Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Ruhsal Gelişim

Uyarılar

Ruhsal Gelişim ruhsal gelisim, ergenlikte gelişim, gelişim sorunları, ruhsal sorunlar, erken gelişim, ergenlik dönemi gelişim, psikolojik gelişim, ruhsal büyüme, ruhsal gelişme, ruhsal uyum, bedensel gelişim, ruhsal psikoloji, ruhsal iletişim,

HAYATINIZIN AMACI

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim HAYATINIZIN AMACI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 34/7 ve 43/7 34/7 ve 43/7 hayat yolunda olanlar itimat,sabır ve duygusal ifade sorunlarını halletmek ve hayatlarında işleyen spiritüel sürece inanç duymak (iman etmek), başkalarına katkıda bulunacak pratik yollar bularak güvenlk oluşturmak için burada bulunmaktadırlar. Her iki hayat yolu da ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

HAYATINIZIN AMACI

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-05-2009, 01:17 AM   #31 (permalink)
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

34/7 ve 43/7

34/7 ve 43/7 hayat yolunda olanlar itimat,sabır ve duygusal ifade sorunlarını halletmek ve hayatlarında işleyen spiritüel sürece inanç duymak (iman etmek), başkalarına katkıda bulunacak pratik yollar bularak güvenlk oluşturmak için burada bulunmaktadırlar.
Her iki hayat yolu da 7’lerin keskin zekasıyla olgun 4’lerin gerçekçi pratikliğini ve 3’lerin duyarlılık ve etkileyici ifadesini birleştirme fırsatı sunar.

Her iki hayat yolunda bulunanlar enerjilerinin çatışma içinde, kutuplaşmış olduğunu ve onları farklı yönlere çektiğini hissedebilirler.7 onları yukarı doğru, yüksek zihne ya da bazı durumlarda metafizik ilgi alanlarına ve uygulamalara çekerken, 4 onları aşağı doğru, günlük hayata,aileye,pratik işlere çeker.Bu 7 ve 4 enerjileri olgunlaştıkça ve bütünleştikçe, güçlü bir sentez oluşturarak, 34/7 ve 43/7’lerin gökle yer arasında yaratıcı yollardan bir köprü oluşturmalarına, örneğin; dünyaya daha fazla güzellik,mutluluk ya da farkındalık getiren yollardan para kazanmalarına olanak verir.

Çoğu 34/7 ‘ler hem de 43/7’ler açık zıtlıklar arasında uyum sağlamak ve pratikliği ve mistisizmi, dış ve iç deneyimi,beden ve ruhu, dünyevi işi ve spiritüel arayışları birleştirmek için buradadırlar.Hayatlarının pratik,dünyevi kısmını yerine getirmeye ve üzerine, “Öz’e (Tanrı’ya) doğru basamak basamak yükselen bir merdiven” inşa edebilecekleri sağlam bir temel oluşturmaya ihtiyaçları vardır.Onların hayatları temellerinn sağlamlığına ve yolculukları boyunca gösterdikleri dikkate bağlı olarak yükseliş ya da düşüş gösterecektir.Atlanmış herhengi bir adım onların kendinden kuşu ve tacrit haline geri düşmelerine neden olacaktır.



35/8

35/8 hayat yolunda olanlar duygusal dürüstlük, bağımsızlık ve güç sorunlarını halletmek, disiplin ve deneyim derinliği yoluyla kazanılmış bolluk,otorite ve özgürlüğü tezahür ettirmek çin burada bulunmaktadırlar.Hayat amacımız kolayca gerçekleşmediğinden, 35/8’ler için doğal bir mücadele de zenginlik,güç ve itibar için duyulan itilim ve korku arasındaki dinamik gerilimi içerir.Bu iç çatışma , bu bireylerin hayatını şekillendirir ve hem pasif hem de saldırgan eğilimler olarak tezahür eder.Onlar ya boyun eğmiş,pasif bir tarzda davranır ya da atılgan,baskıcı,hatta insafsız davranırlar.Bu bireyler için bir mücadee de atılgan ve pasif yanarını kabul edip bütünleyerek,daha dengeli ve gücünü kabul etmiş,güvenilir,hakiki bir benlik oluşturabilmekte yatar.

35/8’lerin hayat yolu eylem ve nüfuz dünyasında açılıp gelişir.Onların kapasiteleri ve dehaları (üstün yetenekleri) otorite,liderlik ve sorumluluk alanlarında yatar.Kendi güçlerinden duydukları bilinçaltı korku tarafından engellenmedikçe,çok çarpıcı, hatta şaşaalı (parlak) olabilirler.Çok para kazandıkları zaman onu nadsıl kaliteli biçimde harcayacaklarını bilirler.

