Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2010, 04:30 PM   #4 (permalink)
tolgaasya
Yüzbaşı

tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart Cevap: ZENGİNLİK – BOLLUK VE BEREKET

Alıntı:
denizyıldızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
“Bilinçaltımı; yaşamıma, bereket ve bolluğu çekebilmek üzere programlıyorum. Para ve bolluk enerjisini; yaşamıma, kolaylıkla ve çabasızca çekiyorum. Yaşamımda her şey, bana ve diğerlerine yetecek kadar bol ve bereketli. Yeryüzü; zenginliklerle doludur ve kaynaklar, herkes sebebiyle yeterlidir. Öyle zenginim ki, bunu diğer herkesle de paylaşabiliyorum. Paylaştıkça, zenginleşiyorum. Bütün enerjimi, bolluğa ve mutluluğa yoğunlaştırıyorum.”

Tolgaasya affedersin ama imgeleme konusunda çok bilgi sahibi olmadığım için sormak ihtiyacı hissettim..
Bu olumlama da imgelemeyi nasıl yapmalıyım?... Mesela şimdi aklıma gelen; paramla aldığım çok güzel bir evde bunları diyorum falan; bu imgeleme sayılabilir mi?.. İmgelemeyi biliyorum ama ; yani bu olumlama da imgeleme yapmak bir zor gözüktü bna...
Merhabalarimgeleme çok detaylı bir konu. Bildiğim kadarıyla sana yardımcı olmaktan mutlu olurum.

İmgeleme en basit anlamıyla; düşünülen olayın ya da bir nesnenin zihinde canlandırılmasıdır. Örneğin; iş yerinde bir projeye başlayacaksan, önce çalışma masan gözünün önüne gelir, sonra bilgisayarda kullanacağın dataları tasarlarsın ve orta da hiçbir şey yokken bile, senin kafanda proje başlar, tüm detayları ile gelişir ve biter.

Nasıl uygulayacağına gelince: Önce istediğin herhangi bir şey düşün. Sakin ve insanların seni rahatsız etmeyeceği bir oda olabilir. Tıpkı meditasyon yapar gibi gevşe, rahatla. Nefesini kontrol et, sakinleş.

Rahatladığına inanınca, düşündüğün, arzuladığın, istediği şey her ne ise, zihnin de imgelemeye çalış. Gözünde canlandır ve bunu yapmaktan hoşlandığın sürece devam et. Örneğin bir tatil planı olabilir, kumsal, deniz, martılar. Ya da sevdiğin bir insanı düşünebilirsin, aile fertlerin ile güzel bir yemek yediğini canlandır.

İstediğin şey ne kadar net olursa ve ne kadar çok odaklanırsan, başarma ihtimalin de artar. Düş kur, her insan düş kurar, arzular. Tam olarak ne istiyorsan, o resmi gözlerinde canlandır. Denemekten asla vazgeçme.

Fiziksel, duygusal, zihinsel ya da ruhsal düzeyde herhangi bir şeyi gerekleştirmeyi amaçlayabilirsin. Tüm insanlar imgeleme kullanır. Bazıları bunu bilinçli yapar, bazıları ise sadece pembe hayaller kuruduğun iddia edip, üzerini örtmeye çalışır

Selamlar.
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla