| ||||||||||
|
Panik Atak Korkusu Panik Atak Korkusu |
Korku ve Fobiler Cd'leri ve Panik Atak Korkusu Panik Atak Korkusu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba bu siteyi keşfetmeden önce başka bir internet sitesinden araba kullanma korkusu için cd siparişi verdim. herşey güzel gidiyordu,arada bir kalp çarpıntısı dışında. 21 gün dinledikten sonra ara verdim.kalp çarpıntılarım çoğaldı. bir gece ellerimde uyuşmaya başladıktan sonra korkup acile gittim. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Panik Atak Korkusu telkin cd indir izle İstanbul Panik Atak Korkusu nerededir kimdir Panik Atak Korkusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Panik Atak Korkusu hipnoz Panik Atak Korkusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Panik Atak Korkusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Panik Atak Korkusu kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #24 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 1
10 Mesajinıza toplam 35 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhaba bu siteyi keşfetmeden önce başka bir internet sitesinden araba kullanma korkusu için cd siparişi verdim. herşey güzel gidiyordu,arada bir kalp çarpıntısı dışında. 21 gün dinledikten sonra ara verdim.kalp çarpıntılarım çoğaldı. bir gece ellerimde uyuşmaya başladıktan sonra korkup acile gittim. kalp ritmimde hiç bir şey çıkmadı..Bende panik atak belirtilerine baktım benimkilerle uyuşuyor gibiydi. bu durum neden olmuş oalbilir.. Hayatımda hiçbir problem yok, sadece istediğim araba kullanmak. şimdi hiçbirşey dinlemiyorum. bu olay neden olmuş olabilir diye düşünüyorum.Hayatım değişti.comdaki telkinleri dinlemek istiyordum fakat şimdi tekrar aynı şeyler olur diye korkuyorum. biri bana yardım edebilir mi? |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Korku ve Fobiler Cd'leri ve Panik Atak Korkusu Panik Atak Korkusu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba bu siteyi keşfetmeden önce başka bir internet sitesinden araba kullanma korkusu için cd siparişi verdim. herşey güzel gidiyordu,arada bir kalp çarpıntısı dışında. 21 gün dinledikten sonra ara verdim.kalp çarpıntılarım çoğaldı. bir gece ellerimde uyuşmaya başladıktan sonra korkup acile gittim. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Panik Atak Korkusu telkin cd indir izle İstanbul Panik Atak Korkusu nerededir kimdir Panik Atak Korkusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Panik Atak Korkusu hipnoz Panik Atak Korkusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Panik Atak Korkusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Panik Atak Korkusu kuantum düşünce kitap haberi