Bu bireyler parayı,gücü,özgürlüğü ve duyarlı kalplerini daha ço paylaştıkça, karşılığında dünyadan da daha çok şey alırlar.Onlar ne kadar genişleyici olurlarsa, sahip oldukları bolluk da o kadar artar.Kaderlerinin gerçekleşmesi 35/8’lerin huşu verici zihinsel kapasitelerinde değil,sevme ve özverili davranma kapasitelerinde yatar.Hayatları, sadece zenginlik ve güç kazandıklarında değil, para ve gücü dünyaya hizmet yolunda kullandıklarında istenen sonuca ulaşmış olur.



36/9

36/9 hayat yolunda olanlar, kalplerinin bilgeliğine uygun olarak yaşayarak, duygusal dürüstlük, perfeksiyonist idealler ve kendinden kuşku sorunlarını halletmek, böylece günlük hayatlarında bir bütünlük (özü sözü birlik) örneği olarak hizmet etmek için burada bulunmaktadırlar.

36/9’ların kendi duygularına perfeksiyonist ideallerin ya da başkalarının fikir ve kanılarının üzerinde saygı göstermeyi ve değer vermeyi öğrenmeleri yılar alabilir.Ne hissetmeleri gerektiğini düşünmek yerine, gerçekten ne hissettiklerini anlamak onlar için büyük bir mücadele olabilir.

6’nın perfeksiyonizmi, bu duyarlı ve rafine bireylerin kendinden kuşkularını şiddetlendirir.
Bu bireyler kendilerini ideal standartlara göre ölçme eğiliminde olduklarından, onların en yüksek bütünlükle (özü sözü birlikle) yaşamak için burada bulundukları fikri –özellikle 36/9’lar bunu,sadece kalplerinin mesajlarına uygun yaşamaktan çok, kusursuz bütünlük anlamında yorumlayacaklarından- onlara yerine getirilmesi mümkün olmayan,onları aşan bir şey gibi görünebilir.

36/9 enerjisiyle çalışanlar,önemli, hatta hayat değiştiren dersler alabilmemiz için, bazen en derin sezgilerimizin bizi hatalar yapmaya yönlendirebileceklerini görebilecek kadar görüşlerini genişletmek için buradadırlar.Belirli bir seçim nedeniyle karşılaştıkları zorluklar, ille de o seçimin yanlış olduğu, yoldan sapmış oldukları ya da duygularına itimat edemeyecekleri anlamına gelmez.

Bu bireyler bir kez kendilerini ve diğerlerini oldukları gibi kabullendiklerinde, kendilerini hayatlarının merkezi mücadelesine açmış olurlar: başkalarına ilham verici olarak yaşama bilgeliği.
İlham, kahramanlık ya da ün gerektirmez.o, zihinsel figürler ya da fiziksel dürtülerden çok, kalpte buluna yüksek yasalara dayanan sırdan bir hayat yaşamayı gerektirir.


ALINTI

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-05-2009, 02:13 AM   #32 (permalink)
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

46/10

46/10 hayat yolunda olanlar, yaratıcılık ve yüksek ideallerle ilgili olan sorunlarını halletmek, enerjilerini ve içsel yeteneklerini kullanacak yapıcı yollar bulmak ve pratik,adım adım ilerleyen bir süreci izleyerek, daha iyi bir dünya ile ilgili vizyonlarını tezahür ettirmek için burada bulunmaktadırlar.Onlar evde ya da br arkadaş grubu arasında, mütevazı yollardan daha iyi bir dünya yaratabilirler ya da aynı yaratıcılığı dünya çapında gösterebilirler, arenanın büyüklüğü önem taşımaz.

46/10’lar yaratıcı potansiyellerini hissedebilirler, ama bu potansiyeli gerçekleştirebilmek için doğal olarak yapmakta zorlandıkları şeyi yapmaları gerekir.Yavaşlamaları, dikkatle hazırlanmış sağlam bir temel oluşturmaları ve gerekli becerileri geliştirmeleri gerekir.Ondan sonra yüksek vizyonlarını,duyarlılıklarını, kuvvetlerini, yaratıcı enerjilerini ve içsel yeteneklerini birleştirerek şifa,sanat,iş alanında ya da diğer alanlarda olağanüstü yaratıcı,gerçekten parlak işler yapabilirler.

