![]() |
Rüyalar gerçek olursa.... gerçekleşen rüyalarınız var mı ?arkadaşlar gördüğü rüyaları gerçekleşenler, buraya yazabilir..hep beraber yorum yapabiliriz..ben de rüyalarıma çok güvenirim..uyarılar alırım çocukluğumdan beri sizlere buradan yazıp paylaşmak istedim...y789 |
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... sizlere kaç yıl önce gördğüm bir rüyayı paylaşmak istiyorum..genç bir kız var rüyamda ailesi okutamıyormuş.bu kız için çok üzülüyorum. çok ağladım katıla katıla desem yeridir..bu kızın yaşaması gerekli, okuması gerekli derken kanter içinde uyandım..ama ailesini de kim olduğunu da rüyamda çok iyi biliyordum..bu kadar netti rüyam..uyanınca kimler olduğu silindi hafızamdan...neyse gün içinde ara ara aklıma geliyor, çok etkilendim..kim bu kız düşünüyorum...oh çok şükür akşam oldu gün bitmek üzere seviniyorum.bir haber çıkmadı atlattık derken bir ambulans yanaştı apartmanın önüne bağrış çağrış ağlama sesleri..bir duyduk ki yan blokta çok sevdiğimiz bir abimizin kızı Bursa'da okuyordu..ordan gelirken trafik kazasında yanarak ölmüş ve ambulansın .içinde getirmişler..annesinin koluna girdim merdivenlerde ağlayrak çıktık.aynı rüyamdaki gibi herkes katılarak ağlıyor..dayanılması güç bir görüntü.hemen aklıma rüyam geldi...ağladığım okuması gerekli dediğim kız demekki bu kızmış..aynı ağladım sahneyi yaşadım..nur içinde yatsın..Allahtan geldiği için hiç bir yorum yapamıyorum.. |
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... y789yine ilginç rüyalarımdan birini paylaşmak istiyorum..babannem komada bir haftadır yatıyor gece gündüz başında nöbet tutuyoruz gerçek yaşamda...8977belki açılır iyileşir diye onunla konuşuyoruz..bilinçsizce yatıyor..ben deçok düşkünüm babanneme..çok severim...uykusuzluktan dayanamayıp biraz uykuya dalmışım tam o sırada sakallı tonton bir dede kılığında biri bizim odanın camı tıklatıyor..açmak istemedim git bitişik dairenin camına açmam derken beni ikna etti bir saniye kötü bir niyetim yok diye işaretler yapıyordu..bende camı biraz araladım...o sırda babannem iki defa hapşurmuş.açılıyor iyileşiyor komadan çıkıyor diye sesler duydum...tabiki yanıldık meğer ruhu tesilm etmiş ondan sonra...azrail beni kandırdı..bişey yapmıcam derken babaannemin ruhunu aldı gitti..çok etkilendim.o anda kimseye anlatacak gücüm yoktu.günlerce kendime gelemedim..unutamadığım etkilendiğim rüyalarımdandır...O0 |
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... çok teşekkürler rüyalarınızı bekliyorum.bu sayfa hepimizin |
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... Ayyy... Canım arkadaşlarım, kasvet bastı benisad456 N'olur yanlış anlaşılmasın... Ama canlarım, böyle karamsar ve negatif senaryolu paylaşımlarla evrende neyi çoğaltıp pekiştiririz?...dusun2 O kadar arınmaya çalışırken, valla darılmayın da ben buraya uğramam... Haydi, kendimize gelelim. Rüya bile olsa olumsuz senaryolara dönmek yok, değil mi? |
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... tamam ismiracım güzel gördüğüm rüyalarda oluyor.onlarda çıkıyor...bunlar geride kaldı..şimdi çok güzel rüyalar görüyorum..y789o günlere dönmek için değil sadece nasıl düşüncelerimizden sorumluysak rüyalarımızdan da biz sorumluyuz.onu anlatmaya çalışacaktım...rüyalarla ilgli yaptığım olumlama ve çalışmalar sayesinde rüyalarımda değişti..bunlar eski rüyalarım..şimdi tekamülüm için gerekli rehber rüyaları görüyorum...blook |
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... Alıntı:
Sevgili Akınyıldız, yazının sonuna genelde olumsuz rüyalrım gerçekleşiyor yorumunda bulunmuşsun fakat ölüm olumsuz bir şey değil. Herkes seçtiği ve olması gereken zamanda boyut değiştirir. Ölüm kelimesinin anlamı aslında yeniden yaratımdır. Neal Donald Walsch'ın bi kitabında ölüm ve doğum kelimelerinin yerine yeniden yaratım ifadesinin kullanılması gerektiği yazıyordu. Filanca (doğduğunda veya öldüğünde ) yeniden yaratıldı demeliyiz. Ölüm aslında bu boyutta görevini tamamlamış ruhların boyut değiştirme, şekil değiştirme kavramına verilen isimdir. Ne yazık ki,birçokları zamanı geldiği için kendi rızasıyla ( bazıları bunun bilinçli olarak farkında olamasa da ) dünyadan ayrılma, dünyada tezahür eden bedeninden ayrılma durumunu ayrılık, acı, üzüntü ile bağdaştırdığı için olumsuz olarak nitelendiriyor. "Herşey olması gerektiği gibi..." sözünü gerçekten kabul edip yaşadığımız an özgürlüğe, mutluluğa, koşulsuz sevgiye ilk adımımızı atmış olacağız. Tabi ki rüyalarımız da gerçek olacak;) Sevgiler... |
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... ben neden rüyalarımı hatırlayamıyorum:( ruyalarımı cok gercekcı yasıyorum sankı gercekten aglıyorum gercekten kasılıyorum ama sonra gozumu actıgım anda unutyorum:(( |
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... güzelim rüyalarımı hatırlamayı seçiyorum..rüyalarımın bilgeliğine inanıyorum.. olumlama cümlelerini yaparsan hatırlamaya başlarsın.. Alıntı:
|
|
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... blissyarkadaşlar hepinize merhaba benim anlatmak istediğim rüyam sürekli olanlar bu rüyamı uzun yıllar oldu görmem ama 24yıllık ömrümün 10yılı görmüşümdür rüyam:daiama hayatın bir formülü olduğunu bende o formülü çözdüğümü görürdüm çözülünce formül hep çok mutlu uyanırdımmm yorumlarınızı bekliyorummmmO0 |
|
|
|
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... |
|
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... arkadaşlar nasıl olursa olsun gördüğünüz rüyaların hepsi çok güzel kötü rüya yoktur görülen kötü diye adlandırdığınız rüyalar bile harika çünki rabbim bize rüyalarımızda işaretler gönderiyor çok derin anlamları var ne mutluki rüya görebilenlerdensiniz buna şükretmemiz lazım ismiracım içine kasvet basmasın her görülen rüya düşünsene sana özel rabbimin mesajları ne yapman gerektiğiyle ilgili mesajlar çok iyi bir rüya yorumcusu olduğumu söylerler ........ama doğru olan rüyaların sadece güvendiğiniz ve iyi yorumlayacak kişilere anlatılmalı .... rüyalar üzerine çok çalışma yaptım rüya olumlamaları daha önce burada paylaşmıştım mesela rüyamda birhaftalık çalışma sonucu özbenliğimle kucaklaştım bana çok güzel mesajlar verdi sevinçten ağladım harika bir duygu hatta bazı yüklerimi rüyamda bırakıyorum bazı rüyalarda gelecekten haberlerde oluyo mesela dün geceki rüyamda burada rüyalardan bahsettiğimi gördüm ....birde rüyamda olduğumu anladıktan sonra işte rüyanın keyfi orada hemen öz benliğimi çağırıyorum inanılmaz keyifli bişey ............her gördüğümüz rüya için şükredelim allaha ........ |
|
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... arkadaşlar katılımlarınız için teşekkür ederim paylaştığınız bilgiler içinde..ismiracım üzgünüm gördüğüm unutamadığım rüyalarıma devam ediyorum ama kötü değil okuyabilirsin...y789birgün ablamlarda kalıyorum.lisede okuyorum..üzüldüğüm bir olay oldu.çok dua ederek,uyudum..sabaha karşı ...rüyamda gökyüzüne bakıyorum..bulutları izliyorum...bir bakıyorum ki, sakallı bir dede yüz şekli belirdi.daha sonra bu dede namaz kılıyor.oturduğu yerde yani tahiyyatayken ettehiyyati suresini sesli okumaya başladı selam verdi..sonra bana sakın namazını kılmayı bırakma diye bir ses geldi..artık o ses dedenin sesi mi bilmiyorum..çok etkilenerek uyandım...eniştem o gece bizi çok üzmüştü..çok dua ettim Allahım birini gönder sözünü geçirecekte şu adamı biraz hizaya soksun diye...sabah kalktık bir baktık ki taaa sivastan amcası çıkmış gelmiş...hey Allahım sen ne büyüksün...oturduğumuz ille sivas bir hayli uzak...gördüğüm rüyanın etkisi hem amcanın gelmesi çok ilginçti...ablama anlattım hayretler içinde kaldı..Allah benim duamı kabul etmiş, ayrıca bana uyarı da göndermişti.. rehber rüyamı hiç unutamıyorum..sanki bugün görmüş gibi tüylerim ürperiyor...O0sevgiler... |
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... sevgili akınyıldız eğer rüyada görülen ölümlerden bahsediyorsanız bu konuyla ilgili peygamber efendimizin bir yorumunu söylemek isterim eğer sevdiklerinizden birinin ölümünü gördüyseniz sevininki bunu rüyanızda yaşayıp gerçek hayattan çektiniz yani kişinin ömrünü uzattınız diye yorumlamıştır ...çok eskiden böyle rüyalardan korkardım ama artık seviniyorum güzel ve aydınlık içinde rüya görmen dileğiyle... |
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... geçenlerde ilk defa lucid rüya gördüm sanırım tam bilmiyorum..ama onu paylaştığım için ikinci baskı olmasın diye yazmadım arkadaşlar..ilk defa başardım..birdahaki denemelerimde başarısız oldum...blook |
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... y789bugece tekrar deneyeceğim melekleri rüyama çağırıp,sorunumla ilgili rehberlik isteyeceğim...O0 |
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... melekleri rüyama çağırıp rehberlik istediğim ilk deneyimide başarılı oldum...hayatımda mutluluğumu engelleyen blokajların temizlenmesi için yardım istedim...iki tane kara böcük üzerme gelyordu.son anda kendilerini aşağıya attılar beni görünce...kendim uyanığım ama gözümün birinde görüntü sonuna kadar izledim..ne kadar başarılı oldum bilmiyorum.ama bu blokaj çalışmalarında görmeseniz bile mutlaka temizlik oluyormuş..rüyayı hatırlamamız gerekmiyormuş...y789 |
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... akınyıldız arkadaşım hepsimi rüya yoksa herkes üzgündüye kadarımı rüya eğer üzgündüye kadarı rüyaysa cnm ölmüş görmemişsin .......... .............................................allah ım seni çok seviyorum arkadaşım akınyıldız'ı olumsuz rüyalarıyla ilgili kötü hatıralarını kabul ediyorum lütfen beni affet özür diliyorum seni çok seviyorum akınyıldız'ın kötü diye düşündüğü riyalarıyla ilgili hatıralarının tamamının sıfırlanmasını bunları olumluya çevirmesi için sana yalvarıyorum özür diliyorum lütfen beni affet teşekkür ediyorum seni seviyorum.. |
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... y789yıllar önce sıkıntılı ve üzgün yattığım gecelerde, rüyama hep takım elbiseli, çok kibar konuşan, genç bir erkek giriyor beni teselli ediyor..nasıl moralim sıfır olduğu zamanlar..bir gün bu üzüntülerin geçeğini,herşeyin çok daha güzel olacağını üzülmemem gerektiğini söylüyor..hemen hemen hergece diyebilirim...Benimde sınırda olduğum dönemler...epey kafa yordum kim bu genç adam...bildiğim biri değil..çok yumuşak bir ses tonu,çok nazik ve teselli ediyor alışık değilim...çevremde öyle biri yok...yıllar geçti.eşim vefat etti..ben bu rüyayı unutmuştum..sonra ben işe başladım..Eskişehirden sponsorumuz geliyor,sürekli işimizle ilgiliçok kibar çok nazik..düzgün konuşan...yine işle ilgili bir olay oldu.onu yanımda teselli ederken buldum ve dank diye birşey kafamda..aynı ses konuşma,sürekli takım elbise fazlasıyla kibar genç bir bey..çok tuhaf oldum..o ana kadar farkına varmamıştım..teselli ederken aynı sözler konuşmalar şaşırdım...kendisine de anlatmak zorunda kaldım ve ağlamaya başladım..o da ağladı..meğer onlarda annesiyle bizim gibi aynı dertten muzdariplermiş..hatta oğlumla beni annesiyle kendi ilşkisine benzetiyormuş..ikimizde ağladıktan sonra gözlerimizi sildik,toplantıya girdik...yıllar sonra bu kişi karşıma çıktı...rüyalarımda rehberlik etmiş beni teselli etmiş.aynı sıkıntıları o da yaşamış çocukluğunda...O0 |
|
rüya konusunda Ben hep şunu derdim; Ben hiç rüya görmüyorum ...yada görüyorsamda hatırlamıyorum vs...fakat son bir aydır ,gece yatmadan önce,kalktığımda rüyalarımı hatırlamayı seçiyorum diyorum ...ve sonuç ;hakikaten hatırlıyorummgirlhahaanlamlı yada anlamsızz... fakat eşimin gördüğü rüyaların mecazi anlamları yoktur,bire bir film gibi tekrarını yaşıyor...Sudem birebir yaşanan rüyaların rehber rüyalar olması konusunda ne düşünüyorsun?yada her gördüğümüz rüyada mantıklı anlamlar mı çıkarmalıyız falan iştee...smil56 |
|
|
|
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... çok ilginç bir rüyamı paylaşıyım arkadaşlar sizlerle; üniversitede yurt arkadaşlarımdan 1 yıl önce mezun olup ayrılmıştım ve memlekete dönmüştüm.onlar hala yurttalardı ve sık sık görüşüyorduk.rüyamda yurttan bir arkadaşımın karnını tutarak ve iki büklüm olmuş halini gördüm çok ağrıyo dayanamıyorum dedi sadece.ertesi gün aradım bi problemmi var dün gece seni bu şekilde gördüm diye anlattım ve ikimizde şoka girdik aynen o vaziyette kıvranmış bütün gece ve acile kaldırılmış mide rahatsızlığından inanamamıştım. |
ooo67 ?.. Alıntı:
|
|
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... Akşam rüyamda;Geçenlerde kitabını okuduğum bir yazarla birlikteydim güya birlikte olmuşuk bir küvet minicik içi su dolu?bir karışık oda ..o kişide arkadaşına anlatıyor ..Arkadaşıda beni ayıplıyor.. Ne demek acaba? |
|
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... rüyayla ilgili diye kendi sayhttp://www.simliresim.com/simli_resim/siir/s6.giffama da koymak istedims45apk |
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... Bu ruya konusu ile bir yıldır ben de cebelleşiyorum. Bir yıldır da rüyalarımı yazıyorum. Rehber rüyalar çok net oluyor. Renkleri gerçek hayattaki gibi görüyoruz. Ama ben bu rüyaların bir faydası olmadığını düşünüyorum. Hatta zararı bile olabilir. Çok kritik bir olay için gördüğüm rüyayı yanlış yorumladım iş iyice içinden çıkılmaz hal aldı. Rüyaları analiz çalışmam sonucunda şuna vardım. Rüyalar olasılıkları belirtiyor çoğunlukla. Şöyle ki ; benim elime bir yerden para gelme durumu var. Bu durumda bu durumu ortaya koyan rüyalar görüyorum. Paranın da karsılığı malumunuz rüyada b.k:) Ama bu gerçekleşmeyebiliyor. Olasılığı görüyorum çünkü... Geçen kasım ayında kızıl saçlı esmer bir kadın yanında bir kız cocuğu ile rüyamda bana gülümsüyordu. Dedim budur :) Böyle birisi ile birlikte olacağım . Bir de kızım olacak. O gün bu gündür kızıl saçlı arıyorum :) Esmer ve kızıl saçlı konfigürasyonu da zor bir konfigürasyon. ! Yakınlarda bir kaç kez öyle bir konfigürasyona önceden sahip birisi ile buluştum. Hah dedim tamam yakaladım. Ama hanımefendi benden daha çok benim yeteneklerim ile ilgili! :) Artık karar verdim bu rüya işinin peşini bırakıcam! Ne gördüysem gördüm. |
|
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... ya ben dün gece öyle bir rüya gördümki:S öncelikle şöyle diyim ben normalınde ruyalarımı hatırlayamıyorum ama sudem ablanın dedıgın gıbı telknlerde bulundum yavas yavas sadece bazı kısımları hatırlamaya başladım...ama dünki rüyamın neresini anlatıcam bende bilmiyorum sadece en son kısmını hatırlıyorum ordada lavabodayım ve klozetın ıcınde bır suru sey var yanı bana ait kucuklugumden kalma oyuncak ayım bıle var ve ben ıstemeden bır sekılde butun o sevdıgım sevmedıgım ne varsa sıfon cekılınce akıp gıdıyor:SSS nasıl bır ruyadır anlayamadım ya bennn.....:((((( |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:54 AM. |