Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

JOHN'A MEKTUP

Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü JOHN'A MEKTUP Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız JOHN'UN DİKKATİNE Her şeyden önce şunu belirtmekte fayda var.ben 48 yaşında 28 yaşında oğlu olan bir kadınım.bu siteyethe sectret filmini seyretmek için girdim,buradaki insanların samimiyetini,görünce kaldım,ayın 19 zunda gönderdiğin mesajı aldığımda bir yanlışlık oldu her halde diye üzerinde durmadım,mesajında (ABİ ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi

JOHN'A MEKTUP

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-04-2007, 01:18 AM   #1 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart JOHN'A MEKTUP

JOHN'UN DİKKATİNE
Her şeyden önce şunu belirtmekte fayda var.ben 48 yaşında 28 yaşında oğlu olan bir kadınım.bu siteyethe sectret filmini seyretmek için girdim,buradaki insanların samimiyetini,görünce kaldım,ayın 19 zunda gönderdiğin mesajı aldığımda bir yanlışlık oldu her halde diye üzerinde durmadım,mesajında (ABİ KASMA KENDİNİ BUKADAR DİYE BİRŞEYLER YAZMIŞSIN)doğrusu bu ya üzerime bile alınmadım.bu gün siteye girdiğimde 2. mesajını okuyunca şok oldum.allah aşkına neden her yerde karşımıza çıkıyorsunuz bu sitenin içeriği belli hadi üye oldun neden kalırsın, şu anda bana yaptığın kötülüğün farkında olabilmen için yazıyorum bunları,senin o KARI KIZ diye hitap ettiğin insanların hiç birisi cinsel kimlikleriyle burada değil, her kes burada insan kimliğiyle bulunuyor.elim ayağım titriyor beni üç yıl geri götürdün seni hangi anne büyüttü,nasıl bir adam hayatını ve zihniyetini şekillendirdi,sen nasıl bir varlıksın ki yazılanları okuduğun halde,bu zihniyetle burada yer alıyorsun. arkadaşlar çok özür dilerim tamamen dağılmış vaziyetteyim.bana bunu yapmaya kimsenin hakkı yok,oğlumun yardımıyla moderatör bölümünde link verdim arzu eden mesajı okusun,ben hayatım boyunca dürüst oldum,burada bulunuşumun nedeni tamamen yazdıklarımdır.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 28-04-2007, 09:11 AM   #2 (permalink)
Üsteğmen

Umutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
58 Mesajinıza toplam 129 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Umutlu is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: JOHN'A MEKTUP

Tek kelimeyle pesss diyorum bu yapılan basit davranışa!Aramızda bu düşünceye sahip insanların olduğunu öğrenmek hem çok şaşırtıcı bir o kadar da üzücü.Elbetteki huzuru bulmaya geldiğiniz bir ortamda hiçkimsenin bunu size ya da aramızdan bir diğerine yapmaya hakkı yok.Böyle bi davranışa maruz kaldığınız için çok üzgün olduğumu ve hissettiklerinizi paylaştığımı bilmenizi isterim.Sevgilerimle...
Alt 28-04-2007, 09:39 AM   #3 (permalink)
Çevirmen

lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point

Sevgili Hayal,umarım bu nezih mekanda bi daha hiç olmasın bu kara leke...asla izin vermeyiz...dediğin gibi hiçbirimiz erkek veya kadın degiliz burda,bunu öne çıkarmayız asla..
sanırım bu üyenin yaşı küçük,cahilliğine veriyorum ben...daha yiyecegi çok fırın ekmek var...ama burda nasibi bitti sanırım ekmekten yana...
bu tür vakalarla çok karşılaştım ben de bitanem hiç moralini bozma...sadece bayanların girebildiği ,nası oluyosa bütün beyler de aradan kaynak yapıyomuş meger.,sadece bayanlara özel bi siteye üyeliğim sırasında inanılmaz mesajlar almıştım ben de..tabi bi daha ugramadım o semte...kendileri kaybeder..yanındayız biz senin..
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2007, 12:38 PM   #4 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Sitemizde alınan son önlemler

Üye sayisi arttikça kötü niyetli kişilerde sitemize üye olabiliyor.

*Sitemizde bu ve benzeri kişilerin varliklarini gösterebilecekleri sohbet ortamı bulunmamaktadır.

*Üyelerimizin profil bilgileri mailleri kendileri istemedikleri sürece diğer üyeler tarafından görülememektedir.

