![]() |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... süperr ötesi haberlerim varrr girlhaha girlhaha girlhaha Balıkesirdeki yaylada alışveriş merkezinde çalışan arkadaşlarımla görüştüm ve ordan para yardımı toplamaya başlıyoruz. toplanacak para okulun ihtiyacı olan makinalardan birini belkide birkaçını almaya yeter sanıyorum girlhahagirlhaha Ayrıcaa istanbulda Akbankta çalışan bir arkadaşımlada görüştüm oda elinden geleni yapmaya söz verdi her türlü kitap ve kırtasiye yardımını sağlamaya söz verdi,çevresindeki herkesi de bu iş için seferber etmeye söz verdi...girlhaha girlhaha girlhaha Doktor arkadaşlarımada haber ilettim bana geri dönmelerini bekliyorum...onlardan da olumlu sonuçlar alabileceğime eminim... İyiki varsınızblissyblissyblissy |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Alıntı:
|
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Süper bir haber,çok sevindim.Herkese teşekürler.... |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Sayın Renac, rahat olun, manevi desteğiniz ayrıca yeter bize.... |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... isterim ama nasıl |
Hendekköy İlköğretim Okulu Ergani/DİYARBAKIR Tlf :05326717275 |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... yalnız burdan o şekilde göndermek çok masraflı olmazmı? biz direk para yollamıştık çünkü hem burdan çok daha ucuz,(yer biliyorsanız yada yardım etmesini sağlarsanız en azından kar düşümüyle) aynı paraya 2tane alınabiliyor ,hem de kargo masrafı olmuyor.. en azından bi hesapa herkes 5-10 bile olsa havale yapsa (havale ücreti 3tl belki onu ücretsiz yapabilrsinzi bankayla konuşursanız,dernek hesabına oluyor diye hatırlıyorum) çok para birikebilir,birde tahminim topta yoktur biz özellikle top ve kitap öncelikli demiştik çünkü henüz çocuklar, sonra kalan parayla da 3bilgisayar alındı çocuklara öğretildikten sonra ,hergün sırayla kullanma imkanı verildi.aaa bide en önemlisi yani önceliğimiz büsttü o yapıldı,sizin varmı? ayrıca üyesi olduğum dernekle konuşup sizinle iletişime geçmeye çalışacağım, yaz olduğu için üniversiteliler evinde,ama o kargo sağlayabilir bize. ama bence dediğim gibi siz bir yerle anlaşın biçeşit sponsor olabilir onlarda enazında 1tl bile indirse bizim için çok iyidir dimi.bizi bilgilendirin fiyatları konusunda herkeste ona göre bişi yatırsın,bende iletişime geçeceğim arkadaşlarımla.. |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Bu da mantıklı postaneden de hesap alınabilir. Havale ücreti ve kargo parası sorun olursa. Postanede daha sembolik bir rakam alınıyor çünkü (1tl gibi). |
|
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Canım benim sıranın alası bankalarda var. Hem şurada hayırlı bir iş için uğraşıyoruz. O kadar sıkıntı da olsun, katlanırız ne var. girlhaha Aslında bu konuyu Atakan beye sormak lazım. O daha iyi bilir diye düşünüyorum. Yapılacak her şeyin bütünümüze hayırlı olmasını dilerim. Sevgilerimle. sapkal89 |
|
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Bana her türlü uyar :zpzp: |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Sayın Lupita,teşekkür ederim,soruyu bana mı yöneltiniz bilemiyorum ama,büstünüz var mı diye sormuşsunuz.Hem dışarda hem içerde büst yeri yapılmış ama büstümüz yok malesef. |
|
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Bu konu ile ilgili çok güzel gelişmeler olması ilgi ve alakanın yüksek olması sevindirici. Benim de bu hafta misafirlerim var önümüzde ki hafta mutlaka pc yi kargolamayi düşünüyorum. Ayrica şöyle facebook ta ki resimlerden oluşan hoş bir müzikle desteklenmiş bir video yaparsak güzel olacak. Bu videoyu facebook ta yayip daha çok kişiye ulaşabiliriz. |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... konuyu birde gülben ergen fan club sitesine tasidim hayirlisi olsun.. |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Ya ben binlerce üyesi olan, daha fazla ziyaretçi çeken bi siteye koydum. Adminlerden rica ettim ama hiçbiri sabitlemediler konuyu. Sadece 4 kişi bakıp geçmiş :S Garip. . Allah akıl fikir versin bu insan dediklerimize. . . |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Sn btürk, 55 yaşındayım.Maddi olarak bir talebe okutup bir aileye de baktığım için yardımda bulunamıyacağım ama iyi bir mekaniğim ve elimden her türlü bakım onarım tamirat elektrik işleri gelir.Bu konuda yardıma ihtiyacınız olursa adres vermeniz yeterli atlar gelebilirm. Saygılar. |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Arkadaşlar merhaba; Kampanya için çalışmalarımız son hız devam ediyor. Daha önce kardeşimin okulu için bu tip bir yardım yapmıştık ve gönderilecek kargolar için Yurtİçi Kargo firmasıyla bir anlaşma yapılmıştı ve Türkiyenin heryerinden ücretsiz okula yardım için kargo yollanabiliyordu. Bunun için okulun müdüresiyle irtibata geçeceğim. Ordaki çocukların her şeye ihtiyacı var özellikle kırtasiye ürünleri ve giysiye herşeyden çok ihtiyaçları oluyor. Bu yüzden çocukları olanlardan ve çevresinde çocuklu aileler olanlarda çok özel bir ricam olucak. Onlarınküçük gelen yada giymedikleri her türlü kıyafetleri, ayakkabıları,botları özellikle paltoları kargo yoluyla okula gönderebilirler.