduğu sürece ne yaşarsan yaşa sonu güzel olacaktır. Ve sen de ışık oluyorsun ve daha çok parlayan bir ışık olacaksın zamanla. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Çok teşekkür ediyorum, güzel sözleriniz için. Şimdilerde resim yapıyorum. Sıkılmadığımı fark ediyorum. İçimde bir coşku hissediyorum ve sanki daha kararlıyım. Başkalarının sözlerine takılmıyorum. Hemen unutuyorum bana söylenen negatif sözleri. Çok ama çok coşkuluyum resimlerim hususunda bu bana heyecan veriyor. Telkinlerim gece gündüz yanımda çalıyor, çokta severek dinliyorum. Harika müzikler seçmişler. Gece uyurken bile açık, gündüz her gittiğim yere yanımda götürüyorum. İlk günlerde oldukça zorlanıyordum fakat kaç zamandır resimlerimden uzaktım bu gün ilk defa fırçalarımı elime aldım bir kaç haftadan sonra bellkide onun için bu kadar coşku hissediyorum. Oldukça da güzel sonuç alıyorum. Zevkle ilerliyorum. ( Aslında biliyor musun şu an fark ettimde sanki olumlama cümleleri gibi geldi bana. Konuşurken bile demek ki daha pozitifim.Bu da başka bir etkisi olabilir.) Bir de sabahtan beridir sol gözüm seyiriyor. Baktım da anlamına iyiye işaretmiş bublissy olacak olacak ben buna yürekten inanıyorum. Bir de şu var , hayatımda bir konu vardı ki üzerinde düşünmeye bile cesaret edemezdim. Şimdilerde bu konunun üzerine gidiyorum. ( ayyyyy ammman nazar değmesiny789) sevgimle |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Rüyalarım hala çok karışık. Hiç bir anlam yükleyemiyorum o yüzden. Fakat rüyalarımda temel duygu tonum, yanlış giden bir şeyler, bunun farkındayım. Arkadaşlar, Işık Elçinin rehber rüyalar kitabını hepinize tavsiye ederim. Böylelikle rüyalarınız size yol göstermeye başlayacak. Yeni bir kitabı çıktı, fakat hala edinemedim onu. "Rüyaların iyileştirici gücü" Şimdi bu kitabını da almak istiyorum. Rüyalar bize hayat yolunda rehberlik ederler. Bilinçaltı rüyaları bize bilinçaltında ne olduğunu, korkularımızı, endişelerimizi, çekincelerimizi gösterir. Hayat yolunda el yordamıyla değil de fenerle ilerlemek gibidir rüyaları okumak. Geçmişinizi, bazen de olacakları size gösterir. Rüyalarınıza danışabilirsiniz, yapmak istediklerinizi. Ruh evrensel akılla işbirliği içinde olduğundan korkularınızın yersiz olduğunu size gösterecek yolunuzda emin adımlarla yürümenize yardım edecektir. Diyelim ki bir konuda ilerlemek istiyorsunuz, fakat bir türlü buna cesaretiniz olamıyor. Ya da devamlı terslikler çıkıp yolunuza engeller koyuyor. İşte tam bu esnada rüyalarınızdan yardım alabilirsiniz. Kendinize sorun uyumadan önce "Neden bundan korkuyorum ya da beni engelleyen hangi duygum "diye. Size cevap rüyalarınız aracılığıyla gelecektir. Bazen bu ilham yoluyla da olur, ne yazık ki biz insanlar o kadar çok dışarıdan gelen sözlere, gürültüye boğulmuşuz ki kalbimizin sesini duyamaz olmuşuz. Hz Mevlana mesnevisinde buna sık sık vurgu yapar. Sessiz ol der, düşüncelerin kuşlar gibidir. Onları serbest bırak der. Biliyor musunuz, eğer bir hayat rehberi arıyorsanız. Size mutlaka ama mutlaka mesneviyi öneririm. O hayat yolunda size muhteşem bir rehber olacaktır. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ bizler Türk toplumu olarak, eskiden Türk filmlerinin şimdilerde ise dizilerin kurbanıyız. Filmler, diziler bilinçaltına bir takım düşünceleri inançları empoze ederler. İlk 20 dakikadan sonrasında insan hipnoz pozisyonuna girer ve orada gördüğü her şeyi gerçekten kendine yapılıyormuş gibi algılar. Bir takım korkular, inançlar, aldatılma, yalan hepsi diziler aracılığıyle bizim gerçeğimiz olurlar. Annelerinize bakın inanmıyorsanız. Eski Türk filmi kalıplarıyla hareket ettiklerine şahit olacaksınız. Hayatımız bizim eserimiz arkadaşlar, hayat bize verilmiş bir armağan, onu başkalarının ellerine insafına terk etmemeliyiz. Mesela bakalım amerikan filmlerine, mutlaka dünyayı bir şey tehdit eder ve onlarda dünyayı kurtarırlar. Aşk filmlerinde çok az ayrılık vardır. Bizim filmlerimizde hep ayrılık, hep aldatma, hep kaybetme hep.. Eğer başında evli ve mutlu bir çift varsa biri çıkar ya kadına göz koyar ya adamı yoldan çıkarır bir kadın. Kadına tecavüz eder biri ya da eskiden kadının bir sevgilisi vardır gelir ve zavalllıcığın evliliğini tehdit etmeye başlar. O kadın olmadık yalanlar söyler, bir şeylerden ödün verir ya da o kişiyi öldürür. Mutlu bir evlilik vardır. Kaın güzeldir biri kadına göz koyar onu kandırır yada iftira eder yada tecavüz eder. Adam ya kadını öldürür ya adamı öldürür hapse düşer ve mutlu yuva dağılır. Falan felan. İşte şimdilerde paranoyak annelerin tarifi. Biz o korkularla büyüdük. Söyler misiniz kaçınız sevdiği kadın ya da erkekle evlendi. Çok azınız ki onlarda zaten bilinçli insanların yetiştirdiği bir kaç kişi. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Şarkılarda hep ayrılık, dizilerde ayrılık, yalan, kliplerde mutlu bir çift az sonra bakıyosunuz birbirine vuran ağlayan insanlar. Ya Allah aşkına bırakında insanlar mutlu olsun. İnansın güvensin, sevsin sevilsin. Dinlemeyin o şarkıları, izlemeyin o klipleri, yazık insanlar kaç yaşında hala bekar evliler mutsuz. Neden? işte bu yüzden. Ve aşk gitti bizden... YAZIK OLDU, ÇOK YAZIK OLDU AMA!.. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Sırf bunu bildiğim, bunun farkında vardığım için dinlediğim ve ezbere bildiğim şarkı sayısı azaldı çünkü içimden gelmiyor söylemek ve dinlemek. Mutluyum işte bir sebebi de şarkı ve filmler konusundaki diyetim. :) Sevgiler. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ .Türk filmleri hala severim. Ama farkındalıkla izleyip şimdiler de olumsuz mesajları gördükçe dehşete düşüyorum. :) Lise yıllarımın dram filmi tadında olmasını hem ergenlik döneminde olmama hem de sağlam bir şekilde oluşturduğum olumsuz alt yapıma bağlıydı. Ah bir de Sezen Aksu şarkıları arşivim. Hala severim ayrı ama daha mutlu olanları seçiyorum onun şarkılarından. :) Oysa güzel filmler, şarkılar da varmış. Artık onların peşindeyim. Asıl farkındalık budur. Sana zararlı ile yararlı olanı bilmek. Asıl farkındalık sana iyi gelecek şeyleri seçip hayatına uygulamaktır. Şöyle ki bana kendimi iyi hissettiren bir filmi de defalarca izlerim aynı şekilde şarkıyı da dinlerim. Sonuçta her zaman size ulaşan mesajların ve bunu yorumlama biçiminizin- ki herkesin mesajlara karşı yorumu başka başkadır, yani kişisel algımıza göre değişir- farkında olmaktır asıl farkındalık. Bir de benim telkinlerin etkisinde ilk fark ettiğim şey içsel konuşmalarımın değişmesi sonra da bu konuşmaların dışsal hale gelmesi ve en sonunda da hayatımda bir çok şey değişti ve güzelleşti o yüzden vicdanım rahat bir şekilde