Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   OKULA YARDIM KAMPANYASI..... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/613475-okula-yardim-kampanyasi.html)

bturk 24-06-2010 06:49 PM

OKULA YARDIM KAMPANYASI.....

Slm Arkadaşlar.....

Ben Diyarbakır İlinin Ergani İlçesine bağlı Hendekköy İlköğretim Okulunun Müdiresiyim.Okulumuz 282 öğrencili, 8 yıllık eğitim kapsamında yeni yapıldı.Daha önce 5 sınıflı okuldu.Malum yeni olduğu için okulun çok ihtiyacı var.Ve köy okullarının bütçesi yok.Eğitimci arkadaşlar bunu çok iyi bilir.Ders araç gereçleri,(fotokopi makinası,yazıcı,projeksiyon cihazı,bilgisayar,masa,kitaplık v.s)kütüphane için kaynak kitaplar(bizde yok denecek az)öğrenciler için(defter,silgi,kalemtıraş,giysi v.s.)

Siteyle pek alakası yok bu konunun ama bu sitede gönlü zengin bir çok arkadaş bulurum umuduyla böyle bir konu başlatma gereği duydum.Yurdun bir köşesinde unutulduklarını zanneden minik yavrularımızın minik yüreklerine su serpelim.Her türlü yardıma açığız.Şimdiden kucak dolusu teşekkürler.Saygılar....

İletişim: 05326717275

hayatimdegisti 24-06-2010 07:06 PM

Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI.....

Ben üyelerimizin bu konuya ilgi göstereceğini düşünüyorum.
Ayrıca iletişim için bir numara varsa onu da eklerseniz bildiğim bazi forumlar var oralara da eklerim yada arkadaşlarımız da eklerler.
Böylece ihtiyaçlar karşılanır.
Ben daha önce kardeşini seç sitesine katılmıştım ancak ne yazik ki aradiğim okulda pek bir muhatap bulamadim böylece kalmıştı.
Bu vesile ile en azından bu şekilde destek olabiliriz.

bturk 24-06-2010 07:22 PM

Atakan bey teşekkür ederim,ilginizden olayı...

bturk 25-06-2010 02:28 PM

Kimse yok mu?

hayatimdegisti 25-06-2010 02:46 PM

Konuyu duyuru olarak sitenin üstünde sabitleyeceğim.

bturk 25-06-2010 06:39 PM

Çok çok çok teşekkür ederim Atakan Bey,çok ilgilisiniz bu konuya,siz de olmazsanız sesimi kimseye duyuramayacağım,

MuminOKAN 25-06-2010 10:37 PM

merhabalar,
kendimce kırtasiye alışverişi yapıp paketleyebilirim. bu beni mutlu eder.
iyi ki geldiniz.
sapkal89

bturk 25-06-2010 11:10 PM

Teşekkür ederim,iyi ki varsınız....

hayatimdegisti 25-06-2010 11:12 PM

Şu an kullanmadiğim ufak bir fan ariza olan pc m var.O pc yi yaptirip kargo yapmayi düşünüyorum.
Öğrencilerinizin işine yarayacaktır.
Diğer üyelerimizin de katkılarını bekliyorum.Hadi bakalım hayatım değişti üyeleri Hendekköy ilkokulunu sitemizin kardeş okulu seçip destek verelim.
Unutmayalim ki ne verirseniz evren size kat be kat fazlasını verir.
Çekim yasasında da bu geçer öğrendiğimiz kişisel gelişim öğretilerinde de.

bturk 25-06-2010 11:26 PM

Muhteşem bir insansınız Atakan bey,iyi ki sitenize üye olmuşum.İyi ki telkinlerinizi dinlemişim.Sizin gibi değerli bir insan tanıdım herşeyden önemlisi.Daha önce başka bir kaç siteye bu durumu belirtmiştim cevap bile alamamamıştım.Siz ise anında cevap verip elinizden gelenini yaptınız ve yapmaya devam ediyorsunuz.Minnettarım size, 282 minik yavru adına.Hem kendim mutluluğu buldum bu sitede hem de onlar sayenizde bulacaklar.İYİ Kİ VARSINIZ.......

bturk 26-06-2010 11:44 AM

Yardım yapacak arkadaşlar şu adrese gönderirlerse sevinirim...

Besra TÜRK
Hendekköy İlköğretim Okulu
Ergani/DİYARBAKIR
Tlf :05326717275

faralyalı 26-06-2010 03:45 PM

benim 8 yaşındaki kızımın çok sayıda kitabı var nasıl ulaştırabiliriz

bturk 26-06-2010 06:24 PM

Sayın Faralyalı..... adresi yukarıda belirtmişim,o adrese gönderirseniz sevinirim,teşekkürler....

maviinci 26-06-2010 07:54 PM

Benim bildiğim ve üye olduğum 4 forum sitesi var,, oraya yukarıdaki yazınızla telefon numaranız ve adresinizi koymamın bir sakıncası var mı, acaba?? Yardım edebileceklerini düşünüyorum. . .

yeni bir hayat 26-06-2010 08:00 PM

Banka hesap numarası vermeniz mümkün mü?..

blue jaloon 26-06-2010 08:11 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754359)
Banka hesap numarası vermeniz mümkün mü?..

yardimci olmaktan mutluluk duyarim
mümkünse hesap numarasi lütfen...

bturk 26-06-2010 08:15 PM

Sayın Maviinci,Okulun yararına olduğu için bilgilerimin paylaşılmasında bir sakınca görmüyorum.Bilgilerimi başka siteye koyabilirsiniz....Teşekkürler...

bturk 26-06-2010 08:23 PM

Sayın Yeni Bir Hayat ve Blue Jaloon;şu açıklama gereğini duydum.Ben okulun müdiresiyim.Şu an okula ait bir hesap numarası yok ama haftaya Okul aile Birliği adına bir hesap açtırmayı düşünüyordum.Kendi hesap numaramı vereyim yine de.Ayrıca yapılan yardım paralarının okul adına harcandığına dair faturaları adreslerinize gönderebilirim.İlginizden dolayı çok teşekkür ederim.

Besra TÜRK
Hesap No:8330 0257453
İş Bankası

bturk 26-06-2010 08:35 PM

Aslında okulun çevre duvarı yok.Duvar olmadığı için de gün boyu çocukların oyun alanı köyün hayvanları tarafından telef ediliyor.Öğrenciler ve hayvanlar birarada.Hatta içler acısı bu görüntülerin fotoğraflarını da çektik.Buraya aktarabilir miyim,bilmiyorum.Çevre duvarı talebinde bulunduk,resmi yazıları mevcuttur,sonuç alamadık.Şayet yardım paraları, ihtiyacı karşılarsa aklımdaki proje budur.Çevre duvarını yaptırmaktır.

Atakan Bey;çevre duvarı projesi gerçekleşirse şayet,siz ve diğer değerli site üyeleri açılışa katılabilir misiniz?Bu proje gerçekleşmezse dahi sizi okulumuza bekliyoruz büyük bir hürmetle.....

maviinci 26-06-2010 08:38 PM

Facebookta grup kurdum,, ama tek başıma başedebileceğimi düşünmüyorum. Yönetici olarak atayabileceğim, grupla ilgilenebilecek birileri varsa bana bildirirseler onları gruba yönetici olarak atayabilirim. . . Ayrıca sitedekiler de katılırsai arkadaşlarını davet ederlerse daha fazla üyemiz olur, bu da kardeşlerimize gidebilecek yardımın artması demektir sevincli

Grubun adresi: HAYATA BİR ADIM BELKİ DE SENİN SAYENDE ATILACAK | Facebook

Okuyan herkesi bekliyorum. . .

blue jaloon 26-06-2010 10:20 PM

Alıntı:

bturk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754296)
Yardım yapacak arkadaşlar şu adrese gönderirlerse sevinirim...

Besra TÜRK
Hendekköy İlköğretim Okulu
Ergani/DİYARBAKIR
Tlf :05326717275

özür dilerim görmemisim yanlis anlasilmasin lütfen..

blue jaloon 27-06-2010 12:00 PM

hocam aklima gelmisken hangi banka var erganide?

bturk 27-06-2010 12:03 PM

iş bankası,ziraatbank,halk bankası ve yapıkredi bankası var hocam

maviinci 27-06-2010 01:09 PM

Bir gazeteyle görüşeceğim ilan vermek için,, bakalım ne diyecekler sevincli Dua edin de iyi geçsinn, kabul etsinlerr blissy

hayatimdegisti 27-06-2010 02:12 PM

Ben bu konuyu en büyük webmaster forumlarından birine ekledim.Günde 200.000 kişinin ziyaret ettiği bir forum.
Ne yazık ki bazı kişilerden hiç beklemediğim tepkiler aldım.
Neymiş efendim yardım etmezlermiş orası doğu iliymiş.
Tabii ki destekleyeceğini söyleyenlerde oldu.
Konu ne yazık ki kendi aralarında tartışmaya döndü ve silindi.

