Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Ruhsal Gelişim

Uyarılar

Ruhsal Gelişim ruhsal gelisim, ergenlikte gelişim, gelişim sorunları, ruhsal sorunlar, erken gelişim, ergenlik dönemi gelişim, psikolojik gelişim, ruhsal büyüme, ruhsal gelişme, ruhsal uyum, bedensel gelişim, ruhsal psikoloji, ruhsal iletişim,

HAYATINIZIN AMACI

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim HAYATINIZIN AMACI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız HAYATINIZIN AMACI (Dan Millman) (Akaşa yay.) Hayatınızın amacı doğum tarihinizde gizlidir. DOĞUM SAYILARINI BELİRLEME Doğduğunuzda ana babamız bize bir isim,evren ise bir sayı verdi. Hayat Amacı sistemi bir insanın doğum tarihini kullanarak,üç ya da dört sayıdan (0’dan 9’a kadar,tam sayıların ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

HAYATINIZIN AMACI

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-04-2009, 06:21 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Post HAYATINIZIN AMACI

HAYATINIZIN AMACI (Dan Millman) (Akaşa yay.)

Hayatınızın amacı doğum tarihinizde gizlidir.

DOĞUM SAYILARINI BELİRLEME

Doğduğunuzda ana babamız bize bir isim,evren ise bir sayı verdi.
Hayat Amacı sistemi bir insanın doğum tarihini kullanarak,üç ya da dört sayıdan (0’dan 9’a kadar,tam sayıların üç ya da dört hanesinden) oluşan doğum sayısını belirler; sonra bu doğum sayısını, o kişinin hayat amacı hakkıda anlamlı bilgiye dönüştürür.Doğum sayısının açığa çıkarttığı bilgi ile birlikte, özellile o sayı ile ilişkili spiritüel yasaların uygulanışı hayatları değştirebilir.
İşlem çok basittir.İsteyen herkes şu basit altı basamağı izleyerek birkaç sanie içinde doğum sayısını kolayca belirleyebilir.

1- Doğum tarihinizi mutlaka tam ve doğru olarak bilmelisiniz.
İşlemi gösterebilmek için kendi doğum tarhimi kullanacağım: 22 Şubat 1946
2- Doğum tarihini sayı ile yazın.
Sayıların sırası önemli değildir;ama siz yine önce günü,sonra ayı,sonra da yılı yazın.: 22-2-1946

3- Sıfırlar da dahil olma üzere, her sayı arasına bir “+” işareti koyun,sonra tüm sayıları toplayın.
Örnek olarak, 22-2-1946’nın nasıl toplanacağını gösterelim.
2+2+2+1+9+4+6=26

4- Doğum tarihinizin tüm sayılarını topladıktan sonra,ortaya çıkan iki sayının arasına da
Bir “+” işareti koyun ve son sayıya ulaşmak için onları da toplayın.
Bu örnekte; 26=2+6=8

Eğer ilk toplamınız 20,30 ya da 40 gibi, bir sıfırla bitiyorsa, o iki sayıyı da
- diğerlerine yaptığınız gibi- toplayarak son syıyı bulun. Örneğin; 20=2+0=2


Yirminci yüzyıldaki doğum tarihleri için daima 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ya da 12 gibi bir
son sayı elde edeceksiniz.

Doğum sayısını önce ilk toplam,sonra son toplam şeklinde tam olarak yazın ve ilk
toplamı son toplamdan bir eğri işaretiyle (/ ) ayırın.
Örnek; 26/8 gibi..

Doğum tarihine bağlı olarak üç ya da dört sayıdan oluşan bir doğum sayısı elde
edeceksiniz.Bazı örnekler;
Üç sayılı doğum sayıları: 21/3, 27/9,30/3 ,32/5...
Dört sayılı doğum sayıları: 28/10, 29/11,48/12


-ALINTI- (Dan Millman- akaşa yay.)


(Not: Sol tarafın,yani ilk bulduğumuz sayının toplamından elde edilen 10,11,12 gibi sayıları kendi içlerinde bir kere daha toplamıyoruz.)