*Geriye sadece öze mesaj kaliyor bu konu içinde bundan sonrasi için kisitlama getirilmiştir.Siteye üye olup sadece diğer üyelere özel mesaj atanları engellemek için ÜYE ADAYI grubu kurulmuştur.ÜYE ADAYI olanların yani yeni üye olanların sadece tek bir özel mesaj atma hakları vardır.Daha önceden mesaj sınırı bulunmamaktaydı.

*Üye sayimiz ne kadar artarsa artsin teknik alt yapi olarak forumumuz bu konuda ki engellemeleri ve takibi yapmak için yeterli düzeydedir...
Mesaj yazan tüm üyelerin ip numaraları sistemimiz tarafından saklanmaktadır.Bu bilgiler gerekli görüldüğü takdirde ilgili yerlere hakaret içeriyorsa savcılığa ulaştırılmak üzere saklanmaktadır.

Bu örnekte üzücü olan çok değerli üyemiz olan Hayalayaz'ın samimi paylaşımlarda bulunurken böyle bir güven kaybi yaşamasidir.
Ancak 5000 üyede sadece 1 kişinin bu tür davranışlarda bulunması yapacağımız paylaşımları etkilememelidir.
Hepsi birbirinden değerli üyelerimiz çoğunluğu oluşturmaktadır.
Ben şahsen bu yaşanan olayın site için bir leke olduğunu düşünmüyorum.Aksine diğer kişisel gelişim siteleri ile karşılaştırıldığında sitemizde ki kötü niyetli üye orani yok denecek kadar azdir.
Böyle olmasının en önemli nedeni sitemizin genellikle referans yöntemi ile tercih edilmesidir.

Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2007, 02:05 PM   #5 (permalink)
hayalayaz
Guest

sayın hayatım değişti
bir kişinin olumsuz zihniyeti tabiiki bu sitenin güzelliğini bozamaz.ben burada birçok,üzerine basa basa söylüyorum BİRÇOKgüzel insan,insan gibi insanlarlar bulunduğunu gördüğüm için kaldım. ve hiçbir mecburiyetiniz olmamasına rağmen bizler için yaptığınız şeylerin ışığında.bu durumu ilk size bildirdim. o,ilk şokla size ulaşabileceğim bir yol aradım ama dedim ya şok..bulamadım.oğlumu çağırdım.kendisi bilgisayarcıdır.fakat çocukta 9-10 gündür hah annem iyileşti derken beni o halde karşısında görünce şoka girdi ve o an akıl edebildiği tek şeyi yaptı benim burada bulunan tüm insanlara ve size güvenim tamdır nitekim gösterdiğiniz tepkide beni haklı çıkardı...ben öfkemi yenemeyen bir insanım..DIM.. ben dışarıya biraz da bu yüzden çıkmıyordum,en ufak bir öfkede öfkemi o, insandan alsam bile, sonrasında, zihnimde asmaya kesmeye devam ediyorum,bu günlerce sürebiliyor,işte son günlerde ben yavaş yavaş dışarı çıkma alıştırmaları yaparak,buradaki arkadaşlarla ufak ufak mesajlaşarak bunu yenmeye çalıştım. bu üçgünde hallolacak bir şey değil,fakat iyi gittiğimi düşünürken,bir arpa boyu kadar yol almadığımı görmek beni anlatamayacağım kadar üzdü,şu anda daha sağlıklı düşünebildiğim bu anda burası bizim terapi gördüğümüz özel bir klinik değil, tabiiki bu türdeki insanlar üye olacaklar,hatta belkide bu ve bunun gibi sitelere girerek onlarda insan kimliğiyle yaşamayı öğrenecekler.bunları şu anda düşüne biliyorum. ama dün gece düşünemedim hepinizden özür diliyorum ve bu olayı kendime ders çıkarabileceğim bir durum olarak seçmeyi tercih ediyorum.bu çocuk belkide benim çocuğumdan daha genç ve daha tecrübesiz,ben onun annesi yaşındaysam olgunluk bana düşer sonuçta tecrübeli olan benim,bu düşüncelerimin ışğında gösterdiğim fevri davranıştan dolayı sizden ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. scriptleri dinlemeye devam diyorum biraz neşelenmek adına. sevgiler
Alt 28-04-2007, 02:18 PM   #6 (permalink)
Bugle
Guest

