![]() |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Merhabalar, Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi Şuveyhan İlköğretim Okulunda sözleşmeli öğretmen olarak atandım. Okulumuz 3 derslikli 110 öğrenci ile eğitim ve öğretim vermektedir. Yalnız bu çocukların çoğu ya tarlada pamuk toplamakta ya da hayvan gütmektedir. Çünkü aileler maddi sıkıntılar yüzünden okula ve oradan gelecek herhangi bir masrafa sıcak bakmamaktadır. Çocukların çoğu bu sebepler yüzünden okula aralıklı devam ediyor ve bu da eğitim – öğretimi ciddi oranda aksatıyor. Şimdi siz değerli yardımseverler okulumuza yapacağınız en ufak yardımın bizleri ne kadar mutlu edeceğini belirtmek isterim. Çocuklara alacağınız tek bir kalemin bile onların geleceğine hatta bizim geleceğimize yapacağınız en güzel yatırım olacaktır. Onların başarılı olmasına çok büyük katkıda bulunacaksınız. Zaten durumları kötü olduğu için ailelerden yardım talep edemiyoruz. Hayatımız boyunca kendimiz için kimseden bir yardım talebinde bulunmadık. Ama söz konusu çocukların geleceği olunca siz değerli yardımseverlerden ne isteniyorsa ve ne yapmamız gerekiyorsa biz yapmaya hazırız. Eğer siz de hazırsanız bizleri ve çocukları çok mutlu edersiniz .Şimdiden çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla ve sevgilerimizle Şuveyhan köyü İ.Ö.O. Öğretmen ve öğrencileri İletişim bilgileri : ADRES : ŞUVEYHAN KÖYÜ İ.Ö.O. AKÇAKALE / ŞANLIURFA OKAY CAN KURT : 0506 336 42 45 MAİL : lili-marlen-turkusu@hotmail.com |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... ilgilenen arkadaşlarıma çok teşekkür edrim arkadaşlar malum köyde olduğumuz için internet anlamında sıkıntı yaşıyoruz iletişim bilgilerim var ulaşmak isterseniz telefonum her zaman açık aramalarınızı bekliyorum herkese yürek dolusu sevgiler iyi ki varsınız y789 |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Bu başlığı daha yeni fark ettiğime inanamıyorum.Helede "doğudaki okula yardım yapmam" diyebilecek zihniyette insanların olması..Resmen okuyunca sinirden gözlerim doldu.Muhtaç durumdaki insanlara yardım yapmayacaksın da kollejlere mi yapacaksın yardımı anlamadımki.İnşallah ben elimden geleni yapacağım.Kafamda bir iki düşünce oluştu.Kesinleşmeden söyleyip boşuna umutlandırmak istemem kardeşlerimi .Sevgiler... |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... nazendem çok teşekkür ederim ilginiz için inanın bizlere güç veriyorsunuz şu an suriye sınırına en yakın köylerden birisiyim donanımsal olarak pek sıkıntımız yok ama kırtasiye ve kıyafet anlamında sıkıntımız var elinizden ne geliyorsa inanın yardımlarınıza gerçekten ihtiyacımız var sizleri çok seviyoruz ve iyi ki varsınız diyoruz Akçakale / Şuveyhan İ.Ö.O. öğrencileri ve öğretmenleri :)))) |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... merhaba,ben de öğretmenim,nasıl yardımcı olabilim?şahsi olarak mı yardımlarımızı gönderelim yoksa birlikte mi hareket edeceğiz?çalışmalarınızda başarılar dilerim:) |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Alıntı:
yardımların toplu halde gönderilmesinin yada şehir şehir toplanılıp gönderilmesinin daha iyi olacağını düşündüm.. ne dersiniz? |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... bir sınıfta kaç öğrenci var acaba . |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... ve kargo ile yollmak istersek kargo size ulaşırmı. ufakta olsa kendi adıma bişiler yollamak beni mutlu eder. |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... arkadaşlarinanın süpersiniz iletişim bilgilerim orada eğer ulaşmak iletişime geçmek isterseniz numaram 7 gün 24 saat açıktır herkese şimdiden çok teşekkür ederim iyi ki varsınız numaram 0506 336 42 45 |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... konuyla ilgilenen Ankaralı arkadaşlarımız var mı? |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... arıyorum şu an umarım faydam olur :) |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... arkadaslar merhaba; gecen haftadan beri biz kendi içimizde maiileşiyoruz.. bu işi bayag ciddiye aldık arkadaslar olarak .. ögretmenleri ile de görüştük bizden ayak numaralarına kadar her seyi verdiler.. en ucuz terlikleride manisa dan bulduk.. kemeraltında 27+kdv dediler.. en uygun fiyat bu oldu... eger kişisel bagıs yapmadıysanız asagıdaki hesaba içinizden geleni cumaya kadar yollarsanız yılbasından önce yetiştirmek istiyoruz paketi... alıcı:sidal göcük alıcı banka: akbank alıcı iban: TR15 0004 6006 5988 8000 1178 52 acıklama: bagıs için (mutlaka yazın ltf) etrafınızdakilere de duyurabilirsiniz... sevgiler |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... evet anasayfaya taşıyalım :) |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... sevgili alice ben de size katılıyorum o halde...teşekkürler:) |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... ii akşamlar arkadaşlar.. |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Ben hendek İlköğretim okulu müdiresi Besra TÜRK.Bu yardım talebini başlatalı yaklaşık 1 yıl oldu ama şunu söyleyeyim,forumda çok güzel şeyler konuşuldu,şöyle yapılır,böyle yapılır diye....Çok umutlanmıştık ama ne yazıkki büyük bir hayal kırıklığına uğradık,okulumuz konuşulan yardımların hiçbirini almamıştır.İlk birkaç ay içinde sonuç alamayınca büyük üzüntü yaşadım.Ondan ötürü bu zamana kadar siteye girmedim.Yine de sayfanın başında numaram mevcuttu,ulaşmak isteyen kolaylıkla ulaşırdı,ne yazıkki o da olmadı.Öncelikle ilk başta samimi bir şekilde bu konuyla ilgilenen Sayın Atakan Bey ve diğer tanımadığım samimi arkadaşlardan hem özür diliyorum hem de teşekkür ediyorum.Özrüm bir süre bu konuda onları yalnız bıraktığım içindir.Teşekkürüm ise bizi manevi olarak yalnız bırakmadıkları içindir. Yazdıklarımı okuyan arkadaşlardan şunu rica ediyorum.Bu konuyu sadece ve sadece Hendek İlköğretim Okulu için açtım.Kimse başka kurum adıyla başka taleplerde bulunmasın.Şayet yapılacaksa da ilgili arkadaşlardan bu sayfayı kapatmalarını rica ediyorum.Hendek İlköğretim Okulu adına devam edecekse ben her zaman samimi sözünde duran Türk vatandaşının yanında yer alacağım |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Ben Bingöl'ün bir köyünde öğretmenlik yapmaktayım. Burdaki öğrencilerin bazı şeylere gerçekten ihtiyaçları var eğer yardım etmek isteyenler olursa bana ulaşırlarsa sevinirim ufakda olsa yardımlarınızı bekliyorum. Son olarak şunuda belirteyim burda istediğimiz yardım kesinlikle para değil kalem önlük canta gibi öğrencilerin kullanacağı eşyalardır.emre_2340@hotmail.com tel çekmediği için mail adresini yazıyorum. |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Alıntı:
Böyle tek bir kişinin yardım toplaması yerine bence büyük vakıflara başvuruda bulunabilirsiniz .. Sonuçta onlar sizin 10 yılda toplayabileceğinizi 1 saatte topluyor ve çok kişiye yardım edebiliyor .. Türk eğitim vakfı tercihimdir :) geri çevireceklerini düşünmüyorum .. yada gülben ergen sabahları trt de canlı yayını oluyor sanırım telefonla katılabiliyorsunuz oradan da ona haber verirseniz o da yardımlarını esirgemeyecektir .. superxy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:13 PM. |