Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   OKULA YARDIM KAMPANYASI..... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/613475-okula-yardim-kampanyasi.html)

lupita 29-06-2010 02:17 PM

Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI.....

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754858)
Canım benim sıranın alası bankalarda var. Hem şurada hayırlı bir iş için uğraşıyoruz. O kadar sıkıntı da olsun, katlanırız ne var. girlhaha

Aslında bu konuyu Atakan beye sormak lazım. O daha iyi bilir diye düşünüyorum.

Yapılacak her şeyin bütünümüze hayırlı olmasını dilerim. Sevgilerimle. sapkal89

hayatım bankalardaki havale sistemi var ya bankamatiklerden hani ;) onun için söylüyorum kartsız da yatırılabiliyor,ben önceden maaş alırdım o postaneden inan bayılcam 1saat gidiodum başka gün alıodum benim gibi insanlar varsa yani.. ki diorum ya 5tlyi de yatırsınlar uğraşmadan, kolayca yapılabilen bişi olsun.

Işıldayan Safir 29-06-2010 02:19 PM

Bana her türlü uyar :zpzp:

bturk 29-06-2010 02:41 PM

Sayın Lupita,teşekkür ederim,soruyu bana mı yöneltiniz bilemiyorum ama,büstünüz var mı diye sormuşsunuz.Hem dışarda hem içerde büst yeri yapılmış ama büstümüz yok malesef.

lupita 29-06-2010 08:09 PM

Alıntı:

bturk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754905)
Sayın Lupita,teşekkür ederim,soruyu bana mı yöneltiniz bilemiyorum ama,büstünüz var mı diye sormuşsunuz.Hem dışarda hem içerde büst yeri yapılmış ama büstümüz yok malesef.

evet canım büst çok önemli inşallah birşeyler yapılabilir ;) okul kapanmadan haberim olsaydı okuldaki kulüplerle konuşurduk:(

hayatimdegisti 30-06-2010 04:09 PM

Bu konu ile ilgili çok güzel gelişmeler olması ilgi ve alakanın yüksek olması sevindirici.
Benim de bu hafta misafirlerim var önümüzde ki hafta mutlaka pc yi kargolamayi düşünüyorum.
Ayrica şöyle facebook ta ki resimlerden oluşan hoş bir müzikle desteklenmiş bir video yaparsak güzel olacak.
Bu videoyu facebook ta yayip daha çok kişiye ulaşabiliriz.

blue jaloon 30-06-2010 11:55 PM

konuyu birde gülben ergen fan club sitesine tasidim hayirlisi olsun..

maviinci 01-07-2010 12:56 AM

Ya ben binlerce üyesi olan, daha fazla ziyaretçi çeken bi siteye koydum. Adminlerden rica ettim ama hiçbiri sabitlemediler konuyu. Sadece 4 kişi bakıp geçmiş :S Garip. . Allah akıl fikir versin bu insan dediklerimize. . .

karavan 02-07-2010 08:03 AM

Sn btürk,

55 yaşındayım.Maddi olarak bir talebe okutup bir aileye de baktığım için yardımda bulunamıyacağım ama iyi bir mekaniğim ve elimden her türlü bakım onarım tamirat elektrik işleri gelir.Bu konuda yardıma ihtiyacınız olursa adres vermeniz yeterli atlar gelebilirm.
Saygılar.

fgceker 02-07-2010 07:37 PM

Arkadaşlar merhaba;

Kampanya için çalışmalarımız son hız devam ediyor. Daha önce kardeşimin okulu için bu tip bir yardım yapmıştık ve gönderilecek kargolar için Yurtİçi Kargo firmasıyla bir anlaşma yapılmıştı ve Türkiyenin heryerinden ücretsiz okula yardım için kargo yollanabiliyordu. Bunun için okulun müdüresiyle irtibata geçeceğim.

Ordaki çocukların her şeye ihtiyacı var özellikle kırtasiye ürünleri ve giysiye herşeyden çok ihtiyaçları oluyor. Bu yüzden çocukları olanlardan ve çevresinde çocuklu aileler olanlarda çok özel bir ricam olucak. Onlarınküçük gelen yada giymedikleri her türlü kıyafetleri, ayakkabıları,botları özellikle paltoları kargo yoluyla okula gönderebilirler.İnanın ordaki çocuklar bunları seve seve ve büyük bir heyecanla alıp giyiyorlar.Kendi gözlerimle gördüm ve biliyorum ki anne babalar çocuklarına bir çorap bile alamıyorlar ve o soğukta o küçücük bedenler okula paltosuz ayakkabısız hatta ayaklarında bir tek çorap olmadan gidiyorlar. O yüzden lütfen bu yardım çağrısına duyarsız kalmayalım. Hepimizin evinde ya da eşimizin dostumuzun evinde çocuklarının giymediği pek çok kıyafet ve ayakkabıları vardır.

Yurt içi kargo veya diğer bir kargo firmasından anlaşmayı yapar yapmaz sitede size göndermeniz için gerekli olan tüm bilgileri yayınlayacağız.

İnanıyorum ki pek çok üyemiz bu konuya duyarsız kalamıycak...Hadi arkadaşlar hepimiz bu kampanya için harekete geçelim ve ordaki minik kalpleri sevinçle dolduralım. İnanın bana paketleri açıpta içinden bir tanecik bile olsa renkli bir çorabın bir minik hırkanın çıktığını gördüklerindeki yüzlerindeki şaşkınlığı ve sevinci size bildiğim hiç bir kelimeyle anlatamam.

Geçen kış 1 tl ye aldığımız iplerden ördüğüm atkı ve bereleri okuldaki çocuklara götürdüğümde yüzlerinde gördüğüm o mutluluk ifadesini keşke sizlerde görebilseydiniz. Benim için 1 tl lik yumaklar onlar için bütün kış sıcak bir okul yolu oluvermişti ağla2 ağla2 ağla2

Hadi bakalım harekete geçmek için daha ne bekliyoruz blissyblissyblissyblissy

bturk 05-07-2010 08:45 PM

Bugün kaymakamla konuştum,yardım kampanyası için olur istedim,sözlü onay aldım.Yazılı onayı da sanırım 1 hafta içinde alırım.Onay yazısı çıktıktan sonra bir kargoyla anlaşıp inşallah ücretsiz kargo işini sağlayacağız.İyi haberler dileğiyle...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:31 AM.