Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Ruhsal Gelişim

Uyarılar

Ruhsal Gelişim ruhsal gelisim, ergenlikte gelişim, gelişim sorunları, ruhsal sorunlar, erken gelişim, ergenlik dönemi gelişim, psikolojik gelişim, ruhsal büyüme, ruhsal gelişme, ruhsal uyum, bedensel gelişim, ruhsal psikoloji, ruhsal iletişim,

HAYATINIZIN AMACI

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim HAYATINIZIN AMACI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 37/10 a daha var mı peki?...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

HAYATINIZIN AMACI

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-04-2009, 02:13 AM   #21 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 150
Tesekkür: 912
153 Mesajinıza toplam 986 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ChosenOne has a spectacular aura aboutChosenOne has a spectacular aura aboutChosenOne has a spectacular aura about
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

37/10 a daha var mı peki?

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ChosenOne isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-04-2009, 02:16 AM   #22 (permalink)
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

37/10'a az kaldı..:))

Alıntı:
ChosenOne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
37/10 a daha var mı peki?
pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-04-2009, 03:18 AM   #23 (permalink)
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

26/8

26/8 hayat yolunda olanlar perfeksiyonizm,para,güç ve itibar sorunlarını halletmek,sahip oldukları bolluğu en yüksek vizyonları ve idealleriyle uyum içinde, başkalarının hizmetinde kullanmak için burada bulunmaktadırlar.Bu bireylerin hayatı, onların para,güç ve yüksek profil hakkındaki çatışan itilimlerini ve inançlarını yansıtır ve doğal idealizmleri onların burada tazahür ettirmek üzere bulundukkları kişisel gücü engelleme eğilimi gösterebilir.Eninde sonunda,26/8’ler ayağa kalkar,kendilerini öen sürer ve sileleri,toplumları içinde ya da dünya çapında ün ve itibar kazanırlar.

26/8’ler tanındıkları zaman,bu çoğunlukla çalışmalarının kalitesinden dolayı olur.Onlar para ve ün için sıkı çalışabilirler;ama doğal idealizmleri nedeniyle,her ikisi hakkında da karışık duygulara sahiptirler.Örneğin,hzmetlerini hafifseyip,karşılığında çok az para mı talep ettikleri,yoksa açgözlü davranıp çok fazla para mı talep ettikleri konusunda çatışma yaşayabilirler.6 yanları, “Daha az para talep et,yapılacak doğru şey budur..” derken, 8 yanları “Daha fazla istiyorum!” diyebilir; ya da parayı kötüye kullanmaktan o kadar korkabilirler ki, kimseyi üzmemek ya da kızdırmamak için hizmetleri karşılığında hiç para talep etmezler.

Yüksek standartları nedeniyle 26/8’ler sk sık şükretme yolundan sapar ve değerlerini,etkilerini küçümserler,başarılarını önemsemeyerek ve hatalarını hatırlayarak,çabalarının meyvelerinin tadını çıkarmakta zorlanırlar.

26/8’ler ,zengin veya güçlü kişiler hakkındaki negatif duyguları da dahil olmak üzere,para ve güç konusundaki sorunlarını aştıkları zaman ,iyi para kazanabilir ve onu daha güçlü bir benlik duygusu oluşturmakta kullanabilirler.Yüksek amaçlarını hatırlayıp bolluk ve hizmet içeren bir hayatın yolunu açabilirler.


27/9

27/ 9 hayat yolunda olanlar, içlerinde ve başkalrının içinde tezahür eden Öz’e (Tanrı’ya) itimat ederek.onu izleyerek,dengeli sorumluluk,kendine itimat ve bütünlük (özü sözü birlik)
sorunlarını halletmek ve kalbin yüksek bilgeliğiyle uyum içinde yaşamak içinde burada bulunmaktadırlar.
27/9’lar eninde sonunda,kalplerine itimat etmek yerine,deneyimi aklileştirme eğilimleriyle yüzleşmek ve onları aşmak zorundadırlar.Onların ayrıca,bilinçaltı itimatsızlık ve ihanete uğrama korkularını halletmeye ve tedirgin kalplerini açıp orada yazılı olan spiritüel yasaları bulup izlemeye ihtiyaçları vardır.

Bu bireyler, kalplerinin yüksek yasalarına ulaşmak için önce başkalarının kanılarını fazlasıyla önemsemeyi bırakmalı,zihinsel süreçlerinden çok,duygularında açığa çıkan kendi yüksek bilgeliklerini itimat etmelidirler.