Bu bağlamda söz konusu olan çocuklar için hayatimdegisti üyelerimizin çabaları benim için ayrıca değerli.
Sitemizde ki üyelerimiz kişisel gelişimle ilgili oldukları kadar aynı zamanda duyarlılar.Çocuklar söz konusu olduğunda elbette doğu batı demeden elimizden ne geliyorsa yapacağız.

Başka bir forumda konu açıp orada ki bazı kişilerin tavrını görünce sitemizin değerini bir kez daha anladım.

65.000 yakın duyarlı üyemizle biz yeteriz.Sitemizin kardeş okulu ilan ettiğimiz Hendekköy İlköğretim Okuluna desteğimizin süresi sınırlı değildir.
956k

bturk 27-06-2010 03:29 PM

Sayın Atakan Bey,diğer sitenin doğu okuluna yaklaşımı beni çok üzdü,olanlarda o yavruların hiçbir suçu yok,doğu-batı ayırımı yapmak çok yanlış bir kere,hepimiz kardeşiz.Aynı toprak üzerinde tek çatı altında yaşıyoruz.Büyüklerin cehaletini onlara mal edersek,aynı türden bir nesil daha yetiştirmiş oluruz.

Siz değerli insanların varlığı bize yeter,diğerlerine gerek bile yok.Maddi yardımı bir kenara bırakın,Manevi desteğiniz herşeye bedel.Herşeyden önce yalnız olmadığımızı biliyoruz artık.Bu destekle katedeceğimiz çok yol olacak.Size ve sitenin diğer üyelerine sonsuz teşekkürler......

blue jaloon 27-06-2010 04:05 PM

hangi cagda yasiyoruz lafa gelince türkiye gelismiyo derler
bu tür beyinler oldukcA haklilar gelismiyo.
tv.de filan tanitabilsek aslinda süper olur
hani sanatcilar filan destek veriyo onun gibi bisi ama ne?
dernekler filan var diye biliyorum yaniliyormuyum?
onlarin yardimi dokunabilirdi.
fikri olan lütfen yazsin..

blue jaloon 27-06-2010 07:45 PM

konuyu gülben ergenin face cocuklar gülsün diye
ve özel günler kimlere özel sayfasina tasidim
tepkileri görücez bakalim...

Işıldayan Safir 27-06-2010 08:37 PM

Merhabalar bturk,

Konunuzu açtığınız günden beri takip ediyorum. Öncelikle çabanız için sizi ne kadar takdir etsem, ne kadar teşekkür etsem azdır. Oradaki öğrencilerin çektiği sıkıntıları sadece ekranlarda izlediğim ve -biz Karslıyız- babamın çocukluk anılarından anlattığı kadarıyla biliyorum. Yaşamak bambaşka bir duygudur. Yaşama sevinçleri, azimleri, dünyaya bakışları bizlerden çok daha farklıdır öyle hissediyorum.

Atakan bey başka bir forumda beklemediği tepkilerle karşılaştığından bahsetmiş. Çok üzüldüm ama hiç şaşırmadım biliyor musunuz? Ne doğulu, ne batılı olmak yetmiyor insan olmak için. İnsan önce içini temiz tutmalı bana göre. Sadece eğitim alanında değil bir çok konuda ikicilik yaratmaya çalışan insanlar var ne yazık ki... Bunlar içinde öğretmenler de var. Bu daha da kötüsü.

Bir sürü tanıdığım öğretmen var. Herkes oraya gitmemek için, giden bir an önce "Kurtulmak" için can atıyor. Çocuklara şiddet uyguluyorlar. Bir sürü arkadaşımdan duydum dayak arsızı olmuşlar diyorlar. Ne kadar çirkin. İnsan böyle eğitilmez. Sizin gibi idealist öğretmenler yok denecek kadar az kısaca. Bunun farkındasınızdır.

Ben üniversite mezunuyum. İşim yok. Dolayısıyla maddi gücümde... Hala ailemden harçlık alıyorum. Şuan kurum sınavlarına hazırlanıyorum. Her zaman kitap okumaya çok önem verdim. Kitaplarım en kıymetli eşyalarımdandır. Okuması için dahi kimseye vermem. Çünkü insanların kitaplara çok acımasız davrandığını düşünüyorum.

İlkokulda annemlerin aldığı hikaye kitaplarımdan evimizde duranlar var. Onları hep saklamak isterdim. Ama anladım ki benim hayatımdaki yerleri tamamlanmış. Sizin güzel yavrularınıza gitmeyi bekliyorlarmış. Onlara ihtiyacı olan birbirinden güzel çocuklarımız var.

Şuan şehir dışındayım. Eve gidince toparlayıp kargoyla verdiğiniz adrese yollamayı düşünüyorum. Keşke maddi anlamda da bir şeyler yapabilseydim. Elimden bu kadarı geliyor kusura bakmayın.

Umarım çocuklarınıza ufak da olsa bir faydam dokunur bu yolla.

Birde bir sorum olacaktı size. Şuan okullar tatil. Siz tabii öğretmenler seminerlere gidiyorsunuz. Ama bildiğim kadarıyla çarşamba günü seminerler bitecek. Yaz boyunca okulda görevli birisi olacak mı? Yani kargoyu okula yolladığımda -ki başka arkadaşlarımız da gönderecektir- okul kapalı olursa ne olacak? Ona göre Kpss'den sonra yollarsam daha iyi olur benim açımdan. Yani sınav öncesi hazır zaten çocuklar da tatildeyken acele etmeme gerek yok diye düşündüm. Bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın.

http://img145.imageshack.us/img145/5975/104uo5.gifhttp://img145.imageshack.us/img145/5975/104uo5.gifhttp://img145.imageshack.us/img145/5975/104uo5.gifhttp://img145.imageshack.us/img145/5975/104uo5.gifhttp://img145.imageshack.us/img145/5975/104uo5.gifhttp://img145.imageshack.us/img145/5975/104uo5.gifhttp://img145.imageshack.us/img145/5975/104uo5.gifhttp://img145.imageshack.us/img145/5975/104uo5.gif

RenaC 27-06-2010 11:53 PM

Bu okul için bir yardım fonu gibi bişey oluştursak bu okul için bir hesap açsak ne göndersek kardır.kimimiz 5 kimimiz 10 kimimiz 20 böyle bir yardım etsek parayı direk okul adına yatırsak ve ya toplu olarak göndersek olmazmı Atakan bey.

Bu arada Betül Hanım Merak etmeyin sizi çok iyi anlayabiliyorum bende adıyamanda yaşıyorum sizin durumuzun nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum.Başvurabileceğiniz en iyi siteye başvurmuşsunuz.Çünkü ben onca internet hayatım boyunca şu ana dek buradaki kadar duyarlı arkadaşlar tanımadım.

Merak etmeyin yanınızda olacağız.Tüm gücümüzle

bturk 28-06-2010 12:00 AM

Sayın Wampirella öncelikle duyarlılığınız için teşekkür ederim.Ayrıca sınavınızda da başarılar diliyorum,dilerim en kısa zamanda sınav stresinden çabucak kurtulursunuz.Ben de doğuluyum ama şu yaşıma kadar kesinlikle doğulu-batılı ayırımı yapmadım.Çok samimi olduğum arkadaşlarım hep batılıydı.Yanlış değerlerle hareket etmediğin sürece bu kısa ömürde çok faydalı işler yapıp gereksiz ayırım polemiğine girmez bir insan.Hepimiz aynı yerden geldik aynı yere döneceğiz.

