Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/622565-cekirdek-inanc-tespiti.html)

Işıklı yol 18-02-2013 10:20 AM

Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

Kendime not: En kısa zamanda Işık Elçinin "Rüyaların İyileştirici Gücü" kitabını almalıyım.

Işıklı yol 19-02-2013 11:38 PM

Bugün 11. gün ara verdim telkinlerime. Sıradan bir gün. Pek bir değişiklik yok. Sadece yeni bir resim kursuna niyetliydim. Hikmet beyi aradım ve Perşembe günü için randevu aldım.Gelişim değişim yolculuğuma devam. İki günü birbirine eşit olan ziyandadır. Demiş ya Sevgili Peygamberimiz işte ben de o yüzden her günüme bir önceki günden daha başka şeyler eklemeye çalışıyorum. Bu arada ilginç yazmayı unutmuşum uzun zamandır yazmadığımdan, cümlelerim düşüyor. Eh toparlıcaz bakalım, ne varsa eskiye dair yenileri ile değiştireceğiz. Eski kıymetli şeyleri atmak yok ama onlar en güzel yaşanmışlıklar, tecrübeler hayatta. Ne demiş Sevgili Mevlana " Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım." Sevgimle

harikasin 20-02-2013 12:30 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 837156)
Bugün 11. gün ara verdim telkinlerime. Sıradan bir gün. Pek bir değişiklik yok. Sadece yeni bir resim kursuna niyetliydim. Hikmet beyi aradım ve Perşembe günü için randevu aldım.Gelişim değişim yolculuğuma devam. İki günü birbirine eşit olan ziyandadır. Demiş ya Sevgili Peygamberimiz işte ben de o yüzden her günüme bir önceki günden daha başka şeyler eklemeye çalışıyorum. Bu arada ilginç yazmayı unutmuşum uzun zamandır yazmadığımdan, cümlelerim düşüyor. Eh toparlıcaz bakalım, ne varsa eskiye dair yenileri ile değiştireceğiz. Eski kıymetli şeyleri atmak yok ama onlar en güzel yaşanmışlıklar, tecrübeler hayatta. Ne demiş Sevgili Mevlana " Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım." Sevgimle

Isik hanim yazdiklarini zevkle okudum , yazdiklarin samimi, anltimin cok hos ve duzgun bir dille yaziyorsun, diger yazilarinida zevkle okudum, sen bir yazar olmalisin, bu basladigin hayat yolunda sana ictnlikle basarilar diliyorum.
Yazilarinin takipcisiyim, devamini bekliyorum
krzm67

Işıklı yol 20-02-2013 12:38 AM

Alıntı:

harikasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 837162)
Isik hanim yazdiklarini zevkle okudum , yazdiklarin samimi, anltimin cok hos ve duzgun bir dille yaziyorsun, diger yazilarinida zevkle okudum, sen bir yazar olmalisin, bu basladigin hayat yolunda sana ictnlikle basarilar diliyorum.
Yazilarinin takipcisiyim, devamini bekliyorum
krzm67

Çok teşekkür ediyorum. Sen gerçekten de harikasınkiss3 Bir sır vereyim mi bu hayatta asıl istediğim hatip olmaktı. İnsanlara hitap etmek. Ne yazık ki buna hiç fırsatım ya da imkanım olmadı. Çok teşekkür ediyorum tekrar. İyi ki varsın. beni çok onore ettinactionsmile

harikasin 20-02-2013 12:57 AM

Isik hanim sen yazmaya devam et , yazlarin ders gibi yol gosterci, (tum hayatini yazip kitap cikartip buyuk toplumu faydali olabilirsin )sen yasadiklarindan tecruberinden ders almis dogruyu bulmus ve simdide baskalarini bu yolda yardim etmek istiyorsun bu cok onemli ve vefali bir davranis 25889

Işıklı yol 20-02-2013 01:01 AM

girlhaha Cidden Harikasın. Hiç bir şey söyleyemeyeceğim. Çok teşekkürler, kısmet bakarsınız o da olur bir gün.t678

Işıklı yol 20-02-2013 01:04 AM

Şimdi rüyalar alemi beni çağırıyor. izninizle sevgimleactionsmile

harikasin 20-02-2013 01:06 AM

Isik hanim senin yazilarin okudukca sanki bir guvendigim bir arkadasla konusuyor gibi oluyorum, ben tesekkur ederim