insanlara tavsiye edebiliyorum ben telkinleri dinleyin. Kaybınız olmaz. Kazancınız olur süre falan soruyorlar hiç önemli değil ki dinleyin ve kendinizi izleyin 3-5 gün eksik ya da fazla önemli olan siz ne kadar zamanda değişimin etkilerini hissedeceksiniz. Önemli olan bu değişimleriş kalıcı hale getirip hayatınızın diğer alanlarında da gelişiminizi devam ettirebilecek misiniz? Çok iyi bir ilişkim var. İnşallah sevdiğim, aşık olduğum adamla evleneceğim. O televizyon bile izlemez. O yüzden onun da etkisi vardır benim medyanın olumsuz etkilerini kırmamda. Çünkü birlikteliğimiz boyunca birbirimizin inançları etkiledi bizi. Ben ondan birşeyler aldım o benden dile kolay. 7 mutlu yıl hiç ayrılmadık. 5 ay sonra da evleniyoruz. Mümkün demek mutlu olmak. Onun varlığı bile yetiyor benim sebebi mutluluğum. Aslında arayınca mutlu olmak için bir sürü neden bulabilirsiniz. Bir sürü mutluluk kaynağı var gözden kaçan. Kaçırmayalım. Mutlu kalın. Hoş kalın. :) |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ actionsmileteşekkür ederim. Artık bizler de bunun farkında olmalı ve hayatımızı birilerinin çalmasına izin vermemeliyiz. Ya da umutlarımızı.. Senin adına ne çok sevindim bilemezsin. Allah tamamına erdirsin. Darısı tüm sevenlerin başına. Telkin cdlerimi dinlemeye devam ediyorum. Her telkin ayrı etki yapıyor şimdilerde. Bazısında mutlu enerjik bazısında tedirgin hissediyorum. Fakat inan bana hissediyorum. ben bunu anlayabilirim çünkü yıllardır içimde olan bitenin peşindeyim. Kalbimin sesine yabancı değilim. Yıllardır psikoterapi, rüyalar, hipnoterapi eft ne varsa yaptım. Ve tabi ki mesnevi ruhumun en güzel ilaçlarından biri. Şimdilerde kuran okumayı da hayatıma almayı düşünüyorum ciddi ciddi. Ve telkin cdlerim farklıyım bunu fark ediyorum. Yazarım ben devamlı surette duygularımı ve yazarken fark ettim daha çok içime sıkıntı salan şeyler yoktu yazarken. İşte bu yüzden ben umutluyum. Kendimi tebrik ediyorum, doğru bildiğimi yapma konusunda ki kararlılığımı tebrik ediyorum. Aferin banay789 |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Yaptıklarının yanı sıra kararlılığın da ekstra takdir edilmeyi hak ediyor. İyi ki varsın. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Sende iyi ki varsın. iyi ki varızgirlhahablissywave44 |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Şu sağa sola koşan smiley var ya her defasında onu yakalamaya çalıştığımı fark ettim üzerine tıklayabilmek için ay çok güldüm yaaaakhkh56 |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ "Coşku duy! Öyle çok neden var ki: Çiçekler açıyor, kuşlar ötüyor, güneş gökyüzünde parlıyor, bunlar için kutlama yap! Nefes alıyorsun ve hayattasın, bilincin açık, bunu kutla!" ~Osho~. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Bugün beşinci günüm. Öyle ki gece gündüz dinliyorum. Sabah açıyorum yatana kadar dinliyorum, yatınca açıyorum sabaha kadar dinliyorum. Tabi arada molalar da var. Müzik dinlemeyi çok severim ben, bu da benim şansım. Bıkmıyorum yani dinlemekten. Peki ne mi hissediyorum. Bazılarında huzur, bazılarında sıkıntı, bazılarında ise kaçma hissi gibi canım sıkılıyor yani agresifleşiyorum dinlerken. Resim yapmaya devam ediyorum, daha heyecanlı ve coşkulu hissediyorum. Resim benim için bir tutku, hayat, yaşama biçimi.. Fırçayı elime alıp