Ben okulun kadrolu müdiresiyim,yeni atandım.Dolayısıyla yazında görev başında olacağız.Bu konuda bir kuşkunuz olmasın.aslında bu konunu böyle rağbet göreceğini tahmin etmiyordum.Bunun gibi daha önce bir kaç girişimim oldu ama sonuç alamadım.Bundan da ilk başta pek umudum yoktu ama sağolsun Atakan Bey ve diğer değerli Site üyeleri çok ilgilendiler.Başından beri hiç yalnız bırakmadılar.Ben 6 yıllık eğitimciyim ve görev hayatımın her kademesinde kendi çabamla birşeyler yapmaya çalıştım.Olanla yetinmedim.İnanın bize verilen bir boş bina okul diye içinde de birkaç sıra-masa,al burda eğitim ver deniliyor resmen.Fotokobi makinesi yok çocuklara çalışma etkinlikleri yaptıramıyoruz.Ve şimdiki müfredat tamamiyle öğrenci merkezli etkinlikle dayanıyor.Özel kolejlerdeki aynı kitaplarla burdaki çocuklara ders yapıyorsun.Daha sonra da doğuda niye eğitim düşük diye hesap soruluyor.Kütüphane var içinde kitap yok,fen laboratuarı var içinde malzeme yok,spor odası var içinde spora dair bir şey yok,satranç odası var içinde satranç yok,sınıf var içinde ders araç-gereçleri yok.Çocuklara oyun parkı yapılmış,hayvanlar gölgelenmek için kullanıyorlar.Daha bir sürü şey.Dediğiniz gibi ancak yaşayan bilir.Çaba gösterince de abes karşılarlar,deli misin otur oturduğun yerde,rahatlık mı batıyor derler.

Temennim; muhakkak herşeyde bir hayır vardır düşüncesiyle güzel sonuçlar elde etmek.Kardeş sitemizle tanışmamız herkesin faydasına olacak bence.Hepimiz birşeylere vesile olmanın mutluluğuyla yaşayacağını.İYİ Kİ VARSINIZ........

bturk 28-06-2010 12:13 AM

Hepimizin muhakkak evinde,işyerinde yenisini aldığımız için kullanmadığımız, bir okulun ya da öğrencilerin işine yarayabilecek ikinci el malzemesi vardır.Yapacağımız şudur,bir kenarda boş boş duracağına birilerin işine yarasın mantığıyla hareket etmek.

Kargo ücreti hiç sorun olmasın sizin için ,biz öderiz.SAYGILAR....

Işıldayan Safir 28-06-2010 12:24 AM

Alıntı:

bturk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754574)
Sayın Wampirella öncelikle duyarlılığınız için teşekkür ederim.Ayrıca sınavınızda da başarılar diliyorum,dilerim en kısa zamanda sınav stresinden çabucak kurtulursunuz.Ben de doğuluyum ama şu yaşıma kadar kesinlikle doğulu-batılı ayırımı yapmadım.Çok samimi olduğum arkadaşlarım hep batılıydı.Yanlış değerlerle hareket etmediğin sürece bu kısa ömürde çok faydalı işler yapıp gereksiz ayırım polemiğine girmez bir insan.Hepimiz aynı yerden geldik aynı yere döneceğiz.

Ben okulun kadrolu müdiresiyim,yeni atandım.Dolayısıyla yazında görev başında olacağız.Bu konuda bir kuşkunuz olmasın.aslında bu konunu böyle rağbet göreceğini tahmin etmiyordum.Bunun gibi daha önce bir kaç girişimim oldu ama sonuç alamadım.Bundan da ilk başta pek umudum yoktu ama sağolsun Atakan Bey ve diğer değerli Site üyeleri çok ilgilendiler.Başından beri hiç yalnız bırakmadılar.Ben 6 yıllık eğitimciyim ve görev hayatımın her kademesinde kendi çabamla birşeyler yapmaya çalıştım.Olanla yetinmedim.İnanın bize verilen bir boş bina okul diye içinde de birkaç sıra-masa,al burda eğitim ver deniliyor resmen.Fotokobi makinesi yok çocuklara çalışma etkinlikleri yaptıramıyoruz.Ve şimdiki müfredat tamamiyle öğrenci merkezli etkinlikle dayanıyor.Özel kolejlerdeki aynı kitaplarla burdaki çocuklara ders yapıyorsun.Daha sonra da doğuda niye eğitim düşük diye hesap soruluyor.Kütüphane var içinde kitap yok,fen laboratuarı var içinde malzeme yok,spor odası var içinde spora dair bir şey yok,satranç odası var içinde satranç yok,sınıf var içinde ders araç-gereçleri yok.Çocuklara oyun parkı yapılmış,hayvanlar gölgelenmek için kullanıyorlar.Daha bir sürü şey.Dediğiniz gibi ancak yaşayan bilir.Çaba gösterince de abes karşılarlar,deli misin otur oturduğun yerde,rahatlık mı batıyor derler.

Temennim; muhakkak herşeyde bir hayır vardır düşüncesiyle güzel sonuçlar elde etmek.Kardeş sitemizle tanışmamız herkesin faydasına olacak bence.Hepimiz birşeylere vesile olmanın mutluluğuyla yaşayacağını.İYİ Kİ VARSINIZ........

