Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü

Uyarılar

ZENGİNLİK – BOLLUK VE BEREKET

Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü ZENGİNLİK – BOLLUK VE BEREKET Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ToLgA Zenginlik, bolluk ve refah kavramları zihnimizde oluşur. Ne kadar zengin olursanız olun, sahip olduğunuz şey ve tatmin duygunuz, zihninizin size hissettirdiği kadardır. İnsanların çoğu zengin olmasına rağmen, sahip olduğu birçok şeyi de kaybetmiştir. Etrafında onu anlayan, seven bir insan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi

ZENGİNLİK – BOLLUK VE BEREKET

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-10-2010, 03:23 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 736
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart ZENGİNLİK – BOLLUK VE BEREKET

ToLgA

Zenginlik, bolluk ve refah kavramları zihnimizde oluşur. Ne kadar zengin olursanız olun, sahip olduğunuz şey ve tatmin duygunuz, zihninizin size hissettirdiği kadardır. İnsanların çoğu zengin olmasına rağmen, sahip olduğu birçok şeyi de kaybetmiştir. Etrafında onu anlayan, seven bir insan bile kalmamıştır. Diğer yandan; maddi açıdan zengin olmayan ama sevgi ve muhabbet dolu bir insan diğerinden daha zengin sayılabilir. Her şey biter, sevgi, kalır...

Eğer düşünce yapınız yoksulluktan yanaysa, karşınıza çıkacak tüm olaylar bununla ilgilidir. Etrafımızda her gün binlerce şey olup biter. Hepsini algılamamız mümkün değil. Etrafımızdaki olayları zihnimiz bir süzgeçten geçiriyor. Süzgeçten geçirirken de bilinçaltımıza ektiğimiz düşünce tohumlarında faydalanıyor. Şimdi en başa dönelim. Biz yoksulluk ile ilgili bir düşünce tohumu ektiysek, bilinçaltımız ve dolayısıyla da zihnimiz yoksulluk ile ilgili ihtiyaç duyduğu her şeyi algılamaya başlar. Baktığınız her yerde yoksulluk ile kuşatılırsınız.

Bilinçaltınıza zenginlik fikrini yerleştirirseniz, sunduğunuz fikre göre size karşılık verir. Bu fikir büyüyerek hayatınızı şekillendirmenize yardımcı olur.

“İşlerim kötü gidiyor”, “Kriz var”, “kredimi geri ödeyemeyeceğim”, “kaybedeceğim” gibi ifadeler kullanırsanız, bu düşünceleriniz evrene yaydığınız bir mesaj ve dilek haline dönüşür. Olumsuz ifadelerle, olumsuz koşulları kendinize çekersiniz. Karşınıza engeller çıkar, ertelemeler başlar, sonuç büyük bir hüsran...

Bilinçaltınız, ona verdiğiniz her şeyi kat kat fazlasıyla size iade eder. Her sabah uyandığınızda, güne kocaman bir günaydın ile başladın, gününüz aydın geçsin. Refah, başarı, mutluluk, huzur, sevgi düşüncelerini bilinçaltınıza yatırın. Size fazlasıyla geri gelecektir. Aksi durumda, kötü ve berbat bir gün geçireceğini inanan insanda, bunu fazlasıyla yaşar...

Peki, elinizden geldiği kadar pozitif düşündünüz ama değişen bir şey olmadı hayatınızda. Neden sonuç alamadınız? Bunun bir sebebi olabilir, oda içinizde yaşadığınız çatışma. Bu çatışma, daha önce ekilen ve sizin bir türlü yok edemediğiniz kötü tohumların etkisi ile gerçekleşir. Bunu nasıl aşabiliriz o hale? Ne zaman kötü bir şey düşünürseniz, hemen farkına varıp değiştirin. Olumlu bir düşünce, olumsuz bir düşünceden yüz kat daha fazla etkilidir. Kötü düşünce insanı olumsuz duygulara sevk eder. Duygular bizim rehberimizdir. Duygularda yaşayacağımız bir kayma bize işarettir. Hemen düşünce yapımızı değiştirerek, düşündüğümüz şeyi değiştirerek bu durumdan kurtulabiliriz.

