![]() |
Nasıl Dinleyebilirim? ego ve suç la başladım bunlardan birer tane mi yoksa art arda 2 şer tane mi atsam daha etkili olur |
Nasıl Dinleyebilirim? Uykuya dalmadan önce ki 15-20 dakika önemli.Ancak burada dinleme saati önemli.İmkaniniz varsa uyurken dinlemek verimlidir.Çünkü uyurken çok vakit geçiriyoruz.Az bi süre değil.Bu süreyi değerlendirmek için ne yapmak lazim? Bir mp3 player alinabilir...Şu aralar çok ucuzladi.40-50 ytl 'ye alabiliyorsunuz. |
Nasıl Dinleyebilirim? peki uyurken yanında biri horluyosa etkisi ne olur 44 sevincli sevincli sevincli |
Nasıl Dinleyebilirim? Sevgili Atakan sesin de yıkıyo ortalıgı baya karizmaymış bu arada.. 44ilk defa dinledim bugün yaşam enerjisini tüm metni duydum alttan açıkça..burda duyuluyo mu yoksa ben erdimmi?? şaşkın |
Nasıl Dinleyebilirim? Seni tebrik ve takdir etmeden geçemiicem,bu denli vurgulu,içten,ritimli ,istekli ve gönülden okudugunu bilmiyodum...etkili olmaması mümkün degil...her harfe basarak vurguyla okumussun...bu şekilde okumak oldukça yorucu olmalı... cilgin897 |
Nasıl Dinleyebilirim? Teşekkürler Lalezar...Her birini hazirlamak yorucu oluyor gerçekten.Bazen ayni kayitlari tekrar tekrar yapiyorum. Bunun sonucunda gecikmeler oluyor ancak önemli olan geç olsun güç olmasin. |
Telkinlerde limit nedir? Atakan bey; Telkinleri çok düzenli dinleyen bir kişi için telkin limiti nedir?Yani bir kişinin listesinde en fazla kaç telkin olabilir? dusun |
Nasıl Dinleyebilirim? Telkinlerin süreleride değişiyor.Bazilari 20 dakika sürerken bazilari 5 dakika...Bu nedenle bir adet verilemez.. Herkes kendi ilgisine ve ihtiyacina göre listesini belirleyebilir diye düşünüyorum. |
Nasıl Dinleyebilirim? Alıntı:
|
Nasıl Dinleyebilirim? Madem öyle bende Nilüfer'^den boşver şarkısını armağan edeyim sizlere onu dinleyin. 98569 [youtube=425,350]tfr7O1-flCo[/youtube] |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:08 PM. |