renklere daldığımda başka bir dünyanın kapıları aralanır önümde. Severim yaptığım resmi " ah canım ne şekersin sen, ne kadar da güzelsin! " gibi. Daha çok daha çok çizmeye, çizgilerimin her fırçada hayat bulmasına ve resimlerimde coşku olmasına ve kolaylıkla yapılmasına niyet ediyorum. Gülümsesin resimlerim görene, IŞIK olsun, renk olsun AŞK olsun resimlerimde ve onlarca alıcısı olsun... Niyet ediyorum. OLSUN O HALDEy789 |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ "Coşku duy! Öyle çok neden var ki: Çiçekler açıyor, Kuşlar ötüyor, güneş gökyüzünde parlıyor, bunlar için kutlama yap! Nefes alıyorsun ve hayattasın, bilincin açık, bunu kutla!" ~Osho~. teşekkürler cansuyu paylaşımın için. Ve sweeet desteğin için ve tüm arkadaşlarım |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Bugün 6. günüm çekirdek inanç telkinlerim için. Dün bir ara gözlerim sulandı dinlerken, müthiş bir esneme krizine tutuldum sanki. Ve gözlerimden şıpır şıpır sular aktı beraberinde. Çok ilginç, bir kaç gün öncesine kadar beni çok ama çok sinirlendiren konulara karşı sanki tepkim değişiyor. "Olsun, aman ya, boş ver!" gibi cümleler sarf ediyorum. Dün bir ara kendimle konuşurken ( ki bunu genellikle yazarak yaparım.) Sanki,dedim "sanki içimden bir şeyler kopup savruluyor boşluğa, yıkılıyor içimde bir şeyler, bazı şeyler sanki ölüyor içimde, bazı şeyler diriliyor." düne kadar düşündüğümde dizlerimin titrediği, ölürcesine korktuğum bazı şeyler yapılabilir gibi gelmeye başladı bana. Ve insanlara kızmıyorum. Bağışlıyor muyum neyim, ya da sanki onları anlamaya başlıyorum. "Yok canım aslında o kadar da kötü değildi." Diyebiliyorum bazı olaylar için. Daha da ilginci çocukluğuma dair güzel şeyleri hatırlamaya başladım.terli345 |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Üzerinden tozlar silkeleniyor bilincimin. Ve inanıyorum her şey ama her şey çok daha güzel olacak. Hoş geldin hayat, hadi kaldığımız yerden yeniden başlayalım yaşamayavien1 |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Sevgili arkadaşlarım, o kadar çabuk yol alamayabilirsiniz. Bu bir süreç, lütfen inancınızı ve kararlılığınızı kaybetmeyin. Ben yıllardır devam ediyorum, kendi içimde ki yolculuğa. Bir çok şeyi denedim geçen zaman zarfında. Psikoterapi, hipnoterapi, EFT, kuantum, nlp, rüyalar, olumlamalar, zikir çalışmaları ve mesnevi okumaları. Her birinden farklı yararlandım. İşte bu yüzden, aceleci olmayalım. Bu arada isminizin enerjisine de dikkat etmenizi öneririm. Bakın bakalım, sizinle aynı isimde olanlarla benzer hangi yönleriniz var? Ortak yaşadığınız olaylar neler? Ben ismi önemsiyorum. Şu an eskiden kullandığım isme yeni bi isimde ben ekledim onu da kullanıyorum. Onunda bana faydası olduğuna inanıyorum. Hepimize kolaylıklar diliyorumyrl78actionsmile |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Bugün 7.gün Dün gece bir rüya gördüm. Öncesinde şunu anlatmalıyım sanırım. 2-3 yaşlarındayım. Halamlardayım halamın kızları, ben ve eniştem var. Eniştem çok sinirli, aksi bir adam. Ablama bağırıyor. Sonra ona bir tekme attı. Ve bağırdı ona beni göstererek "çıkar şunu burdan" Bilmiyorum olanların sorumlusu ben miydim? Hatırlamıyorum, ablam beni kucağına aldı ve dışarıya çıkardı. O günden beridir ben ' kaba, bağırıp çağıran ve vuran erkelerden nefret ederim.' Belkide o an karar verdim ' erkeklere güvenmemelisin yada bağırıp çağıran her erkek kötüdür' İşte dün gece rüyamda o ablamı gördüm, 6. çocuğuna hamileymiş, sonra bir bomba patlamış ve ablam ölmüş. Onun o kadar çocuğu var mıydı? Diye hatırlıyorum. 