Önümüzdeki birkaç hafta boyunca bir şey denemenizi istiyorum. İnsanların sizden esirgediğini düşündüğünüz; övgü, sevgi, takdir, yardım, ilgi v.b. konuları onlara verin. İnsanlara vermeye başlayınca, kısa bir süre sonra almaya başlarsınız. İlgilenin, sizinle ilgilenirler. Sevin, sizi severler. Övün, sizi överler. Vermeden hiçbir şey alamazsınız. Gerçekte, insanların sizden esirgediğini düşündüğünüz her şey zaten sizin içinizde var.

Bolluğun kaynağı dışarıda değil, sizin içinizdedir. Hayatın bolluk ve bereketini hissetmeye çalışın. Sıcaklığını hissettiğini güneşi, sahile vuran dalgaları, yüzünüzü yalayıp geçen rüzgarı, çiçeklerin kokusunu, ağzınıza attığınız bir meyvenin tadını, kısacası hayatın doluluğunu hissedin. Etrafınızdaki bolluğun farkına vararak, içinizde yaşamaya çalışın. Evrende almak için vermek, vermek için sevmek gereklidir. Paylaşarak zenginleşirsiniz. Hiçbir şeyiniz yoksa bile, bir insana gülümsediğinizde, aranızda enerji aşıl verişi başlar. Evrendeki enerjinin size doğru aktığını hissedersiniz. Bolluk ve yokluk insanın iç dünyasında ve zihninin içindedir.

Siz zenginlik ve bolluk istiyorsunuz ama zihniniz bunun gerçekleşmeyeceğine dair yüzlerce olumsuz düşünce üretiyor. Durumun böyle olmasının sebebi sizsiniz, çünkü bu inançları siz ektiniz.

Zihninize; aşağıdaki olumlamaları yükleyin. Bilinçaltımız; vereceğimiz bütün mesajları birer gerçeklik olarak alır ve gerçekleştirirken bizim limitli zihnimizin farkında olamayacağı kadar değişik yöntemlerle çalışır. Fakat bu yeterli değil. Bunu yaparken, aynı zamanda imgeleme de yapmanız gerekiyor. Bu olumlamaların; şimdi, şu an, hemen gerçek olduğunu düşünün.

“Bilinçaltımı; yaşamıma, bereket ve bolluğu çekebilmek üzere programlıyorum. Para ve bolluk enerjisini; yaşamıma, kolaylıkla ve çabasızca çekiyorum. Yaşamımda her şey, bana ve diğerlerine yetecek kadar bol ve bereketli. Yeryüzü; zenginliklerle doludur ve kaynaklar, herkes sebebiyle yeterlidir. Öyle zenginim ki, bunu diğer herkesle de paylaşabiliyorum. Paylaştıkça, zenginleşiyorum. Bütün enerjimi, bolluğa ve mutluluğa yoğunlaştırıyorum.”

Bolluk bilincini kazandığınız anda, yasamanızda sadece paranın değil, dostluğun, arkadaşların, bilgilerin, paylaşımların, umudun ve sevginin de bol aktığını göreceksiniz. Bolluk bilinci; hem maddi hem manevi zenginlik demektir.

Para; bazı insanlar için kötü bir şeydir. Zenginlik ise pis bir şeydir. Bu tip insanlar; etrafta gördükleri varlıklı insanlar için, “kim bilir kaç kişinin canını yakarak bu parayı kazandı” diye düşünürler. Paranın pis mii, yoksa temiz bir şey mi olduğuna algılama şeklimiz karar verir. Para kötü bir şey değildir. Zenginlik ise, birçok insana yardım etmek için kullanılabilir. Bizim dinimizde ve kültürümüzde, zengin olmak asla karalanmamış hatta istenilen bir durum olduğu vurgulanmıştır. Hayır yapmak, yardım etmek gibi iyiliklerde insanların yarışması tavsiye edilmiştir. Tabiki bu da zenginlik ve varlık ile mümkün olur. Hal böyle iken; kıskançlık, haset, çekememezlik ya da her türlü olumsuz ve kötü düşünce yasaklanmıştır. Paranın ve zenginliği kötü bir şey olduğunu düşünüyorsanız, bu fikirden vazgeçmenizi tavsiye ederim.