Çok teşekkür ederim. Söylediklerinizde çok haklısınız. Birde her ile üniversite kuruluyor. Sanki bu zamana kadar çok okul yapmışlar, o bölgelerin her eksiğini tamamlamışlar gibi. Gösterişe karşıyım ben. Ayrıca inanın ki yardım kuruluşları olsun, vakıflar olsun, dernekler olsun... Hiç birine yardım yapmıyorum. Çünkü güvenmiyorum. Aslında içimden geçiyor ama insan neye, kime yardım ettiğini de bilmek istiyor. Ben şuan çok huzurluyum. Çünkü biliyorum ki en doğru yere gidecek yardımlarımız. Size de buna vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim.

Alıntı:

bturk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754575)
Hepimizin muhakkak evinde,işyerinde yenisini aldığımız için kullanmadığımız, bir okulun ya da öğrencilerin işine yarayabilecek ikinci el malzemesi vardır.Yapacağımız şudur,bir kenarda boş boş duracağına birilerin işine yarasın mantığıyla hareket etmek.

O kadar da değil girlhaha

Ben eve gidince bir bakayım. Top a4 kağıtlarından da gönderebilirim. Ne kadar kitap olduğunu tam bilmiyorum. Fazla değilse yanımda taşıyabilirsem kağıt da gönderirim. Ama sizi biraz bekletebilirim. Bunun için şimdiden kusura bakmayın. Göndermeden önce size pm atarım.

Sevgilerimle sapkal89

bturk 28-06-2010 12:31 AM

Alıntı:
bturk Nickli Üyeden Alıntı http://www.hayatimdegisti.com/forum/...s/viewpost.gif

Ya lütfen yanlış anlamayın...Son dipnotu genel yazdım,size yönelik değildi.

Işıldayan Safir 28-06-2010 12:40 AM

Teşekkürler, anladım. girlhaha Çok büyük bir masraf olmaz kimse için. Ben seve seve ödeneceğini düşünüyorum.

Sevgiyle kalın. :zpzp:

bturk 28-06-2010 02:09 PM

Sayın site üyeleri,
Muhakkak bazı arkadaşların aklında soru işaretleri oluşabilir.Acaba gerçekten öyle bir okul var mı?Gerçekten bu okulun ihtiyacı var mı?Yardımsever insanların iyi niyetini kullanıp sömürmeye yeltenen o kadar üçkağıtçı kişi varki ortalıkta, bu konuda temkinli davranmanız çok normal.Keşke buraya gelip görme imkanınız olsaydı.Buradaki çileyi yaşayarak görebilseydiniz.Ki belki,bizden kötü durumda olan, yurdun her köşesinde bu sorunu yaşayan binlerce okul vardır.Yanlış anlaşılmasın diye para yardımını kabul etmiyorum.Bize yapacağınız en büyük iyilik biraraya gelip ikinci el bir fotokobi makinesi ve ikinci el hikaye,roman,ansiklopedi türü kitaplar temin edip ayrıca evinizde işyerinizde kullanmadığınız ikinci el eşyalarınızı göndermek olacaktır.Bize güveniniz tam olsun.

İmkanınız olursa veya tanığınız arkadaşlarınız varsa buralarda, ziyarette bulunup emin olabilirsiniz.Göndereceğiniz eşyalar okulun demirbaş listesine kaydedilip bir nüshası yardımseverlerin adreslerine gönderilecektir.

Nakit yardımına Çevre duvarı için ilk etapta sevindim,çünkü çevre duvarı ancak nakit yardımıyla yaptırılabilirdi.Fakat daha sonra düşününce bunun yanlış anlaşılmaya yol açacağından çekindiğim için nakit yardımını kabul etmemeye karar verdim.Aslında buralı zengin bir iş adamına ya da bir sanatçıya veya başkana ulaşılabilseydi örneğin Aziz Yıldırım'a kendi adını vererek yaptırabilirlerdi.Okulun fotoğraflarını, MAVİİNCİ arkadaşımın facebookta açtığı HAYATA BİR ADIM BELKİ DE SENİN SAYENDE ATILACAK grubuna atmışım.O sayfaya girip bakabilirsiniz.SAYGILAR.....

sanemce 28-06-2010 02:18 PM

Sevgili Bturk

Çabanızı anlıyoruz ve takdir ediyoruz...Yanlış anlaşılmalara yol açacak bir durum yok lütfen müsterih olun..