Sevgili hayalayaz yanınızda olduğumu bilmenizi isterim.Burası gerçekten evim gibi bir site oldu.Atakan Bey e ve diğer arkadaşlara katkılarından dolayı teşekkür ederim.Lütfen kendini bilmez bir kişi için canınızı sıkmayın.Burda hepimiz yaşamımızı daha huzurlu ve sevgi dolu bir hale getirmek için çaba ve niyet içindeyiz.Bu amacın dışındakiler zamanla elenip gidecektir.Zaten böyle nezih ortamlar onları çooooooook sıkacaktır.Sevgiyle kalın..
Alt 28-04-2007, 02:22 PM   #7 (permalink)
25emel
Guest

sevgili hayalayaz hepimiz senin yanındayız.hayatımdegişti sitesinde bulunan insanların çogu hiç bir karsılık beklemeden ve art niyet taşımadan burada varoluyor.hiçbirimizin tasvip etmedigi karakter tasıyan (aslında karekter tasımayan demeyi daha uygun görüyorum) insanlar taşıdıkları zihniyet ile bu ve benzeri huzur dolu mekanlarda barınamayacaklarının umarım farkındalardır...
Alt 28-04-2007, 02:36 PM   #8 (permalink)
25emel
Guest

sana bi çiçek hediye edecektim ama resmi ekleyemedim bilgisayar konusunda pek becerikli deilimde ayıptır sölemesi.sen almışın sayarsan sevinirim 44
Alt 28-04-2007, 03:11 PM   #9 (permalink)
hayalayaz
Guest

iyi yaptın geldin şu anda onlin sin
bak senin için problem olmayan şey beni ne hale getirdi anlatayım.tam sekiz yıldır sorunlarım yüzünden evden hatta odamdan dışarı çıkmıyorum.bunun bir buçuk yılı bi fiil yatak odamda duvarı seyretmekle geçti.oğlum üniversiteyi bitirip eve döndüğünde biraz silkelenmek ihtiyacı doğdu çünkü benim bu durumum onuda olumsuz etkiliyordu. doktora gitme imkanım olsaydı belki daha kolay atlatırdım maalesef bu imkan o günlerde yoktu şimdide yok . kendime biraz geldikten sonra kendi kendime, sorunlarım olduğunu ve bunlarla başetmek durumunda olduğumu kabul ettirdim.psikoloji kitapları okumaya başladım,bir nebze iyilik oluşmaya başladıktan sonra oğlum asla unutamayacağım bir fedakarlıkla bu pc yi topladı benim için,dışarı çıkmasamda insanlarla iletişim kurayım diye,aylarca pc yi açmaya cesaret edemedim,sanki insanlar pc açılır açılmaz üzerime geleceklerdi, sonrasında yine aylarca sitelerde yazmaya cesaret edmeden dolaştım,çocuğum bugün ben pcyi açmadan önce saatlerce ağladım,geri dönüş yaşamamak için tekrar o kabus günlere dönmemek için kendimi zorlayarak açtım.senin için çok önemsiz bu olay beni üç yıl geriye götürdü. lütfen otur ve düşün,senin için önemsiz olan bu durumun bir insanın hayatını nekadar ağır etkilediğini, eğer benim çocuğum dün gece seni bulsaydı, seni hiç kimse onun elinden alamazdı,(bunu seni tehdit etmek için söylemiyorum )bak senin için önemsiz olan bir şey ikinci bir insanı nasıl etkiledi, iyiki seni tanımıyoruz bizim hayatımızda asla yeriniz olmadı,seni yargılamadan önce anneni ve babanı yargılıyorum.çünkü bir insanın karekterinde anne ve babanın rolunun nekadar önemli olduğunu biliyorum.ben bu görevden ancak bir buçuk yıl ayrı kaldım ozaman dilimindede zaten çocuğum yanımda değildi. sana hayatta başarılar diliyorum.
Alt 28-04-2007, 03:17 PM   #10 (permalink)
Çevirmen

lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point

Sn.admin elbette ,diğer sitelere nazaran tertemiz bir gök kadar temiz ve duru burası..ben o ifadeyi kullanırken,burayı ne kadar kutsi manada sevdiğimi ve kutsi buldugum için de ufacık bi şeyin böyle göze battıgını düşünerek yazdım..ama tam ifade edemedim,duru suda ufacık en ufak bi zararsız çöp nasıl göze batarsa o anlamda..burası benim evimin de bi parçası odası falan olmuş durumda..zaten buraya gelenlerin biryere ayrılamayışı bu sitenin ne kadar farklı bir ruhu oldugunu kanıtlıyor... .
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« H İ D D E T | birazda DUA »