Bilinçaltınızı kaybetmeye programlamayın. Baştan beri vurguladığımız şey; bilinçaltınızın düşündüğünüz şeyleri gerçek kılmak için çalışmasıdır. Kalbinizi, evrendeki bolluğa ve berekete açın.

Neye odaklanırsanız, hayatınıza onu çekersiniz. Sürekli borçlarına odaklanan ve borçlarını düşünen bir insan da, hayatına borçtan başka bir şey çekemez. Dikkatinizi bolluk ve berekete çevirin.

Şükredin, sahip olduğunuz her şey için, Yaratıcıya şükredin. Şükretmek hem elimizdeki nimetin teşekkürü, hem de bolluk ve bereketin anahtarıdır.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2010, 03:59 PM   #2 (permalink)
Binbaşı
 
Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Standart Cevap: ZENGİNLİK – BOLLUK VE BEREKET

İşte ben bu ara bunu yaşamak için uğraşıyorum. istiyorum ve yaşıyorum. Ben ne görüyorsam hayatım ondan ibaret.
__________________
"... I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2010, 04:04 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
denizyıldızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2007
Mesajlar: 260
Tesekkür: 124
236 Mesajinıza toplam 706 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
denizyıldızı is on a distinguished road
Standart Cevap: ZENGİNLİK – BOLLUK VE BEREKET

“Bilinçaltımı; yaşamıma, bereket ve bolluğu çekebilmek üzere programlıyorum. Para ve bolluk enerjisini; yaşamıma, kolaylıkla ve çabasızca çekiyorum. Yaşamımda her şey, bana ve diğerlerine yetecek kadar bol ve bereketli. Yeryüzü; zenginliklerle doludur ve kaynaklar, herkes sebebiyle yeterlidir. Öyle zenginim ki, bunu diğer herkesle de paylaşabiliyorum. Paylaştıkça, zenginleşiyorum. Bütün enerjimi, bolluğa ve mutluluğa yoğunlaştırıyorum.”

Tolgaasya affedersin ama imgeleme konusunda çok bilgi sahibi olmadığım için sormak ihtiyacı hissettim..
Bu olumlama da imgelemeyi nasıl yapmalıyım?... Mesela şimdi aklıma gelen; paramla aldığım çok güzel bir evde bunları diyorum falan; bu imgeleme sayılabilir mi?.. İmgelemeyi biliyorum ama ; yani bu olumlama da imgeleme yapmak bir zor gözüktü bna...
__________________
Yapabileceğime inandığım her şeyi yaparım. O tanımlanmayan nitelik bende var. Ve bu her gün artıyor. Bende, yetenek, beceri ve hüner var.
denizyıldızı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2010, 04:30 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı
 
tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 736
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart Cevap: ZENGİNLİK – BOLLUK VE BEREKET

Alıntı:
denizyıldızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
“Bilinçaltımı; yaşamıma, bereket ve bolluğu çekebilmek üzere programlıyorum. Para ve bolluk enerjisini; yaşamıma, kolaylıkla ve çabasızca çekiyorum. Yaşamımda her şey, bana ve diğerlerine yetecek kadar bol ve bereketli. Yeryüzü; zenginliklerle doludur ve kaynaklar, herkes sebebiyle yeterlidir. Öyle zenginim ki, bunu diğer herkesle de paylaşabiliyorum. Paylaştıkça, zenginleşiyorum. Bütün enerjimi, bolluğa ve mutluluğa yoğunlaştırıyorum.”