Işıklı yol 21-02-2013 12:21 AM

Çekirdek inanç çalışmam da 12. günümdeyim. Daima iç sesime kulak kabartıyorum. Kendime ne söylüyorum? Aklımdan neler geçiriyorum? Hangi konularda kendimi üzüyorum? Nelere sıkılıyorum? Bütün bunlar için devamlı olarak kendimi gözlemliyorum. İnatla bilincime çıkan negatif söylemlerim için" iptal ediyorum, bu negatif düşüncemi olumluya değiştiriyorum. Bu korkumu ve düşüncemi kabul ediyor ve artık bu düşüncemden özgürleşmeyi seçiyorum " gibi cümlelerle kendime devamlı surette neredeyse suç üstü yapıyorum. Bilinçli olarak, negatif inançlarıma savaş açmış durumdayım. Kendimi sevmeyi, kendime saygı duymayı ve kendimi korumayı seçiyorum. Başkalarının güzel yönlerini gören ben, kendimde ki güzel şeyleri de göz ardı etmemeyi seçiyorum. Kendi güzelliğimi ve yaratılışımda ki mucizeyi fark etmeyi seçiyorum. Peygamber Efendimiz aynaya baktığında şöyle dua edermiş "Allahım hilkatimi, yaratılışımı güzel kıldığın gibi ahlakımı da güzel kıl" Ne harika bir dua değil mi? Dış güzellik önemlidir, fakat içiniz güzel değilse yani düşünceleriniz, yani başka insanlara davranışınız ve hatta kendinize karşı olan tutumunuz, işte bu güzellik eksik kalır demek bu bana göre.

Işıklı yol 21-02-2013 12:50 AM

Yerde gördüğümüz bir ekmek parçasını, kaldırır öper başımıza koyar sonra da üzerine basan olmasın diye bir kenara koyarız. Peki en şerefli mahluk olan insan ve o insanın yüreğine basmaya hemde umarsızca basmaya kırmaya nasıl cesaret ederiz. Bir insan kalbi, ekmekten daha mı kıymetsizdir? Hatta yere atar o yüreği üzerine basar ve bir tekmede biz atarız. Ne tezat. Birbirinizin malı, canı, namusu birbirinize emanettir denirken, nasıl olur da bir diğerimizin hakkında konuşur, onu azarlar, onu ezer, ona kötü davranırız. Ne hakla? Hatta daha da ilerisi, bunu kendimize yapmayada hakkımız yoktur. Öyleyse iç söylemlerimizi değiştirmeliyiz. Başkasını kolayca alkışlayan bizler ( eğer haset gibi bir hastalığımız yoksa) kendi başarılarımızı da alkışlamayı bilmeliyiz. Kendimize kötü cümlelerle hitap etmeyi bırakmalıyız. Örnek vereyim, taşa takıldık yolda giderken ve tökezledik. hemen söyleniriz " ay ya ne kadar da dikkatsizim." Hatta biraz da kaba biriysek " offff amma da aptalım, salağım, geri zekalıyım" Böyle bir durumda benim kendime karşı davranışım şu olur. Önce gülümserim, bazen abartır gülerim. Daha dikkatli olmalısın bebeğim derim. Çok telaşlı bir günümdeyim diyelim, misafirim gelecek çok endişeliyim iç sesim şu olur " merak etme her şey yolunda gidecek sen bunu hep başardın, yine başarırsın. Bir şeyler ters gidebilr olsun insanlık hali, sen yapman gerekeni yap gerisi senin işin değil. Kendime iyi bakarım hasılı kelam, kendime hoş görülü davranmaya gayret ederim.

Işıklı yol 21-02-2013 12:57 AM

Bazı anneler vardır. Çocuk yere düşer, onu kaldırıp "yavrum canın yandı mı, neren acıdı dur yardım edeyim" demek yerine bir de çocuğa neden dikkat etmedin diye tokat atarlar. Yani hayatın boyunca, sakın yanlış bir şey yapma, hatta bunu kazayla bile yapma, çünkü ben sana yardım etmem. Düşersen bir tokatta ben atarım. En güvenmen gereken annen baban bunu yaparsa, öyleyse sen kimselere güvenme, hata yapmamaya bak. hata yaparsan affetmezler, bir tekmede onlar atarlar. Çocuğunu koruduğunu zanneden anne babalar, böyle bir tutumla sizler yavrularınıza çok ama çok kötü bir ders vermiş olursunuz. Lütfen dikkat edelim olur mu? Bunu yavrularımıza yapmaya hakkımız yok zira.