27/9’ların duygular yerine zihinsel süreçlerde odaklandıklarının bir göstergesi de,onların söylemek istedikleri şeyi ifade etmek için gerektiğinden fazla sözcük kullanmalarıdır.Gerçekten hissettikleri şeyle temaslarını ytirdiklerinde,sorunların aslına temas etmeden çevrelerinde dolanan konuşmalar yapar, sosyal gevezelilikle meşgul olurlar,ama bu konuşmalar –kendilerine bile- samimiyetle açıklayıcı konuşmalar değildir.

Bu bireylerin yüksek bilgeliği deneyimlemeye ve bu ilhamı direkt olarak hissetmeye ihtiyaçarı vardır.Öz’ün (Tanrı’nın) kendi içlerinde ve diğer insanların içinde olduğunu bilmeye ve hissetmeye ihtiyaçları vardır.Eninde sonunda,dış hayatları ne kadar iyi gidiyor olursa olsun,bir yanları, bu gerçeği idrak edene dek huzur bulmayacaktır.


37/10

37/10 hayat yolunda olanlar, bir yandan kendierinde ve başkalarındaki güzel öze itimat etmeyi ve içsel yeteneklerini dünyada daha fazla uyum yaratmak için kullanmayı öğrenirken,öte yandan da, yaratıcılık sorunlarını halletmek için burada bulunmaktadırlar.
Bu bireylerin kendilerine veya yaşam süreçlerine itimat etmeleri zaman alabilir.Onlar duyarlı,özel bir mizaca sahiptirler ve kökü derinlerde bulunan güvensizliklerini yenmek zorundadırlar.

Çoğu 37/10’lar kendilerine itimattan yoksun olduklarından ,kendi sezgisel derinliklerine itimat etmek yerine,bilgiyi dışarda ararlar.Bilinçsiz olarak (bilinçaltı) ihanete uğramayı bekledikleri ölçüde,diğerlerinin ve dünyanın ihanetiyle karşılaşırlar.

Geçmiş ihanetlerin dramının yaratılmasına yardımcı olduklarnı anlayıp kabul ettiklerinde,37/10’lar başkalarınınd a onların uzun menzilli tekamülleri için –maksatlı ya da maksatsız olarak- oynadıkları rolleri takdir etmeyi öğrenirler.İtimatlarını yok eden belirli bireylere şükran duymayabilirler;ama deneyimlerinin sonucunda ulaştıkları yeni farkındalık için Tanrı’ya şükrederler.
37/10’lar gizli beklentilerinin gücünü görüp kabul etmeleri suretiyle,varsayımlarını (zanlarını) değiştirirler; böyle yaparak da hayatlarını değiştirmiş olurlar.Artık dış dünyada ihanetle karşılaşmaya ihtiyaçları kalmaz,çünkü hayatlarının daha büyük sürecini itimat etmeyi öğrenmişlerdir.

Bu bireyler derinlerinde bilge ve şifacı ruhlardır.Bir kez kendi içlerinde tezahür eden yüksek enerji ve iradeye uyumlandıklarında, kendilerini insan biçiminde melekler gibi ifade edebilirler.


ALINTI
pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-04-2009, 03:37 AM   #24 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 150
Tesekkür: 912
153 Mesajinıza toplam 986 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ChosenOne has a spectacular aura aboutChosenOne has a spectacular aura aboutChosenOne has a spectacular aura about
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

Teşekkürler:)
ChosenOne isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-04-2009, 05:09 PM   #25 (permalink)
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

47/11

47/11 hayat yolunda olanlar,yaratıcılık ve itimadı birleştirmek,içlerindeki yaratıcı ruha itimat etmeyi öğrenmek ve enerjilerini daha istikarralı ve huzurlu bir dünya kurmaya kanalize etmek için burada bulunmaktadırlar.Onların dünyası en büyük topluma kadar genişleyebilir ya da eşit önemle, küçük bir aile,arkadaş ya da meslektaş grubuyla sınırlı olabilir.

Bu bireylerin kendi geliim (tekamül) süreçlerini araştırıp keşfetmeye ve bu sürece itimat etmeye ihtiyaçları vardır.Çocukluklarında yaşadıkları ailevi sorunların neden olduğu itimatsızlık ya da ihanete uğrama kork veya beklentilerini ve başkalarıyla ilişki kurmalarını engelleyecek derin güvensizliklerini yenmeleri gerekir.

47/11’lerin en önemli temek modeli (arşetipi) estetik,uyum,ritim,bütünlük ve rafineleşme ile ilgilidir.İtimat, 47/11’ler için çok önemli bir sorundur ve hissettikleri saf hayat enerjisi estetik doğaları tarafından yumuşatılırken, 4 enerjisi tarafından da güçlendirilir ve desteklenir.Hepimiz güzelliği takdir edebiliriz,ama güzelliği yaratma ve başkalarıyla paylaşama bir uygulama ve hazırlık evresi gerektirir.Adım adım ilerleyen bir süreci izlemek 47/11’ler için asli bir önem taşır.

