Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Nasıl Dinleyebilirim? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/2-nas305l-dinleyebilirim.html)

priyanka 08-05-2009 03:45 PM

Cevap: Nasıl Dinleyebilirim?

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461790)
Suçluluk duyguları özellikle yaşamımız boyunca yer eden bir duygudur.
Ne kadar suçluluk duyarsak o kadar iyi bir insan olduğumuz telkin edilir.
Sırf bu nedenle istemediğimiz şeyler yaparız.
Suçluluk duygusundan kurtulduğumuzda ise eskisine göre farklı davranışlar sergileriz ve çevremiz tarafından bencil olmakla suçlanırız.

Bu durum zamanla dengeye oturur.

Size önerim listenize sosyallik,topluluk konuşma,koruma kalkanı telkinlerini eklemenizdir..

tekrar merhaba listem şöyle ego,suç,kendine güven,sosyallik arttırıcı,koruma kalkanı,ertelemeyi bırak,topluluk karşısında konuşma. listeme deprosyon mp3 ünü de eklemelimiyim yoksa bu hali iyi mi?

nurse-25 29-05-2009 09:05 AM

arkadaşlar benim sorunum kilolarım sadece bununla ilgili telkini dinlememin bir yararı olurmu yoksa sırası ve kuralı varmı bunun günde sadece 2 saat dinleye biliyorum faydası olmayacaksa hiç başlamayım ne dersiniz

dejaa 29-05-2009 10:59 AM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461790)
Suçluluk duyguları özellikle yaşamımız boyunca yer eden bir duygudur.
Ne kadar suçluluk duyarsak o kadar iyi bir insan olduğumuz telkin edilir.
Sırf bu nedenle istemediğimiz şeyler yaparız.
Suçluluk duygusundan kurtulduğumuzda ise eskisine göre farklı davranışlar sergileriz ve çevremiz tarafından bencil olmakla suçlanırız.

Bu durum zamanla dengeye oturur.

Size önerim listenize sosyallik,topluluk konuşma,koruma kalkanı telkinlerini eklemenizdir..

hahaha demekki bunun için kimseyi sallamaz oldum :D

dejaa 29-05-2009 11:07 AM

Alıntı:

nurse-25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464250)
arkadaşlar benim sorunum kilolarım sadece bununla ilgili telkini dinlememin bir yararı olurmu yoksa sırası ve kuralı varmı bunun günde sadece 2 saat dinleye biliyorum faydası olmayacaksa hiç başlamayım ne dersiniz

oladabilir olmayadabilir... ama 15 gün ego ve suçluluk dinle daha sonra kiloyu ekle derim.

baycın 07-09-2009 06:38 PM

iyi günler bu dinletileri acaba nasıl indircez yada nasıl dinlicez

frezya 24-10-2010 03:21 PM

Arkadaşlar belki sorulmuştur ben gözden kaçırıp okumamış olabilirim,bir sorum olacak.2 haftadır ego güven güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerini dinliyorum şu an 80 saati geçti fakat ben 1 hafta kadar daha dinlemek istiyorum,daha sonra da kendine güven,sosyallik arttırıcı ve topluluk önünde konuşma telkinlerini ekleyip bir kaç hafta kadar da hepsini birlikte dinlemeyi düşünüyorum.Listeye hepsinden 2'şer tane eklesem daha iyi olur mu sizce,yoksa 1'er tane yeterli olur mu?Ayrıca etkilerini gördükten sonra bırakıp(hepsini)haftada 1-2 kez dinlesem olur mu?Teşekkür ederim.

Neptün 24-10-2010 03:36 PM

İkişer tane eklemenin bir sakıncası yok. Daha iyi olur hatta.
Ben bir tane mutluluk 4 tane erteleme dinliyorum.

Ayrıca zaten toplam süreyi tamamladıktan sonra telkinleri haftada 2-3 kez dinlemek gerekiyor.

frezya 24-10-2010 03:54 PM

E o zaman süreyi tamamladığıma göre ben ego güven güçlendiriciyle,suçluluk telkinlerini listemden çıkarıp haftada 2-3 kez mi dinleyeyim?Sabit durmuyor muydu onlar?

Neptün 24-10-2010 04:00 PM

Bir gün ego ve diğer telkinlerini
diğer gün suçluluk ve diğer telkinleri dinleyebilrsin

crisis 02-11-2010 02:11 AM

Cevap: nasıl dinlenmeli

ttli3
Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 7)
Aslında dinlerken aynı zamanda kitap okuyabilir ,webde surf yapabilir,işte çalışabilir,tv seyredebilir,uyurken dinleyebilirsiniz.
En çok yapılan hata mp3 leri alıp düzenli dinlememektir.Oysa sadece mp3 çalardan bilgisayardan yada müzik setinden dinlemek bu kadar kolayken düzene oturtmamanın en önemli nedeni sesi çok açmaktır.
Uyurken sesi çok açarsanız uykunuz bölünebilir.
İşyerinde sesi çok açarsanız arkadaşlarınız bu ne diyebilir.
En güzeli sesi sadece hafif okyanus sesini duyacak şekilde açıp öyle dinlemektir.
Çok açmaktan rahatsız olmuyorsanız sesi açın.Ancak ben açmıyorum onu söyleyeyim.

22 gündür ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerini dediğiniz gibi kitap okurken , surf yaparken, uyurken vs düzenli bir şekilde dinliyorum günlük dinleme sürem 8-10 saati bulduğu halde hiçbir değişklik olmadı sad456sad456 iki haftayı geçti..sabırla devam edicem ama....ne kadar zaman daha dinledikten sonra diğer telkinlere geçmeliyim ya da etkisini görmediğim halde diğer telkinlere geçmelimiyimdusun2 öneride bulunursanız çok sevinicem...şimdiden teşekkürlerttli3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:02 PM.