Işıklı yol 21-02-2013 12:58 PM

Bugün 13. gün yarından itibaren döneceğim telkin dinlemelerime. Ara bitmiş olacak. Bu arada hiç olmaz dediğim bir şey oldu. Asla yardımını ummadığım biri bana çok önemli bir konuda yardım önerdi. Ve hatası için geri adım attı. Olacak şey değil diyeceğim bir konu hayret. Hayret ki ne hayret! Ailemle aram düzeldi. Ve hayatta en çok nefret ve kızgınlık duyduğum insana kızamıyor ve nefret edemiyorum. Ya bilinçaltı korunma mekanızması adına onu bana sevimli gösteriyor ya da gerçekten ben bu konuda değişim yaşıyorum, bakalım bekleyip görecez.
Beki Bisa diye birinin sesli meditasyonlarını buldum, onlarla çalışmalar yapıyorum. sanki yardımı oluyor gibi. Mesela sabah korkularınızdan kurtulma meditasyonunu yapıyordum. Korkunu hisset onu nerende hissediyorsun dedi. Ben onu kalbimde hissettim. Sonra onu oradan çıkar ve neye benziyor, kokusu ne, tadı ne gibi sorular soruyor. tabi siz bu anda yarı hipnozda oluyorsunuz. Daha da ilginci o bir örümcekti. Benim örümcek fobim vardır. Yıllardır bununla ilgili çeşitli çalışmalar yapıyorum. evet o bir örümcekti. Elime almam gerekiyordu meditasyon sırasında ama bunu yapamadım tabi ve onu kumlara gömüyorsun. ben gömdüm onu tam geri dönüyorken onun tekrar kumlardan çıktığını gördüm. Bırakır mıyım hemen bir kuş imajine ettim ve yedirdim onu:))) hele bak hele kaçacak, bırakır mıyım senin yakanı o kadar geçirmişim elimey789hpm2

atmaca42 21-02-2013 01:05 PM

sizin adınıza sevindim güzel gelişmeler yaşıyorsunuz demeki sizin daha önceden çalışmalarınız vardı ondan erken eetki etmeye başladı inşallah aynı değişimleri bende yaşarım

Işıklı yol 21-02-2013 02:18 PM

teşekkür ediyorum. arkadaşım eski bir binayı tamir ediyoruz. Önce yıkmamız gerekiyor ki bazı yerlerini tamir edebilelim. Siz şimdi yıkım ve onarım sürecini yaşıyorsunuz. Sürprizler sonradan gelecek. Siz kimseye bakmayın yola devam. Bu yol yanlışsa bile sizin emeğiniz Allahın taktirinden kaçmaz. Size doğru olan neyse onu gösterir. ne demişler "Niyet hayır, akıbet hayır" İnanmaya devam

Işıklı yol 21-02-2013 04:59 PM

Hani bir sürü derdimiz var ya; hani sıkıntılarımız. Dünya bir sürgün yeridir. Cennetten geldik buraya. Hala genlerimizde hücrelerimizde cennetin hatıraları var. Oraya özlem var. Gurbette olan sılayı özlemez mi? Her ayrılık bize Ondan ayrılığı hatırlatır da onun için bunca can yakar. Öyleyse ne zaman üzülsen, ne zaman acısa yüreğin, kanasa hemen koş sığın O yüce dergaha. Bil ki tüm dertlerin dermanı O'nda. "Nerede bir boynu bükük, gözü yaşlı birini görsen bil ki o, sahibinden kaçmış bir köledir." der Hz Mevlana. Öyleyse derman Onda

Işıklı yol 21-02-2013 05:03 PM

clappinggogogoark5

atmaca42 21-02-2013 06:21 PM

valla bana çok moral veriyorsun ışıklı yol teşekkürler tespitlerin çok doğru ve güzel teşekkür ederim ...

sweeet 21-02-2013 07:50 PM

İmajinasyonda iyisin. Çok güzel bir gelişme yaşamışsın korku meditasyonunda. Ben de senin niyet etme ile ilgili sözlerini daha bir ciddi ele aldım doğru niyetler kurmayı ve bunun güzelliklerini yaşamayı seçtim.

Teşekkürler iyi ki varsın.

Işık dolu günler.

Işıklı yol 21-02-2013 08:07 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 837255)
İmajinasyonda iyisin. Çok güzel bir gelişme yaşamışsın korku meditasyonunda. Ben de senin niyet etme ile ilgili sözlerini daha bir ciddi ele aldım doğru niyetler kurmayı ve bunun güzelliklerini yaşamayı seçtim.

Teşekkürler iyi ki varsın.

Işık dolu günler.