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-04-2009, 06:53 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

Doğum sayısı,saf matematiksel biçimde ,her bir birayin hayat yolunu kapsayan enerji karışımlarını gösterir.Bu yol bizi sadece ileriye doğru götürmez;o bizi yukarı doğru da götürür ve burda tırmanmamız gerken dağı temsil eder.Doğum sayımızın sağ taraftaki sayısı ya da sayıları bu dağın zirvesini gösterir;ana hayat amacımızı. Bu zirveye ulaşabilmek, böylece kişisel kaderimizi gerçekleştirebilmek için soldaki sayılara- onlarla ilişkili sorunlara ve enerjilere – nüfuz etmemiz ve onları halletmemiz gerekir.

Hayat yolculuğumuzu bir dağ yolu olarak görmek bizi önemli bir keşfe götürür.
Hayat amacımız - burda gerçekleştirmek üzere bulunduğumuz şey- kolayca gerçekleşmez.Kişisel tekamülün dağ yolunda hayat amacımızı gerçekleştirmek için çalışırken, hayat amacımızla ilgili yaratıcı bir mücadeleye olumsuz ya da gelişmemişeğilimlerle katılırız.Bir dağ yolunu tırmanmak ve daha yüksek tepelere çıkmak cesaret,kararlılık ve yöneltilmiş çaba gerektirir.

Hayat amacımız zirveyi temsil eder ve doğum sayımız da yolu gösterir.Ancak potansiyelimizle ne yapacağımız genelde bize bağlıdır.Potansiyelimizi ne derecede gerçekleştireceğimizi yol boyunca karşılaştığımız zorluklara nasıl karşılık verdiğimize bağlıdır.Zaman zaman ,gücümüzü ya da kafamızı toparlayabilmek için yavaşlar ya da durur,sonra yeniden mücadeleye koyuluruz.Bazılarımız ise güvensizlik nedeniyle trmanıştan vazgeçebilirler.Bu seçim bizim işimiz ve hakkımızdır;ama “Ya doğru yap ya da tekrar tekrar yapmak zorunda kalırsın.” sözü hayatlar boyu geçerli olacaktır.

Yoldan çekilemeyiz.Her nereye adım atarsak atalım,yol ayağımızın altında belirir.O kıvrılabilir ya da eğilebilir; ama eninde sonunda bizi yukarı doğru götürür, çünkü tekamül yolculuğumuzun açık çağrısı ve yönü budur.

Bu “bir dağ yolu” benzetmesi ,grçekten özgür iradeye mi sahip olduğumuz , yoksa hayatımızın her nasılsa önceden mukadder mi kılındığı hakkındaki kadim bir paradoksu uzlaştırmamızı sağlar.Doğum anında,hepimize tırmanmamız gereken bir iç dağ verilir,bu kaderin (takdiri ilahinin) gücünü yansıtır.Bu dağa nasıl ve ne kadar zamanda tırmanacağımız ise bize bağlıdır,bu da özgür iradenin gücünü yansıtır.Başka bir deyişle oyun alanı bize verilmiştir;ama oyunu nasıl oynayacağımızı biz seçeriz.Daima seçim gücüne,disiplinine,kararlılığına ve sorumluluğuna sahibizdir.Eğer biz onu öyle kılmazsak, hiçbir yo bir diğerinden daha zor ya da kolay ,daha iyi ya da daha kötü değildir.

Dağımızın zirvesine ulaştığımız zaman,olağanüstü ve şaşırtıcı bir keşifte bulunur ve bunun yolculuğun sonu olmadığını anlarız.Biz burada saadece hayat amacımıza ulaşmak için değil,onu aşmak için de bulunuyoruz.Bir başka deyişle; dağımızın zirvesine ulaştığımız zaman,yukarı çıkmaya devam ederz.

