Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   OKULA YARDIM KAMPANYASI..... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/613475-okula-yardim-kampanyasi.html)

bturk 26-06-2010 11:44 AM

Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI.....

Yardım yapacak arkadaşlar şu adrese gönderirlerse sevinirim...

Besra TÜRK
Hendekköy İlköğretim Okulu
Ergani/DİYARBAKIR
Tlf :05326717275

faralyalı 26-06-2010 03:45 PM

benim 8 yaşındaki kızımın çok sayıda kitabı var nasıl ulaştırabiliriz

bturk 26-06-2010 06:24 PM

Sayın Faralyalı..... adresi yukarıda belirtmişim,o adrese gönderirseniz sevinirim,teşekkürler....

maviinci 26-06-2010 07:54 PM

Benim bildiğim ve üye olduğum 4 forum sitesi var,, oraya yukarıdaki yazınızla telefon numaranız ve adresinizi koymamın bir sakıncası var mı, acaba?? Yardım edebileceklerini düşünüyorum. . .

yeni bir hayat 26-06-2010 08:00 PM

Banka hesap numarası vermeniz mümkün mü?..

blue jaloon 26-06-2010 08:11 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754359)
Banka hesap numarası vermeniz mümkün mü?..

yardimci olmaktan mutluluk duyarim
mümkünse hesap numarasi lütfen...

bturk 26-06-2010 08:15 PM

Sayın Maviinci,Okulun yararına olduğu için bilgilerimin paylaşılmasında bir sakınca görmüyorum.Bilgilerimi başka siteye koyabilirsiniz....Teşekkürler...

bturk 26-06-2010 08:23 PM

Sayın Yeni Bir Hayat ve Blue Jaloon;şu açıklama gereğini duydum.Ben okulun müdiresiyim.Şu an okula ait bir hesap numarası yok ama haftaya Okul aile Birliği adına bir hesap açtırmayı düşünüyordum.Kendi hesap numaramı vereyim yine de.Ayrıca yapılan yardım paralarının okul adına harcandığına dair faturaları adreslerinize gönderebilirim.İlginizden dolayı çok teşekkür ederim.

Besra TÜRK
Hesap No:8330 0257453
İş Bankası

bturk 26-06-2010 08:35 PM

Aslında okulun çevre duvarı yok.Duvar olmadığı için de gün boyu çocukların oyun alanı köyün hayvanları tarafından telef ediliyor.Öğrenciler ve hayvanlar birarada.Hatta içler acısı bu görüntülerin fotoğraflarını da çektik.Buraya aktarabilir miyim,bilmiyorum.Çevre duvarı talebinde bulunduk,resmi yazıları mevcuttur,sonuç alamadık.Şayet yardım paraları, ihtiyacı karşılarsa aklımdaki proje budur.Çevre duvarını yaptırmaktır.

Atakan Bey;çevre duvarı projesi gerçekleşirse şayet,siz ve diğer değerli site üyeleri açılışa katılabilir misiniz?Bu proje gerçekleşmezse dahi sizi okulumuza bekliyoruz büyük bir hürmetle.....

maviinci 26-06-2010 08:38 PM

Facebookta grup kurdum,, ama tek başıma başedebileceğimi düşünmüyorum. Yönetici olarak atayabileceğim, grupla ilgilenebilecek birileri varsa bana bildirirseler onları gruba yönetici olarak atayabilirim. . . Ayrıca sitedekiler de katılırsai arkadaşlarını davet ederlerse daha fazla üyemiz olur, bu da kardeşlerimize gidebilecek yardımın artması demektir sevincli

Grubun adresi: HAYATA BİR ADIM BELKİ DE SENİN SAYENDE ATILACAK | Facebook

Okuyan herkesi bekliyorum. . .

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:54 PM.