Bu bireyler bir kez süreç,itimat ve güvensizlik sorunlarının hakkından geldiklerinde,güvenlerine,güzelliklerine ve gerçek ruhlarına kavuşurlar.47/11’ler kendilerini ilhama açmaları suretiyle, Öz’ü (Tanrı’yı) her yerde ve herkeste hissederler.Bir kez bu Öz’ü kendi içlerinde de hissedip bu duyguya itimat ettiklerinde, dünyaya ışık,enerji ve sihir getirirler.


31/4 veya 13/4

31/4 ya da 13/4 hayat yolunda olanlar, istikrar,yaratıcılık ve duygusal ifade sorunlarını halletmek, enerjilerini yapıcı yollara kanalize etmeyi ve hedeflerine doğru adım adım ilerlemeyi öğrenmek için burada bulunmaktadırlar.Bu bireyler hedeflerine giden uzun,bazen çetin bir süreci izlemek açısından gerekli güveni geliştirmek için kendinden kuşku ve güvensizliği yenmek zorunda olacaklardır.O zmana dek umutlar,dilekler ya da coşkulu illüzyonlarla oyalanacaklardır.Hem 31/4’ler hem de 13/4’ler, enerjilerini, hiçbir şeyin sarsamayacağı şekilde köklü hale getirmek ve güvenli temeller geliştimek için burada bulunduklarından, sık sık –hayat amaçlarına zıt düşen- istikrarsızlık ve kararlılıktan yoksunluk eğilimleriyle karşı karşıya kalırlar.

Bu bireyler güvensizliği fazlasıyla telafi etmek için, son derece ihtiraslı, hatta kendini beğenmiş,kendini aşırı önemser tavırlar – yüzeyin altındaki aşağılık duygusundan kaynaklanan korkular nedeniyle,üstün bir konumda kalabilmek için uğraşarak değerini kanıtlamaya çalışan- büyük egolar geliştirirler.

Güçlü temel enerjisi,yaratıcı enerji ve etkileyici ifade enerjisinin bileşimi 31/4’lere ve 13/4’lere kuvvet,duyarlılık ve yaratıcılığın dengeli bir karışımını verir.Güvenlik için duyulan bir itilim ve güçlü ihtiraslarla birleşen bu enerji karışımı,başarı için çok yönlü bie potansiyel yaratır.Bu nitelikler ve itilimler uyum içinde çalıştıkları zaman, bu bireyler en yüksek amaçlarına ulaşabilirler.

Bu bireyler bir kez istikarralı bir süreç yaratıp geçmiş güvensizlik ve kendinden kuşkuyu görüp hedeflerine doğru adım adım ilerleyen süreci izleyip sabrı bulduklarında, onlara erişmeleri sadece bir zaman meselesi olur.


33/6

33/6 hayat yolunda olanlar, bir yandan yaşadıkları anın doğal kusursuzluğunu takdir ederken, öte yandan perfeksiyonizm, duygusal ifade ve kendinden kuşku sorunların hallederek, hayatın olanaklarıyla ilgili ilham verici vizyonlarını ileri sürmek için burada bulunmaktadırlar.33/6 enerjisiyle çalışanlar, yüksek idealleri ve keskin duyarlılıklarıyla, dünyanın sorunları ve kusurları karşısında cesaret ve umutlarını yitirme eğilimine girerler, ama üzüntülerini ve öfkelerini bastırarak, yüksek standartları nedeniyle, doğru şeyi yapmaya girişirler.İronik bir biçimde, o duygu derinlikleriyle bile 33/6’lar soğukkanlı ve duygusuz görünebilirler.

Bu bireyler onaylanma arzuları,beğenilme ve saygı görmeyle ilgili güçlü sosyal ihtiyaçları yüzünden, başkalarının onları ustalıklaidare etmelerine izin vermemeye dikket etmelidirler.
Vizyonlarının,umutlarının ve yüksek ideallerinin onlara ilham vermek için mevcut olduklarını, ama dünyayı onları kıstas olarak kullanarak ölçmemeleri gerektiğini idrek ettikleri zaman, 33/6’ların hayatı daha parlak ve aydınlık bir hale gelir.

En gerçek duygularıyla temasa geçmeleri ve onları kabullenmeleri, onların bilinçaltı bilgelik ve sezgilerine kanallar açarve başkalarıyla daha şefkatli,empatik bağlar oluşturmalarını ve bundan zevk almalarını sağlar.