46/10 enerjisiyle çalışanlar, hayatın yüzeyinin altını, onun kalbini ve gizi yapılarını görebilirler.Onlar yapıcılar ve vizyonerler olabilirler, ama rüyalarını gerçeğe dönüştürecek geri beslemeye,rehberliğe ve desteğe ihtiyaçları vardır.6 enerjisinin yüksek idealleri ve vizyonuyla, hayaller ve rüyalar arasında kaybolabilir ve realiteyle temaslarını yitirebilirler.

46/10’lar bir kez kusursuz iş yapmaları gerekmediğini anlayıp kabul ettiklerinde, yaratıcı yeteneklerini üstün ve erdemli bir biçimde kullanmak için çaba göstereceklerdir.Onların yüksek vizyonlarından kaynaklanan hızlı yargılardan çok, gerçekçilik ve şefkatle çalışmaya ihtiyaçları vardır.Başka bir deyişle, vizyonlarına –sadece kendileri için değil, başkaları için de daha iyi bir hayata uzanan- sağlam bir merdiven inşa ederek, her seferinde bir adım yükselerek ulaşırlar.



44/8

44/8 hayat yolunda olanlar, para,hakimiyet, sorumluluk, ve sağlam temeller ile ilgili sorunlarını halletmek ve sistematik bir süreç izleyerek –sadece kendi uğurlarına değil, ama diğer insanları ve amaçları desteklemek üzere- maddi başarıya ulaşmak için burada bulunmaktadırlar.44/8’lerin kaderlerini pozitif bir biçimde tezahür ettirebilmeleri için,önce yavaş yavaş, adım adım ilerleyen bir süreci izleyerek sonuca ulaşma konusundaki inatçı isteksizliklerinin üstesinden gelmeleri gerekir.Olgunlaştıkları zaman bu bireyler kahramanca bir sebat gösterebilirler; ama bunun dışında hemen şimdi başarıya ulaşmak ya da hepten vazgeçmek isterler.

Bu bireyler sık sık sabırsızlığa,öfkeye ve düş kırıklığına kapılırlar,özellikle de süreci küçük, baş edilebilir adımlara ayırarak, zaman içinde yavaş yavaş ilerlemenin mutlak gerekliliğini henüz kavramamışlarsa.

Bu bireyler, hayatlarında başka ne yaparlarsa yapsınlar, iç gözleme (kendi dugu ve düşüncelerini tahlile) zaman ayırmalıdırlar, böylece kaderlerine giden gerekli atlama taşlarını (ilerleme vasıtalarını) – onlara direnmek yerine- analiz edebilir, anlayabilir ve kabul edebilirler.

Çift 4 enerjisiyle, 44/8’ler olağanüstü kuvvet,sebat ve metanet sergileyebilirler.Negatfte ise, bu kuvvet inatçılık ve katılığa dönüşür.8 enerjisinin hakimiyet kurmaya çalışma sorunları yüzünden, kendileri karar vermedikçe çok az insan 44/8’lerin fikrini değiştirebilir; ve birçok 44/8 başarısızlık korkusu nedeniyle sabit fikirli davranarak veya meselelere katı bir biçimde yaklaşarak kendini aşırı derecede ve gereksiz yere sınırlar.Eğer başkalaırnın eleştirilerine kulak asmazlarsa, kendi ördükleri duvarlara toslarlar.Bundan dlayı, bu bireyler bir yöne doğru ilerlemeden ya da kendileri geçmeden köprüleri yakmadan önce, esnek ve seçeneklere açık kalırlarsa akıllıca davranmış olurlar.Çift 4 ve 8’in enerjileri bütünledikçe, bolluk duyguları gelişen 44/8’ler başkalarına hizmet etmeye başlarlar.



45/9

45/9 hayat yolunda olanlar, istikrar, bağımsızlık ve bütünlük (özü sözü birlik) sorunlarını halletmek, özgürlüğü deneyimlemek için uzun bir disiplin süreci uygulamak ve hayatlarını yüksek prensipler ve yürekten hissedilen bir bilgelikle uyum içine sokmak için burada bulunmaktadırlar.Hayat 45/9’lara, onları iç ve dış özgürlüğe götürecek disiplin ve odaklanmayı öğretecek ve hedeflerine erişmek için istikrarlı, adım adım ilerleyen bir süreci izlemenin gerekliliğini öğretecek bir öğretim programı sağlayacaktır.