6 yaşımda yaşadığım bir olaya vurgu olabilir yada 6 çakraya yani olaylara bakış açıma. Bomba patlaması, galiba önemli bir değişim ve ölmesi ise bu konuda iyileşmem. Bilmiyorum neler değişiyor. Daha bir şeye karar vermek ve bir şey söylemek için çok erken.hy789 |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Rüyamda ana duygu 'Merak' üzüntü yok sadece merak var belirgin olarak. Oda normal çünkü son zamanlar da yaşadığım en belirgin duygum bu MERAK. Yeni kararlar peşindeyim. Yeni adımlar atma. Galiba bu duyguma atıfta bulunuyor rüyam. Yani olaylara bakış açın önemli, bakış açın değiştiğinde her şey değişecek ve sen iyileşeceksin. Değişmelisin bu konuda diyor bana rüyam. Ana konu erkeklere olan korkum ve bu konuda küçükken vermiş olduğum karar. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Bugün 8. günüm müthiş bir baş ağrısı var. Adeta beynim yerinden çıkacak gibi,yine de resim yapıyorum bir yandan. Az önce resim öğretmenimi aradım. Ona bana kattığı resim sevgisi ve tutkusu için teşekkür ettim. Bodrumda yazlık aldığını aynı zamanda atölyesini oraya taşıyacağını öğrendim. Umarım ben de bir gün bu kadar başarılı olabilirim. Fakat siz ilgilendiğinizde karşınızda ki de size aynı şekilde cevap veriyor. Öyleyse inanmalı ve yola devam etmeliyim. başarabilirsem yaptığım resmi burada paylaşmaya çalışırım. Bir gül dalına konmuş minik bir kuş çiziyorum. Açılıyor önümde renkler, artık daha net görebiliyorum renkleri ve fırçam daha rahat tuval üzerinde, daha kolay ilerliyorum. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Rüyalarımı artık biraz daha iyi hatırlıyorum. Aklımda rüyama dair, daha fazla ayrıntı kalıyor bu iyi. Şükürler olsun. Şimdi biraz uzanacağım. Geceleri dinliyorum ya bir yandan acaba bu uykumun kalitesine etki ediyor olabilir mi? Ne de olsa huzursuz bir uyku oluyor aynı zamanda..... Yine de yola devam, hayatım üzerinde söz sahibi olmak tek dileğim. Bir bahçe dersem hayatıma, adeta ayrık otları sarmış her yanı.Dilediğim çiçekleri ekemiyorum bahçeme ektiklerim soluyor, kuruyor. Birileri üzerine basıyor, talan ediyor bahçemi. Kuşlarım yaşayamıyor gönlünce ötemiyor bahçemde. İşte başka hayatların figüranı olmaktansa kendi hayatımın başrolünü oynarım dedim ve çıktım yola. Allahım sen beni yanlış kararlardan koru ve her daim güzel insanları çıkar yoluma. Beni pişman etme ya Rabbi Rahimim aldığım bu kararda. Sevgi ve IŞIKla |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Olmasından umudumu kestiğim bir şey yeniden hayata geçti. Fakat yine de ben huzursuzum, neticeleri ne olacak bilmiyorum. Yalnız şu farkla eskiden bir savaş vardı ama benim silahım yoktu, sadece kaçıyor, saklanıyor ve sadece üzülüyordum. Şimdi yine aynı cepheye çağrılıyorum. Bu defa savunmasız olmayacağım, kim bilir belkide sonunda barış bile imzalanır. Ve kim bilir belkide sonu bu defa benim istediğim gibi olur. Çünkü ben şu anda delik deşik olmuş, kaybetmeye alışmış ve yorgun olan IŞIĞIN alt yapısını yeniden onarıma soktum. Bu kez eski IŞIK olmayacak karşılarında. Biliyorum bir