Tolgaasya affedersin ama imgeleme konusunda çok bilgi sahibi olmadığım için sormak ihtiyacı hissettim..
Bu olumlama da imgelemeyi nasıl yapmalıyım?... Mesela şimdi aklıma gelen; paramla aldığım çok güzel bir evde bunları diyorum falan; bu imgeleme sayılabilir mi?.. İmgelemeyi biliyorum ama ; yani bu olumlama da imgeleme yapmak bir zor gözüktü bna...
Merhabalarimgeleme çok detaylı bir konu. Bildiğim kadarıyla sana yardımcı olmaktan mutlu olurum.

İmgeleme en basit anlamıyla; düşünülen olayın ya da bir nesnenin zihinde canlandırılmasıdır. Örneğin; iş yerinde bir projeye başlayacaksan, önce çalışma masan gözünün önüne gelir, sonra bilgisayarda kullanacağın dataları tasarlarsın ve orta da hiçbir şey yokken bile, senin kafanda proje başlar, tüm detayları ile gelişir ve biter.

Nasıl uygulayacağına gelince: Önce istediğin herhangi bir şey düşün. Sakin ve insanların seni rahatsız etmeyeceği bir oda olabilir. Tıpkı meditasyon yapar gibi gevşe, rahatla. Nefesini kontrol et, sakinleş.

Rahatladığına inanınca, düşündüğün, arzuladığın, istediği şey her ne ise, zihnin de imgelemeye çalış. Gözünde canlandır ve bunu yapmaktan hoşlandığın sürece devam et. Örneğin bir tatil planı olabilir, kumsal, deniz, martılar. Ya da sevdiğin bir insanı düşünebilirsin, aile fertlerin ile güzel bir yemek yediğini canlandır.

İstediğin şey ne kadar net olursa ve ne kadar çok odaklanırsan, başarma ihtimalin de artar. Düş kur, her insan düş kurar, arzular. Tam olarak ne istiyorsan, o resmi gözlerinde canlandır. Denemekten asla vazgeçme.

Fiziksel, duygusal, zihinsel ya da ruhsal düzeyde herhangi bir şeyi gerekleştirmeyi amaçlayabilirsin. Tüm insanlar imgeleme kullanır. Bazıları bunu bilinçli yapar, bazıları ise sadece pembe hayaller kuruduğun iddia edip, üzerini örtmeye çalışır

Selamlar.
__________________
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2010, 04:50 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
denizyıldızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2007
Mesajlar: 260
Tesekkür: 124
236 Mesajinıza toplam 706 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
denizyıldızı is on a distinguished road
Standart Cevap: ZENGİNLİK – BOLLUK VE BEREKET

Teşekkürler... :)
__________________
Yapabileceğime inandığım her şeyi yaparım. O tanımlanmayan nitelik bende var. Ve bu her gün artıyor. Bende, yetenek, beceri ve hüner var.
denizyıldızı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2010, 01:39 AM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 403
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all
Standart Cevap: ZENGİNLİK – BOLLUK VE BEREKET

Alıntı:
tolgaasya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster



. Yeryüzü; zenginliklerle doludur ve kaynaklar, herkes sebebiyle yeterlidir.

Çok teşekkür ederim ,çok bilgilendirici bir yazı olmuş...olumlamada çok güzel fakat,yukardaki kısıma takıldım ..."herkes sebebiyle yeterlidir"derken?herkese yeterlidir anlamında mı acaba?
__________________
gülpor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2010, 06:08 AM   #7 (permalink)
Yüzbaşı
 
tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 736
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart Cevap: ZENGİNLİK – BOLLUK VE BEREKET

Alıntı:
gülpor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok teşekkür ederim ,çok bilgilendirici bir yazı olmuş...olumlamada çok güzel fakat,yukardaki kısıma takıldım ..."herkes sebebiyle yeterlidir"derken?herkese yeterlidir anlamında mı acaba?
Pardon, eksik yazdım orayı. Dünyadaki kaynaklar; 'herkes için yeterlidir' demek istedim. Bu evrende insanlar paylaşmayı doğru yapabilseydi, açlık diye bir şey kalmazdı. Bugün tüm dünya bir araya geliyor fakat hala Afrika'da çocukların ölmesine bir çözüm üretemiyor. Neden? Çünkü o bölgede elmas var ve o bölgenin sürekli karışık ve iç savaş halinde olması gerekiyor. Afrika'da güçlü bir iktidar hiç bir ülkenin işine gelnez. Çünkü elması paylaşamazlar...

