Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2007, 02:05 PM   #5 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: JOHN'A MEKTUP

sayın hayatım değişti
bir kişinin olumsuz zihniyeti tabiiki bu sitenin güzelliğini bozamaz.ben burada birçok,üzerine basa basa söylüyorum BİRÇOKgüzel insan,insan gibi insanlarlar bulunduğunu gördüğüm için kaldım. ve hiçbir mecburiyetiniz olmamasına rağmen bizler için yaptığınız şeylerin ışığında.bu durumu ilk size bildirdim. o,ilk şokla size ulaşabileceğim bir yol aradım ama dedim ya şok..bulamadım.oğlumu çağırdım.kendisi bilgisayarcıdır.fakat çocukta 9-10 gündür hah annem iyileşti derken beni o halde karşısında görünce şoka girdi ve o an akıl edebildiği tek şeyi yaptı benim burada bulunan tüm insanlara ve size güvenim tamdır nitekim gösterdiğiniz tepkide beni haklı çıkardı...ben öfkemi yenemeyen bir insanım..DIM.. ben dışarıya biraz da bu yüzden çıkmıyordum,en ufak bir öfkede öfkemi o, insandan alsam bile, sonrasında, zihnimde asmaya kesmeye devam ediyorum,bu günlerce sürebiliyor,işte son günlerde ben yavaş yavaş dışarı çıkma alıştırmaları yaparak,buradaki arkadaşlarla ufak ufak mesajlaşarak bunu yenmeye çalıştım. bu üçgünde hallolacak bir şey değil,fakat iyi gittiğimi düşünürken,bir arpa boyu kadar yol almadığımı görmek beni anlatamayacağım kadar üzdü,şu anda daha sağlıklı düşünebildiğim bu anda burası bizim terapi gördüğümüz özel bir klinik değil, tabiiki bu türdeki insanlar üye olacaklar,hatta belkide bu ve bunun gibi sitelere girerek onlarda insan kimliğiyle yaşamayı öğrenecekler.bunları şu anda düşüne biliyorum. ama dün gece düşünemedim hepinizden özür diliyorum ve bu olayı kendime ders çıkarabileceğim bir durum olarak seçmeyi tercih ediyorum.bu çocuk belkide benim çocuğumdan daha genç ve daha tecrübesiz,ben onun annesi yaşındaysam olgunluk bana düşer sonuçta tecrübeli olan benim,bu düşüncelerimin ışğında gösterdiğim fevri davranıştan dolayı sizden ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. scriptleri dinlemeye devam diyorum biraz neşelenmek adına. sevgiler