savaşa gider gibi konuşuyorum. Ve inanın neredeyse bir ömür savaştığım bu insanla şimdi bir barış olacak mı ve o bu defa bir kerede dinleme zahmetine katlanacak mı bilmiyorum. BİLMİYORUM NE OLACAK BİLMİYORUM! Sonucu zaman gösterecek... |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Bugün 9. gün, bilinçaltı rüyalarım devam ediyor. uzun süredir hatta yıllardır merak ettiğim bir sorunun cevabını aldım dün gece. Çok küçük yaşlarda yaşadığım bir olaydan sonra karar vermişim buna. :) Anlatmayacağım biraz özel de bana kalsın. Dün ve bugün inanılmaz sıkıntılıyım. Kalbim sıkışıyor, devamlı ağlama isteği oluşuyor. Bu eski zamanlarda yaşadığım ataklardan biri gibiydi. Ben borderline hastası olarak iki yıl terapi gördüm. Şimdi bu duyguların çoğunu yaşamıyorum. Fakat yine içimde çok ama çok can yakan bir sıkıntı mevcut. İçimde sanki hiç umut yok gibi hissediyorum. fakat der ki Hz Mevlana " Sen karanlık bir kuyuda da olsan Yusuf gibi Allah sana oradan gizli patikalar açar." Yani kuyunun dibindeyim diye üzülme seni orada da olsan bir gören sesini bir işiten var. Sen sakın umutsuzluğa kapılma ve dua etmekten geri durma. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Bugün 10. gün yine bakış açısına vurgu yapan bir rüya gördüm kadın kimliğimle ilgili. Sanırım şifalanıyorum bu konuda. Bir kız çocuğu vardı rüyamda gözleri hastaymış. Bana " ben hastayım "dedi "gözlerim hasta benim" Baktım çok kötü görünüyordu. Buna incir sütü iyi gelir incir sütü bulmalıyız dedim. Bir ağaçtan bir yaprak kopardım. İncir olup olmadığına karar veremedim. Sonrasında ise bir incir ağacı buldum yaprağını kopardım. Yaprağın dibinden akan sütü kızın gözlerine sürdüm " bu sana iyi gelecek" dedim ona. İncir kadınlık organını temsil eder rüya da yani kadın kimliği. Gözlerin hasta oluşu ise bakış açımda hastalık. Rüyanızda ki her insan sizin bir duygunuzdur arkadaşlar. Rüyalarınızda gördüğünüz insanların adlarına, sizin için anlamına bakmalısınız. Kızın babası Arif abi tanıyorum adı önemli, kişiliği. Arif bilen bilgili sezgi sahibi demek. Bu tesadüf değil. Ayrıca o insan benm çok sevdiğim saygı duyduğum biridir. Bu manada da rüyamdan çıkarmam gereken anlam genelde iyi. Sonra biri vardı. Bir avcı ateş etti ve bir güvercini vurdu. Ben çok hayıflandım. Eyvah dedim vurdu hayvanı tüh. Havada biraz duman oluştu yandı kuşun kanatları. Fakat az sonra kuşun ölmediğini canlı olduğunu gördüm. İyileşmişti. Bilirsiniz, güvercin üstelik beyaz güvercin barış demek. Birileriyle olan kavgalarım bitiyor demek ki Kim bilir belkide kendimle olan savaşımdır sona eren. Ve sabah aynada yüzümü yıkarken çok farklı bir şey gördüm arkadaşlar. Çok ilginçti. Kendinden emin ve sakin bir kadın. Gördüğüm kişiyi sevdim, kararlı ne istediğini bilen bir görüntüsü vardı. Demek ki dün ki halim bazı yaralarımın deşilmesi sonucunda içimi acıtan bazı duygularım su yüzüne çıkmıştı. Bu gün ise bu manada şifalandım. Hamd olsun. Gerçekten şu an içimde müthiş bir huzur hissediyorum ve dinginlik. Her gününüzün güncesini tutun arkadaşlar. Böylece adım adım farkındalık kazanır ve her adımda biraz daha sonuca yaklaşırsınız. Rüyalarınızı çözümleyebilmeyi öğreniniz lütfen. Çünkü rüyalar size gerçek hayatta rehberlik ederler. Sağlıkla kalın. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:22 AM. |