Çok teşekkür ediyorum canım arkadaşım. Sende iyi ki varsın. Ve niyet konusuna gelince " Ameller niyetlere göredir. Müminin niyeti amelinden hayırlıdır" demiş Efendimiz. Niyet, bana göre besmele gibi, bir işe başlarken Allahın yardımını dilemek bana göre. Bir nevi dua. Ne güzel çok teşekkür ediyorum güzel sözlerin için.girlhaha

ancasinan 22-02-2013 01:18 AM

Birden fazla bu mesajı yayınlamamın sebebi Çekirdek inanç yaptırmayan arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiyemdir.

Çekirdek inanç yaptırdığım Sayın abdullah beye vefa borcum olarak kısaca bu yorumu yazayım.
Öncelikle kendisine çok teşekkür ediyorum.

Telkinler işe yarıyormu veya arkasında tuhaf sesler var nedir bunlar diyen arkadaşlar bir kere çok rahat olsunlar içerikte ne varsa müziklerin arka planındada o var.
Arkadaşlar benim hayatımdaki 1 yıllık değişim mükemmel ötesi özellikle son 6 ay olağan üstü.
1-Sağlıklı ve çok tatlı bir çocuğum oldu.
2-Eski iş yerimi kapattım çok farklı ve en az 10 kat kazandığım sevdiğim bir iş yapıyorum.
3-Çok güzel bir semte ve güzel bir eve taşındım.
4-İlişkilerim olağan üstü sağlamlaştı ve güzel oldu.
5-Davranışlarım öz güvenli ve yaptığım ve uğraştığım her şeyden zevk alıyorum.
6-Vucudumda 6 yıldan beri kurtulamadığım alerjim yok oldu.
7--Sağ bacakta sebebi belli olmayan ağrım yok oldu.
8-Normalde 3 günde bir ağrıyan başım şimdi 1 senede toplamda 4 kere falan ağrımamıştır bile.
9-sürekli kendimi mutlu hissetme hali içerisindeyim.
10-Aile ilişkilerim sağlamlaştı.
11-6 Ayda 10 kilo verdim şuan 84 ideal kilomdayım.
Yukarıdaki yazdıklarım en bariz kısımları dır davranışlarla ilgili değişimlerimi anlatsam çok uzar mesajım.

Nasıl oldu sorusunu cevaplayayım

Ana 3 telkini dinlememle başladım 1 yıl önce 3 ay dinledim kesinlikle davranışlarımın değiştiğini gördüm ama yeterli değildi bu süreç beni çekirdek inanç çalışmasına kadar götürdü 2012 nisanda bu çalışmayı kredi kartına borçlarak yaptırdım. Değişim süreci çekirdek inanç çalışması ile başladı ama ne deişim:))Yukarıda yazdıklarımın büyük bir ölümü son altı ayda oldu.

Çekirdek inancı yaptırın arkadaşlar o zaman buzdağının görünmeyen kısmına sağolsun abdullah bey ulaşıyor oradaki kodları değiştiriyor verdiği cd lerle.Sonuç olarak ben 350 tl idi galiba bu parayı işe yaramadı diyip geri alabilirdim sorgusuz sualsiz geri veriyorlar tabi böyle etik olmayan davranışı eğerki değişim olmussa burada bulunan bir çok arkadaşımın yapmıyacağına eminim.
Şöyle bir ayrıntı var arkadaşlar biraz da olsa before- after yapmak lazım aradaki farkı görmeniz için ben kendi kardeşime yaptırdım çekirdek inanç çalışması bariz değişimleri ben kendi gözümle şahit oldum maddi manevi ama her seferinde adam dediki galiba bana bir etkisi olmadı:)) adam yurt dışından döndü geliri 5 e katlandı davranışları deişti ama işte insanın biraz kendini analiz etmesi gerekiyor tabi ben ondaki ve kendimdeki değişimleri o farkına varmasa bile gördüğüm için çok mutlu oluyorum.Bunları telkinleri dinleyipte bende işe yaramıyor diyen arkadaşlar için dikkat edilmesi gereken bir ayrıntı için yazdım.
Olumlama yapan arkadaşların şevkini kırmak istemem ama ben çok denedim hem sıkıcı hemde insan bilinç altı boyutuna inemediği için kendi bile inananası gelmiyor.Şu anki hayatımdam çok memnunum bana kalırsa 2 tane sihirli formül var yaşamımı değiştiren.
1-ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI
2-FARKINDALIK UYGULAMALARI.

öNEMLİ-Çok fazla karşılaşıyorum aşağıdaki soruyla yardımcı olması için kısa bilgi vermek istiyorum.

Bende bir değişiklik oluyomu acaba ? Bende bir değişiklik yok neden acaba?