ALINTI
pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-04-2009, 07:20 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

SAYILARIN ANLAMLARI


1: Yaratıcılık ve Güven

2: İşbirliği ve Denge

3: İfade ve Duyarlılık

4: İstikrar ve Süreç

5: Özgürlük ve Disiplin

6: Vizyon ve Kabul

7: İtimat ve Açıklık

8: Bolluk ve Güç

9: Bütünlük ve Bilgelik

0: İçsel Yetenekler

Doğum sayımız sorunları ve potansiyeli işaret eder.Potansiyeli gerçekleştirblmek için önce sorunları halletmemiz gerekir.Hayat amacımız kolayca gerçkeleşen bir şey olmadığı için;
Çoğu 1’ler, başlangıçta yaratıcı olabilmek için gerekli güvenden yoksun olurlar.
Çoğu 2’ler önce aşırı özveride bulunur sonra geri çekilirler.
Çoğu 3’ler duygularını ifade etme konusunda sorunlar yaşarlar.
Çoğu 4’ler istikrardan yoksun olurlar( bir şeyin gerçekleşmesi için gereken süreci
önemsemezler)
Çoğu 5’ler kendilerini özgür hissetmez ya da disiplinli görünmezler
Çoğu 6’lar kendilerini kabullenme ve başkalarını yargılama konusunda sorunlu olurlar.
Çoğu 7’ler kendilerine itimat etmez ya da başkalarına karşı açık olmazlar.
Çoğu 8’ler bolluk ve güce karşı karışık duygular beslerler,onlarla kararsız bir ilişki içinde
olurlar.
Çoğu 9’lar daima tutarlı bir bütünlük (dürüstlük,özü sözü birlik) sergilemekte zorlanırlar.


-ALINTI-
pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2009, 01:55 AM   #4 (permalink)
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

(Aşağıda "hayat yolu enerjileri" hakkında bilgiler var.Doğum sayınızı hesapladıktan sonra aşağıdaki bilgilerden yararlanabileceğinizi sanıyorum.Çok fazla oldukları için parça parça ekleyeceğim..
Sevgiler..)


HAYAT YOLU BİLGİLERİ

19/10

19/ 10 hayat yolunda olanlar, yaratıcı enerji ve bütünlük (dürüstlük,özü sözü birlik ) sorunlarını halletmek,başkalarına kendileri örnek olarak yol göstermek ya da ilham vermek ve manyetik enerjilerini,sezgisel bilgeliklerini ve içsel yeteneklerini pozitif yaratıcılk biçimlerine kanalize etmeyi öğrenmek için burda bulunmaktadırlar.

Bu bireyler aşırı güvensizliğe,bağımlılıkları( tiryakiliklere) ve enerji tıkanıklığı nedeniyle
,bedensel illetlere yatkındırlar.Güvenlerini kazanıncaya ve aşırı duyarlılklarının üstesinden gelinceye dek, aynı zamanda sahte bir kabadayılık da sergiler ve gerçekte kendilerini savunma ihtiyacı duyarken ya da incinmiş haldeyken,öfkeli görünürler.Yüksek bütünlük prensiplerine uygun yaşayacak bilgeliğe ulaşıncaya dek,19/10 lar hayat derslerini,bir beden eğitimi öğrencisinin dengeyi sağlamayı öğrenmesindeki gibi,yani sert düşüşler sonucu öğrenirler.

Bir kez doğuştan geldikleri ışık ve enerji hattıyla yeniden bağlantı kurduklarında ve buraya yaşamak üzere geldikleri hayatı yaşayacak cesareti bulduklarında,enerji kabarıp taşar ve daha önce deneyimlemedikleri biçimde canlı ve faal hale gelirler.


29/11

29/11 hayat yolunda olanlar, yaratıcı enerjiyi yüksek prensipler ve bütünlükle(dürüstlükle) birleştirmek ,yaratıcılıklarını başkalarının hizmetinde,yüksek bilgeliğe uygun biçimde kullanmanın yollarını bulmak için burada bulunmaktadırlar.

Bu bireylerin doğal yaratıcı potansiyellerinin kapaklarını açabilmeleri için,önce kendilerini,kendi merkezlerini,kimlikleirni,dengelerini,sınırlarını (2 sorunları), bulmaları gerekir.Ondan sonra başkalarının fikirlerine bağlı olmaktan kurtuluşu içeren 9 sorununu halletmeleri ve kendi hayatlarının sorumluluğunu üstlenerek spiritüel yasayla bağlantı kurmaları ve ona uygun yaşamaları gerekir.