Garip bir şey bu. İnsan kendi ırkına karşı inanılmaz acımasız davranıyor. Yaşadğı gezegene karşı kin dolu davranışlar sergiliyor ve tüm doğayı mahvediyor. Buna karşılık toprak hala cömert ve bizi doyurmak için elinden geleni yapıyor. Kimyasal atıklarlarla denizlerin canına okuduk ama doğa kendini onarmaya çalışıyor.

Son olarak, zenginlik kavramı insanın zihnindedir. Yeryüzü herkese adil davranıyor. Sorun insanlık ailesinin paylaşmayı sevmemesinde diyebilirim.

Bizim kültürümüzde, paylaşmak, dağıtmak, yardımcı olmak kadar kutsal bir değer yok. Bizim kültürümüzde, sahip olduğun varlıkların bir kısmını yılda bir kez dağıtmak, bir ibadet halini almış. Ayrıca bu davranış, malın eksilmesi değil, artması olarka nitelendirilmiş. Tüm gelirin eşit dağıtılması için kollektif bir uygulama getirilmiş.

Dünya hassas dengeler üzerine kurulu, hiç bir şey başı boş değil. Dengesiz ve eksik hiç bir şey yok. Bu yüzden bolluk ve bereketin bizden uzaklaşması, sadece bizim zihnimizin içindeki kötümser davranışlardan, olumsuz düşüncelerden kaynaklanıyor.
__________________
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2010, 01:14 PM   #8 (permalink)
Dolphin
 
bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1,628
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: ZENGİNLİK – BOLLUK VE BEREKET

ben birde gece uyumadan önceki düşüncelerinize dikkat çekmek isterim..lütfen geceuyumadan önce tek bir borcumuzu tek bir sorunumuzu bile düşünmeyelim..uykuya dalmadan önceki düşüncelrimiz sabaha kadar kendini tekrarlıyor sabaha eksiyle başlamamıza sebep oluyor. özellikle gece uyumadan önceki düşüncelrimizi kontrol edelim..
__________________
Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2010, 09:32 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 179
Tesekkür: 1,042
246 Mesajinıza toplam 1,189 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nazendem will become famous soon enoughnazendem will become famous soon enough
Standart Cevap: ZENGİNLİK – BOLLUK VE BEREKET

Zenginliiiiik, berekeeeeet.. bana doğruda gellll.çekinme :)
nazendem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2010, 01:51 PM   #10 (permalink)
Yüzbaşı
 
tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 736
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart Cevap: ZENGİNLİK – BOLLUK VE BEREKET

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben birde gece uyumadan önceki düşüncelerinize dikkat çekmek isterim..lütfen geceuyumadan önce tek bir borcumuzu tek bir sorunumuzu bile düşünmeyelim..uykuya dalmadan önceki düşüncelrimiz sabaha kadar kendini tekrarlıyor sabaha eksiyle başlamamıza sebep oluyor. özellikle gece uyumadan önceki düşüncelrimizi kontrol edelim..
Evet, kesinlikle katılıyorum, teşekkürler.
__________________
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ZENGİNLİK – BOLLUK VE BEREKET

Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü ZENGİNLİK – BOLLUK VE BEREKET Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ToLgA Zenginlik, bolluk ve refah kavramları zihnimizde oluşur. Ne kadar zengin olursanız olun, sahip olduğunuz şey ve tatmin duygunuz, zihninizin size hissettirdiği kadardır. İnsanların çoğu zengin olmasına rağmen, sahip olduğu birçok şeyi de kaybetmiştir. Etrafında onu anlayan, seven bir insan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.