![]() |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... tam posta adresini alablirmiyirim..ben daha önce direk öğrencilerin telefonunu veren bir siteyle ilgilenmiştim.ankaradan birini seçtim.birebir ilgilenmek için ama ailesi izin vermemişti..siz birinci elden ilgileneceğiniz ve kurumun içinde olduğunuz için çok şanslıyız..bende okurken yardım almıştım..elimden geldiği kadar bir koli yapmak isterim.. |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Besra TÜRK Hendekköy İlköğretim Okulu Ergani/DİYARBAKIR Tlf :05326717275 k8908 |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Alıntı:
merhabalar Okula yardım kampanyanızı yeni gördüm ve çok mutlu oldum bu konuya ilgi gösteren herkesi canı gönülden tebrik ederim ben de nakit olarak hesabınıza yardım göndereceğim bir miktar umarım faydam benimde olur... birlikten kuvvet doğar arkadaşlar... sizleri seviyorum küçük melekler. |
merhaba, şu siteden yardım isteyin. Bu sitenin yardım etmemesi ihtimali yok diye biliyorum.. Home - Bridge to Turkiye Fund cevap yazarsanız bu site hakkında sevinirim .. |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... merhabalar, egitim kuruluslarina yardim etmek cok buyuk bir gurur.. benimde yapabileceklerim mutlaka vardir... konuyla ilgili gorusecegim.. basarilar dilerim. umarim her sey gonlunuzce olur. |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Okula yardım kampanyasına katılabilirim. Özel bir okulda çalşıyorum. okulların açıldığı ilk hafta kitap bağışı yapabilirim.Hatta daha sonra giysi de olabilir. |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... hangi okula yardım ediliyor? |
konunun ilk mesajında gerekli bilgiler var. Sevgiler actionsmile |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... herkese selamlar okuduğum yazılar benı çok etkıledı yüreği buyuk ne kadar insan varsa sankı bu sitede ,harita kadastro gap proesınde diyarbakırda 6ay bulunmuştum çok ekmeklerını yedım sularını içtım o köyede kesın gitmişimdir elımden geldiği kadar seve seve yardım ederım,mesela kıtaplarım var onlar olurmu? |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Ne demek....Tabiki olur....Kitap ihtiyacımız önceliklerimiz arasında....Teşekkürler... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:03 AM. |