Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-dinlemeyi-birakmaliyim/)
-   -   Ne zaman birakmali? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-dinlemeyi-birakmaliyim/413-ne-zaman-birakmali.html)

Işıldayan Safir 22-01-2010 01:09 PM

Cevap: Ne zaman birakmali?

Uyanıkken duyuyormusunuz :D

ensari 22-01-2010 01:12 PM

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580724)
Uyanıkken duyuyormusunuz :D

Ne demek istediginizi anlamadım. acıklarmısınız

Işıldayan Safir 22-01-2010 01:16 PM

Telkinleri uyanıkken de duymuyorsunuz uyurken de subliminal mesaj şeklinde hazırlanmıştır sadece doğa sesleri kuş cıvıltısı ya da klasik müziği duyabiliyorsunuz bu da fon olarak konulmuş bir şey zaten uyuyor olmanız ya da uyanık olmanız telkinleri duymanızı etkilemiyor çünkü kulağınıza değil bilinçaltınıza hitap edecek şekilde hazırlanmıştır her halükarda bilinçaltınız telkinleri alıyor

ensari 22-01-2010 01:20 PM

Bilincaltıma nasil etki edecek merak ediyorum ) bakalım ileriki zamanlarda bır degısıklık gorebılecekmıyım. tsk ederım.

Işıldayan Safir 22-01-2010 01:22 PM

size rehber bölümünü incelemenizi tavsiye ederim sorduğunuz soruların cevabı zaten oldukça kapsamlı bir şekilde yanıtlandı daha önceden. Sevgiler

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/

erc_23 10-06-2010 10:27 AM

ben 2 gündür siteye giriyorum.ilk gün mükemmel etki etki etti. üzerimdeki olumsuz düşünceler dağıldı.ikinci gün aynı etkiyi göremedim.az baş ağrısı ve az da midemde yanma hissi oluştu.bunlar normal midir?

x-men33 22-06-2010 10:04 PM

Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta ego ve suçluluk dinledim. Gerçekten kendmi iyi hissediyorum. Yani etkili oldular.
Şimdi listemde ego ve suçluluk telkinlerinin yanı sıra başkalarının düşüncelerini önemsememe, depresyon dünde kaldı ve kendine güven var. Ego ve suçluluk telkinleri çok etkili olmuyor gibi geliyor artık. Acaba azaltılmalı ya da çıkarılmalı mı? Ya da onlardan 1 diğerlerinden 2 mi olmalı? Siz nasıl yapıyorsunuz?

scouter 16-08-2010 12:22 AM

Cevap: Ynt: Ne zaman birakmali?

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 48660)
merhabalar mahooni..

müziğin sesini duyuyorsanız telkinleri bilinçaltınız alıyordur mutlaka..

bazı üyelerimiz değişim sürecinin farkına varmayabiliyorlar..

değişimlerimiz düz bir çizgi üzerinde olmaz.. sipiral şekilde yukarıya doğru genişleyen bir enerjidir..

bunu bazen bizler farkedemyiz tıpkı bir annenin bebeğinin büyüdüğünü çok farkedememesi gibi..
halbuki dışardan onu hafta bir görenler bile şaşırtıcı derecede büyüdüğünü geliştiğini anında farkederler..

sizde uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarla bulunacağınız bir sohpet ortamında
farklılıklarınız olup olmadığının yansımalrını takip edebilirsiniz..

telkinlerin amacı doğru davranış modellerini edinebilmemizdir..

örneğin; kilo vermeye çalışan birisi kendine güven ego ve suçluluk telkinlerini dinlerken zayıflamaya başlar.. sağlıklı beslenmeye başlar..
abur cubur yemez.. bir diyet yapar ona sadık kalır .. yürüyüş yapar..

özetinde yaptıklarından dolayı zayıflamıştır ama içsel olarak gücünü telkinler harekete geçirmiştir..
kendine güveni geldikçe sağlığına dikkat etmeye başlamış.. suçluluktan özgürleştikçe kendini sevmiş sevdikçe mutlu olacağı tercihlere yönelerek
kalıcı davranış değişiklikleri oluşturmaya başlamıştır..

dilerim kısa sürede sizdende amaçlarınıza ulaştığınız ile ilgili mutlu haberler alırız..

sevgiler..

Özlem Hanım çok çok teşekkür ederim Mahooni'ye verdiğiniz bu cevap benim sorularımın da cevabı oldu böylece...Sağolun :-)))art56art56

yeşilçay 29-09-2010 06:36 PM

Evet ben ilk telkin cdlerini dinledim. Sonra kendime ait bir telkin cd'si aldım. Onu da dinliyorum. İlki kadar çabuk bende değişme olmadı. Bunun nedeni ne olabilir.

denizyıldızı 11-10-2010 10:25 PM

Alıntı:

x-men33 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 753643)
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta ego ve suçluluk dinledim. Gerçekten kendmi iyi hissediyorum. Yani etkili oldular.
Şimdi listemde ego ve suçluluk telkinlerinin yanı sıra başkalarının düşüncelerini önemsememe, depresyon dünde kaldı ve kendine güven var. Ego ve suçluluk telkinleri çok etkili olmuyor gibi geliyor artık. Acaba azaltılmalı ya da çıkarılmalı mı? Ya da onlardan 1 diğerlerinden 2 mi olmalı? Siz nasıl yapıyorsunuz?

Aynı sorun bende de va iki haftayı geçti iki aydan beri ego ve suçluluk dinliyorum ve faydalarını da gördüm sanırım çıkarsam mı artık lütfen yardım edermisiniz; bilgisizim...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:34 PM.