Çekirdek inanç çalışması yaptırdığınız uzman kişiye benim çekirdek inançlarım nedir sorusunu muhakkak sorun ki problemi bilmek bile başlı başına çözüme götürür sizi hemen problemlerinizle özdeşleşen davranışlarınızı yakalarsınız zaten çekirdek inanç telkinlerindeki mesajlar o problemli kodları sessiz ve derinden değiştiriyodur siz rahat olun keyfinize bakın değişimin muhakkak gerçekleşeceğine inancınız nefes almak gibi olsun:)

Işıklı yol 22-02-2013 09:32 AM

Teşekkür ederim. Benim zaten bu konuda şüphem yok. Çünkü çekirdek inanç çalışması zannedilen şey değil bana göre. Çok derinlerde olacak değişim, kapalı kapılar ardında. Asıl değişimi rüyalar ele verir. Eğer rüyalarını okumayı başarabilirlerse, değişimlerinin de farkında olacaklardır. Rüyalar insanın bilinçaltında ne düşündüğünü, ne hissettiğini, ne kadar değiştiğini gösterir. Dediğim gibi,rüyalarımızı okumayı becerebilmeliyiz. Ve hep tavsiye ettiğim gibi 'Işık Elçi'nin Rehber rüyalar kitabı bu konuda müthiş yol göstericidir. Birgün kısmet olursa bir rüya eğitmeni olmak benimde hayalim. Ve bir kuantum koç :) Kim bilir? Belki bir gün o da olur. Şimdilik sadece yavrularımın yaşam koçuyum. Onlarda benim rehberim oluyorlar şimdilerde:)

atmaca42 22-02-2013 09:50 AM

ışıklı yok tespitlerin çok güzel seni bu konuda beğeniyorum gerçekten bendeki değişimleeri senle paylaşmak isterim bana gittiğim yol hakkında bilgi vermeni istiyorum çünkü abartmıyorum gerçektende tespitlerin çok doğru

Işıklı yol 22-02-2013 10:32 AM

Bunun buradan ipuçlarını veriyorum. Yani sesli meditasyon gibi, rüyaları takip etmek gibi. Sana da önerebilirim o sayfayı Beki Bisa sesli meditasyonlarından faydalanıyorum son bir kaç gündür. Zaten zikir çalışmalarımdan bahsetmiştim. Ve rüyalarımı takip etmeye çalışıyorum. fakat hala çok karışık rüyalarım malesef çözümlemekte zorluk çekiyorum. Şimdilerde ise Işık Elçiden rüyaların iyileştirici gücü kitabını alıp okumayı planlıyorum. Her gün mümkün olduğunca Kur'an okumaya çalışıyorum. Şimdilik Yasini Şerif ve Vakıa suresini okuyorum. Ayrıca birde okuduğum zikir var. Tabi ki telkinlerim bugün yeniden başlayacağım 2.nci 10 günlük çalışmama. Ve içsesimi devamlı takip ediyorum son günlerde negatif hiç bir söylemde bulunmamaya çalışıyorum. Farkettiğimde iptal ediyorum diyorum ve onun yerine hemen olumlu düşünceye geçmeye gayret ediyorum. Birde varsa eğer mutlaka ama mutlaka hobilerinizi hayata geçirmenizi öneririm. Yani, resim, müzik, yazmak gibi. Bunlar içinizle bağlantı kurmanıza yardım edecektir.

Işıklı yol 22-02-2013 10:43 AM

En iyi meditasyon namazdır bana göre. Çünkü dünyayla bağlantını keser ve Sonsuz bir Kudrete bağlanırsın. Onunla bütün olmaya çalışırsın. Onu hissetmeye duyumsamaya çalışırsın. Ayrıca çok dikkat ettim ben secdede iken diyafram nefesi alıyor insan. Yani bu bir anlamda nefes terbiyesi de oluyor gibi. Bu benim tespitim tabi ki. "Dua mü'minin silahıdır." Çok doğru dua ettiğimizde korkularımızdan arınırız. Ben de psikoloji hastalık gibidir. Her şeyin manasını çözmek hastalığı. Neden niye yapıyor olabilirim, yaptığımda ne olur? Bu benim yaşam biçimim, anlam yani her zaman anlam'a odaklıyım. Bu bir zaman sonra sizi başkalarının hislerine ve duygularına karşı tecrübe sahibi yapıyor. Hemen psikolojilerini çözüyorum gibi yani. Ve kendime karşı, hemen fark ederim duygularımda ki değişimi. O an utanıyor muyum, sıkılıyor muyum, mutsuz muyum, korkuyor muyum? Fark eder ve kendimle konuşur sakinleştiririm. Bir de şu var mesela" mesnevi" eğer okumadınızsa edinin derim. Şefik Canın yazdığı iyidir mesela. Şimdilik bu kadar söyleyeceklerim :)