İki kat yaratıcılığı simgeleyen 11 sayısı aynı zamanda bu bireylerin güvensizlik sorunlarının da iki kat fazla olacağının göstergesidir.Bu iki kutbiyetten biri tezahür edecektir.Bazı 29/11’ler güvensiz,sinirli ve korkak davranırlar;diğerleri ise bu derin aşağılık duygusunu,uzak,mesafeli ya da aşırı güvenli görünebilecek davranışlar geliştirerek fazasıyla telafi etmeye çalışırlar.Örneğin,çoğu 29/11’ler çok merhametli olmalarına ve yararlı amaçlara hizmet etme ve bir fark yaratma konusunda samimi bir arzuya sahip olmalarına karşın,kaybetmekten ve onun sonuçlarından korktukları için son derece rekabetçi olabilirler,ki bu da onların aşağılık duygusunu yansıtır.

Bu bireyler sorunlarıyla farkındalık ve kararlılıkla yüzleştikleri zaman olağanüstü bir potansiyel sergilerler ve bu gezegendeki en yaratıcı insanlar arasına girerler.Hem büyük hem de küçük insanlığı desteklemek için doğmuşlardır.Hepsinin üstünde bu bireylerin kaderi,yaratıcı enerjilerini, insanları yüceltmeye, desteklemeye ve onlara ilham ve şifa vermeye yöneltmektir.



20/2

20/2 hayat yolunda olanlar,içsel yeteneklerini hizmet ruhuyla kullanmak ve sevinç verici işbirliği ve karşılıklı destek sağlamak üzere sağlıklı sınırlar ve dengeli bir sorumluluk oluşturabilmek için burada bulunmaktadırlar.
Bu dengeyi oluştururlarsa 20/2’ler aşırı özveriden çok,sevgi,şefkat ve işbirliği ruhuyla kamu yararına hizmet edebilirler.Bir denge noktası bulana dek aşırı derecede sorumluluk hissetme ve aşırı yardım etme,sonra da içerleyip kendilerini duygusal yönden geri çekme eğilimi gösterirler.

Kendilerini bu kadar sorumlu hissettikleri ve bir düzeyde kendilerini,başkalrının sorunları için bile suçladıklarından, bir savunma manevrası olarak,sanki “Bu benim suçum değil!” dercesine,hemen başkalarına kusur bulurlar.Bu bireylerin başkalarının hayatları için sorumluluk duymamaya;ama kendi hayatlarının tüm sorumluluğunu üstlenmeye ihtiyaçları vardır.Hizmet ile kölelik arasındaki farkı açık bir biçimde tanımlamaya ihtiyaçları vardır.Karşılaştıkları durumlara ya da koşullara direnmek yerine,hayatın kendisiyle işbirliği yapma yeteneğini geliştirebilirler.

Hayatlarında ve ilişkilerinde başlangıçta çok şey yaparlar,sonra sarkaç kaçınılmaz surette öteki yana sallanır ve 20/2’ler bir kenara çekilir,direnir ya da kendilerini geri çekerler.Onlar rahatlık bölgelerini bulmak ve sınırlarını tanımlamak,yapmaktan hoşlandıkları şeyleri yapmayı seçmek ve hoşlanmadıkları zaman “Yeter artık,bıktım usandım! “ demek zorunda kalmadan, ne zaman “Yeter!” diyeceklerini bilmek için buradadırlar.Başkalarının, onların neler hissetmeleri gerektiğini düşündüklerinden çok,kendilerinin neler hissettikleriyle ilgilenmeleri suretiyle,başkalarına gerçekten destek olabilirler ve aynı zamanda başkaları tarafından desteklendiklerini de hissedebilirler.

20/2’ler başkalarını destekleyici konumlarda başarılı olmalarına karşın,kesinlikle her alanda lider ya da sanatçı da olabilirler.Ancak onlar, çoğunlukla daha büyük hedeflere ulaşmak için çalışan insanları destekliyorlarsa,en büyük doyumu hissederler.



39/12

39/12 hayat yolunda olanlar, yaratıcılık,işbirliği ve bütünlük (dürüstlük) sorunlarını halletmek,kendilerini karşılıklı işbirliği ruhuna sahip,yüksek bilgelikle uyum içinde bir yaratıcı takım çalışması vasıtasıyla ifade etmek içn burada bulunmaktadırlar.

39/12’ler ifade enerjileri (3), bütünlük,özü sözü birlik ve bilgelik (9) sorunları ile, yaratıcı enerji (1) kazanlarıyla ve bunlara ilişkin sorumluluklarıyla (2) zaman zaman kendilerini bunalmış,her şey başlarından aşmış hissederler.Psişeleri,en sonunda yüzeye çıkan tüm niteliklerini ve itilimlerini ayıklayıp işler hale getirene dek,kendilerine gelmeleri,diğer hayat yollarında olanlara göre daha uzun zaman alabilir.İçsel bütünlüğe ulaştıkları,aşırı yardım etmekle çok az yardım etmek arasında bir denge buldukları ve başkalarına olduğu kadar kendilerine de bir şeyler vermayi öğrendikleri zaman,olağanüstü anlam,ilham,hizmet ve güzellik biçimleri yaratcak doğal bir yetenek ortaya koyarlar.

Onların önemsiz ya da yüzeysel şeylere ayıracak zamanları yoktur,onların ara sıra hafifleyip neşelenmeye ve saçma davranmaya ve hayatın –en azından aşkın bir perspektiften bakıldığında- bu kadar ciddiye alınması gerekmediğini hatırlamaya ihtiyaçları vardır.

Bu bireyler kendi merkezlerini ve dengelerini bularak,bir yandan kendi ihtiyaçlarını gözetirken,bir yandan da başkalarına hizmet etmek için buraya gelirler.Kendi ihtiyçlarını gözetmeleri, yenilenmelerine ve başkalarına daha da etkili bir biçimde hizmet etmelerine yol açar.


ALINTI
pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2009, 02:23 AM   #5 (permalink)
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

30/3

30/3 hayat yolunda olanlar,ifade ve duyarlılık sorunlarını halletmek, kendinden kuşkuyu yenerek kendilerini ifade etmek ve içsal yeteneklerini başkalarını yüreklendirmek, yüceltmek ve onlara ilham vermek üzere kullanmak için buradadırlar.

İnsanların çoğu hayatta birkaç enerjinin bir karışımıyla çalışmaya gelir;fakat 30/3’lere gelince onların işleri ve kaderleri açık ve odaklıdır.Bu bireyler yüksek derecede uyumlanmış duyarlılık,içsel kuvvet,etkileyici ifade ve sezgi gibi içsel yeteneklerin desteğine sahiptirler.Tüm bu kaynaklar bir büyük hayat temasını tamamlar ve destekler:Duygusal İfade

30/3’ler 6’ların perfeksiyonizmiyle rezonans içinde olduklarından ve başkalarının acı ve ıstırabına karşı çok duyarlı olduklarından zaman zaman düş kırıklığı duyabilirler,cesaretleri kırılabilir ve eleştirme ve yakınma gibi negatif ifade biçimlerine yönelebilirler.Kendilerini ifade etmek için doğal bir itilime sahiptirler;bu ifade pozitif ya da negatif biçimde ortaya çıkabilir;ama mutlaka çıkar.

30/3’ler için asıl zorluk,ifade enerjilerini yapıcı biçimde kanalize edecek ve serbest hale geçirecek yollar bulmaktır.Onların kendilerini dürüstçe ve direkt olarak,ama en pozitif ve etkili içimlerde ifade etmeye ihtiyaçaları vardır.Sorun değil,çözüm üzerinde odaklanmaları gerekir.



40/4

40/4 hayat yolunda olanlar,hayatlarında hedeflerine doğru yavaş yavaş ilerleyen bir süreci izleyerek sağlam temeller oluşturmak ve içsel yeteneklerini,insanlar ya da değer verdikleri amaçlar uğruna, bir hizmet ruhuyla kullanmak için burada bulunmaktadırlar.

Birçok 40/4 ayaklarını yere sağlam bastıklarını hissetmekte ya da hedeflerine ulaşmak için uzun,bazen de çetin bir süreci izlemekte zorlanabilirler.Gerekli adımları atlayabilir veya önemsemeyebilir ya da artık işe yaramayan durumlara saplanıp kalabilirler.

