![]() |
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... çok ilginç bir rüyamı paylaşıyım arkadaşlar sizlerle; üniversitede yurt arkadaşlarımdan 1 yıl önce mezun olup ayrılmıştım ve memlekete dönmüştüm.onlar hala yurttalardı ve sık sık görüşüyorduk.rüyamda yurttan bir arkadaşımın karnını tutarak ve iki büklüm olmuş halini gördüm çok ağrıyo dayanamıyorum dedi sadece.ertesi gün aradım bi problemmi var dün gece seni bu şekilde gördüm diye anlattım ve ikimizde şoka girdik aynen o vaziyette kıvranmış bütün gece ve acile kaldırılmış mide rahatsızlığından inanamamıştım. |
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... Alıntı:
ooo67 ?.. Alıntı:
|
|
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... Akşam rüyamda;Geçenlerde kitabını okuduğum bir yazarla birlikteydim güya birlikte olmuşuk bir küvet minicik içi su dolu?bir karışık oda ..o kişide arkadaşına anlatıyor ..Arkadaşıda beni ayıplıyor.. Ne demek acaba? |
|
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... rüyayla ilgili diye kendi sayhttp://www.simliresim.com/simli_resim/siir/s6.giffama da koymak istedims45apk |
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... Bu ruya konusu ile bir yıldır ben de cebelleşiyorum. Bir yıldır da rüyalarımı yazıyorum. Rehber rüyalar çok net oluyor. Renkleri gerçek hayattaki gibi görüyoruz. Ama ben bu rüyaların bir faydası olmadığını düşünüyorum. Hatta zararı bile olabilir. Çok kritik bir olay için gördüğüm rüyayı yanlış yorumladım iş iyice içinden çıkılmaz hal aldı. Rüyaları analiz çalışmam sonucunda şuna vardım. Rüyalar olasılıkları belirtiyor çoğunlukla. Şöyle ki ; benim elime bir yerden para gelme durumu var. Bu durumda bu durumu ortaya koyan rüyalar görüyorum. Paranın da karsılığı malumunuz rüyada b.k:) Ama bu gerçekleşmeyebiliyor. Olasılığı görüyorum çünkü... Geçen kasım ayında kızıl saçlı esmer bir kadın yanında bir kız cocuğu ile rüyamda bana gülümsüyordu. Dedim budur :) Böyle birisi ile birlikte olacağım . Bir de kızım olacak. O gün bu gündür kızıl saçlı arıyorum :) Esmer ve kızıl saçlı konfigürasyonu da zor bir konfigürasyon. ! Yakınlarda bir kaç kez öyle bir konfigürasyona önceden sahip birisi ile buluştum. Hah dedim tamam yakaladım. Ama hanımefendi benden daha çok benim yeteneklerim ile ilgili! :) Artık karar verdim bu rüya işinin peşini bırakıcam! Ne gördüysem gördüm. |
|
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... ya ben dün gece öyle bir rüya gördümki:S öncelikle şöyle diyim ben normalınde ruyalarımı hatırlayamıyorum ama sudem ablanın dedıgın gıbı telknlerde bulundum yavas yavas sadece bazı kısımları hatırlamaya başladım...ama dünki rüyamın neresini anlatıcam bende bilmiyorum sadece en son kısmını hatırlıyorum ordada lavabodayım ve klozetın ıcınde bır suru sey var yanı bana ait kucuklugumden kalma oyuncak ayım bıle var ve ben ıstemeden bır sekılde butun o sevdıgım sevmedıgım ne varsa sıfon cekılınce akıp gıdıyor:SSS nasıl bır ruyadır anlayamadım ya bennn.....:((((( |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:26 AM. |