![]() |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Merhabalar, Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi Şuveyhan İlköğretim Okulunda sözleşmeli öğretmen olarak atandım. Okulumuz 3 derslikli 110 öğrenci ile eğitim ve öğretim vermektedir. Yalnız bu çocukların çoğu ya tarlada pamuk toplamakta ya da hayvan gütmektedir. Çünkü aileler maddi sıkıntılar yüzünden okula ve oradan gelecek herhangi bir masrafa sıcak bakmamaktadır. Çocukların çoğu bu sebepler yüzünden okula aralıklı devam ediyor ve bu da eğitim – öğretimi ciddi oranda aksatıyor. Şimdi siz değerli yardımseverler okulumuza yapacağınız en ufak yardımın bizleri ne kadar mutlu edeceğini belirtmek isterim. Çocuklara alacağınız tek bir kalemin bile onların geleceğine hatta bizim geleceğimize yapacağınız en güzel yatırım olacaktır. Onların başarılı olmasına çok büyük katkıda bulunacaksınız. Zaten durumları kötü olduğu için ailelerden yardım talep edemiyoruz. Hayatımız boyunca kendimiz için kimseden bir yardım talebinde bulunmadık. Ama söz konusu çocukların geleceği olunca siz değerli yardımseverlerden ne isteniyorsa ve ne yapmamız gerekiyorsa biz yapmaya hazırız. Eğer siz de hazırsanız bizleri ve çocukları çok mutlu edersiniz .Şimdiden çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla ve sevgilerimizle Şuveyhan köyü İ.Ö.O. Öğretmen ve öğrencileri İletişim bilgileri : ADRES : ŞUVEYHAN KÖYÜ İ.Ö.O. AKÇAKALE / ŞANLIURFA OKAY CAN KURT : 0506 336 42 45 MAİL : lili-marlen-turkusu@hotmail.com |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... ilgilenen arkadaşlarıma çok teşekkür edrim arkadaşlar malum köyde olduğumuz için internet anlamında sıkıntı yaşıyoruz iletişim bilgilerim var ulaşmak isterseniz telefonum her zaman açık aramalarınızı bekliyorum herkese yürek dolusu sevgiler iyi ki varsınız y789 |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Bu başlığı daha yeni fark ettiğime inanamıyorum.Helede "doğudaki okula yardım yapmam" diyebilecek zihniyette insanların olması..Resmen okuyunca sinirden gözlerim doldu.Muhtaç durumdaki insanlara yardım yapmayacaksın da kollejlere mi yapacaksın yardımı anlamadımki.İnşallah ben elimden geleni yapacağım.Kafamda bir iki düşünce oluştu.Kesinleşmeden söyleyip boşuna umutlandırmak istemem kardeşlerimi .Sevgiler... |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... nazendem çok teşekkür ederim ilginiz için inanın bizlere güç veriyorsunuz şu an suriye sınırına en yakın köylerden birisiyim donanımsal olarak pek sıkıntımız yok ama kırtasiye ve kıyafet anlamında sıkıntımız var elinizden ne geliyorsa inanın yardımlarınıza gerçekten ihtiyacımız var sizleri çok seviyoruz ve iyi ki varsınız diyoruz Akçakale / Şuveyhan İ.Ö.O. öğrencileri ve öğretmenleri :)))) |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... merhaba,ben de öğretmenim,nasıl yardımcı olabilim?şahsi olarak mı yardımlarımızı gönderelim yoksa birlikte mi hareket edeceğiz?çalışmalarınızda başarılar dilerim:) |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... Alıntı:
yardımların toplu halde gönderilmesinin yada şehir şehir toplanılıp gönderilmesinin daha iyi olacağını düşündüm.. ne dersiniz? |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... bir sınıfta kaç öğrenci var acaba . |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... ve kargo ile yollmak istersek kargo size ulaşırmı. ufakta olsa kendi adıma bişiler yollamak beni mutlu eder. |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... arkadaşlarinanın süpersiniz iletişim bilgilerim orada eğer ulaşmak iletişime geçmek isterseniz numaram 7 gün 24 saat açıktır herkese şimdiden çok teşekkür ederim iyi ki varsınız numaram 0506 336 42 45 |
Cevap: OKULA YARDIM KAMPANYASI..... konuyla ilgilenen Ankaralı arkadaşlarımız var mı? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:20 AM. |