İnanın ordaki çocuklar bunları seve seve ve büyük bir heyecanla alıp giyiyorlar.Kendi gözlerimle gördüm ve biliyorum ki anne babalar çocuklarına bir çorap bile alamıyorlar ve o soğukta o küçücük bedenler okula paltosuz ayakkabısız hatta ayaklarında bir tek çorap olmadan gidiyorlar. O yüzden lütfen bu yardım çağrısına duyarsız kalmayalım. Hepimizin evinde ya da eşimizin dostumuzun evinde çocuklarının giymediği pek çok kıyafet ve ayakkabıları vardır. Yurt içi kargo veya diğer bir kargo firmasından anlaşmayı yapar yapmaz sitede size göndermeniz için gerekli olan tüm bilgileri yayınlayacağız. İnanıyorum ki pek çok üyemiz bu konuya duyarsız kalamıycak...Hadi arkadaşlar hepimiz bu kampanya için harekete geçelim ve ordaki minik kalpleri sevinçle dolduralım. İnanın bana paketleri açıpta içinden bir tanecik bile olsa renkli bir çorabın bir minik hırkanın çıktığını gördüklerindeki yüzlerindeki şaşkınlığı ve sevinci size bildiğim hiç bir kelimeyle anlatamam. Geçen kış 1 tl ye aldığımız iplerden ördüğüm atkı ve bereleri okuldaki çocuklara götürdüğümde yüzlerinde gördüğüm o mutluluk ifadesini keşke sizlerde görebilseydiniz. Benim için 1 tl lik yumaklar onlar için bütün kış sıcak bir okul yolu oluvermişti ağla2 ağla2 ağla2 Hadi bakalım harekete geçmek için daha ne bekliyoruz blissyblissyblissyblissy |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Bugün kaymakamla konuştum,yardım kampanyası için olur istedim,sözlü onay aldım.Yazılı onayı da sanırım 1 hafta içinde alırım.Onay yazısı çıktıktan sonra bir kargoyla anlaşıp inşallah ücretsiz kargo işini sağlayacağız.İyi haberler dileğiyle... |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... tam posta adresini alablirmiyirim..ben daha önce direk öğrencilerin telefonunu veren bir siteyle ilgilenmiştim.ankaradan birini seçtim.birebir ilgilenmek için ama ailesi izin vermemişti..siz birinci elden ilgileneceğiniz ve kurumun içinde olduğunuz için çok şanslıyız..bende okurken yardım almıştım..elimden geldiği kadar bir koli yapmak isterim.. |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Besra TÜRK Hendekköy İlköğretim Okulu Ergani/DİYARBAKIR Tlf :05326717275 k8908 |
merhabalar Okula yardım kampanyanızı yeni gördüm ve çok mutlu oldum bu konuya ilgi gösteren herkesi canı gönülden tebrik ederim ben de nakit olarak hesabınıza yardım göndereceğim bir miktar umarım faydam benimde olur... birlikten kuvvet doğar arkadaşlar... sizleri seviyorum küçük melekler. |
merhaba, şu siteden yardım isteyin. Bu sitenin yardım etmemesi ihtimali yok diye biliyorum.. Home - Bridge to Turkiye Fund cevap yazarsanız bu site hakkında sevinirim .. |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... merhabalar, egitim kuruluslarina yardim etmek cok buyuk bir gurur.. benimde yapabileceklerim mutlaka vardir... konuyla ilgili gorusecegim.. basarilar dilerim. umarim her sey gonlunuzce olur. |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Okula yardım kampanyasına katılabilirim. Özel bir okulda çalşıyorum. okulların açıldığı ilk hafta kitap bağışı yapabilirim.Hatta daha sonra giysi de olabilir. |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... hangi okula yardım ediliyor? |
konunun ilk mesajında gerekli bilgiler var. Sevgiler actionsmile |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... herkese selamlar okuduğum yazılar benı çok etkıledı yüreği buyuk ne kadar insan varsa sankı bu sitede ,harita kadastro gap proesınde diyarbakırda 6ay bulunmuştum çok ekmeklerını yedım sularını içtım o köyede kesın gitmişimdir elımden geldiği kadar seve seve yardım ederım,mesela kıtaplarım var onlar olurmu? |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Ne demek....Tabiki olur....Kitap ihtiyacımız önceliklerimiz arasında....Teşekkürler... |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... bende üye olduğum başka bir forumda arkadaşlarla paylaşabilirim... inş. güzel sonuçlar çıkar |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Gönderdiği yardımdan ötürü Zeynep Hanıma teşekkür ederim. |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... yardım için verilen bilginin altındaki numarayı mı aramam gerekiyo? |
|
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... bende öğrenciyim ama elimden geldiğince destek vermek istiyorum.. |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Halen yardım topluyormusunuz ,yardım etmek isterim... |
|
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... bağişlamayı düşündüğüm ansiklopedilerim var.Bilgisayarçağında hala işlevini sürdüren ve benimiçin hala değerliolan.Onun içiniyi ellere gitmesinive amaca ulaşmasını çokisterim.Kargo sorununu halledebilirsem gönderebilirim. |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Besra Hanım; Elimde tam set halde değişik çeşitli ansiklopediler var. Ansiklopedilere ihtiyacınız varsa Ben de onları bağışlayabilirim. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:13 PM. |