Buraya gelip yazmamış olsa da, konuyu okuyan tüm arkadaşlarımın neler yapabileceklerini düşündüklerine inanıyorum..

Benim zihnimde okuduğum an dan beri meşgul..Eğitim dönemi açılana kadar epey yol katetmiş oluruz diye düşünüyorum..

Sevgilerimle

Nefti_ 28-06-2010 03:21 PM

Çok mutlu oldum bugün yardım edebileceğim bir yer için Rabbime dua ederken sizlerin bu mesajıyla karşılaştım.İnşallah hep birlikte çok güzel bir eğitim yuvası haline getirebiliriz.

fgceker 28-06-2010 10:44 PM

Besra hanım merhaba;

Öncelikle sizi ve içinde bulunduğunuz durumu çok ama çok iyi anlıyorum çünkü benim kızkardeşimde aynı sizin koşullarınızdaki bir okulda hem müdürlük hemde sınıf öğretmenliği yapıyor,sanırım o yüzden neler çektiğinizi tam olarak olmasada anlayabildiğimi söyleyebilirim.

Sizin çalıştığınız Erganide kardeşimin çok yakın bir arkadaşı çalıştı ve o çevredeki okulların durumunu az çok biliyoruz. Kendim şu anda öğrenci olduğum için maddi olarak bir yardımda bulunamıyorum fakat elimden gelenden daha fazlasını yapmaya çalışacağım.

Diyarbakır Erganide hastanede görev yapan ve Size yakın olan Mardin Kızıltepede görev yapan 2 doktor arkadaşım var ikisinede bu konuyu ileteceğim ve ellerinden geleni yapmak isteyeceklerinden eminim hatta birisi çocuk doktoru belki okullar yeni döneme başladığında ara ara gelerek çocukların sağlık kontrollerini bile yapmayı üstlenebilir....

En kısa sürede kendilerine ulaşıp sitede vermiş olduğunuz telefon numaranızdan size ulaşmalarını sağlayacağım. Bunun yanında tanıdığım diğer insanlarada konuyu ileteceğim.Hepsinin seve seve bu projede yer almak isteyeceklerine eminim. Belkide hastanede bir kampanya başlatabilirler...girlhaha girlhaha girlhaha

Bir elin nesi var, iki elin sesi var diye boşuna dememiş atalarımız girlhaha girlhaha girlhaha

Işıldayan Safir 28-06-2010 11:06 PM

Alıntı:

fgceker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754734)
Besra hanım merhaba;

Öncelikle sizi ve içinde bulunduğunuz durumu çok ama çok iyi anlıyorum çünkü benim kızkardeşimde aynı sizin koşullarınızdaki bir okulda hem müdürlük hemde sınıf öğretmenliği yapıyor,sanırım o yüzden neler çektiğinizi tam olarak olmasada anlayabildiğimi söyleyebilirim.

Sizin çalıştığınız Erganide kardeşimin çok yakın bir arkadaşı çalıştı ve o çevredeki okulların durumunu az çok biliyoruz. Kendim şu anda öğrenci olduğum için maddi olarak bir yardımda bulunamıyorum fakat elimden gelenden daha fazlasını yapmaya çalışacağım.

Diyarbakır Erganide hastanede görev yapan ve Size yakın olan Mardin Kızıltepede görev yapan 2 doktor arkadaşım var ikisinede bu konuyu ileteceğim ve ellerinden geleni yapmak isteyeceklerinden eminim hatta birisi çocuk doktoru belki okullar yeni döneme başladığında ara ara gelerek çocukların sağlık kontrollerini bile yapmayı üstlenebilir....

En kısa sürede kendilerine ulaşıp sitede vermiş olduğunuz telefon numaranızdan size ulaşmalarını sağlayacağım. Bunun yanında tanıdığım diğer insanlarada konuyu ileteceğim.Hepsinin seve seve bu projede yer almak isteyeceklerine eminim. Belkide hastanede bir kampanya başlatabilirler...girlhaha girlhaha girlhaha

Bir elin nesi var, iki elin sesi var diye boşuna dememiş atalarımız girlhaha girlhaha girlhaha

Filiz harikasın. Konuya bakmanı istediğimde elinden geleni yapacağını biliyordum. Çok teşekkür ederim canımmm blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:53 PM.