Bedenen güçlü, zihnen hızlı, serüven ve heyecen arzusu duyan 45/9’lar, çoğu kez ölüm-kalım sorunlarıyla başa çıkmak zorunda kalırlar.Enerjilerini ne kadar pozitif biçimde kullandıklarına bağlı olarak, bu bireyler düş kırıklığı ve zorluğu aşarak şefkat ve bilgeliğe ulaşabilirler.Ömürleri boyunca 45/9’lar ayatın hem üst tarafını hem de alt tarafını deneyimlerler.

Bu bireylerin aslı hayat mücadelesi, dikkatlerini meşgul, görsel zihinlerinden alıp derin sezgisel bilgelikleriyle temas kurabilecekleri huzurlu iç merkezlerine yöneltmeyi gerektirir.Bu bilgelik yerinde,tüm spiritüel yasalar, ihtiyaç duydukları anda, duygu boyutu vasıtasıyla onlara açıklanır.45/9’lar iç bilenleriyle teması kurdukları zaman, bir soru sorabilir, sonra kalplerinin yanıtını hissedebilir ve bilirler.

4 ve 9’un bileşimi, 45/9’ları aramaya, - sadece bir yerde kımıldamadan kalmaya değil- içsel olarak da kendilerini Cebelitarık Dağı gibi hissetmeye yönelten itilimler yaratır.Bu dengeyi kazanmış 45/9’lar, sadakat, sormluluk,kuvvet gibi değerli özellikler sergilerler.Bu enerji üzerinde çalışanlar, buraya anlayıştan daha fazla bir şey için, bilgelik için gelirler.Bu bilgelik, anladıkları şeyi yaşamaya başladıklarında ortaya çıkar; ondan sonra 45/9’lar diğer insanlara sözsüz, kendileri örnek olarak öğretebilirler.

SON


ALINTI
pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-05-2009, 02:24 AM   #33 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

Canım ellerine, emeklerine sağlık. Çok harika bir yazı dizisi paylaştın bizlerle.
Çok çok teşekkürler

Sevgiler.


__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-05-2009, 02:33 AM   #34 (permalink)
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

Ben teşekkür ederim..Sevgiyle paylaştıkça çoğalsın açılımlarımız inşallah..

Sevgiler..
pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-06-2010, 12:24 PM   #35 (permalink)
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

ilişki enerjileri

Kişisel kimliklerimizin ve değerlerimizin zenginliği ve karmaşıklığı düşünülürse, başarılı ilişkiler için hiçbir basit formül ya da kuralın vbar olamayacağı açıkça görülebilir.Bununla birlikte HAYAT AMACI SİSTEMİ temel spiritüel yasaları izleyen ilişki dinamikleirni anlamamızı sağlayacak anahtarlar sunar.

Eğer iki ses dalgasını ya da ışık dalgasını birleştirirsek, onlar birleşerek yeni bir güç ve yön oluştururlar.Eğer farklı açılardan birlikte hareket eden iki gücün yönünü birleştirirsek yeni bileşik bir enerji oluştururlar.Bu enerji genelde iki tarafın enerjisinin toplamından farklı ya da büyüktür..

İkiden daha fazla kişinin sayılarını birleştirmek, karşılıklı etkileşimleri ve enerjileri o kadar karmaşık hale getirir ki, sonuçlar daha az analamlı ve güvenilir olur; ama bir karı-koca veya herhangi bir çift hakkındaki bilgiyi belirlemek için, onların doğum sayılarını kullanarak değerli bilgiler edinebiliriz.Burada tarif edilen prensipler, ister kişisel ya da mesleki olsun,ister arkadaşlar, eşler, ortaklar, yoldaşlar, sevgililer ya da kardeşler arasında olsun, her türlü ilişki için geçerlidir.



ALINTI...
pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-06-2010, 01:18 PM   #36 (permalink)
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

Bir İlişkinin Bileşik Sayısını Bulma

1- Doğum tarihlerini kullanarak, her iki bireyin de doğum sayısını bulun.

2- Her iki doğum sayısının son sayılarını (yani eğri işaretinin sağ tarafındaki sayılarını) toplayın.Eğer bir ya da her iki doğum sayısının sağ tarafa sayıları (37/10, 29/11 ya da 39/12'de olduğu gibi) 10,11,12 ise, sayıları her sayı arasına bir artı işareti koyarak ayrı ayrı toplayın.

Çiftlerin sağ taraf sayılarını topladıktan sonra eğer toplam olarak 12 sayısını elde ederseniz orda durun.Bu sayılarını birbirleriyle toplamayın

Eğer 13 veya daha yüksek bir sayı elde edersseniz, o zaman daha küçük bir sayı elde etmek için, bu sayıları birbiriyle toplayın.