Bu bireylerin,kısa süreli kararlar vererek ve uzun süreli kararlar uygulanabilir hale gelene dek,
Zaman çerçevesini yavaş yavaş genişleterek işi sonuçlandırmayı içeren bir başarı modeli geliştirmeye ihtiyaçları vardır.Aynı tarzda,büyük hedefleri ve planları küçük adımlara ayırarak ve bir adımı tamamlamadan,kesinlikle bir sonrakine geçmeyerek,40/4’ler onları hayatları boyunca destekleyecek bir içsel temel ve süreç yaratırlar.


ALINTI
pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2009, 11:00 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 486
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

benimki 10/1 çıktı?
__________________
..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-04-2009, 12:12 AM   #7 (permalink)
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

Alıntı:
yasal06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benimki 10/1 çıktı?
Sevgili Yasal06
10-11-12 sayılarını tekrar kendi aralarında toplayamıyoruz.
Bu da şu demek oluyor ki,1 senin ana hayat amacın; fakat bunu 0 enerjisiyle pekiştiriyor.10'u sabit bırakıyoruz. Bu nedenle 19/10, 28/10, 37/10 veya 46/10 enerjilerinden biriyle çalışıyor olman gerekir.
10 enerjilerine gelemedim henüz,ekleyeceğim.
Sevgiler..
pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-04-2009, 12:14 AM   #8 (permalink)
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

Pardon 19/10'u eklemişim bir tek..:)

Alıntı:
pitircik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Yasal06
10-11-12 sayılarını tekrar kendi aralarında toplayamıyoruz.
Bu da şu demek oluyor ki,1 senin ana hayat amacın; fakat bunu 0 enerjisiyle pekiştiriyor.10'u sabit bırakıyoruz. Bu nedenle 19/10, 28/10, 37/10 veya 46/10 enerjilerinden biriyle çalışıyor olman gerekir.
10 enerjilerine gelemedim henüz,ekleyeceğim.
Sevgiler..
pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-04-2009, 01:03 AM   #9 (permalink)
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

32/5 veya 23/5

32/5 veya 23/5 hayat yolunda olanlar, bağımsızlık,duygusal dürüstlük ve işbirliği ile ilgili sorunlarını halletmek, sonunda disiplin ve deneyim derinliği yoluyla özgürlüğü yaşamka için burada bulunmaktadırlar.
32/5 ya da 23/5 üzerinde çalışan bireyler,bağımlılık ve bağımsızlık,sorumluluk ve duyguların dürüstçe ifadesi konularında içsel mücadeleler,eğilimler ve çatışmalar yaşarlar.

Bu iki enerji de hemen hemen aynıdır,tek fark 3 ve 2’nin ters düzenleridir.Çoğu 23/5’ler geç çiçek açarlar,daha hakim durumdaki 3 enerjisinin duyarlılık ve kendinden kuşku sorunları nedeniyle,güvenlerine kavuşmaları daha uzun zaman alır.Onların ayrıca kendini ifade konusundaki itilimleri ve korkuları 32/5’lerden daha güçlüdür.

Çoğu 32/5’ler işbirliği konusunda 23/5’lerden daha derin sorunlara sahiptirler.Karşılarındakine her şeylerini verme,hatta çok yönlü kimliklerini bırakıp bukalemun gibi ,eşlerinin değerlerine,çıkarlarına,arzularına tabi olma eğilimindedirler.Sonra,çizginin bir yerinde kendi ihtiyaçlarını ihmal ettikleri ölçüde,duygusal yönden geri çekilebilir ya da içerleyebilirler.

Hem 32/5’ler hem de 23/5’ler gerçek özgürlüğü deneyimlemek için buradadırlar.Onlar tarafından aranan özgürlük bir deneyimleme ve bilme itilimi olarak tezahür eder.Bu özgürlük hayatın farklı -fiziksel,zihinsel,duygusal,sosyal,cinsel ve mali- arenalarında bir devingenlik,değişkenlik duygusunu gerektirir.İster hayatta,ister kitaplarda ya da filmlerde olsun,her yerde yeni fırsatlar keşfetme ve serüven bulma arayışındadırlar.

Bazen yaptıkları şey üzerinde saplantılı bir biçimde odaklanabilir ve büyük tabloyu göremez hale gelebilirler.Kendilerini özgür kılabilmek için disiplin,odaklanma ve bir öncelikler duygusuna ihtiyaçları vardır.