33/6’ların kaderi, hayatın büyük tablosuyla ilgili doğal,yüce gönüllü vizyonlarını –hayatın iniş çıkışlarındaki doğal güzelliği,fırsatı ve öğretileri görebilme yeteneğini- geliştirmelerine bağlıdır.Bu vizyonu geliştirnce, ifade enerjilerini ve yeteneklerini en yapıcı,yüceltici,şevk verici biçimlerde kullanmayı öğrenmeleri gerekir.


ALINTI
pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-04-2009, 05:17 PM   #26 (permalink)
Üsteğmen
 
Siyahça - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 425
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Siyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud of
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

33/6
ikinci paragraf aynı ben!

teşekkürler arkadaşım...
__________________

Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!)
Siyahça isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2009, 10:25 AM   #27 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 198
Tesekkür: 1,097
166 Mesajinıza toplam 1,009 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
umelihad is just really niceumelihad is just really niceumelihad is just really niceumelihad is just really niceumelihad is just really nice
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

Teşekkürler emeğine,eline kolunuza sağlık, sevgiyle kalın, hergününüz mucizelerle dolu gecsin. Herşeyin farkında dolu dolu yaşayın...
umelihad isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2009, 12:40 PM   #28 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 37
Tesekkür: 173
36 Mesajinıza toplam 372 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to all
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

38/11

38/11 hayat yolunda olanlar,yaratıcılık ve maddi başarıyı birleştirmek,şefkat ve cömertlikle güçlerini kullanmayı ve enerjilerini ifade etmeyi öğrenmek için burada bulunmaktadırlar.Onlar servet ya da nüfuzu kendilerine hizmet için değil;ister küçük bir arkadaş ya da meslektaş grubuna,ister daha büyük çapta,topluma hizmet için kazanmak üzere buradadırlar.

Güçlü güvensizlik,kendinden kuşku duygularıyla ve kendi güç ya da bolluklarında vazgeçme,uzak durma ya da onları baltalama eğilimleriyle başa çıkmak zorundadırlar.Aynı zamanda ifade sorunlarıyla da başa çıkmak zorunda olduklarından bu baltalama işini çoğu kez konuşmayla yaparlar.

Bu,doğuştan güçlü olan ve bu gücü bastırılmış ya da patlayıcı bir biçimde hisseden bireyler, para kazanacak ve karışklık yaratacak enerji ve itilime sahiptirler.Onların tüm hayatlarını adadıkları iş her ne olursa olsun,bu iş (başkalrından çok) kendilerine hakim olmayı öğrenmeyi ve büyük güç ve enerjilerini çevrelerindeki insanları yüceltecek ve güçlendirecek yaratıcı katkılara yöneltmeyi,başkarına kendi ilhem ve enerji kaynaklarını bulmaları için yardım etmeyi içerir.

Her kelimesi gerçekten uyuyor..paylaştığıın için EN SAMİMİ teşekürlerimi sunuyorum.SEVGİLER..
hiçyoktum isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2009, 08:05 PM   #29 (permalink)
Üsteğmen
 
yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 486
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

Alıntı:
pitircik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Yasal06
10-11-12 sayılarını tekrar kendi aralarında toplayamıyoruz.
Bu da şu demek oluyor ki,1 senin ana hayat amacın; fakat bunu 0 enerjisiyle pekiştiriyor.10'u sabit bırakıyoruz. Bu nedenle 19/10, 28/10, 37/10 veya 46/10 enerjilerinden biriyle çalışıyor olman gerekir.
10 enerjilerine gelemedim henüz,ekleyeceğim.
Sevgiler..
pıtırcık merhabalar.. benim biraz kafam karıştı. bu enerjilerden hangisi ile çalıştığımı bilmiyorum hepsi mi bana uygun şimdi anlayamadım tam olarak:( çok da merak ettim:) doğum tarihim 8.8.1983. herkesin tek enerjisi çıktı galiba. bana söylediğin 4 enerji var.

şimdiden teşekkürler..
__________________
..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2009, 10:49 AM   #30 (permalink)
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

Merhaba Yasal06;
Doğum tarihin; 08.08.1983

0+8+0+8+1+9+8+3=37
3+7=10

37/10 enerjisiyle çalışıyorsun.. :))


Alıntı:
yasal06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
pıtırcık merhabalar.. benim biraz kafam karıştı. bu enerjilerden hangisi ile çalıştığımı bilmiyorum hepsi mi bana uygun şimdi anlayamadım tam olarak:( çok da merak ettim:) doğum tarihim 8.8.1983. herkesin tek enerjisi çıktı galiba. bana söylediğin 4 enerji var.

şimdiden teşekkürler..
pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
amaci, hayatinizin


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


HAYATINIZIN AMACI

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim HAYATINIZIN AMACI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 37/10 a daha var mı peki?...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.