Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   OKULA YARDIM KAMPANYASI..... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/613475-okula-yardim-kampanyasi.html)

bluegirlx 05-07-2010 10:19 PM

Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI.....

tam posta adresini alablirmiyirim..ben daha önce direk öğrencilerin telefonunu veren bir siteyle ilgilenmiştim.ankaradan birini seçtim.birebir ilgilenmek için ama ailesi izin vermemişti..siz birinci elden ilgileneceğiniz ve kurumun içinde olduğunuz için çok şanslıyız..bende okurken yardım almıştım..elimden geldiği kadar bir koli yapmak isterim..

bturk 05-07-2010 11:06 PM

Besra TÜRK
Hendekköy İlköğretim Okulu
Ergani/DİYARBAKIR
Tlf :05326717275
k8908

ebru_li 06-07-2010 10:01 AM

Alıntı:

bturk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756271)
Besra TÜRK
Hendekköy İlköğretim Okulu
Ergani/DİYARBAKIR
Tlf :05326717275
k8908

merhabalar
Okula yardım kampanyanızı yeni gördüm ve çok mutlu oldum bu konuya ilgi gösteren herkesi canı gönülden tebrik ederim ben de nakit olarak hesabınıza yardım göndereceğim bir miktar umarım faydam benimde olur... birlikten kuvvet doğar arkadaşlar... sizleri seviyorum küçük melekler.

dmntry 06-07-2010 03:45 PM

Alıntı:

bturk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 753953)
Slm Arkadaşlar.....

Ben Diyarbakır İlinin Ergani İlçesine bağlı Hendekköy İlköğretim Okulunun Müdiresiyim.Okulumuz 282 öğrencili, 8 yıllık eğitim kapsamında yeni yapıldı.Daha önce 5 sınıflı okuldu.Malum yeni olduğu için okulun çok ihtiyacı var.Ve köy okullarının bütçesi yok.Eğitimci arkadaşlar bunu çok iyi bilir.Ders araç gereçleri,(fotokopi makinası,yazıcı,projeksiyon cihazı,bilgisayar,masa,kitaplık v.s)kütüphane için kaynak kitaplar(bizde yok denecek az)öğrenciler için(defter,silgi,kalemtıraş,giysi v.s.)

Siteyle pek alakası yok bu konunun ama bu sitede gönlü zengin bir çok arkadaş bulurum umuduyla böyle bir konu başlatma gereği duydum.Yurdun bir köşesinde unutulduklarını zanneden minik yavrularımızın minik yüreklerine su serpelim.Her türlü yardıma açığız.Şimdiden kucak dolusu teşekkürler.Saygılar....

İletişim: 05326717275

merhaba, şu siteden yardım isteyin. Bu sitenin yardım etmemesi ihtimali yok diye biliyorum..

Home - Bridge to Turkiye Fund

cevap yazarsanız bu site hakkında sevinirim ..

matri 06-07-2010 05:22 PM

merhabalar, egitim kuruluslarina yardim etmek cok buyuk bir gurur.. benimde yapabileceklerim mutlaka vardir... konuyla ilgili gorusecegim..
basarilar dilerim.
umarim her sey gonlunuzce olur.

casuman 10-07-2010 10:22 PM

Okula yardım kampanyasına katılabilirim. Özel bir okulda çalşıyorum. okulların açıldığı ilk hafta kitap bağışı yapabilirim.Hatta daha sonra giysi de olabilir.

beyazzambak 14-07-2010 02:20 PM

hangi okula yardım ediliyor?

sanemce 14-07-2010 02:49 PM

Alıntı:

beyazzambak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757589)
hangi okula yardım ediliyor?

Merhaba Beyazzambak

konunun ilk mesajında gerekli bilgiler var.

Sevgiler actionsmile

ziko 18-07-2010 03:00 AM

herkese selamlar okuduğum yazılar benı çok etkıledı yüreği buyuk ne kadar insan varsa sankı bu sitede ,harita kadastro gap proesınde diyarbakırda 6ay bulunmuştum çok ekmeklerını yedım sularını içtım o köyede kesın gitmişimdir elımden geldiği kadar seve seve yardım ederım,mesela kıtaplarım var onlar olurmu?

bturk 18-07-2010 12:22 PM

Ne demek....Tabiki olur....Kitap ihtiyacımız önceliklerimiz arasında....Teşekkürler...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:03 AM.