Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   OKULA YARDIM KAMPANYASI..... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/613475-okula-yardim-kampanyasi.html)

bturk 24-06-2010 06:49 PM

OKULA YARDIM KAMPANYASI.....

Slm Arkadaşlar.....

Ben Diyarbakır İlinin Ergani İlçesine bağlı Hendekköy İlköğretim Okulunun Müdiresiyim.Okulumuz 282 öğrencili, 8 yıllık eğitim kapsamında yeni yapıldı.Daha önce 5 sınıflı okuldu.Malum yeni olduğu için okulun çok ihtiyacı var.Ve köy okullarının bütçesi yok.Eğitimci arkadaşlar bunu çok iyi bilir.Ders araç gereçleri,(fotokopi makinası,yazıcı,projeksiyon cihazı,bilgisayar,masa,kitaplık v.s)kütüphane için kaynak kitaplar(bizde yok denecek az)öğrenciler için(defter,silgi,kalemtıraş,giysi v.s.)

Siteyle pek alakası yok bu konunun ama bu sitede gönlü zengin bir çok arkadaş bulurum umuduyla böyle bir konu başlatma gereği duydum.Yurdun bir köşesinde unutulduklarını zanneden minik yavrularımızın minik yüreklerine su serpelim.Her türlü yardıma açığız.Şimdiden kucak dolusu teşekkürler.Saygılar....

İletişim: 05326717275

hayatimdegisti 24-06-2010 07:06 PM

Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI.....

Ben üyelerimizin bu konuya ilgi göstereceğini düşünüyorum.
Ayrıca iletişim için bir numara varsa onu da eklerseniz bildiğim bazi forumlar var oralara da eklerim yada arkadaşlarımız da eklerler.
Böylece ihtiyaçlar karşılanır.
Ben daha önce kardeşini seç sitesine katılmıştım ancak ne yazik ki aradiğim okulda pek bir muhatap bulamadim böylece kalmıştı.
Bu vesile ile en azından bu şekilde destek olabiliriz.

bturk 24-06-2010 07:22 PM

Atakan bey teşekkür ederim,ilginizden olayı...

bturk 25-06-2010 02:28 PM

Kimse yok mu?

hayatimdegisti 25-06-2010 02:46 PM

Konuyu duyuru olarak sitenin üstünde sabitleyeceğim.

bturk 25-06-2010 06:39 PM

Çok çok çok teşekkür ederim Atakan Bey,çok ilgilisiniz bu konuya,siz de olmazsanız sesimi kimseye duyuramayacağım,

MuminOKAN 25-06-2010 10:37 PM

merhabalar,
kendimce kırtasiye alışverişi yapıp paketleyebilirim. bu beni mutlu eder.
iyi ki geldiniz.
sapkal89

bturk 25-06-2010 11:10 PM

Teşekkür ederim,iyi ki varsınız....

hayatimdegisti 25-06-2010 11:12 PM

Şu an kullanmadiğim ufak bir fan ariza olan pc m var.O pc yi yaptirip kargo yapmayi düşünüyorum.
Öğrencilerinizin işine yarayacaktır.
Diğer üyelerimizin de katkılarını bekliyorum.Hadi bakalım hayatım değişti üyeleri Hendekköy ilkokulunu sitemizin kardeş okulu seçip destek verelim.
Unutmayalim ki ne verirseniz evren size kat be kat fazlasını verir.
Çekim yasasında da bu geçer öğrendiğimiz kişisel gelişim öğretilerinde de.

bturk 25-06-2010 11:26 PM

Muhteşem bir insansınız Atakan bey,iyi ki sitenize üye olmuşum.İyi ki telkinlerinizi dinlemişim.Sizin gibi değerli bir insan tanıdım herşeyden önemlisi.Daha önce başka bir kaç siteye bu durumu belirtmiştim cevap bile alamamamıştım.Siz ise anında cevap verip elinizden gelenini yaptınız ve yapmaya devam ediyorsunuz.Minnettarım size, 282 minik yavru adına.Hem kendim mutluluğu buldum bu sitede hem de onlar sayenizde bulacaklar.İYİ Kİ VARSINIZ.......

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:44 AM.