32/5 ve 23/5’lerin aradıkları nihai özgürlük içseldir –kendileri olma özgürlüğüdür.,kendinden kuşkudan,korkudan kurtuluştur.Ancak bu içsel genişleme duygusunu oluşturarak,kaderlerinin dış dünyada da gerçekleştiğini hissedebilirler.Bununla birlikte içsel özgürlüğü meydana getirmenin bir yolu da dış deneyimlerle yüz yüze gelmektir.Dış dünya psişemizin dünyasını yansıttığına göre,dış zorluklara yönelerek,onları bağlayan kendinden kuşku ve işbirliği sorunlarıyla yüzleşme ve onları aşma şansına sahip olurlar.



15/6

15/6 hayat yolunda olanlar idealizm,bağımsızlık ve yaratıcı enerjileriyle ilgili sorunlarnı halletmek;önce kendilerini kabul edip,sonra başkalarıyla vizyonlarını paylaşarak,diğer insanları yüceltecek yaratıcı yollar bulmak için buradadırlar.

Bu bireyler büyük olanaklarla ilgili vizyonlarını gerçekleştirebilmek ve paylaşabilmek için,önce perfeksiyonizm,bağımlılık ve derin güvensizlik engelleriyle yüzleşmek ve onları aşmak zorundadırlar.Bu yüksek vizyon mevcut realitelerini reddetmelerine neden olabilir.Ama ancak kabul yoluyla tüm deneyimlerini benimseyip anlayışlarına katabilir ve olan ile olabilecek olan arasında gerekli köprüleri inşa edebilirler.

15/6’lar özgürlük ya da yüksek idealleri bulmak zoruda değillerdir,daha çok bu idealleri yaratırlar.Onlar icatçılar,yenilikçiler ve en yüksey düzeydeki vizyonerlerdir.Hemen hemen tüm 15/6’lar,eğer burada bir misyonla(görevle) bulunuyolarsa çok güçlü bir hizmet duygusu hissederler.
“İdeal nedir?”, “Hakiki özgürlük nedir?” gibi sorular sürekli bu bireylerin içinde yankılanır ve onlar o derin ve yüksek,nihai deneyimi arayıp dururlar.
15/6’ların itilimleri yaratıcılık,özgürleşme,adalet enerjilerini ve kusursuzluk özlemini birleştirir ve bu yüzyılın en özellikli,yüce gönüllü hayat yollarından birini oluştururlar.


ALINTI
pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-04-2009, 05:19 PM   #10 (permalink)
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Standart Cevap: HAYATINIZIN AMACI

16/7
16/7 hayat yolunda olanlar açıklık,içtenlik,kabullenme ve güvensizlik sorunlarını halletmek,içlerindeki yaratıcı ruha ve başkalarının içindeki güzelliğe itimat etmeyi öğrenmek,ideallerini ve vizyonlarını pratik yollardan paylaşmak için burada bulunmaktadırlar.

Bu bireyler,mahçup düşme ya da budala görünme konusunda derin bir korku duyan,insanlara son derece mesafeli duran,kendi içlerinde yaşayan,daha iyi bir dünya yaratmaya çalışan, ama mevcut dünya yüzünden cesaretleri ve hevesleri kırılan kişiler olabilirler.Onlar bir hayli mahremiyet içinde bir hayatı tercih ederler;ama zihinsel berraklıkları ve huşu verici yaratıcı hayal güçleri nedeniyle dünyaya büyük bir katkıda bulunabilirler.

Bu bireylerin hayat yolu,onların yoğun ve faal hayal güçleriyle,ayakları hayatın günlük gerçeklerine en az basan yollardan biridir.Yüksek idealleri ve perfeksiyonist eğilimleri,akıcı yaratıcı enerjileri ve çok,çok daha derinlemesine bilme arzularıyla 16/7’ler için zorluk,günlük hayatın dünyasını kabul edip benimsemek ve kendi içlerinde aradıkları güzelliği ve kusursuzluğu bulmaktır.