NOT: 13 ve daha yüksek sayıları birbiriyle toplamayı, ama 10,11 ve 12'yi olduğu gibi bırakmayı sürdürüyoeruz, çünkü 12 sonraki dokuz yüzyıl için mümkün olan en yüksek doğum sayısıdır.(son sağ taraf sayısı 13, ör: 49/13, 29 Eylül 2999 yılına dek ortaya çıkmayacaktır.

Örnekler;

24/6 ve 35/8= 6+8=14=1+4=5

34/7 ve 28/10=7+1+0=8

23/5 ve 31/4=5+4=9

35/8 ve 31/4=8+4=12

27/9 ve 27/9=9+9=18=1+8=9

29/11 ve 32/5=1+1+5=7

39/12 ve 26/8=1+2+8=11



ALINTI..
pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-12-2011, 03:21 PM   #37 (permalink)
Üsteğmen
 
zahid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Bulunduğu yer: Güzellikler Diyarı
Mesajlar: 288
Tesekkür: 609
209 Mesajinıza toplam 756 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zahid is an unknown quantity at this point
Smile Cevap: HAYATINIZIN AMACI

Bana da 36/9 Çıktı ^^
36/9

36/9 hayat yolunda olanlar, kalplerinin bilgeliğine uygun olarak yaşayarak, duygusal dürüstlük, perfeksiyonist idealler ve kendinden Kuşku sorunlarını halletmek, böylece günlük hayatlarında bir bütünlük (özü sözü birlik) örneği olarak hizmet etmek için burada bulunmaktadırlar.

36/9’ların kendi duygularına perfeksiyonist ideallerin ya da başkalarının fikir ve kanılarının üzerinde saygı göstermeyi ve değer vermeyi öğrenmeleri yılar alabilir.Ne hissetmeleri gerektiğini düşünmek yerine, gerçekten ne hissettiklerini anlamak onlar için büyük bir mücadele olabilir.

6’nın perfeksiyonizmi, bu duyarlı ve rafine bireylerin kendinden Kuşkularını şiddetlendirir.
Bu bireyler kendilerini ideal standartlara göre ölçme eğiliminde olduklarından, onların en yüksek bütünlükle (özü sözü birlikle) yaşamak için burada bulundukları fikri –özellikle 36/9’lar bunu,sadece kalplerinin mesajlarına uygun yaşamaktan çok, kusursuz bütünlük anlamında yorumlayacaklarından- onlara yerine getirilmesi mümkün olmayan,onları aşan bir şey gibi görünebilir.

36/9 enerjisiyle çalışanlar,önemli, hatta hayat değiştiren dersler alabilmemiz için, bazen en derin sezgilerimizin bizi hatalar yapmaya yönlendirebileceklerini görebilecek kadar görüşlerini genişletmek için buradadırlar.Belirli bir seçim nedeniyle karşılaştıkları zorluklar, ille de o seçimin yanlış olduğu, yoldan sapmış oldukları ya da duygularına itimat edemeyecekleri anlamına gelmez.

Bu bireyler bir kez kendilerini ve diğerlerini oldukları gibi kabullendiklerinde, kendilerini hayatlarının merkezi mücadelesine açmış olurlar: başkalarına ilham verici olarak yaşama bilgeliği.
İlham, kahramanlık ya da ün gerektirmez.o, zihinsel figürler ya da fiziksel dürtülerden çok, kalpte buluna yüksek yasalara dayanan sırdan bir hayat yaşamayı gerektirir.

^^
__________________
zahid isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-08-2012, 05:59 AM   #38 (permalink)
Binbaşı
 
nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 1,048
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

Bak sımdıııı 31/4 ü merak ettım ama ben.....
__________________
Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır.........
nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-08-2012, 01:02 PM   #39 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

İşte burada tatlım: http://www.hayatimdegisti.com/forum/446938-post25.html

Hepsi ara ara paylaşılmış olmalı bu başlıkta sevgiler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-08-2012, 02:12 PM   #40 (permalink)
Binbaşı
 
nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 1,048
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

Sagol melegımm ;)
__________________
Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır.........
nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
amaci, hayatinizin


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


HAYATINIZIN AMACI

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim HAYATINIZIN AMACI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 34/7 ve 43/7 34/7 ve 43/7 hayat yolunda olanlar itimat,sabır ve duygusal ifade sorunlarını halletmek ve hayatlarında işleyen spiritüel sürece inanç duymak (iman etmek), başkalarına katkıda bulunacak pratik yollar bularak güvenlk oluşturmak için burada bulunmaktadırlar. Her iki hayat yolu da ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.