Işıklı yol 22-02-2013 04:41 PM

İkinci 10 günlük periyot bugün itibariyle başladı. Hadi bakalım vira bismillah. Allah yar ve yardımcım olsun. İçimde bir yerlerde telaş ve endişe var. Hafif kötü hissediyorum. Hatta farkındayım bazı konularda daha bariz ve yoğun tedirginliğim. Bir konuda çok kararsızım, hayatımda. Onu çözebilmeyi umuyorum. Allahım, Sen beni en doğru yola ilet. En hayırlı olana ilet beni. Tercihim Senin de tercihin olsun. Ve kolaylıkla olsun her dileğim. Sen beni zorlukla değil kolaylıkla sına. Takat getiremeyeceğim yük yükleme Ya Rabbi Rahimim. Sadece kendim için değil, tüm insanlık için hayırlı, faydalı bir insan eyle beni. Dokunduğum her yer güllük gülistanlık olsun. Geçtiğim her yer misler gibi koksun. Allahım, yeryüzünde insanlardan bir insan olarak yaşat ve yine Senin razı olduğun bir insan olarak yanına al beni. Amin

Işıklı yol 22-02-2013 04:45 PM

Bulabilirseniz bir de kitap tavsiye edeyim. Dışa yansıyan iç dünyamız. Yazarı Safvet Senih, çok yıllar önce okumuştum. Bakış açınızı etkileyecek bir kitaptır.

Işıklı yol 22-02-2013 04:48 PM

Bu arada midem bulanıyor ve başım dönüyor. Kötü hissediyorum. Hatta dayak yemiş gibiyim. Sersemledim. Neler oluyor acaba?

Işıklı yol 22-02-2013 07:47 PM

Yeni bir sayfaya takıldım dünden beri 'Londrada bir Türk kızı' Oooo süper bilgiler, makyaj, saç, bakım ve bayıldım kızın tatlılığına. Favori kelimeler( filan fistan :) ingilizcem olmadığı için ne dediğini çok anlamıyorum ama face sayfasında yazıyo ürünlerin isimleri. Resimlerinide koymuş. Çok ilgimi çekti çooook :)

Işıklı yol 22-02-2013 07:50 PM

O kadar, o kadar önemli bir karar arefesindeyim ki ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Hiç ama hiçççç bilmiyorummmmmhy789
Hayatımı tamamiyle değiştirecek bir karar bu, tam bir yol ayrımı.ufffffrt67

ancasinan 24-02-2013 01:24 AM

dilek79 Nickli Üyeden Alıntı http://www.hayatimdegisti.com/forum/...s/viewpost.gif
sayın ancasinan Anlattıklarınız çok güzel değişimler çok etkilendim hatta kıskandığımı söyleyebilirim.Benim telkinlerle tanışmam 2012 ocakdır .Mart ayında çekirdek inanç çalışması yaptırdım yaklaşık 10 aydır bana ait telkinleri dinlemekteyim.Fakat şunu söyleyebilirim telkinlere başladığım yerdeyim.Üzülerek söylüyorum hayatimda hislerimde düşüncelerimde davranışlarımda herhangi bir değişiklik olmadı.sizin yaşadığınız değişikliklerden birkaçının bile olmasını çok isterdim.Bu işin bir sırrımı var anlayabilmiş değilim.sihirli sopanın en kısa zamanda bana da değmesi dileğiyle....

Şöyle söyleyebilirim ben galiba sizden daha sorunlu biri olduğum için kısır döngüden çıkışım daha belirgin olmuş olabilir.Ben Bana verilen telkinleri gördüğümde dedim vay bee ne problemliymişim :)) şimdi listesini yapsam baya uzar telkinler.

Ben 40 gün dinledikten sonra 3 ay ara verdim beyinde değiştirilen komutların oturması için daha sonra bir 40 günlük tur daha yaptım ilk 2 ay aksilikler sıkıntılar oldu bunların olacağını önceden bildiğim için bazen enerjim düşsede sabırla değişimleri takip ettim daha sonra davranışlarımdaki değişiklikleri fark ettim derken tesadüfler ve şansım açıldı( tesadüflere inanmam) sanki karşılaştığım her durum ve her insan bana kendimle ilgili sonuç çıkarmam için sınav gibiydi bunları sıkı takip ettim daha sonra herşey oturmaya başladı.

