Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2010, 10:21 AM   #12 (permalink)
tolgaasya
Yüzbaşı

tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart Cevap: ZENGİNLİK – BOLLUK VE BEREKET

Alıntı:
joseffb06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tolga bey bilgileneceğim ve kendimi geliştireceğim çok güzel paylaşımlarda bulunuyosunuz size teşekkür ediyorum.
yazılarınızı okumaya çalışıyorum.Okuduğumda çok keyif alıyorum.Ben oldum olası karamsar bir insanımdır duygularımla yaşarım ama bu siteye girdiğimden beri kendimi değiştirmeye başladım.Bu yüzden olumlama yazılarını çok beğenerek okuyorum.

ayrıca Afrika ile ilgili değindiğiniz konuda çok haklısınız.Halklar paylaştıkça zenginleşir mesela 6 asır dünyaya hükmetmiş bir Osmanlı devleti dünyaya bir daha gelmeyecektir.

Sizin değindiğinzi elmas olayını en güzel olarak Kanlı Elmas filmi anlatmaktadır.Leonardo DiCapriobu filmde başrolde oynamıştır bütün arkadaşlara izlemelerini tavsiye ederim.zenci bir halkın elmas çıkarmaya zorlanışı ve direnişini anlatmaktadır.
Yazılarımın faydalı olması, beni fazlasıyla mutlu etti. Rica ederim. Her sabah bilgisayarımı açtığımda, bu siteden gün neler öğreneceğim, neler paylaşacağım diye düşünüyorum.

Kanlı Elmas filmini hatırlıyorum, bu konu ile ilgili çok şeyler söylenebilir. Koskoca bir kıta, acı bir şekilde sömürülüyor maalesef. Yeryüzüne bir çok imparatorluk, krallık hükmetti. Ama gittiği yere adalet ve hoşgörü götüren, bizim kadar kusursuz bir millet yok.

Teşekkürler, selamlar.
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla