![]() |
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... yaaaa ohhhh beeeeee sudem abla:)))))) geceme neşe kattın:))) ınsallah dedıgın gıbıdır...böyle bir çocuk gibi sevindimmm...bu ara gercekten çok ciddi kafama koydum çünkü yanlışlarımı düzelticem, arınma çalışmalarınıda arttırdım, sayende iki nokta calısmalarımdan daha da güzel geri dönüşler alıyorum...bide üstüne bu rüyanın anlamı cok motıve ettı benı...ohhhh beeee:)))) bı rahatlama geldi ne yalan söleyimmmm....dogru yoldayımmmmmmmmmm oleyyyyy:))) ( abarttım tamam susuyorum:) ) Alıntı:
|
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... Ya güzel ruyalarınız var. Çok güzel. Benim hiç gerçekleşen ruyam olmadı. Belki de olmuştur ama ben hatırlamadığım için bilmiyorum. Ama istediğim şeyleri, özlediğim insanları ve sevdiğim her şeyi ruyamda görüp mutlu oluyorum. Hem de nasıl bir mutluluk! Sanki gerçekmiş gibi... |
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... Alıntı:
|
|
Ama bazen de uykuya dalmadan önce, stresli olduğum dönemlerde, gözümün önüne tuhaf yaratıklar, canavarlar geliyor. Onlar beni ürkütüyor. Onun dışında ruyalarımı seviyorum. Ama bana rehber olmuyorlar pek. Ben onlara rehber oluyorum. Değiştirdiğim ruyalar filan oluyor. Lucid galiba. Bilmiyorum tam. Devam ruyaları da görüyorum ( devam ruyası neyse artık! devam maması gibi ). ikinci üçüncü gün ruyada kaldıgım yerden devam ediyorum khkh56 |
Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... bıldırıcem sudem abla ıkı noktayla ılgılı calısmalarımıda yazıcam gunlugune.... |
İnsanın sevdiklerini bir daha bu dünyada görememesi olumsuzdur, kopma ve ayrılıktır diyorsun. Böyle düşünmekte, bunu hissetmekte özgürsün, zaten ilüzyonlarla ve yanılsamalarla dolu dünyada yaşayan her insan aynı şeyleri hissediyor. Herşey anlamlandırdığımız gibi tezahür eder hayatımızda. Ruhumuz özgürdür zaman ve mekan, fiziksellik kısıtlamalarının dışındadır tamamen. Bu açıdan bakışımız ne kadar net olursa acı çekmemiz de o derece azalır. Acı olarak nitelendirdiğimiz olayı yaşadıktan sonra tek çaremiz, kurtuluş yolumuz bu gerçekleri görmek, en azından görmeye çalışmak bile kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlar. Ruhumuzun tabiatına uymayan yalnızlık, ayrılık gibi duygular gerçekten büyük acı veriyor, haklısın fakat nihai gerçekleri göremediğimiz anlarda... O0 |
|
Sevgili sedefli, sen bunu nasıl başarıyorsun? Yani illüzyonlar ve yanılsamalarla dolu dünyada yaşayan her insandan biri olarak, ruhumuzun tabiatına uymayan yalnızlık ve ayrılık duygularının verdiği büyük acıyla nasıl başediyorsun? Eğer yaşadıysan ailenden veya sevdiklerinden birinin ölümü, sevdiğinden ayrılmak gibi bir durum esnasında nihai gerçeklerle ilgili görüşün senin deneyimine nasıl yansıyor? Önceden bu nihai gerçekleri gördüğün için, olay başına geldiğinde acı hissetmemek şeklinde mi, yoksa acıyı hissedip nihai gerçekleri kendine hatırlatarak mı? Kişisel deneyimin nasıl? Paylaşabilirsen bizler için yararlı olabileceğini düşünüyorum. Sevgiler... |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:48 PM. |