Dilek79 ben kardeşimede yaptırdım ondada etkiler benimkine göre daha geç görülmeye başladı ben bile şüphelenmiştim ama değişim sonunda hızlanmaya başladı şunu deneyebilirsiniz size tavsiye edilen zamanı doldurduysanız biraz ara verin 1 kaç ay gibi daha daha sonra atakan beyi veya çekirdek inanç yaptırdığınız kişiyi arayıp tavsiyeler alabilirsiniz.

Çekirdek inanç yaptırmak isteyen arkadaşlara nacizhane tavsiyen şu.Kendinizle ilgili genel ruh halini abdullah bey veya diğer kişisel gelişim uzmanı arkadaşlara ben mutsuzum veya parasızım şeklinde anlatmaktansa onların sizi rahatça çözümlemeleri için daha somut veriler olursa hem karşıdakinin hem de sizin işiniz daha kolay olur.Mesela şürekli karşılaştığınız durumlar.Anlamanız için kendimden örnek vereyim Benim hayatım 2 yılda bir bazen daha az süre aralıklarında evimi ve işimi sürekli bir yerlere taşımakla geçiyordu.Başka bir örnek daha vereyim yaptığım işleri hep en iyisi olmasını istemem ve genede beyenmemem.Aşırı eleştiri falan gibi veya vücudunla bazı bölgeleriyle ilgi aynaya baktığında sürekli eleştiri hali bunlar benim sorunlarımın küçük bir kısmı gerisini siz düşünün yani :)) sonuç olarak üzerinde çok düşünerek 14 maddelik rahatsızlıklarım veya kısırdöngülerim adı altında listem onceden hazırdı.Bu saydığım örnekler karşı tarafa sizi çözümlemesine yardımcı olacak problemler zaten siz rahatsızlıklarınızı anlatmaya başlayınca Abdullah bey sizin aklınızdan geçmeyen çok basit sorularla sizi kabak çiçeği gibi açıyor:))konu çok uzamasın durum bu.

Işıklı yol 24-02-2013 08:37 AM

Hayatımda değişimler oluyor. Endişeliyim, korkuyorum ama yapılcak bişey yok. Bu bir süreç, dün izlediğim filmden çıkardığım bir cümle adeta bana sesleniyordu.( Sizde böyle bakın hayata derim ben, her şey size söyleniyomuş gibi dinleyin, her insan aynasında kendinizi görün, birinin yaptıklarına hasretle bakıyorsanız demek ki sizde bu duygular eksik. Biri sizi öfkelendiriyorsa bilin ki bu insan size bu davranışı siz yapmayın diyedir. Derki bir alim kişi "ben edebi edebsizden öğrendim." Çok kötü bir anne tarafından eğitildim, büyütüldüm. Fakat ben onun yaptığını düşündüğüm yanlışları yapmamaya azami gayret ettim. Eserlerim Allahın izni ile ortada, dünya iyisi harika iki evladım var. Ahlaklarıyla insanlıklarıyla gurur duyduğum iki evlat. Hamd olsun.) Her neyse işte bir filde duydum bu cümleyi, bana diyordu ki " Her son yeni bir başlangıçtır." Düşündüm de evet her ölüm yeniden doğmak içindir. Bir tohum toprak altında çürür, bu o tohumun ölümüdür. Ancak yeniden hayat bulur sürgünlerini topraktan uzatınca. Ne güzel hayat, sürprizlerle dolu, neden korkuyor olabilirim bu kadar. Evet, Allaha tevekkülde eksiğim. Bir yerde okumuştum diyordu ki " düşünsene sen öyle biri ile dostsun ki o bütün kainatın sahibi."

Işıklı yol 24-02-2013 08:49 AM

Hayata matrix gibi bakın arkadaşlar, bir an düşünün, tüm dünyanız kendi duygularınız, düşüncelerinizden oluşuyor. Sizi üzenler size gösteriyor ki " bak sen kendini üzüyorsun." mesela diyelim ki çok eleştiriliyorsunuz. dikkatli bakınca onların sözleri, aslında sizin kendinize söylediklerinizden başkası değil. Bir kitapta okumuştum diyordu ki "Siz kendinizi aziz bilin ki başkaları da sizi aziz bilsin." Her insan sizi size gösterir. Her olay size bir şeyler fısıldar. Siz değişin dünya değişsin. Bu hz Şemsin sözü "sen değişirsen dünya değişir."
Bunun için diyorlar ya zaten, kendinizi sevin, kendinizi kabul edin, onaylayın diye.