Çoğu 16/7’ler başkalarına ve kendilerine itimat etme konusunda önemli sorunlara sahiptirler.Bununla birlikte,yaratıcı enerjilerini bir vizyona,bir arayışa,hedefe ya da yüksek bir amaca yönelttikleri zaman,içlerinde,onlar olarak ve onlar vasıtasıyla tezahür eden Öz’e (Tanrı’ya) itimat ederler.


17/8

17/8 hayat yolunda olanlar para,güç ve ruhla ilgili sorunların halletmek için burada bulunmaktadırlar.Onlar içlerindeki yaratıcı ruha itimat etme ve bu ruhu başkalarıyla paylaşma suretiyle bolluk ve içsel gücü gerçekleştireceklerdir.

Bu bireyler kaderlerini gerçekleştirebilmek için,önce para ve güç hakkındaki çatışan itilimler,korkular ve inançlarla yüzleşip onları yenmek,kendilerine ve Öz’e (içlerindeki Tanrı’ya) daha derin bir itimat geliştirmek,güven ve yaratıcılığa ulaşmak zorundadırlar.

Daha çok içe yönelen 7 enerjisi ve daha çok dışa yönelen 8 enerjisi zıt yönlere çeker görünseler de, 17/8’ler pozitif yönde çalışırlarken böyle bir zıtlık söz konusu olmaz.Onlar vasıtasıyla iş gören Öz’e itimat etmeye başladıklarında,altte yatab bir paranoya ve korku yükü kalkar ve onları yaratıcı enerjilerinden doğal olarak akan,bolluğu çeken ve üreten bir genişlemeye açar.Bu bireyler maddi durumları ne olursa olsun tam bir doyum hissetmek için 7 enerjisinin sorununu halletmek zorundadırlar.

Bu bireylerin ün,itibar kazanma ve nüfuza sahip olma konusundaki itilimlerini bastırmak yerine,onu kabul ve itiraf etmeye ihtiyaçları vardır.Onlar,yüksek bir amaçtan yoksun maddi başarının boş olduğu gerçeğini gözden kaçırmadan.maddi alemde oyun oynamanın tadını çıkarabilirler.

18/9

18/9 hayat yolunda olanlar dürüstlük para,hakimiyet ve güven sorunlarını halletmek,enerjilerini ve etkilerini yaratıcı biçimde tezahür ettirmek ve yüksek bütünlük (özü sözü bir’lik) prensiplerine uygun olarak kullanmak için burada bulunmaktadırlar.

Bu bireyler,geniş,dost tavırlı,hatta neşeli görünebilir,ama onların içsel hayatları suçluluk,korku ve güvensizlik gölgeleri taşır.Bütünlük ve bilgeliğe giden yollarında güvensizlik sorunları gibi,para ve güçle ilgili derin biçimde kökleşmiş,sık sık çatışan çekim ve sakınma(para ve gücü isteme,hem de ondan kaçma) sorunlarını halletmeleri gerekir.

Bütünlük onların hayat amaçlarının en yüksek noktasını oluşturduğundan,18/9’lar bunu tercih etseler de etmeseler de , yüksek ahlak ve dürüstlük niteliklerine dayanmalıdırlar.Onlar ya ilham verici bir örnek olarak yol gösterirler ya da yanlış yola sevk eder ve ibret verici örnek olarak gösterilirler.

9 enerjisiyle çalışan diğerleri gibi,18/9’lar dürüst davranma ya da sonuçalara katlanmayı içeren bir hayat yaşarlar.Yüksek yasalara uygun olarak yaşayan 18/9’lar,dürüst,gayretli çalışmayla geçen güzel ve doyum verici bir hayat yaratırlar ve kendi emeklerinin sonucunda elde ettikleri ödüllerin tadını çkarırlar.


ALINTI
pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
amaci, hayatinizin


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


HAYATINIZIN AMACI

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim HAYATINIZIN AMACI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız HAYATINIZIN AMACI (Dan Millman) (Akaşa yay.) Hayatınızın amacı doğum tarihinizde gizlidir. DOĞUM SAYILARINI BELİRLEME Doğduğunuzda ana babamız bize bir isim,evren ise bir sayı verdi. Hayat Amacı sistemi bir insanın doğum tarihini kullanarak,üç ya da dört sayıdan (0’dan 9’a kadar,tam sayıların ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.