Işıklı yol 24-02-2013 08:53 AM

ben kore filmlerini çok severek izlerim. Onlar buda dan etkilendikleri için, çok güzel öğretileri vardır. Yeni bir kore dizisine başladım. Yaban çiçeği, bu bir gençlik filmi. Genç arkadaşlarım sıkılmazlarsa izlesinler. Çok harika cümleler var. Netten eski bölümlerinide indirecem ben televizyondan takip etmiyorum dizileri, netten takip ederim daha çok.

Işıklı yol 24-02-2013 08:55 AM

Şimdi Beki Bisanın sayfasından günlük sesli meditasyonlarımı yapmaya gidiyorum. Anladınız siz onu ( yani siz de yapın diyorum)y789utananadam

Işıklı yol 24-02-2013 09:44 AM

Harika, harika harika deneyimler yaşadım. her şey harika gidiyor. Bu sevincimi bir şeyler gölgeledi biran içimde, bozulacak korkusu. İşte bilinçaltı arınması tamamlanınca atacağım bu korkuyu da içimden. bitecek endişelerim, korkularım. Ben hayatı kabul ediyorum. Onun armağanlarını, sevgiyi ve bolluk bereketi. Bunu hak ediyorum. Tüm evrene sevgi ve saygı gönderiyor ve hayatıma sağlıklı ilişkileri çekiyorum. Mutlu, huzurlu ve sağlıklıyım.

sweeet 24-02-2013 07:57 PM

Çok tatlısın Işık'cım. :))

Işıklı yol 24-02-2013 08:12 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 837353)
Çok tatlısın Işık'cım. :))

Çok teşekkür ediyorum.Yüreğimden güzel yüreğine kocaman bir gülümseme ve binlerce öpücük gönderiyorum. Bil mukabele girlhahakiss3

Işıklı yol 24-02-2013 08:19 PM

İçimde bir şeyler yer değiştirip duruyor. Bir şeyler eskiye doğru gitmek istiyor. Boşuna uğraşmayın bırakmayacağım. Artık değişim yolundayım. Ya bana uyacaksınız, ya da bana uyacaksınızzz.
Akşam üzeri bir program izliyordum. Bir aktör şöyle söyledi " çok yorulduğumda, uykusuz kaldığımda ve zorlandığım da kendime hemen şunu sorarım. Şu an film çekiyor olmak yerine başka hangi sevdiğim şeyi yapıyor olmak isterdim." Ne güzel işte hayatta olmak istediği şeyi bulmuş biri, geriye sadece yapması gereken tek şey kalıyor. Başarılı olmak.

atmaca42 25-02-2013 08:35 AM

aynı şeyleri bende yaşıyorum böyle eskiye gitme isteği oluştu özellikle dün yooğun bi şekilde yaşadım bu düşünceyi nedendir bilemem ama bu arada senin adına evindim güzel değişimle yaşıyorsun sizde baş ağrısı mide bulantısı gibi şeyler oluyormu bende yorgunluk oluyor böyle bıraksalarda yatsam ama malesef öyle bi şansım yok :)) şöyle düşüncelerimi takip ettiğimde acı çekmeyi seviyor sanki bilinç altım bunu anladım umutsuz cümleler kurmaktan hayat ümitsiz bakmaktan zevk alıyor dün bunu fark ettim esk günler eskiden çektiğimiz rezilllikleri yine istiyor bilinç altı ama onuda temizleyeceğiz inşallah yeniden formatlayacağım ALLHIN izni ile ogünleride geleceğiz bir gün gelecek şu forumda telkinler faydalımı diye soranlara kendi gelişimimizi örnek vereceğiz ....

serpilelif 25-02-2013 09:20 AM

merhaba arkadaşlar ben de çekirdek inanç tespiti yaptırdım. 4. 10 gün içerisindeyim. onun öncesinde ücretsiz telkinleri dinlemiştim 1 ay kadar. şimdilik bende çok fazla değişim yok gibi. ancak telkinlere başlamadan önce kullandığım anti deprasan tarzı bir ilacı yeni bırakmıştım. yani kendimi ilacı kullanmadan önceki halimle kıyaslayınca çok değiştiğimi düşünüyorum. ilacın etkisi çoktan geçti ve ben hala eski halime dönmedim. bence bu büyük bir başarı. 8-10 adet telkin sadece gece dinleyebiliyorum. etki etmesi uzun sürecektir diye düşünüyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar. yalnız bi şey sorucam. ben telkinleri dinlemeye başladığımda başımın sol tarafında bir ağrı oluyor. sizde de aynısı oluyormu?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:15 AM.